|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
I ja dołączam do 'zmienionych przez pogodę'..
Mam dzisiaj dziwne napady fal gorąca a później zimna. Dziwnie mdli mnie tak w brzuchu. Rozpala mnie i boli mnie głowa.. Ale chyba wiem dlaczego ech. kasia- boskie
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poproszę zdjątka heh ;p krasulka7399@gmail.com Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez krasulka7399 Czas edycji: 2008-01-09 o 22:58 |
||
|
|
|
#3963 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale się namęczyłam strasznie żeby te różnice znaleźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kamila_725188@wp.pl
|
|||
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co, trochę się zmieniłam (na szczęście )Ywonula jakimi tabletkami sobie opóźniasz okres?
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dziewczyny wyslalam Wam
Napsizcie czy doszly, a jak nie to do kogo.tak-po prostu do Ciebie zaraz tez wysle |
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Raczkowanie
|
Tak-po-prostu z przyjemnością się pochwalę
Tylko poproszę o maila
|
#3968 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
aga_kuz@interia.pl |
|
|
|
|
#3969 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
kasia nie wiem bo to moja koleżanka kupowała. Ale moge sie zapytać
super_karo jeśli to jakiś inne zdjecia prócz tych dwóch to ja tez chce lolinka jw ![]() A ja dziś mam kolende Humor maluczkimi kroczkami powraca ![]() Własnie sie dowiedziałam ze moja koleżanka nie zdała za drugim podejściem... Oblał ja podobno za pierdoły... Kurcze boje sie...
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-02-19 o 15:48 |
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
kasia
A właśnie, uffff dziś miał być kamerzysta, ale na szczęście nie dojechał, na szczęście - bo mieliśmy przynieść zdjęcia z dzieciństwa, a parę osób zapomniało, w tym ja oczywiście Można do jutra, uffffff ![]() L*O*L*I*N*K*A , karo : iskra.nadziei@interia.pl chcieć Cytat:
Mam nadzieję, że w sobotę już sobie pójdą, ale i tak stringów nie założę Jutro idę z koleżanką z biol-chemu, która też zdaje histę, zapytać o terminy spr. powtórkowych z histy no i ja z WOSu, może widząc tę listę wreszcie się zmobilizuję ![]() Spr. ze starożytności już podobno był, a my nic nie wiedziałyśmy, dowiedziałyśmy się zupełnie przypadkowo dzień wcześniej, ale nic z tą wiedzą nie zrobiłyśmy, ja rozumiem, że to my mamy się interesować, ale mogła nam powiedzieć ![]()
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
super karo wyslesz mi tez?
wysylalam Ci swoje zdjecia takze moj e-mail masz na poczcie.
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kacha896@interia.pl |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
aaa super karo nie sprawdzilam wczesniej poczty
dzieki bardzo ladnie wygladalas no i duuuzo tych zdjec, ja np nie mam wcale takich robionych podczas poloneza czy tancow
|
#3975 |
|
Raczkowanie
|
Wysłane
Teraz proszę zameldować , czy doszły
|
#3976 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Lolinko, ja dostałam
widać, że dobrze się bawiliście dzisiaj wieczorem mam próbę poloneza z partnerami, znowu będzie tak śmiesznie jak ostatnio a potem spędzę z P. kilka godzin nastrój już lepszy, nie za bardzo chcę pisać o tym co się stało. uśmiech na twarz, głowa podniesiona wysoko w górę, pozytywne myśli i do przodu - cała ja.
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Super Karo: Aaale mi się twoja sukienka podoba
![]() Widać,że sie dobrze bawiliście i czekam na wiecej zdjec;D Lolinka : Ja tez poprosze na pv napisze ci meila
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Lolinka i Super_karo, dziękuje za zdjęcia, doszły
![]() Super karo, fajne zdjecia i ładna sukienka, z takich jakie lubię Tylko oglądając zdjęcia studniówkowe jestem martwię sie, że moja sukienka chyba trochę niedobrana jak na taka imprezę Jest taka niestudniówkowa..Choć w ogóle się martwię, bo ten paznokieć który sobie złamałam w sylwestra(palec u nogi) chyba będzie mi schodzić Na szczęscie nie boli(przynajmniej na razi) ale boje co to będzie za te dwa tygodnie...
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ja też się załapięę ?? ![]() ![]() krasulka7399@gmail.com |
|
|
|
#3980 |
|
Raczkowanie
|
Krasulko możesz sprawdzać pocztę
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czekam! ![]() Ja kurczę byłam szukać sukienki na studniówkę... I się wkurzyłam. Wiedziałam, że nawet jeśli mi się spodoba coś to nie kupię dziś, bo to pierwsze sklepy dopiero, nie wiadomo co będzie dalej. Chyba, że by mnie coś na prawdę rzuciło na kolana to bym kupiła Była jedna, właściwie w pierwszym sklepie do którego weszłam mi się spodobała. No ale nie kupiłam. Tylko, że wiedziałam, że jeśli gdzie indziej nic lepszego nie znajdę to jakby co wiem już w czym pójdę. A tu zonk... Byłam jeszcze z 3 koleżankami i jedna kupiła taką samą tylko w innym kolorze Jak nie znajdę lepszej to się pochlastam ;(I czuję tak, że nie znajdę nigdzie lepszej bo zazwyczaj sprawdza mi się ta reguła, że kupuję w końcu to co pierwsze przymierzałam
|
||
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Tak po prostu, miałam bardzo podobną sytuacje i w końcu kupiłam taką sukienkę jak kolezanka(taki sam krój rózne materiał)
Ona nmie miała nic przeciwko temu wręcz mnie namawiała, ale to naprawde wspaniała dziewczyna![]() Inne dodatki, fryzura i bedzie dobrze.
