Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51! - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-30, 12:01   #3391
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

No to wtorek, środa i czwartek mam wizyty u dentystów. Ślub zszedł na dalszy plan:P Stresuje się tymi wizytami. Przestałam lajtowo podchodzić do dentystów:P

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Moje wianki zostały dziś wysłane Siostra już jeden zaklepała, że bierze po weselu:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:08   #3392
izk_a
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
No to wtorek, środa i czwartek mam wizyty u dentystów. Ślub zszedł na dalszy plan:P Stresuje się tymi wizytami. Przestałam lajtowo podchodzić do dentystów:P
o borze, przypomniałaś mi ze mam dzwonić do dentysty..
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:09   #3393
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Ja jak jestem sama I widze, slysze, ze co chwile mi lata cos kolo okien, obija sie o szybe to tez zamykam okna I kisne w takim goracu Boje sie, ze osa wleci Raz mi wleciala do pokoju to tak jak stalam dalam dyla do drugiego pokoju I siedzialam dopoki facet nie wrocil
W Anglii tak zrobiłam. Po czym tz wrócił i stwierdził że nic nie bzyczy więc ok. Poszliśmy spać. O 5 nad ranem obudziło nas bzyczenie i obijanie się o szybe. Zasnela chyba w rolecie i obudziła się rano

Cytat:
Napisane przez sylwia9d Pokaż wiadomość
Ja owinełam w poszwe i do szafy tak mi doradziły Panie w salonie, że podobno się nic nie dostanie, a przede wszustkim materiał nie żółknie, a mama potwierdziła bo swoją suknie tak trzymała
Moja mama tak trzymała moja sukienkę z komunii. I bieluska jest
Tylko teraz taka poszwe znajdź
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:10   #3394
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:18   #3395
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość

Mam dylemat, czy iść do urzędu złożyć w końcu wniosek o dowód czy napić się zimnego winka

zimne winko .

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość

Twoja teściowa bije moją

Miałam robić sama zawieszki na wódkę i właśnie wróciłam z papierniczego i obliczyłam że ze wszystkim wyjdzie mnie ok.32 zł

A na allegro widziałam za 1,15zł 1 sztuka... to chyba już zamówię te zawieszki i obejdzie się bez roboty :/ A myślę wziąć tylko 40-50 sztuk na te początkowe wódki
Mnie też tyle materiały wyszły, no i roboty kupa, chęci brak. Dobrze ze juz w większości są zrobione bo drugi raz bym się za to nie zabrała . Tyle że u nas M. Nie chciał się zgodzić na zawieszki ze sklepu bo żadne mu się nie podobały, chciał wstążki zwykle na butelce. Ja nie chciałam, wiec stanęło na robieniu zawieszek.

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:25   #3396
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
o borze, przypomniałaś mi ze mam dzwonić do dentysty..
Mnie już biorą za panikarę w gabincie Dzwoniłam znowu dopytać czy czasem nie zostawią mnie bez korony nawet na chwilę
Ale teraz mogę chociaż spać spokojnie i wiem, że będzie ok, wiem co i kiedy robimy. Trudno, wolę wyjść na panikarę ale wiedzieć co mnie czeka.

Wychodzi ze mnie panikara bo jak nie kontroluje sytuacji i nie wiem co mnie czeka to wariuje. Serio, to aż chore ale tak mam.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
zimne winko .

Mnie też tyle materiały wyszły, no i roboty kupa, chęci brak. Dobrze ze juz w większości są zrobione bo drugi raz bym się za to nie zabrała . Tyle że u nas M. Nie chciał się zgodzić na zawieszki ze sklepu bo żadne mu się nie podobały, chciał wstążki zwykle na butelce. Ja nie chciałam, wiec stanęło na robieniu zawieszek.
U nas pewnie jakby porównać to też na niektórych rzeczach diy przepłaciliśmy. Zamawialiśmy w różnych miejscach, domawialiśmy 3 razy i kasa szła. Ale za zawieszki, winietki, moją podwiązkę, zawiadomienia i jeszcze kilka innych rzecz - łącznie wyszło nam około 150zł. Ale to tylko dlatego, że wiele rzeczy wykorzystywałam do różnych przedmiotów. Na jedną rzecz nie opłacałoby się.
Stary 2016-06-30, 12:27   #3397
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Poprosiłam wszystkie dziewczyny o przesłanie mi przepisów, wszystko zedytowałam, wstawilam zdjęcia autorek i wysłałam do drukowania i zbindowania, wrzucę Wam do klubu jak chcecie a przepisy są różne, od parówek przez ciasta po poczucie szczéścia

Mors bezwstydnica

Ale super pomysł!
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:30   #3398
klakla91
Zakorzenienie

Śluby ślubami, ale..

co na obiad?!

