|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Chyba się dziewczyna zdenerwowała bo dostałam w odwecie 13 wiadomości ociekajacych jadem i nienawiścią
No ale teraz to już na to leję sikiem prostym
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
Może zgłoś moderatorom jakieś naruszenie regulaminu. Głupia dziewczyna, ah ten brak inteligencji
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to niektórzy nie potrafią docenić innego człowieka
|
|
|
#757 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 |
|
... choć nie Westwood
|
Ciekawe czy dało jej to do myślenia
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
No i dobrze, niech potem do siebie ma pretensje, że nie porozmawiała z Tobą innym tonem
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Przypadek mojej koleżanki: ma 21 lat, jest z facetem ponad 5 lat (od liceum)
a on: od samego początku kręcił na boku z innymi (ona nawet go kiedyś przyłapała - ale generalnie - czekała aż sam się przyzna i przeprosi wyznawszy grzechy )gdy wyjechał na studia (ona została) zdradzał ją niejawnie oraz jawnie (robiąc sobie przerwę) wciąż powracający temat: nie wiem, czy Cię kocham, nie wiem czy chcę z Tobą być Stadardowe zachowania: wystawianie jej (ma po nią przyjechać na dworzec, ona z torbami, on dzwoni, że jednak nie przyjedzie bo jest na obiedzie u cioci) Generalnie olewka: ona się pyta co u niego, on: nuuuda (i cisza), ale z innymi osobami nie problemów z komunikacją Szczyt wszystkiego: zaszła w ciążę - poroniła - tuż po jej wyjściu ze szpitala on ją zostawił, bo chciał spróbować z innymi ![]() ![]() Obecnie: nadal są razem bo: już są tak długo razem, że jej się coś od niego należy (ślub), on się zmieni (czasami obiecuje poprawę, a potem pyta kiedy i co obiecał, bo on nie pamięta)Finał Postawiła mu ultimatum, że do świąt ma się oświadczyć, jeśli nie - koniec z nimi Przygotowania trwają, dzień przed dostaje smsa : że nie będzie zaręczyn bo on nie ma zamiaru się do niczego zmuszać.Efekt - szloch i załamka, ale sylwestra już razem spędzili. I nadal są razem. Współczuję dziewczynie, bo jest sobie i katem, i ofiarą. |
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Emi_lka, tu już dziewczyna sama się prosi o bycie nieszczęśliwą.
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
o mamusiu!!jej naiwnosc w glowie mi sie nie miesci wspolczuje jej ze nawet w jej otoczeniu nie ma nikogo kto pomoglby jej wyplatac sie z tego... o tym jak przyjaciele czasem zawodza w takich sytuacjach to moznaby niestety gruba ksiazke napisac niemniej nie wiemy jak sprawa wyglada z tej perspektywy(tzn pomocy znajomych) z drugiej strony jak czlowiek sam sobie nie chce pomoc to nikt go do niczego nie zmusiale faktycznie - sama jest sobie katem i ofiara
Jestem idealna wszak kula to kształt doskonały ![]() Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2008-01-09 o 12:45 Powód: edit |
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie. Nic do niej nie dociera Ale koleś też mógłby już sobie darować, bo zachowuje się perfidnie!!! Tłumaczenia przyjaciół, wtrącanie się nic nie daje, ona potakuje, ale potem zostaje zawsze z nim:-( |
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
o ja, współczuję dziewczynie... normalnie sama się prosi...
