|
|
#2131 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Deenbee mam podobny problem, podwiązka mi się odznacza i źle wygląda, na dodatek sukienkę mam ściętą po skosie i ma problem z wyborem nogi na której mam założyć podwiązkę, tam gdzie krótka byłoby ją widac, a tam gdzie długa to nie ma później jak zdjęć zrobić, bo bym naga musiała stać (ku uciesze panów zresztą :P ). Zobacz sama. Nawet linia majtek się odznacza w tej sukience, a bezszwowe wyprodukowali w każdym kolorze oprócz czerwonego.
Sukienkę już raz wklejałam, ale jeśli któraś z was się jeszcze nie wypowiadała, to chętnie usłyszę opinie.
|
#2132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko ze on jest starszy o 4 lata i on ma juz prawko syudiuje i matury teraz nie zdaje No ale mam nadzieje ze damy rade... a poznalismy sie na Pielgrzymce xD
|
|
#2133 |
|
Raczkowanie
|
a jak mozna "rozkrecic" nieśmialego chłopaka?? :/
|
|
|
|
#2134 |
|
Raczkowanie
|
Ja swego partnera mam poznac dopiero jutro s tudniowka w niedziele
dzis sie dowiedzialam ze on jest rok mlodszy ale moze nie bedzie zle
|
|
|
|
#2135 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Od jakiegos czasu czytam sobie ten wątek.Pomyslałam ze tez pokaze swoja kreacje Nie mam fotki sukienki na sobie,bo brat wziął aparat,ale... Sukienka jest identyczna co ma Vanessa,open toe z Zary ale czarne(zdjęcie z allegro),taka fryzura+kopertówka czarna z kokardką.Co myślicie? |
|
|
|
#2136 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny blagam o rade
Od kilku dni zastanawiam sie czy pojsc na solarium a studniowka coraz blizej wiec musze sie w koncu zdecydowac. Do tej pory bylam bardzo zadowolona ze swojej bladosci ale teraz mam watpliwosci czy nie wygladam zle![]() Jak myslicie, powinnam pojsc? (na zdjeciu wyszlam troche ciemniej niz jestem naprawde - tak dla zobrazowania mojej bladosci- najjasniejszy recover jest duzo za ciemny, nawet dermacol 217 uznawany za dosc jasny jest za ciemny )A i jeszcze mzoe macie jakis pomysl na bizuterie
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Raczkowanie
|
i moje pytanie umarlo na poprzedniej stronie
|
|
|
|
#2141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja byłam w piuatek pierwszy raz w zyciu na 5 minut i przez 4 dni nie moglam do plecow dotknac i jeszcze mi skora schodzi. a srudniowka juz w sobote wiec nie ciekawie to widze
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Rozeznanie
|
ja tez jestem blada i sie zastanawiam co zrobic, na solarium jednak nie chce bo jednak jestem anty temu, ale zastanawiam sie na samoopalaczami. tylko, ze skolei nie chce mi sie z tym bawic no i co jak powstana plamy? wiec chyba pozostane w koncu z moja bladoscia ;p
ale mam gorszy problem, bo chlopak, z ktorym mialam isc na studniowke jednak nie da rady w tym terminie i zostałam na lodzie, bo nie mam pojecia kogo moge zaprosic.. a studniowka juz tuz tuz ;(
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie: widzialyscie moze gdzies takie jakby blyszczace rajstopy? bo widzialam na fotce ze 100dn mojej kuzynki u jednej dziewczyny i tak mi sie to spodobalo, ze chodze i szukam, ale znalezc nie moge
nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale musze znalezc zaczynam swirowac
|
#2144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro mowicie zeby nie isc na solarium to nie pojde-zainwestuje lepiej w jakis rozswietlacz albo kolejny roz
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do dodatków to myślę, że pasowałoby coś czarnego bransoletka/naszyjnik do butów i torebki ![]() Moim zdaniem bladość jest ok Sama jestem blada i nie zamierzam tego zmieniać
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
totalna olewka na tym forum
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
|
aluniaaaaa o takie coś jak ja mam na nogach? Kilka zdjęć niżej? Czy o takie naprawde błyszczące?
Prawdopodobnie te będa bardzo błyszcące: http://www.subasta.pl/item-72001_bly...rozmiar_2.html Ale widzę, że tym razem moja sukienka nie wzbudiła emocji:P
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że to pytanie już było ale wtedy pojawiło się kilka różnych odpowiedzi i w końcu nie wiem na którą nogę się zakłada tę podwiązke
a chcemy ustalić z dziewczynami żeby mieć na tej samej. Jutro kręcimy czołówke do filmu
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
:| wiesz bo mu nie wiemy jak sie rozkreca chłopaków
a tak serio to nie olewka ale to troche dziwne pytanie jak na ten wątek bo to indywidualna sprawa i zalezy od tego jaki jest chłopak...edit: wiec raczej ci nie pomożemy bo go nie znamy a nie am jakiś odgórnych zasad "aby rozkrecic chłopaka musisz..." "aby nie był nieśmiały coś tam..."
|
#2152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() werg7 powiedz coś więcej nt. czołówki do filmu, tzn jak? W szkole kręcicie? Co do mojej klasy to jest tak troche zakołowana i nie pamiętamy o szczegółach, pomocy....
|
|
#2153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A bedziecie mialy na sobie podwiazke cala studniowke? |
|
|
|
|
#2154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tak chude nogi że raczej założe tylko do zdjęć bo skoro pończochy samonośne mi spadały to podwiązka pewnie też a nie chce żeby mi spadła w trakcie poloneza a tym bardziej w trakcie walca :/
co do filmu to jutro rano pewnie jeszcze coś ustalimy. Chcieliśmy żeby nasza wychowawczyni czytała liste a my żebyśmy wchodzili do klasy jak wyczyta nasze nazwisko. Niestety dyrektorka nie zgodziła się na nagranie tego poza szkołą i na poświęcenie na to więcej niż godziny lekcyjnej więc ciekawe to nie będzie. Jutro wkleje mój cały zestaw i zaproszenie bo dziś nie dostaliśmy
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja pokazuję moje zaproszenie na studniówkę.
Przypomnę,że placiłam za bal który odbywa się w mojej obskurnej szkole 280 zł [ 180 za mnie, 100 za TŻ'ta ] . Okazało się,że na całą szkołę [ 7 klas liczących po około 30 osób ] mamy 2 kamerzystów. No i włąśnie zaproszenie... kawałek brystolu... z błędem w moim imieniu. rewelacja ![]() dodam,że na szczęście zaproszenie dla TŻ'ta błędu nie ma
Edytowane przez e_myszka Czas edycji: 2008-05-01 o 23:34 |
|
|
|
#2158 |
|
Zadomowienie
|
Co do filmu to u nas bedzie tak jak w reklamie play, bedziemy przedstawiani na takim tle jak wiezniowie
(mam nadzieje ze wiecie o co chodzi)
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.I ponawiam moje pytanko z postu #2056 Doradzcie mi jaki makijaż mam sobie wykonać do sukienki z tamtego postu? Przydalby sie jakiś jasny... ale w jakim kolorze? Czy tez takim kremowym + stare złoto? Czekam na wasze opinie. Moze macie jakies zdjecia? Albo wyszperałyście gdzieś w wątku kosmetycznym? Byłoby super .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

jak się chłopak poświęca 

Skoro mowicie zeby nie isc na solarium to nie pojde-zainwestuje lepiej w jakis rozswietlacz albo kolejny roz

.