Na dzisiaj mam, za to na jutro zero pomysłów.

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:32   #3399
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie już biorą za panikarę w gabincie Dzwoniłam znowu dopytać czy czasem nie zostawią mnie bez korony nawet na chwilę
Ale teraz mogę chociaż spać spokojnie i wiem, że będzie ok, wiem co i kiedy robimy. Trudno, wolę wyjść na panikarę ale wiedzieć co mnie czeka.
ja sobie obiecałam, że przed ślubem pójdę na generalny przegląd i ponaprawiam wszystko jeśli coś znajdą Dentystę mam świetnego, ale mimo wszystko kosztuje mnie to mnóstwo stresu

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Śluby ślubami, ale..

co na obiad?!

jutro piątkowo ziemniaczki z koperkiem, mizeria i kalafior
Stary 2016-06-30, 12:36   #3400
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Klakla u mnie kukurydza
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:39   #3401
PaLLitQa
żona

Cytat:

Wychodzi ze mnie panikara bo jak nie kontroluje sytuacji i nie wiem co mnie czeka to wariuje. Serio, to aż chore ale tak mam.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

U nas pewnie jakby porównać to też na niektórych rzeczach diy przepłaciliśmy. Zamawialiśmy w różnych miejscach, domawialiśmy 3 razy i kasa szła. Ale za zawieszki, winietki, moją podwiązkę, zawiadomienia i jeszcze kilka innych rzecz - łącznie wyszło nam około 150zł. Ale to tylko dlatego, że wiele rzeczy wykorzystywałam do różnych przedmiotów. Na jedną rzecz nie opłacałoby się.
kurde to i tak tanio Cię wyniosło...
Najtansze winietki jakie widzialam i w miare mi przypadly do gustu są za 1zł.. z czego ja potrzebuję minimum 100.. to juz 100 zł nie ma :/
I te zawieszki 1,15 za sztukę kolejne 50 zł... i zaproszenia 130zł.. więc ta papierologia sporo kosztuje
Cytat:
Śluby ślubami, ale..

co na obiad?!

a co masz na dzisiaj?

Cytat:
ja sobie obiecałam, że przed ślubem pójdę na generalny przegląd i ponaprawiam wszystko jeśli coś znajdą Dentystę mam świetnego, ale mimo wszystko kosztuje mnie to mnóstwo stresu

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Też sobie obiecałam że przed ślubem załatwie dentyste! w końcu dotrzymałam słowa bo obiecałam sobie juz od urodzin rok temu, później przekładałam ze przed świętami Bożego Narodzenia, później wielkanocnymi i tak ciągle coś

Chyba odgapię obiad na dzisiaj!!
Kalafior chodzi za mną od tygodnia
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-30, 12:41   #3402
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Śluby ślubami, ale..

co na obiad?!

We wtorek jadłam w takim barze tortille w środku z pieczarkami i czerwoną fasolą. Na to był sos pomidorowy. Będę to odtwarzać na dniach

A z innej beczki kulinarnej - kupiłam tortellini (tak? takie pierożki makaronowe nadziane, z serem gouda akurat) - co z nimi zrobić? Znaczy chciałam jakąś sałatkę - macie jakieś przepisy?

