|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś czuje, że Elfka już po ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, cz
No kurcze nie wiem, może e ogóle nie mam racji... Tak mi się skojarzyło że magnez na skurcze mięśni, to może żeby nie blokować skurczy macicy.. Nie wiem, takie moje mantykowanie
![]() Może do Irlandii mają bliżej z Chin?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz od 2 tyg chodze tak jakby cale zycie w siodle spedzila 😂 ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Do irl blizej? Raczej nie 😂 ale to chyba przez ten strajk celnikow w wawie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, przeszło dwie godziny zajęła nam z Matim podróż do sm, która nie jest daleko i oddalonej o przystanek biedronki. W sm zrobiłam dym, a z biedronki jak zwykle wyszłam zła na siebie, poszliśmy z Matim po dwie rzeczy a znów wyszliśmy jak wielbłądy i ledwo do domu dotarliśmy.
Co do domofonu, to w zeszłym roku była taka sama akcja i podejrzewaliśmy sąsiada że po pijaku dzwoni, nawet mąż któregoś razu w akcie w☠☠☠☠ienia wyskoczył przez okno w nocy żeby zobaczyć czy nikt nigdzie się nie schował (mieszkamy na parterze w mieszkaniu szczytowym), ale nic. Teraz też za każdym razem patrzymy przez okno, plus pani z sm sprawdza nagrania z kamery bo mamy na bloku i nikogo nie ma, także to ewidentnie wina domofonu. Wcześniej to mnie to straszylo teraz już tylko w☠☠☠☠ia bo jak tu spać. Elfka ale fajnie, że dzieje się u Ciebie tak sprawnie i szybko wszystko, trzymam kciuki.
#1505 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie doszły wczoraj kolczyki za które już zwrot kasy dostałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cholera wie jakimi kanalami oni wysyłają te paczki :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że faktycznie na prawdziwą akcje magnez nie ma wpływu. Ale co ja tam się znam .. Cytat:
![]()
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
Eska o tym nie pomyślałam żeby sprawdzić - myślałam, że mają zawsze "wszystko" na stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Flowerbombka, wetnę się z odpowiedzią
![]() ![]() Kattoo, nooo! Faktycznie tego samego dnia! Kurde, a co ja celnikom jestem winna, ze strajkują moim kosztem? Wkurza mnie to... ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Misia, mam ochotę wydłubac Twój domofon ze ściany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Może faktycznie zmiejsze o jedną...
Kiedy robi się poważnie?? Gdy dzwoni babcia i mówi że czas spakować torbę do szpitala 😂 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Raczkowanie
|
Targowek bliżej, ale faktycznie zobacz czy wszystko jest na stanie to z czego potrzebujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
Elfka kciuki za Was Dziewczyny!
![]() Ja też co jakiś czas zobaczę co tutaj piszecie, ale coś mnie odrywa ![]() Widzę, że wypakowane Mamuśki po lekkich problemach zawsze wychodzą szybko na prostą ![]() I faktycznie tak jak któraś z Was napisała, te które mają objawy porodu czekają a na pierwszy rzut wzięli dziewczyny, które w większości nie miały objawów (prócz Aridy). Ja dzień przed porodem miałam bardzo spuchnięte kostki u nóg ale pewnie to przypadek ![]() ![]() Ja dziś po zdjęciu szwów z brzucha, szybko poszło oraz bezboleśnie. Mały Misio je cyca i najchętniej spał by na nim. 10min karmienie, odbijanie i znów chce jeść (a przecież już spał!)... Mimo, że jest malutki (51cm 3100) to pieluchy z Rossmana '1' nie sprawdziły się i bardzo odciskały więc przerzuciliśmy się na Pampersy 2 i Dady 2. Już zdążył mnie osikać z fontanny dwa razy... a Kattoo radziła żeby zakrywać interesy ale ja o tym zapominam ![]() Zmęczona jestem bardzo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
czym zakrywać interesy? Jak myć interesy? Nie miałam do czynienia z tak małymi bezbronnymi interesami!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!!
Czytam Was parę razy dziennie, ale mój instynkt wicia gniazda nie pozwala na poświęcenie 5 min, aby Wam odpisać codziennie. Wiem, co u Was na bieżąco i mam nadzieję, że wybaczycie. Elfka mega mocy, aby poszło jak najszybciej!!! Eska super zabawka!! A tę książkę wiele osób mi polecało, więc na pewno dobra. Dreamer ale jesteś dzielna!! Super, że Zosia tak szybko się uczy ciumkać!! Mamusie -zawsze jak piszecie o swoich Małych Skarbach, albo o tym jak Wasi Tż się Wami opiekują, płaczę jak bóbr. Jest to takie przepełnione miłością..nigdy aż tak wrażliwa nie byłam..a teraz każdy Was wpis mnie rozczula. Cieszę się Waszym szczęściem, że macie już zdrowe Maluszki obok siebie!! Współczuję wszystkim w dwupaku braku energii i bóli. U mnie od początku 9 miesiąca wszystkie bóle minęły, nie puchnę, tylko czasem jak narzucę za duże tempo, nie mam czym oddychać i muszę odetchnąć. Dziś bez problemu pomalowałam paznokcie u nóg i zrobiłam sobie małe spa przed lekarzem. Dziś mam wizytę o 17:40 i proszę o kciuki, bo od miesiąca nie wiem, co u mojej Kruszynki (jak tam waga, afi i inne rzeczy, z którymi Wy się borykacie). Trochę ta przerwa w wizytach taka se..bo można by w razie czego reagować.. No i miłego oglądania dziś meczu!! Musimy wygrać!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zadomowienie
|
Leżę i kwiczę
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wróciłam z urzędów i mam ochotę powybijać wszystkich. Ile tych papierów jest to się w głowie nie mieści ![]() Już. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Mimi kciuki za wizyte!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Mimi kciuki za wizytę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oni aktualizuja stok co 30 min a u mnie np stuvy bardzo często nie ma;/ możesz dostać od nich sms np jak coś przyśla do magazynu z tego co chcesz. Cytat:
świetnie że już nie masz szwow i nie bolało nawet, a z interesem hmm nie pomogę, choc z cytryny też pewnie siknie nie raz ![]() Cytat:
Bardzo duże kciuki za wizytę ![]() Cytat:
Nie mogę wchodzic na ali. Chciałam tylko zostawic feedback do kreciolka i kupilam piszczace skarpetki ze zwierzatkami i takie opaski na nadgarski do kompletu ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
Mary, Blue mycie chłopaków jest na pewno łatwiejsze od dziewczynek..nawet jak się zakupka to wokoło na spokojnie wszęzie przecieracie, w sumie nie ma znaczenia od któej do której strony bo i tak nigdzie się nie dostanie w niepożądane miejsce...u dziewczynek jednak trzeba tego pilnować.. nic nie odciągać, nie kombinować, obmywać to co jest dostępne z zewnątrz..
My teraz musimy delikatnie naciągać bo synek ma wąziutki napletek i swędzi go jak mu nie wymyjemy troszkę w środku, ale on ma już 4 lata i tak pediatra kazał.. A co do nakrywania to ja tetrą nakrywałam ![]() Można kupić daszek na ptaszek https://www.google.pl/search?q=dasze...OhHDYGTeopM%3A hehe Edytowane przez Flowerbombka Czas edycji: 2016-06-30 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Hehe nooo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.