|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki na wymianę
Niestety nie zdolalam wczoraj przejrzec wszystkich watkow, prosze o cierpliwosc
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2016-07-15 o 20:19 |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; Rozświetlający balsam do ciała Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; Można wybierać z wątku kosmetycznego i ciuszkowego. |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
_Koniczynka_
Tak, te rzeczy sa nowe, chyba ze przy opisie podalam ilosc zuzycia A nie masz czegos poza watkie? Interesuja mnie glównie zapachy: wody, pachnace zele pod prysznic ewentualnie perfumowane balsamy do ciala ![]() droga A -Ferragamo Incanto dream - krem perfumowany – jaki ma zapach? - Gucci Eau de Parfum - 30 ml bez kilku psików - z pudełkiem - Liberte Cacharel - całe nowe, niepsikane z kartonikiem w folii. Jest to edycja prasowa, gratisowa i taki napis widnieje na kartoniku. 50 ml.l - Touch of Pink Lacoste - ponad 40 ml z 50 ml. – rozumiem ze te już wymienione? ![]() Mcherub 12. Woda perfumowana CHOPARD INFINIMENT zostało ok 8-10ml (najbardziej) 4. EMOLIUM krem 5 ml - zawiera hialuronian sodu, mocznik, masło shea, olej macadamia - odżywianie i pielegnacja skóry suchej i bardzo suchej, podrażnionej, szorstkiej, atopowej 18. EMOLIUM - emulsja do ciała do skóry suchej i bardzo suchej ze skłonnością do atopii i atopową . Odżywczo regeneruje wysuszoną skórę przywracając jej naturalną funkcję ochronną - 7 ml 19. Emulsja do kąpieli Oilatum do skóry suchej i swędzącej, odtwarza naturalną ochronną warstwę lipidową skóry zalecana jest w atopowym zapaleniu skóry i łuszczycy- 15 ml ale to chyba za dużo za moje próbki? ![]() słonik >> Biosilk - Jedwab do włosów – nowy, jaka jest pojemnosc? kurcze rzeczy które by mnie interesowały w większości są na szaro (Aquolina, Arden... ech) ![]() Ahtaga DERMACOL puder sypki, fiksator, nr 3 transparentny, (fotka zapozyczona z allegro)- możesz powiedzieć coś więcej o odcieniu, boję się trochę brać w ciemno... bo ja strasznie „bladolica” jestem. Podaj mi też proszę orientacyjną cenę i pojemność tego specyfiku – czy jest nowy? Jaki efekt powoduje? ![]() taiwa Perfumy Brit Red Burberry - ok 40 ml, mam dużą butelkę, ale doszłam do wniosku, że mnie wystarczy odlewka, więc wymienie chętnie na coś pachnącego resztę - na coś pachnącego, więc pewnie nic z tego? ![]() Narciso Rodriguez EDP, raz testowana -Amarige Mariage Givenchy, 2 razy testowana, -Cinema Yves Saint Laurent, nowa -Elixir des Marveilles Hermes, została 1/3 lalicja Cacharel Noa Perle - ciut mniej niż połowa z 30ml, Burberry Brit - miniaturka zapachu, na zdjęciu pół buteleczki, ale mogę dopełnić z płnowymiarowego, mam kartonik, ewentualnie5. MAC- odsypki 2 pigmentów, kolory czarny glitter i fuchsia glitter, odsypki w iklości 1/4 łyżeczki do herbaty jaki dają efekt na powiece? ![]() Madlaine No właśnie niezbyt w tej chwili. Puder jest nowiutki, ukształtowany w formie fali lub muszelki w odcieniu połyskującej miedzi |
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
widzisz problem w tym, że ja nie jestem dobra w opisywaniu zapachów ale jeśli podoba Ci się tradycyjne halloween to ten też powinien bo jest ciut cieplejszy nie ma tych metalicznych nutek, halloweenu używałam bardzo długo i nadal mi się podoba ale jest tyle zapachów, że trudno się oprzeć
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A ja? Post #32.