Cytat:

Ja też miałam taki plan I zdążyłam zrobić chyba 4 zęby, wzięłam się za te najgorsze a te z typowymi ubytkami zostawiam. Po ślubie przepuszczę pół wypłaty na resztę. I tak na te zęby nie wiem już ile wydałam, ze dwie wypłaty będzie.
Stary 2016-06-30, 12:47   #3403
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość

a co masz na dzisiaj?
ziemniaczki młode z ziołami z piekarnika, łososia grillowanego i warzywa na patelni robi się jeszcze bób w piekarniku, ale nie wiem co z niego wyjdzie.
Cytat:
A z innej beczki kulinarnej - kupiłam tortellini (tak? takie pierożki makaronowe nadziane, z serem gouda akurat) - co z nimi zrobić? Znaczy chciałam jakąś sałatkę - macie jakieś przepisy?
tortellini + ogórek świeży + rzodkiewka + papryka czerwona +jogurt naturalny i przyprawy

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:48   #3404
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
ja to robię z pomidorem, ogórkiem zielonym, papryką, odrobiną majonezu i przyprawami, fajna sałatka na upały koleżanka jeszcze dodaje kawałki szynki

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:49   #3405
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też miałam taki plan I zdążyłam zrobić chyba 4 zęby, wzięłam się za te najgorsze a te z typowymi ubytkami zostawiam. Po ślubie przepuszczę pół wypłaty na resztę. I tak na te zęby nie wiem już ile wydałam, ze dwie wypłaty będzie.
niektóre zęby są kosztowne.. ja mam nadzieję, że nic specjalnego mi tam nie znajdą i to będzie tylko rutynowa kontrola
Stary 2016-06-30, 12:50   #3406
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
ziemniaczki młode z ziołami z piekarnika, łososia grillowanego i warzywa na patelni robi się jeszcze bób w piekarniku, ale nie wiem co z niego wyjdzie.

tortellini + ogórek świeży + rzodkiewka + papryka czerwona +jogurt naturalny i przyprawy
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
ja to robię z pomidorem, ogórkiem zielonym, papryką, odrobiną majonezu i przyprawami, fajna sałatka na upały koleżanka jeszcze dodaje kawałki szynki
Dziękuję Będę mieszać Akurat wszystko w domu jest, rzodkiewki mam aż nadto.

A, ja na obiad tak właściwie mam moją zupę awaryjną - warzywno-pomidorowa Miała być na szybko i treściwa
Stary 2016-06-30, 12:52   #3407
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Moja teściowa mnie właśnie rozwaliła. Kazała naszym gościom ( rodzina z jej strony ) powyjmować z kopert po 300 zł, żeby mieli na powrót do domu

Nie rozumiem, po co to powiedziała? :yyy: Przecież najwyraźniej oni chcą Wam dać tę kasę

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
W Anglii tak zrobiłam. Po czym tz wrócił i stwierdził że nic nie bzyczy więc ok. Poszliśmy spać. O 5 nad ranem obudziło nas bzyczenie i obijanie się o szybe. Zasnela chyba w rolecie i obudziła się rano

Moja mama tak trzymała moja sukienkę z komunii. I bieluska jest
Tylko teraz taka poszwe znajdź
Hahahah, ale cwana bestia

Ja tak samo trzymam ślubną już kilka miesięcy, w pokrowcu, na to poszwa od kołdry i w szafie Nic się nie dzieje
Stary 2016-06-30, 12:53   #3408
iixi
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cały czas staram się do was wrócić i cały czas mi nie wychodzi przez brak czasu

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 12:54   #3409
LadyI
Zakorzenienie

Dziewczyny melduje powrót z wakacji co prawda byłam już wczoraj ale prosto do pracy praktycznie jechalam
Dzisiaj też caly dzień w robocie mam nadzieję że zdaze na mecz..

Rano byliśmy w USC..zdecydowałam się na nazwisko TZ, ale mam takie wątpliwości, że może zapłacę te 30zl i zrobię podwójne:p tak się ucieszył jak wykreslilam swoje nazwisko sprzed myslnika

