|
|
#751 | |
|
Gość
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O co się dzieje, skąd te smuteczki?
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
o tym czemu mi smutno to nie chce na forum raczej pisac.
a qrna z tym telefonem to mu chyba nawsadzam. dzwonie o mieszkanie, chce sie umowic ale w sumie nie wiem na ktora moze TZ. niby mowil ze jak cos sie trafi to on sie zerwie na pol godziny z pracy, jemu obojetne. ale dodzwonic sie nie moge-to jak sie z nim umawiac chcialam teraz na 10 bo to blisko ale od tego czasu sie z TZem nie skontaktuje. wie jak jest to zostawia ten telefon w ciuchach, zadzwoni pewnie za pare godzin z niewinnym "co jest". niech sie wypcha wtedy.no...wyzalilam sie
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam więc, że spytałam.
|
|
#755 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u was też dzis taki sliczny, słoneczny dzień
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
nie przepraszaj, nie masz za co
tak, jak ostatnio gadalismy o wynajmowaniu to wlasnie mowilam ze dobrze jak by byl pod telefonem (bo wiem ze lubi go zostawiac w szafce zeby sie nie kurzyl) zeby w razie co zadzwonic. wie ze ja w internecie szukam ogloszen i ze dzis wychodza gazety z ogloszeniami i powinnismy byc w kontakcie. tak sliczne slonce jest. chyba potem na spacer z psem wyjde
|
#758 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sanetko nie martw sie
![]() jestesmy z Toba smuteczki napewno szybko mina a TZ pewnie niedlugo oddzwoni - moj tez wiecznie nie odbiera telefonu ale staram sie to zrozumiec, ze pracuje i nie zawsze moze
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Tak u mnie słońce świecie jak oszalałe
Zupełnie jakby to był początek wiosny, a nie środek zimy I ja dziś wiosennie bez czapki
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie w tą piękną środę - jak mawiają - środa minie tydzień zginie
![]() Kulbitku a jakoś tak ostatnio pewne sprawy nie toczyły sie po mojej myśli, ale z perspektywy to chyba dobrze, no ogólnie nachodzą mnie ostatnio jakieś smuteczki, ale czasem tak bywa.... wiecie czytam teraz na gazecie forum o naszej-klasie. temat ostatnio poruszany tutaj. Dziewczyna chce napisać pracę mgr z psychologii "Analiza kompleksów społecznych na przykładzie portalu nasza-klasa.pl". dla chętnych link http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...448071&v=2&s=0 pomijając pomysł na pracę i sposób w jaki dziewczę chce przeprowadzić badania.... nie wiem jak wy to odbieracie, ale ja po niektórych znajomych widzę że na siłę chcą mieć jak najwięcej kontaktów, i co ciekawe odnajdują się niby po latach, dodają ale np. na maile nie odpowiadają. mnie sie ogólnie portal podoba bo znalazłam paru znajomych z którymi kontakt się urwał i dzięki naszej-klasie znowu można pogadać. odnośnie zakupów - wczoraj zrobiłam 2 podejście do wyprzedaży i kupiłam tylko jedną bluzkę taką bez rewelacji i bez przeceny. Coś okropnego - nic mi się nie podoba, albo nie pasuje, albo ma cenę zniechęcającą do zakupu...eh....
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie nasza-klasa to jak grono. im wiecej znajomych tym lepiej. wkurza mnie jak zapraszaja mnie osoby ktore w ogole mnie nie znaja, albo takie ktore z widzenia ze szkoly znam ale na miescie "czesc " nie powiedza.
grono jest dla mnie o tyle dobre ze sluzy mi jako galeria zdjec, z gor czy cos jak chce komus pokazac. no i jest forum wydzialu, tez przydatne. a jak sobie przejrze profile 14-15latek ze zdjeciami w dosc odwaznych pozach, ktore caly profil maja wpisany tekstami "koffam" itp to mnie zal bierze... farbuje sobie dzis wlosy. tak tylko do 8 myc. nie chce stalej zmiany, a zalezy mi tylko an delikatnej zmianie odcienia wlosow na to wesele-na czekoladowy braz
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam okazję obserwować reakcję i zachowania dziwne ludzi z tego portalu, bo mój Tz tam sie ostatnio zapisał i są niezłe jaja Zwłaszcza jak wystawił w Galerii nasze zdjęcia to masa znajomych zaczęła sie odzywać, nie wiem o co chodzi- chyba ludzka ciekawość jest czasem silniejsza Zwłaszcza jak dostaje zaproszenie od osób, które zna z widzenia ? Chore jakies ? A tak w ogóle to dzisiaj jadąc do pracy słuchałam antyradia- i słyszałam, że powstał Portal NASZA CELA - dla byłych czy przyszłych więźnów, normalnie masakra
|
|
|
|
|
#763 |
|
Gość
|
|
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czasem mamy smutniejsze okresy w zyciu.. i tak jest i koniec.. Oby jak najszybciej smutki cie opuściły a sprawy, które wydawało się, że nie poszły po twojej myśli, jednak ułozyły sie jak najlepiej dla ciebie Przesyłam pozytywną energię ![]() Cytat:
Co do naszej-klasy, to sama dostałam parę dziwnych zaproszeń... Na które poprostu nie reaguję.. Chciałam odszukać znajomych z klasy z podstawówki i dlatego załozyła profil Ciesze się z tego Ale cała masa zaproszeń nie z tej ziemi, od osób których nie znam w ogóle to juz lekka przesada..
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: ja tez wole grono niz naszą klasę ![]() aha... twin-maid - dzięki za zaproszenie na gronie
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-cela.prv.pl/
