Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-09, 08:14   #751
nema_
Gość

Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

moja mama z kolei zaklinala się, że nigdy nie pokocha Miodzia (ex-Szeryfa), tylko Tosia i Tosia. Parę dni temu oglądamy z moją mamą film, między nami leżący na plecach Miód, łapy rozwalone na boki, mina wyrażająca ekstazę, mruczy, mama:
- kochasz mamusię, miodziuniu? moje kociąteńko malutkie guci guci (potok całusow, głaskania i tulenia)

Stary 2008-01-09, 08:17   #752
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
qrna co za dzien...
wstalam z bolem glowy...
jest mi smutno od paru dni,szczegolnie wieczorami
i jeszcze moj szanowny TZ nie odbiera telefonu bo nie nosi go przy sobieszlag czlowieka trafia...a mam wazna sprawe,wez tu z nim mieszkania dopiero szukaj.

O co się dzieje, skąd te smuteczki?

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:22   #753
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
O co się dzieje, skąd te smuteczki?
o tym czemu mi smutno to nie chce na forum raczej pisac.

a qrna z tym telefonem to mu chyba nawsadzam. dzwonie o mieszkanie, chce sie umowic ale w sumie nie wiem na ktora moze TZ. niby mowil ze jak cos sie trafi to on sie zerwie na pol godziny z pracy, jemu obojetne. ale dodzwonic sie nie moge-to jak sie z nim umawiac chcialam teraz na 10 bo to blisko ale od tego czasu sie z TZem nie skontaktuje. wie jak jest to zostawia ten telefon w ciuchach, zadzwoni pewnie za pare godzin z niewinnym "co jest". niech sie wypcha wtedy.

no...wyzalilam sie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:24   #754
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
o tym czemu mi smutno to nie chce na forum raczej pisac.
Przepraszam więc, że spytałam.

Stary 2008-01-09, 08:25   #755
vadi
*sportaddict*

Cytat:
no...wyzalilam sie
oj, Anetko
a czy Twój Tż wiedział, że ma czekać na telefon?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:27   #756
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Czy u was też dzis taki sliczny, słoneczny dzień

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:28   #757
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam więc, że spytałam.
nie przepraszaj, nie masz za co
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
oj, Anetko
a czy Twój Tż wiedział, że ma czekać na telefon?
tak, jak ostatnio gadalismy o wynajmowaniu to wlasnie mowilam ze dobrze jak by byl pod telefonem (bo wiem ze lubi go zostawiac w szafce zeby sie nie kurzyl) zeby w razie co zadzwonic. wie ze ja w internecie szukam ogloszen i ze dzis wychodza gazety z ogloszeniami i powinnismy byc w kontakcie.

tak sliczne slonce jest. chyba potem na spacer z psem wyjde

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 08:29   #758
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

sanetko nie martw sie
jestesmy z Toba smuteczki napewno szybko mina a TZ pewnie niedlugo oddzwoni - moj tez wiecznie nie odbiera telefonu ale staram sie to zrozumiec, ze pracuje i nie zawsze moze
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:30   #759
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Tak u mnie słońce świecie jak oszalałe Zupełnie jakby to był początek wiosny, a nie środek zimy I ja dziś wiosennie bez czapki

Stary 2008-01-09, 08:33   #760
zuzaneczka
Zakorzenienie

witajcie w tą piękną środę - jak mawiają - środa minie tydzień zginie

Cytat:
Zuza a ty czemu masz taki smutny napis w podpisie..?
Kulbitku a jakoś tak ostatnio pewne sprawy nie toczyły sie po mojej myśli, ale z perspektywy to chyba dobrze,
no ogólnie nachodzą mnie ostatnio jakieś smuteczki, ale czasem tak bywa....

wiecie czytam teraz na gazecie forum o naszej-klasie. temat ostatnio poruszany tutaj.
Dziewczyna chce napisać pracę mgr z psychologii "Analiza kompleksów społecznych na przykładzie portalu nasza-klasa.pl".
dla chętnych link http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...448071&v=2&s=0
pomijając pomysł na pracę i sposób w jaki dziewczę chce przeprowadzić badania....
nie wiem jak wy to odbieracie, ale ja po niektórych znajomych widzę że na siłę chcą mieć jak najwięcej kontaktów, i co ciekawe odnajdują się niby po latach, dodają ale np. na maile nie odpowiadają.
mnie sie ogólnie portal podoba bo znalazłam paru znajomych z którymi kontakt się urwał i dzięki naszej-klasie znowu można pogadać.

odnośnie zakupów - wczoraj zrobiłam 2 podejście do wyprzedaży i kupiłam tylko jedną bluzkę taką bez rewelacji i bez przeceny.
Coś okropnego - nic mi się nie podoba, albo nie pasuje, albo ma cenę zniechęcającą do zakupu...eh....