A poza tym w weekend trochę zaproszeń rozdamy i zamówimy cześć ciast i tort
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-30, 12:54   #3410
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
niektóre zęby są kosztowne.. ja mam nadzieję, że nic specjalnego mi tam nie znajdą i to będzie tylko rutynowa kontrola
Niestety, chociaż dobrze, że M. nie musi ładować w zęby, ja nadrabiam za dwóch:P
Oby nic nie znaleźli
Ja mam chyba jeszcze 5 zębów do leczenia ale to są już typowe ubytki a nie to co teraz robię. I na razie to malutkie dziurki więc szybko pójdzie leczenie.
Stary 2016-06-30, 12:56   #3411
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam niedawno, właściwie tylko osad mi usunęła pani bo nic więcej nie było do roboty w ogóle ja jestem dziwna ale lubię chodzić do dentysty choć może to wynikać z faktu, że w całym życiu miałam aż 3 wypełnienia tylko robione, a reszta to czyszczenie ząbków

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Niestety, chociaż dobrze, że M. nie musi ładować w zęby, ja nadrabiam za dwóch:P
Oby nic nie znaleźli
Ja mam chyba jeszcze 5 zębów do leczenia ale to są już typowe ubytki a nie to co teraz robię. I na razie to malutkie dziurki więc szybko pójdzie leczenie.
to u nas znów Tż ma problemy z zębami- naprawił z 5 i jeszcze chyba 3 czy 4 ma do zrobienia niestety..

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 13:01   #3412
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
We wtorek jadłam w takim barze tortille w środku z pieczarkami i czerwoną fasolą. Na to był sos pomidorowy. Będę to odtwarzać na dniach
.
Ja dziś robie coś podobnego tylko zamiast tortilli i dodatkowo kurczak . Pychotka.

Nie mówcie mi nic o dentystach, panicznie się ich boje a do zrobienia mam 2 zęby . A właściwie do wyrwania wiec zrobię to po ślubie bo nie chce na zdjęciach wyjść z dziurami pomiędzy zębami

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 13:03   #3413
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ja byłam niedawno, właściwie tylko osad mi usunęła pani bo nic więcej nie było do roboty w ogóle ja jestem dziwna ale lubię chodzić do dentysty choć może to wynikać z faktu, że w całym życiu miałam aż 3 wypełnienia tylko robione, a reszta to czyszczenie ząbków
zazdroszczę! Ja odziedziczyłam chyba po mamie tendencje do słabych zębów.. Kilku dentystów dało mi popalić i teraz to dla mnie wielkie wyzwanie ale będę dzielna a co
Stary 2016-06-30, 13:06   #3414
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

to u nas znów Tż ma problemy z zębami- naprawił z 5 i jeszcze chyba 3 czy 4 ma do zrobienia niestety..
Ja mimo, że miałam robione już dużo to lubię chodzić. Ale przyzwyczaiłam się, że dentyści mi tłumaczą co robią, na co przychodzę, co robią po kolei. Wtedy bez paniki. Jak jest coś nowego to panikuje:P

Mi w ogóle chociaż pierwszy raz w życiu ktoś zęby pochwalił - obie panie ostatnio, że mam ładny kolor zębów (naturalny bo wybielać nie wybielałam nigdy). No i kamienia nie mam Zawsze coś

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Ja dziś robie coś podobnego tylko zamiast tortilli i dodatkowo kurczak . Pychotka.

Nie mówcie mi nic o dentystach, panicznie się ich boje a do zrobienia mam 2 zęby . A właściwie do wyrwania wiec zrobię to po ślubie bo nie chce na zdjęciach wyjść z dziurami pomiędzy zębami
Łoo, to współczuje. Zależy jakie zęby, ja nie mam szóstki i ósemki - tego w ogóle nie widać. Będę wstawiała implant w miejsce szóstki ale to dopiero po tym jak wygram w totka bądź kasa spadnie mi z nieba
Stary 2016-06-30, 13:08   #3415
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie o to mi chodziło a na te 3-4h posiadówy to nie muszę mieć nie wiadomo czego. Idziemy na luzie

Mam tylko solny peeling, chyba się nie nada, i enzymatyczny - nie wiem czy może być. Tylko skóra nadal piecze więc niczym tego nie ruszę na razie.

Musisz odwiedzać konkretne sklepy. Niestety czasem przekłada się to też na to, że ceny są kosmiczne ale chociaż nie oglądasz kolejnych szmatek.
Tak mi sie przypomniało,jak twoja skora po tym pudrze mineralnym? Pisałaś,ze.dostałas jakies wysypki ? To po nim,czy zbieg okoliczności ?