a tak w ogole jestem jeszcze bardziej zla. TZ puscil sygnal, od razu oddzownilam i nie odbiera. wyslalam mu smsa z danymi i niech sobie sam po mieszkaniach dzwoni
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
nasza-cela - dobre
patrzcie tu: http://www.nasza-cela.prv.pl/ ![]() sanetka mnie wyprzedziła
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Portal dla ludzi z przeszłością"
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alfy też są fajne, pierwsze auto w którym mogłam wyprostować nogi ![]() Też ![]() A ja bardzo lubię naszą klasę, dzięki niej mam kontakt z ludźmi których od dawna nie widuję. Jakiś czas temu do znajomych zaprosiła mnie koleżanka z dzieciństwa, która mieszka niedaleko mnie, ale się po takim czasie już nie ponawałyśmy . Teraz znowu możemy podobać i powiedzieć sobie "cześć" gdy się mijamy. Ogólnie mam tam ludzi z którymi chcę mieć kontakt Wczoraj bawiłam się z Vincentem na dywanie, gdy skończyłam to za szybko wstałam i zwierzak się zbulwersował... Mam śliczne ślady króliczych ząbków na kostce
|
|
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, u mnie słonko było z rana i różowo-fioletowe niebo o wschodzie słońca zapowiadające przymrozki (podobnno).
Na reszcie chwila oddechu. Jak ja zazdoszczę wam tych zwierzaków. Kiedyś miałam świnki morskie. Najpierw samiczkę Kiwi, a potem dokupiłam jej świniaka Lego. no i chciałam zeby ,,poznali" sie na neutralnym gruncie- dywanie mojego pokoju. Żeby moja Kiwi nie wystraszyła się jak do jej babskiego gniazdka wejdzie jakiś nieznany samiec A ona w dodatku dziewica ![]() No i najlepsze było to, ze samiec się wystraszył i wszedł za żeberka kaloryfera. Zaklinował się, a ja już niemal płakała, ze mi świniak ducha wyzionie i zostanie tam na wieczność. Przekupywałam marchewką, jabłkiem... Po kilku godzinach na szczęście sam powoli wyszedł. Dodam, zę ten kaloryfer to takie ostre te żeberka miał i cud, że go nie poranił.Cytat:
Najlepsze są profile typu ,,Ronald Mcdonald, albo Królik Bugs mają tysiące znajomychCytat:
![]() ktoś znalazł pomysł na biznes
|
||
|
|
|
#771 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
no fajne jest - tylko jeszcze musze namowic TZ zeby zrezygnowal z czarnego koloru. mi sie widzi takie auto w kolorze bardzo ciemnej zieleni metalic
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
nooo..TZ sie odkupil
znaczy zadzwonil na to ogloszenie i umowil sie na 17. mam nadzieje ze babka nas tak nie przerobi jak ostatnio facet ze kazal wieczorem zadzwonic a wieczorem juz nieaktualne. i cena niezla-740 calosc (czynsz,oplaty, wynajem w centrum miasta). tylko gole sciany dostajemy.ale ogolnie (jesli nie to mieszkanie nieumeblowane to inne )okazalo sie ze i to nie problem bo TZa brat wprowadzi sie na jego miejsce, powiedzial ze moze nam odstapic kuchenke gazowa, i czesc mebli a jego siostra pralke. jednak fajnie miec duza rodzine i miec na kogo liczyc
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka ja się nie dziwię, że Twój chce Alfe Romeo
mój TZ ma włąśnie ALfe i mówię Ci to ma niezłego opa daje mi czasem prowadzić a rok temu mu przerysowałam błotnik bo wyjeżdzałam(wtedy jeszcze nie umiałam tak dobrze jeździć i nie miałam wyczutego auta) a on przyszedł popatrzył a ja pomyślałam, "nie zdziwię się jak mnie wypieprzy z auta i skopie " a on usiadł i mówi "nie szkodzi Kochanie", zdarza się kocham Cię " coś mniej więcej takiego
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Sliczny...i strasznie mi sie na narty zachciało. Mam nadzieje ze w weekend tez bedzie taka pogoda to sobie na podkielcekich górkach posmigamy.
Cytat:
![]()
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
a my juz wiemy ze nie bedziemy mieli zadnej wypasionej furki tylko starego dobrego volkswagena
jezdzimy teraz z TZa bratem takim i jest po prostu idelany na krotzse i dluzsze wypady.
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a na gronie musi mnie ktoś zaprosić bym mogłą dołączyć czy nie
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
no tak. musisz dac maila
|
#779 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() a ten Twoj TZ to kochany - to tak jak ja z poltorej roku temu rozwalilam mojemu tyl rovera 25 i mowie do niego ale dlaczego na mnie nie krzyczysz? a on: bo Cie kocham hehe ale teraz to by mi glowe urwal juz nie te czasy Cytat:
w ogole od dawna szaleje za najnowszym nissanem primera ale ma lipny silnik ten model - za to nie dlugo dostane poprzedni model primery, juz mi sie tak bardzo nie podoba ale auto to auto nie?Cytat:
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

szlag czlowieka trafia...a mam wazna sprawe,wez tu z nim mieszkania dopiero szukaj.

I ja dziś wiosennie bez czapki

Zwłaszcza jak wystawił w Galerii nasze zdjęcia to masa znajomych zaczęła sie odzywać, nie wiem o co chodzi- chyba ludzka ciekawość jest czasem silniejsza 
i wszedł za żeberka kaloryfera. Zaklinował się, a ja już niemal płakała, ze mi świniak ducha wyzionie i zostanie tam na wieczność. Przekupywałam marchewką, jabłkiem... Po kilku godzinach na szczęście sam powoli wyszedł. Dodam, zę ten kaloryfer to takie ostre te żeberka miał i cud, że go nie poranił.