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:41   #761
sanetka
Zakorzenienie

dla mnie nasza-klasa to jak grono. im wiecej znajomych tym lepiej. wkurza mnie jak zapraszaja mnie osoby ktore w ogole mnie nie znaja, albo takie ktore z widzenia ze szkoly znam ale na miescie "czesc " nie powiedza.

grono jest dla mnie o tyle dobre ze sluzy mi jako galeria zdjec, z gor czy cos jak chce komus pokazac. no i jest forum wydzialu, tez przydatne.

a jak sobie przejrze profile 14-15latek ze zdjeciami w dosc odwaznych pozach, ktore caly profil maja wpisany tekstami "koffam" itp to mnie zal bierze...

farbuje sobie dzis wlosy. tak tylko do 8 myc. nie chce stalej zmiany, a zalezy mi tylko an delikatnej zmianie odcienia wlosow na to wesele-na czekoladowy braz

Stary 2008-01-09, 08:48   #762
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

wiecie czytam teraz na gazecie forum o naszej-klasie. temat ostatnio poruszany tutaj.
Dziewczyna chce napisać pracę mgr z psychologii "Analiza kompleksów społecznych na przykładzie portalu nasza-klasa.pl".
dla chętnych link http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...448071&v=2&s=0
pomijając pomysł na pracę i sposób w jaki dziewczę chce przeprowadzić badania....
nie wiem jak wy to odbieracie, ale ja po niektórych znajomych widzę że na siłę chcą mieć jak najwięcej kontaktów, i co ciekawe odnajdują się niby po latach, dodają ale np. na maile nie odpowiadają.
mnie sie ogólnie portal podoba bo znalazłam paru znajomych z którymi kontakt się urwał i dzięki naszej-klasie znowu można pogadać.
Ja już kiedys wspominałam, że nie lubię portalu NASZA KLASA - a to chyba dlarego, że jestem aspołeczna Mam okazję obserwować reakcję i zachowania dziwne ludzi z tego portalu, bo mój Tz tam sie ostatnio zapisał i są niezłe jaja Zwłaszcza jak wystawił w Galerii nasze zdjęcia to masa znajomych zaczęła sie odzywać, nie wiem o co chodzi- chyba ludzka ciekawość jest czasem silniejsza
Zwłaszcza jak dostaje zaproszenie od osób, które zna z widzenia ? Chore jakies ?
A tak w ogóle to dzisiaj jadąc do pracy słuchałam antyradia- i słyszałam, że powstał Portal NASZA CELA - dla byłych czy przyszłych więźnów, normalnie masakra
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 08:55   #763
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dzisiaj jadąc do pracy słuchałam antyradia- i słyszałam, że powstał Portal NASZA CELA - dla byłych czy przyszłych więźnów, normalnie masakra
O łał
Stary 2008-01-09, 08:55   #764
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Kulbitku a jakoś tak ostatnio pewne sprawy nie toczyły sie po mojej myśli, ale z perspektywy to chyba dobrze,
no ogólnie nachodzą mnie ostatnio jakieś smuteczki, ale czasem tak bywa....
Zuzaneczko przede wszystkim Tak czasem mamy smutniejsze okresy w zyciu.. i tak jest i koniec..
Oby jak najszybciej smutki cie opuściły a sprawy, które wydawało się, że nie poszły po twojej myśli, jednak ułozyły sie jak najlepiej dla ciebie
Przesyłam pozytywną energię

Cytat:
No to Dorinko padłam trupem, poprostu zabiłaś mnie tą wiadomością

Co do naszej-klasy, to sama dostałam parę dziwnych zaproszeń... Na które poprostu nie reaguję.. Chciałam odszukać znajomych z klasy z podstawówki i dlatego załozyła profil Ciesze się z tego Ale cała masa zaproszeń nie z tej ziemi, od osób których nie znam w ogóle to juz lekka przesada..

Stary 2008-01-09, 08:56   #765
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Tak u mnie słońce świecie jak oszalałe Zupełnie jakby to był początek wiosny, a nie środek zimy I ja dziś wiosennie bez czapki
oj tak , az usmiech na twarzy sie pojawia i chęci do nauki (w moim przypadku).. choc tak naprawde do nauki motywuje mnie coś zupełnie innego niz pogoda

Edit:
ja tez wole grono niz naszą klasę
aha... twin-maid - dzięki za zaproszenie na gronie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 08:56   #766
sanetka
Zakorzenienie

http://nasza-cela.prv.pl/

a tak w ogole jestem jeszcze bardziej zla. TZ puscil sygnal, od razu oddzownilam i nie odbiera. wyslalam mu smsa z danymi i niech sobie sam po mieszkaniach dzwoni

Stary 2008-01-09, 08:57   #767
zuzaneczka
Zakorzenienie

nasza-cela - dobre

patrzcie tu:
http://www.nasza-cela.prv.pl/

sanetka mnie wyprzedziła

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 09:00   #768
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
nasza-cela - dobre

patrzcie tu:
http://www.nasza-cela.prv.pl/

"Portal dla ludzi z przeszłością"

Stary 2008-01-09, 09:18   #769
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
no ja chetnie nim pojezdze
TZ marzy o jakims fajnym osobowym typu np alfa romeo najnowsza ale wtedy bedzie mogl odprowadzic tylko 7% podatku i 5% z paliwa

a jak kupi nissana to zwroci mu sie cale 22% + paliwo no i bedzie w dieslu i pali 9,5 litra to nie jest tak zle

a kosztuje cos okolo 130tys wiec ok 30tys mu sie zwroci
mylse ze to dobry pomysl i namawiam go zeby z tego nie zrezygnowal na poczet osobowki
tym bardziej ze nissan jest normalnie 5-cio osobowy plus ma ta pake gdzie mozemy przewiesc praktycznie wszystko np jadac na wycieczke nawet motor hehe
Super autko, moja mama takie uwielbia Alfy też są fajne, pierwsze auto w którym mogłam wyprostować nogi

Cytat:
Też

A ja bardzo lubię naszą klasę, dzięki niej mam kontakt z ludźmi których od dawna nie widuję. Jakiś czas temu do znajomych zaprosiła mnie koleżanka z dzieciństwa, która mieszka niedaleko mnie, ale się po takim czasie już nie ponawałyśmy . Teraz znowu możemy podobać i powiedzieć sobie "cześć" gdy się mijamy. Ogólnie mam tam ludzi z którymi chcę mieć kontakt .

Wczoraj bawiłam się z Vincentem na dywanie, gdy skończyłam to za szybko wstałam i zwierzak się zbulwersował... Mam śliczne ślady króliczych ząbków na kostce
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 09:28   #770
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć, u mnie słonko było z rana i różowo-fioletowe niebo o wschodzie słońca zapowiadające przymrozki (podobnno).

Na reszcie chwila oddechu.

Jak ja zazdoszczę wam tych zwierzaków.
Kiedyś miałam świnki morskie. Najpierw samiczkę Kiwi, a potem dokupiłam jej świniaka Lego. no i chciałam zeby ,,poznali" sie na neutralnym gruncie- dywanie mojego pokoju. Żeby moja Kiwi nie wystraszyła się jak do jej babskiego gniazdka wejdzie jakiś nieznany samiec A ona w dodatku dziewica
No i najlepsze było to, ze samiec się wystraszył i wszedł za żeberka kaloryfera. Zaklinował się, a ja już niemal płakała, ze mi świniak ducha wyzionie i zostanie tam na wieczność. Przekupywałam marchewką, jabłkiem... Po kilku godzinach na szczęście sam powoli wyszedł. Dodam, zę ten kaloryfer to takie ostre te żeberka miał i cud, że go nie poranił.

Cytat:
Dokładnie. Czasami jak dostaję zaproszenie od jakiś ludzi ze studiów to się dziwię, bo rozmawiałam z nimi kilka razy w ciągu 5 lat! Dla mnie to namiastka znajomości, nawet nie pamiętam ich imion. Albo wysyłają mi zaproszenie bez żadnego listu- chociażby ,,cześć, co słychać? dawno się nie kontaktowaliśmy..." Albo dostałam zaproszenie od dziewczyny ze studią z którą się nie lubiłyśmy (taka ukryta niechęć, ale byłyśmy dla siebie względnie miłe, a wiem że mnie obgadywała) i co? Z satysfakcją odrzuciłam jej zaproszenie Najlepsze są profile typu ,,Ronald Mcdonald, albo Królik Bugs mają tysiące znajomych

Cytat:
następne będą: Nasza-ulica, i nasza-parafia
ktoś znalazł pomysł na biznes

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 09:31   #771
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Super autko, moja mama takie uwielbia Alfy też są fajne, pierwsze auto w którym mogłam wyprostować nogi

no fajne jest - tylko jeszcze musze namowic TZ zeby zrezygnowal z czarnego koloru. mi sie widzi takie auto w kolorze bardzo ciemnej zieleni metalic
Stary 2008-01-09, 09:40   #772
sanetka
Zakorzenienie

nooo..TZ sie odkupil znaczy zadzwonil na to ogloszenie i umowil sie na 17. mam nadzieje ze babka nas tak nie przerobi jak ostatnio facet ze kazal wieczorem zadzwonic a wieczorem juz nieaktualne. i cena niezla-740 calosc (czynsz,oplaty, wynajem w centrum miasta). tylko gole sciany dostajemy.