Wysłano z Huawei P9 Lite...
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 13:09   #3416
izk_a
Zakorzenienie

odebrali telefon u dentysty, idę w poniedziałek
Stary 2016-06-30, 13:16   #3417
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Tak mi sie przypomniało,jak twoja skora po tym pudrze mineralnym? Pisałaś,ze.dostałas jakies wysypki ? To po nim,czy zbieg okoliczności ?

Wysłano z Huawei P9 Lite...
Już zniknął, otworzyłam moje niezawodne serum z kwasami i cera jak pupa niemowlaka. Trochę mnie to martwi, że tylko z tym serum moja cera funkcjonuje dobrze a po odstawieniu lipa.
Ale zmieniłam też krem pod niego na dzień. Wcześniej używałam mieszanki oleju z malin i kwasu hialuronowego. Cera była taka szorstka i nieprzyjemna. Niby wyglądała ok a coś było nie tak. Zmieniłam krem, dodałam serum na noc i jest idealnie.
Być może ten wysyp to było to, że musiałam pozmieniać pielęgnację. Może za bardzo ją wysuszyłam.

Cytat:
odebrali telefon u dentysty, idę w poniedziałek
No i gites Najlepiej od razu działać.
Stary 2016-06-30, 13:18   #3418
wildDaisy
żona bez ogona

Kupiłam sobie peeling z Ziaji, niby z serii profesjonalnej, ale zdzierak
Jestem w szoku, bo usunął mi prawie wszystkie zaskórniki po jednym użyciu
Stary 2016-06-30, 13:22   #3419
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj, co to za cudo? Fota, link, nazwa - cokolwiek Ja mam ich enzymatyczny z serii Ulga, mam też serum złuszczające z Bielendy ale takich rzeczy to one nie robią:P
Stary 2016-06-30, 13:23   #3420
Petit_Papillon
luckygirl

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;62415606]Tak ile za nie dałaś?

Pokaże Tż co on o tym w ogóle mysli. [/QUOTE]
Sztuka 39 zl
Cytat:
Napisane przez sylwia9d Pokaż wiadomość
Kuszą mnie te wieszaki ale z drugiej strony uważam to za zbędną rzecz, tyle że my kobiety lubimy takie ładne detale
Mozna je potem sprzedac przeciez nawet mam juz potencjalnego kupca ale nie wiem czy bede chciala je sprzedawac
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Wokół miejsca ugryzienia robi mi się twardy rumień i puchnie. Później w ciągu tygodnia schodzi a z rany sączy się osocze no i swędzi jak cholera ;/.
Skad ja to znam? Uczulenie na komary, meszkinito. W stopniu wielkim
Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Moja teściowa mnie właśnie rozwaliła. Kazała naszym gościom ( rodzina z jej strony ) powyjmować z kopert po 300 zł, żeby mieli na powrót do domu
Recei opadly...po co sie wtraca?!

Cytat:
Potrzebuje Waszej rady.
Mam przygotowane zawiadomienie na ślub dla szefa. Ale ja nie siedzę z szefem, widuje go raz na długi czas. I nie było okazji go dać. Spytał gdzie ślub mailowo, teraz spytał o godzinę. Nie wiem czy mu jakoś wyjaśnić, że mam zawiadomienie ale nie miałam go jak przekazać czy po prostu napisać godzinę i tyle? Faktycznie ostatnio latałam i wyleciało mi z głowy, że miałam je przekazać. Nienawidzę takich towarzysko-społecznych etykiet i tego jak się zachować, nigdy nie wiem jak wypada, co jest ok a co nie.
Jak dziewczyny pisaly - ja bym zeskanowala i mu przeslala
Cytat:
A z innej beczki kulinarnej - kupiłam tortellini (tak? takie pierożki makaronowe nadziane, z serem gouda akurat) - co z nimi zrobić? Znaczy chciałam jakąś sałatkę - macie jakieś przepisy?.
Na moim staaarym blogu chyba wrzucalam przepis. Podesle Ci jak bede w domu
Cytat:
Poka jaki

Mors super pomy z ta ksiazka kucharska

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości