|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
A u mnie są tylko 2 krótkie na chyba 17 dziewczyn ![]() U mnie w szkole zdecydowanie długie ... i do tego balowe czyli na kole...Ja na szczęście nie mam sukni na kole ( nie podobają mi się... ) I jest sporo suknienek w kolorze bordo, dwie czerwone (moja oczywiście), jest fiolet, chyba 5 brązowych, klasyczna czerń... ojjj dużo tegoSzkoda, że u mnie w szkole jeszcze nie weszła ta moda na którkie sukienki... uwierzcie, że jeśli bym założyła krótką wyglądałabym jak intruz....
|
|
|
#2072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie
czerwona powinna być !!
|
#2074 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynyyy
Chyba zrobiłam głupotę. Byłam dzis w Zarze no iii... butki moich marzeń, boskie cudne. Wzięłam, mimo że obcas 8 cm. Niby nie duży ale cholera, ja mam prawie 180 wzrostu... to bedzie razem jakies 188!! No i co teraz? Chyba je oddam... co w ogole o tym myslicie, bardzo zle to wyglada jak dziewczyna jest taka wysoka? Sama 100dniowka to nie problem, ale ja chce je pozniej jeszcze nosic, a po co mi buty ktore wcisne w kat bo bedzie mi sie wydawalo ze jestem olbrzymem... ![]() Dodaje tez fotke tych butow na mnie, co prawda wzrostu nie widac, ale mimo to... no nie wiem no... ehh czemu Bozia nie dala mi z 10 cm mniej
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio w dzień dobry TVN mówili że szale już są na karnawał nie modne
korale i dodatki górą! odciągają uwagę od wszystkiego innego ![]() Ja też jestem wysoka mam 177cm wzrostu i nie odważyłabym się wyjść w tak wysokich butach! Ale widzę że szczupła jesteś i ładnie wyglądają na Twojej nodze! Jak dobrze się w nich czujesz to czemu nie ?
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
mdz też mam 180 cm wzrostu i jedyny problem jaki mam z butami, to żeby facet był wyżsy ode mnie, nawet gdy je założę. I to, że im wyższa szpilka tym lepiej trzeba umieć na nich chodzić i są zazwyczaj mniej wygodne. Skoro buty Ci się podobają to śmiało możesz je później nosić, wzrost to jeszcze nie powód do rezygnacji z butów.
|
#2080 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zamówiłam bolerko z all, przyszło podarte
ale mama mówiła, że coś z tym zrobi... Wczoraj byłam u fryzjera i mam włosy blond o odcieniu niebieskim mam nadzieję, że się wymyje do niedzieli! Na solarium chodzę, ale przez to dodatkowy wydatek-muszę kupić ciemniejszy podkład... dziś nie załatwiłam mieszkania ah wogóle dzień do d....
|
|
#2081 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chce po prostu wygladac jak dziwolag!
|
|
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
mdz dzewczyna u mnie w klatce ma około 2m wzrostu i nosi szpilki
wcalej jej to uroku nie odbiera a wręcz przeciwnie bardzo ładnie wygląda
|
|
|
|
#2083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno nie jest tak źle! Dokładnie, szczupła jesteś więc na pewno wyglądasz jak modelka
|
|
|
#2084 |
|
Raczkowanie
|
mdz jeżeli dobrze się czujesz i jest ci wygodnie w tych butach to zostaw! A z takimi długimo nogami to już wogóle..
|
|
|
|
#2085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
butów nie oddawaj ładnie wyglądają i nie mysl o sobie jako o olbrzymie!!
|
|
#2086 |
|
Rozeznanie
|
Ojej bardzo Wam dziekuje...
Wiecie, to nie tak ze boje sie co ludzie pomysla czy cos. Ja sie boje ze jak pojde w nich pozniej na impreze, odstrasze wszystkich mezczyzn w promieniu 10 metrow! :P00aga00, rowne 8 cm, moze przez to ze jest taki trojkatny wydaje sie nizszy...
|
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pisałam tu już o tym, że mój partner miał ubrać bordową koszulę... ja mam czarną sukienkę i bordowe dodatki więc pasowałoby idealnie. Jednak wczoraj radził się siostry (jego modowa wyrocznia, a wg mnie stylistką to ona nie jest...) i wybrała mu białą koszulę i ...srebrny krawat (metaliczny jak on to określił)
nie widzę jakoś tego połączenia... ale chyba nie mogę wymagać od niego żeby ubrał się dokładnie tak jak ja chcę... A jak wasi partnerzy? Czy "pasujecie" do siebie strojem?
|
|
#2088 |
|
Rozeznanie
|
O ile moj ze mna pojdzie, to chyba nie ma jak do mnie pasowac, bo ja ide w czarnej sukience, a nie ubiore go przeciez pod kolor moich kolczykow
|
|
#2089 |
|
Raczkowanie
|
Ja również mam czarną sukienkę, i zastanawiam się jaki krawat powinien miec partner zeby bylo ok.. biżuterie mam z przeźroczystych koralików
|
|
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
ohoh.tyle nowych postoow ;o jak mnie nie bylo ;/