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
super karo jeśli mogę jeszcze to też chcę zdjęcia
![]() kasia Ja dziś byłam sobie autkiem u TŻ na godzinkę, fajnie było, ale maaaaało! Dobrze że jutro już piątek ![]() o Karolina nie zauważyłam że wysłałaś mi już zdjęcia Dziękuję przeglądam
|
#3985 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te pozostałe moje dwie koleżanki też powiedziały mi, że to głupio tak No ale kurczę jak nie znajdę nic innego to kupię ją chyba.Jeszcze jutro jadę do Gliwic ale to tak tylko przy okazji zaglądnę do sklepów a w sobotę jadę na cały dzień do Wrocka. Tylko nie wiem czy uda mi się znaleźć coś do 200zł. Bo więcej mi szkoda Cytat:
|
||
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
tak-po-prostu no coooo
Kocham i tęsknię cały czas za nim noo nawet jak bym go widziała codziennie to i tak było by za mało a mam go tylko w weekendy ![]() Ale jakoś dajemy radę
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam zdjęcia z dzieciństwa
Ale i tak wezmę do szkoły więcej, bo niektórzy nawet całe albumy dziś przynosili, to się uśmialiśmy Chyba jestem głupia... właśnie się rozryczałam, bo nie chcę tańczyć poloneza , bo się boję, że się pomylę i spieprzę im ten cały układ, napisałam na gadu do mojego partnera i on mnie pociesza i mówi, że będzie okej i już mi się buźka śmieje Kupiłam sobie wczoraj czarny stanik mama mnie wyciągnęła do jakiegoś małego sklepiku z bielizną, dałam za niego 12zł a taaaak mi się podoba i świetnie leży , a to mi się rzadko zdarza, no i nie muszę jutro na szybko szukać w Focusie i Plazie Idę sobie grzywkę na całe czoło, gęstą, zrobić, ale po studniówce, boję się, że obetnie mi za krótką i będę głupio wyglądać, to już zostanę przy swojej na bok ![]() Jak pójdę w poniedziałek to jakby co, to będzie miała całe ferie na dorośnięcie do odpowiedniej długości Och, Ach, wydrukowałam se wiersze Naborowskiego, do prezentacji maturalnej ![]() I tak je muszę znaleźć w jakiejś książce, żeby było co wpisać do bibliografii... Kurczę, muszę się nauczyć jutro na matematyce słówek na spr. z angla Ale piszemy spr. z prawdopodobieństwa, to będzie cicho i będę mogła się skupić. Tzn ja też piszę, bo to obecny materiał a nie powtórki, ale raczej za dużo nie napiszę
|
#3988 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś boska a nie głupia! My kobiety jesteśmy boskie z naszymi powodami do płaczu Ale zawsze to powód żeby chłopak mógł Cię pocieszyć Nie martw się na pewno nikt na Ciebie nie będzie wkurzony nawet jeśli spieprzysz wszystko co się da ![]() Dostałam z prawdopodobieństwa 2 :/ Ale i tak dobrze, że nie 1
|
||
|
|
|
#3989 |
|
Raczkowanie
|
No co Wy
Ja z prawdopodobieństwa miałam 5 i lubiłam to Gorzej troszkę z tymi bryłami
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie szok, bo zawsze na 3 lece hehe no zdarza się taka "wpadka"![]() Dziewczyny, ktora ma studniówke 12 stycznia? stresujecie się? mnie już zaczyna dopadać te napięcie. Czy sie wszystko uda, czy polonez dobrze wyjdzie, czy wniesiemy alkohol itd. ale to chyba normalne, czy jakaś wariatka ze mnie? No i jeszcze na dniach dostane okres... lipa co szykujecie dla wychowawcy? u nas podobno mamy śpiewać jakąś wymyslona piosenkę, jutro piątek, a nasza klasa nic nie ma. Tacy jesteśmy "zgrani".... I wiecie jeszcze co? Obawiam się na studniówce podziałów. Że ci tanczą tylko z tymi, tak jak na co dzień w klasie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Nie wiedzialam ze tak moge wybawic sie z moja klasa, chetnie bym to powtorzyla
CHyba jeszcze nie odespalam, bo bylam od 18 do samego konca czyli do 6.30. Polonez wyszedl znakomicie, i obylo sie bez wiekszych przypalow 

Można do jutra, uffffff 

mama mnie wyciągnęła do jakiegoś małego sklepiku z bielizną, dałam za niego 12zł a taaaak mi się podoba i świetnie leży 
Ale piszemy spr. z prawdopodobieństwa, to będzie cicho i będę mogła się skupić. Tzn ja też piszę, bo to obecny materiał a nie powtórki, ale raczej za dużo nie napiszę
hehe no zdarza się taka "wpadka"