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Moglabym napisac ksiazke pod tytulem "najwiekszy skur... swiata" opisujaca dzieje i przypadki mojego ex. Chlopczyk byl bardzo udany
na szczescie tez dalam mu popalic na koncu, ale nigdy nie daruje sobie ponad roku zmarnowanego czasu bycia jego ofiara...Ale to byla bardziej trauma niz numer, wiec moze sobie odpuszcze. |
|
|
|
#767 |
|
Zadomowienie
|
ok, dziś przegięcie
pisalam esy z kolegą (podoba mi się, a raczej podobał) . I tak dla beki napisałam że dla niego zrobie wszystko. A on ? "Zrób mi loda " ![]() :? kur...dę... jakbym ja usłyszala od kogos "zrobie dla Ciebie wszystko" to bym myslala raczej o tym że dla mnie umrze, zabije kogoś, skoczy w przepaść... sratatatataaaa... a on o robieniu loda... ale oczywiscie "żartował" i teraz zdzwiony es "A jesteś zła? :/" jeny :P po raz kolejny mam nauczkę - nie zadawać się z gnojkami wiem, że moja "historia" to pikuś w porównaniu z niektórymi opisanymi w tym wątki zdarzeniami, ale niech to będzie mały kamyczek rzucony na stertę głazów męskich przewinień i dziwactw... ![]() Edit : aaaa ... to już 2 raz... za pierwszym razem było to jednak znacznie mniej bezczelne... ehhh
moje życie to kupa ;p Edytowane przez LifeIsSoSad Czas edycji: 2008-01-09 o 19:15 Powód: :P |
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie. A ja jakoś nie współczuję tej dziewczynie z opowieści, bo 5 lat to wystarczająco aby przejrzeć na oczy. Swoją drogą: szkoda, że ludzie się bardziej skupiają na długości związku (a czasem "związku"), a nie bardziej na jego jakości. Dla mnie pisanie o 5-letnim stażu, jeśli się kogoś poznało prawie w podstawówce to żaden argument. Lepiej rok się znać intensywnie, świadomie, dojrzale, a nie 5 lat w okresie największego szczeniactwa. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#771 |
|
Przyczajenie
|
Ej, ten wątek jest genialny, ale czasem się zastanawiam kto ma bardziej nie po kolei w głowie, oni, czy my, że znosimy takie rzeczy???
A propos roztań... byłam z kimś około roku, inteligentny, wykształcony, pasjonat, wszystko fajnie, tylko taki jakiś niezdecydowany, wiecie, typ wiecznego kawalera, trochę maminsynek, trochę zakompleksiony z powodu tuszy (chociaż nie był gruby, ot, taki misiek). Spotykamy sie, jest super, knajpki, kolacje, seks (co chyba mimo wieku około 30, niezbyt często mu się do tej pory zdarzało, miał drobne problemy ze wzwodem ). Spotykaliśmy się raz w tygodniu, przy czym jak napisał 1 esa w międzyczasie to był sukces. Wmawiałam sobie, że to dlatego ze oboje jesteśmy zapracowani, ale w pewnym momencie poczułam, ze cos się ten związek nie rozwija... Znosiłam to dzielnie aż w końcu napisałam mu sms żeby się zastanowił o co chodzi i dał mi znać bo zaczyna mnie to męczyć. I wtedy zapadł się pod ziemię... Po dwóch tygodniach zaproponował spotkanie, na którym powiedział męcząc sie niezmiernie, że jestem cytuję "za grzeczna" i że on by chciał żeby dziewczyna, metaforycznie, wbiła mu czasem obcas ! Kurde może mu sie jakieś sado macho marzyło ??? Spoko, ja rozumiem, ludzie mają różne fantazję, mógł mi kupić pejczyk w prezencie a nie zrywać . No więc czasami to naprawdę nie wiadomo jak facetom dogodzić... |
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
Myślę że wiele z nas ma na pęczki takich historii, cóż faceci
Ja osobiście nie mogę wyjątkowo narzekać, ale jedna historia z czasów liceum zapadła mi w pamięć... Kolega już od pierwszej klasy robił podchody, w drugiej jego starania przybrały na sile Jedna znajoma z klasy ciągle mi mówiła, jaki on zakochany, jaką my cudowną parą byśmy byli itp... Więc wyobrażacie sobie moje zdziwienie kiedy w pewien pamiętny, styczniowy poniedziałek zobaczyłam ich za rączkę na szkolnym korytarz u Ich romantyczna znajomość przetrwała jakieś trzy dni, a ja z kumplem do końca liceum utrzymywaliśmy kontakt, ale na stopie poprawnej... Na szczęście minęło już parę lat, z Kumplem się przyjaźnie i od czasu do czasu mu przypominam jakiego dał czadu w "młodości" Nawet teraz śmieję się sama do siebie...
|
|
|
|
#773 |
|
Przyczajenie
|
Ale moja własna naiwność mnie powala jak spojrzę w przeszłość. Wyjechałam z moim pierwszym facetem na studia do innego miasta, wynajęliśmy pokój u takiego starszego pana, ale że było u niego piekielnie zimno to zaczęliśmy szukać czegoś innego. W między czasie mój ex zdążył się zaprzyjaźnić z koleżanką z roku i zaproponował, żebyśmy wynajęli z nią całe mieszkanie na spółkę, to będzie taniej. Coś mi śmierdział ten pomyśł, no ale przecież mam do niego zaufanie...