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Interesuje mnie: 4. Nawilżający żel pod prysznic Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 5. Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 13. Advance Techniques intense repair, kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów Avon; 21. Jardins de Monde żel pod prysznic Kwiat Lotosu YR; Znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Sugar-kitty
Widzę że zrobiłaś sporą dokładkę . Na razie niestety nic, ale zapraszam później... u mnie też będą dokładkiMamomichałka Hmm... -Boudoir-V.Westwood-edp-60/75 ml,kartonik-brak korka,zgubionyszkoda ze nie ma koreczka. ![]() A mogłabyś opisać mi ten zapach – nawet jeśli się nie wymienimy? Tak jak pisałam na początku interesują mnie głównie zapachy: wody, pachnące żele pod prysznic, ewentualnie perfumowane balsamy do ciała Mała króweczko o imieniu O kurcze. Nie potrafię go porównać do niczego. Nie potrafię opisywać zapachów . Jest na mnie baaardzo trwały i po użyciu ciągle go na sobie czuje. Jest dosyć specyficzny, raczej ciężki, nie podobny do żadnego ze znanych mi zapachów. Nie wiem czy Ci pomogłam, wiem z własnego doświadczenia że opinie o zapachach wynikają z bardzo subiektywnych odczuć i nie chciałabym Cię wprowadzić w bląd ![]() Kamisio Tak jak pisałam na początku interesują mnie głównie zapachy: wody, pachnące żele pod prysznic, ewentualnie perfumowane balsamy do ciała Guniagusia Niestety nic, może następnym razem Esterie Dziękuję za interesowanie, niestety tym razem nic Tomamo Ciągle się zastanawiam może jednak Ty coś zaproponujesz? ![]() Ivanko A masz może jakieś próbeczki zapachów? ![]() Agul Niestety nic tym razem, pozdrawiam ciepło Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2008-01-09 o 13:15 Powód: dopisek |
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Witaj! Intereują mnie z grubsza
w kolejności:1. Kuracja parafinowa do rąk i stóp gorące piaski Arizony Planet Spa Avon; 5. Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 7. Rozświetlający balsam do ciała Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon;6. Rozświetlające serum do twarzy Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; 8. Wygładzająca maseczka do twarzy Z serii Japanese sake and rice Planet Spa Avon; 2. Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką Planet Spa Avon; 3. Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką Planet Spa Avon; 4. Nawilżający żel pod prysznic Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 3. Treselle Seduction Avon – 50 ml; 4. True Glow Avon – 50 ml; Znajdziesz coś u mnie za jakąś pozycję z powyższych? Pozdrawiam Ps. Ale masz duży ruch w kramiku !
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy pasowała by Ci taka opcja?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
levante
Faktycznie spory ruch u mnie Ale za to Ty moglabys sklep otworzycivanko333 Czy ten halloween to faktycznie ma cos wspólnego z frezja? Niestety powachac nie moge , bo mieszkam 25 km od najblizszej perfumerii a i tak watpie czy tam bym znalazla ten zapach. A chodzilo mi o probki innych perfum. Treselle na razie w rezerwacji wiec zostawalyby true glow![]() taiwa To jak widzialabys nasza wymiane? Bo odlewka za moje trzy kosmetyki to chyba jednak za malo
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najmniej mi zależy na pudrze i z tego bym zrezygnowała, bo to zresztą dośc droga rzecz i nie kalkulowałoby Ci się zamieniać ze mną na odlewkę. Więc chciałabym od Ciebie peeling Avon Anew i rozświetlający balsam do ciała Planet Spa. Balsam jest nowy, czy używany? Ewentualnie, jeśli stwierdziłabyś że Ci to pasuje, chętnie przygarnęłabym któryś z żeli pod prysznic- myśle że to by było relatywne wartościowo
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak, balsam jest nowy Oj ale nagmatwalam. A jesli zel to ewentualnie ktory? I czy odlewka to bylaby odlewka czy 15 we flakoniku?
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No więc pokolei: Ja ze swojej strony oferuje, Burberry Brit Red 15 ml, odlane do nowitkiego, szklanego flakonika z atomizerem, oraz jesli byś chciała, to te próbki, które zainteresowały Cię w moim wątku. Od Ciebie chciałabym przede wszyskim peeling i balsam- to najbardziej. Oprócz tego podoba mi się Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką. I teraz czekam na propozycje, co za co, Ty byś chciała wymienić
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiec puder ten jest jaśniutki, dla mnie za jasny
daje efekt matujacy i utrwalajacy podklad. Ubytek minimalny poniewaz po otworzeniu opakowania okazal sie za jasny i juz dalej go nie uzywalam. Pojemnosc 20g. cena ok 35zł. U Ciebie podoba mi sie Treselle
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ok Ivanko zgadzam sie
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Myślałaś nad naszą ewentualna wymianką? Ja cały czas jestem chętna
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle mysle, tylko jestem w kropce, bo balsam zarezerwowany. Dasz mi jeszcze troche czasu. Moze cos wymysle...