ja już mam w zasadziie wszystko.. tylko na szpilkach chodzic nie umie a studniowka w piątek ! ;o ale to nic wezme buty na przebrani. brązowe ( taki identyczny kolor jak mojej kiecki ) balerinki... wygodne jakos w nocy przebiore.. bo na boso tanczyc nie bede ! ;/wczoraj bylamm na ostatniej przymiarce i pazurach.. sukienka - rewelacja wg mnie po studniowce wkleje jej fotke.. jutro ide ją odebrac.a pazurki ? zrobilam kwiatki akrylow.. ze srebrnymi cyrkoniami.. delikatne ![]() jutro jeszcze farbuje wloski i w piatek na 16 do fryzjera i pedze na studniowke ! jee jee jee ;D juz sie doczekac nie moge a co do solarium.. to od poltora miesiaca chodze tak z 2 razy w tygodniu .. na poczatku 7 minut.. potem dwa razy znowu na 7 .. a potem na 10 .. teraz juz chodzilam na 15 .. wylaczalam lampe na twarz bo nie podoba mi sie twarz jak jest tak zimno opalona jak murzynn;/
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Mój partner chciał się do mnie pasować strojem, jednak poszliśmy dopiero teraz na zakupy i wybór był baaardzo malutki... jedyny krawat jaki dobraliśmy nie jest ładny i do tego nie jestem pewna czy na pewno jest w kolorze mojej sukienki
ojjj tam... mam tyyyyle zmartwień teraz, że jego krawat naprawdę mało mnie obchodzi ![]() ![]()
|
|
|
|
#2092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moj ma brązowy krawat ze sbrernymi dodatkanmi ... a ja mam kiecke brązowa ze srebrnymi ceekinami koszule ma chyba ecruu czy jak to sie pisze;p
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
mdz, mierzylam te butki w zarze. sa bardzo ladne, ale czy naprawde maja az 8 cm?? Az trudno uwierzyc. Myslalam sobie o nich, ze to takie malutkie szpileczki, chyba poszukam wyzszego obcasa (mimo, ze mam 173 wzrostu). Na twoich nogach wygladaja BOSKO.
Masz naprawde super figure. Wszystkie modelki nosza szpilki, a maja nawet ponad 180. Traktuj swoj wzrost jako atut. Masz dlugaaaasne nogi, w dodatku naprawde bardzo zgrabne. Tylko pozazdroscic!
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta ja tez cie pociesze... ![]() ja mam dokładnie 178 cm i szpilki 10 cm ![]() czyli całe 188cm będzie...dokładnie tyle co ty ![]() i wogóle sie tym nie przejmuje ![]() ![]() ![]() jestem nawyższa w klasie więc jak założę te szpile to na kilometr będę sie wyróżniać...i pozytywnie ;D przynajmniej kamerzysta mnie nie ominie a tak na powaznie....ja sie tym nie przejmuje...znalazłam sobie mega wysokiego faceta (190cm) biore swoje wielkie szpilki i mam zamiar sie wybawić....na zmiane wezme troszke niższe 7cm w wypadku gdyby mnie nóżki bardzo bolały ![]() butki które sobie kupiłas sa sliczne i nie oddaj ich....nie przejmuj sie opinią innych...ważne że ślicznie będziesz wyglądać ![]() i nie mow ze oddałabyś to 10 cm....jeszcze byś za nimi płakała
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Wtajemniczenie
|
mdz No to masz po problemie
wystarczy, że garniak ciemny ![]() samirka ja też wchodzę tutaj co jakiś czas a postów przybywa w zastraszającym tempie chyba nigdy tego nie nadrobię a co do stroju partnera to perfekcja w każdym calu, widzę postaram się mojego też przekonać...w końcu ostatnio wybrał buty takie jak MI się podobały, więc chyba mam jakiś autorytet u niego w tej kwestii
|
|
#2096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Raczkowanie
|
nika89 naprawdę super sukienka, mi sie głównie nie podobają w tym stylu sukienki bo często wyglądają przesadnie bądź śmiesznie,no ale ta twoja jest genialna
I dodatki też świetnie dobrane![]() mdz z tego co widze po fotce butki naprawde ci fajnie pasują mimo dużego obcasu Zostaw je sobie:P
|
|
|
|
#2098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój TŻ zawsze słucha mnie ^^ chociaż ja za specjalnie mu nie narzucam co ma zakładać zawsze to mnie pyta o zdanie co założyć bo jak sam powiedział " chce ładnie wyglądać dla mnie"
|
|
#2099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(ale pracujemy nad tym heheh żartuje )
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ten metaliczny krawat to nie bardzo wiem do czego będzie mu pasował ![]() ja ide z kolegą a pomimo to nasze stroje idelanie pasują...ja mam ciemno brązowo - złoto - kremową hiszpanke on natomiast jasno kremowy garnitur ciemno brązową koszule i i jasny krawat ![]() napewno bedziemy sie wyróżniać
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

czyli na kole...

.
raczej czerwona powinna byc
czerwona powinna być !!
Chyba zrobiłam głupotę. Byłam dzis w Zarze no iii... butki moich marzeń, boskie cudne. Wzięłam, mimo że obcas 8 cm. Niby nie duży ale cholera, ja mam prawie 180 wzrostu... to bedzie razem jakies 188!! No i co teraz? 

ojjj tam... mam tyyyyle zmartwień teraz, że jego krawat naprawdę mało mnie obchodzi
Zostaw je sobie:P