Nie zczaiłam nawet jak mojemy byczkowi ptaszek przestał stawać, żal mi go było, że to może przez stresy... jeszcze się tej koleżance zwierzałam ... o maj gad... Po jakimś czasie zaczęło się między nami psuć, zerwałam z nim, ale nie zdążyłam sie nawet wyprowadzić, jak znalazł sobie pocieszycielkę, inną koleżankę z roku . Nie no to juz było upokorzenie po którym powinnam zatłuc go jakimś tępym narzędziem No i udało się. Ale w ogóle juz mnie bycie z nim nie bawiło, więc rzuciłam go na dobre, wciskając kit o byciu przyjaciółmi i wróciłam do swojego miasta. Ale telenoweli nie koniec, co się po jakims czasie okazało? że jest z naszą współlokatorką ha ha ha ha! No dobra, stwierdziłam, że mnie to rybka i mogę sie nawet z nimi kumplować. Swoją drogą wiedziałam juz jakie z niego ziółko i delektowałam się zemstą na zimno, czyli obserwowałam jak moja "koleżanka" dostaje to co chciała. Jakiś czas potem rozstali się, ona zapłaciła za to terapią u psychologa... a on jęczał że popełnił wielki błąd niszcząc nasz związek i próbował do mnie wrócić. Ale ja już byłam na szczęście wyleczona z tej chorej znajomości A w końcu znalazłam swoją cudowną drugą połówkę |
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
wydarzenia sprzed miesiaca.. facet, 24 letni, przystojny wie ze bylam zajeta i sam ma dziewczyne... tanczy ze mna cala noc na imprezie, pisze smsy, proponuje sex spotkanie... oczywiscie odmawiam...
nastepnie unika mnie, po czym znow pisze i zaprasza na impreze na ktora przychodzi znow z dziewczyna i znow mnie unika po czym znow tanczymy caly czas do konca imprezy, chce pocalunku.. po czym znow unika i zlewa a na koniec sie dowiaduje ze to wszystko bylo zaplanowane przez niego i jego kolegow hmmmm widocznie sa 24letnie dzieci??
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trochę dziwne, no ale nie moja sprawa.
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
tak wyszlo, zanim doszlo do tej imprezy kumplowalismy tzn siedzielismy na zajeciach razem i w ogole... uwazalam go za dobrego kolege
dlatego dalam mu moj numer bo wydawal sie fajny i mily ale nie myslalam o nim jak o potencjalnym chlopaku :P
|
#777 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie, ale widocznie nie jest to odosobniony przypadek, może mieli zbyt wymagające mamusie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Uwierz mi, że są...Nawet znam takiego jednego. Podobny typ do Twojego kolegi. Może nawet trochę gorszy.
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

No ale teraz to już na to leję sikiem prostym

wspolczuje jej ze nawet w jej otoczeniu nie ma nikogo kto pomoglby jej wyplatac sie z tego... o tym jak przyjaciele czasem zawodza w takich sytuacjach to moznaby niestety gruba ksiazke napisac
niemniej nie wiemy jak sprawa wyglada z tej perspektywy(tzn pomocy znajomych) z drugiej strony jak czlowiek sam sobie nie chce pomoc to nikt go do niczego nie zmusi
jakbym ja usłyszala od kogos "zrobie dla Ciebie wszystko" to bym myslala raczej o tym że dla mnie umrze, zabije kogoś, skoczy w przepaść... sratatatataaaa... a on o robieniu loda...
. Nie no to juz było upokorzenie po którym powinnam zatłuc go jakimś tępym narzędziem