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
DiTu pewnie że poczekam, pytałam, bo mam dziś w planach kurs na pocztę i mogłabym kilka rzeczy za jednym razem załatwić
![]() Przy balsamie specjalnie się nieupieram, bo to taka fanaberia gdybyś chciała mogłybyśmy wymienić płatki Avon + Puder Isa Dora, za 15 ml Brit Red + próbki z mojego wątku
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Mnie interesuje Balsam do ciala sera Sake ,maseczka nawilzajaca ,oczyszczajaca emulsja do mycia twarzy,zel pod prysznic ,kuracja do rak i stop na wymiane mam 15 ml w 3 probkach wody perfumowanej Curious britney Spirls ,jedwab farouk,mala orginalna butelka ,cienie Revlona ,zuzycie male i cos z nowej kolorowki ze sredniej polki ale nie wiem co szukasz i jakie odcienie ewentualnie |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc z tych rzeczy ktore wymienilas jest w rezerwacji i w fazie negocjacji - nie wiem co z tego wyjdzie
. Ale mysle ze jakos bysmy sie dogadaly |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
2. Nature pour homme YR – 50 ml; 3. Treselle Seduction Avon – 50 ml; 4. True Glow Avon – 50 ml; 5. Island Vibe (różowe) Avon – 50 ml niewielki ubytek (psiknięte kila razy dla wypróbowania zapachu); 6. Urban Flowers New York Avon – 30 ml niewielki ubytek (psiknięte kila razy dla wypróbowania zapachu); 7. Sheer Rose Avon – 50ml (psiknięte kila razy dla wypróbowania zapachu); PIELĘGNACJA: : 1. Kuracja parafinowa do rąk i stóp gorące piaski Arizony Planet Spa Avon; 2. Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką Planet Spa Avon; 4. Nawilżający żel pod prysznic Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 5. Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 6. Rozświetlające serum do twarzy Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; 7. Rozświetlający balsam do ciała Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; 9. SOFT&GLOW, balsam do ciała “satynowy połysk” Avon – 250 ml; 10. Zmysłowy balsam do ciała Celebrate me; 11. Anew clinical dwustopniowy peeling do twarzy Avon, pozostało po ok. 16 płatków; 12. Płynny wosk w sprayu do stylizacji włosów Avon; 13. Advance Techniques intense repair, kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów Avon; 14. Phytum Actif force&volume extra-volume bio-proteines, szampon zwiąkszający objętość włosów YR – pozostało więcej niż pół; 16. Inositol vegetal, krem do mycia twarzy YR – 150 ml, użyty kilka razy; 17. Pure calmille, mleczko+tonik z aktywnym wyciągiem z rumianku YR – użyty kilka razy; 20. Jardins de Monde żel pod prysznic Ylang Ylang YR; 21. Jardins de Monde żel pod prysznic Kwiat Lotosu YR; 22. Iwostin Purritin krem na noc dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych, hypoalergiczny – pozostało trochę ponad 1/3; KOLORÓWKA: 1. Instant manicure naklejany lakier do paznokci (16 naklejek) Avon, kolor „Reddy to go” – ciemna czerwień/bordo; 3. Protecting waterproof mascara with panthenol czarny – IsaDora; 4. Rozświetlający puder Sun glow IsaDora w odcieniu 21 golden brown; 7. Color trend, bright lash tips mascara, w odcieniu totally turquoise Avon – użyta kilka razy odp u mnie
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
aga1616
Interesuje mnie biala bluzka czy moglabys cos wiecej napisac bo zdjecie nie jest zbyt wyrazne, jaki to rozniar, czy tam sa hafty?
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Narazie specjalnie nie chce sie pozbywac innych kosmetykow ,cienie sa perlowo-satynowe ,delikatne bez derobinek ,Jedwab w malej butelce 14ml kupiny w SuperPharm orginalny,jeszcze mam roz IsaDory nr 09 Frosty Toffe ,zuzycie 10% jak bedziesz chciala sie zemna wymienic to daj znac na priva bo za duzo masz wpisow i nie wiadomo co i dla kogo .
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-01-13 o 09:12 |
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie:
3. Protecting waterproof mascara with panthenol czarny – IsaDora; 4. Rozświetlający puder Sun glow IsaDora w odcieniu 21 golden brown;
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

w kolejności:
!