ale ogolnie (jesli nie to mieszkanie nieumeblowane to inne )okazalo sie ze i to nie problem bo TZa brat wprowadzi sie na jego miejsce, powiedzial ze moze nam odstapic kuchenke gazowa, i czesc mebli a jego siostra pralke. jednak fajnie miec duza rodzine i miec na kogo liczyc

Stary 2008-01-09, 09:41   #773
kaska87
Zakorzenienie

Svinecka ja się nie dziwię, że Twój chce Alfe Romeo mój TZ ma włąśnie ALfe i mówię Ci to ma niezłego opa daje mi czasem prowadzić
a rok temu mu przerysowałam błotnik bo wyjeżdzałam(wtedy jeszcze nie umiałam tak dobrze jeździć i nie miałam wyczutego auta) a on przyszedł popatrzył a ja pomyślałam, "nie zdziwię się jak mnie wypieprzy z auta i skopie" a on usiadł i mówi "nie szkodzi Kochanie", zdarza się kocham Cię " coś mniej więcej takiego

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-09, 09:41   #774
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczny...i strasznie mi sie na narty zachciało. Mam nadzieje ze w weekend tez bedzie taka pogoda to sobie na podkielcekich górkach posmigamy.

Cytat:
Svinecko super wypasiona fura , bardzo lubię takie samochody, pewnie trochę kosztuje Naprawdę fajny
Zauwazyłam ze większosc kobiet lubi duze auta. Ja jestem jakas inna - nie podobaja mi się terenówy, suwy, ani picapy Tylko i wyłącznie male sportowe furki
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 09:43   #775
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
no fajne jest - tylko jeszcze musze namowic TZ zeby zrezygnowal z czarnego koloru. mi sie widzi takie auto w kolorze bardzo ciemnej zieleni metalic
Przypuszczam, że to tylko kwestia czasu . Ten kobiecy "dar przekonywania"
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 09:45   #776
sanetka
Zakorzenienie

a my juz wiemy ze nie bedziemy mieli zadnej wypasionej furki tylko starego dobrego volkswagena jezdzimy teraz z TZa bratem takim i jest po prostu idelany na krotzse i dluzsze wypady.

Stary 2008-01-09, 09:46   #777
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny a na gronie musi mnie ktoś zaprosić bym mogłą dołączyć czy nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 09:47   #778
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no tak. musisz dac maila

Stary 2008-01-09, 09:51   #779
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Svinecka ja się nie dziwię, że Twój chce Alfe Romeo mój TZ ma włąśnie ALfe i mówię Ci to ma niezłego opa daje mi czasem prowadzić
a rok temu mu przerysowałam błotnik bo wyjeżdzałam(wtedy jeszcze nie umiałam tak dobrze jeździć i nie miałam wyczutego auta) a on przyszedł popatrzył a ja pomyślałam, "nie zdziwię się jak mnie wypieprzy z auta i skopie" a on usiadł i mówi "nie szkodzi Kochanie", zdarza się kocham Cię " coś mniej więcej takiego
wiesz bo on w ogole chcial albo honde accord najnowsza albo alfe albo chryslera - no ale jak juz pisalam, musi kupic ciezarowe - a juz chyba lepiej pickupa niz busa nie?

a ten Twoj TZ to kochany - to tak jak ja z poltorej roku temu rozwalilam mojemu tyl rovera 25 i mowie do niego ale dlaczego na mnie nie krzyczysz? a on: bo Cie kocham hehe ale teraz to by mi glowe urwal juz nie te czasy
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Sliczny...i strasznie mi sie na narty zachciało. Mam nadzieje ze w weekend tez bedzie taka pogoda to sobie na podkielcekich górkach posmigamy.

Zauwazyłam ze większosc kobiet lubi duze auta. Ja jestem jakas inna - nie podobaja mi się terenówy, suwy, ani picapy Tylko i wyłącznie male sportowe furki
wiesz ja lubie i takie auta i takie - sporotwe juz mialam mitsubishi eclipse, TZ rok temu kupil mi na urodziny wiec ze tak powiem juz to przegryzlam - teraz marzy mi sie duuuuze auto z rodzaju limuzyna w ogole od dawna szaleje za najnowszym nissanem primera ale ma lipny silnik ten model - za to nie dlugo dostane poprzedni model primery, juz mi sie tak bardzo nie podoba ale auto to auto nie?

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Przypuszczam, że to tylko kwestia czasu . Ten kobiecy "dar przekonywania"
hehe dokladnie
Stary 2008-01-09, 09:52   #780
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nic nie wiem o naszym gronie- jak tam jest ? I jaki adres ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości