![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007
biankaa dlatego kupiłam monitor oddechu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||||||||||
Raczkowanie
|
cudna! i te wloski... ach!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na wypadajace wlosy polecam odzywke henna treatment wax - mi pomogla bardzo Cytat:
hehe - tez czasem obstawiam jak jest duza kumulacja, TZ sie ze mnie wysmiewa i mi wylicza jakie jest prawdopodobienstwo ze wygram, ekonomista jeden... Cytat:
http://www.sling.com.pl/?mod=./wiazania/kieszonka.html podoba mi sie w nim to ze mozna az 3 warstwami chusty otulic maluszka co jest istotne jak sie wychodzi na zimno a tu jest fajne forum o chustach jakbys chciala sie zaglebic w temat: http://www.chusty.info/forum/ dziekuje! Cytat:
oraz 2 czesci kolysanek mini-mini - te juz nie sa takie fajne jak dla mnie no i Muzyka bobasa - Pysiu dzieki! - wymiata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj u mnie czasem tez by sie przydalo zeby ktos przecial ten kabel... to jeszcze na koniec Maciek - pogromca zyrafy ![]()
![]() |
#2433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Poissymi to smakuje jak perfumy
![]() ![]() ale oczywiscie o gustach się nie dysktuje ja np. nie przepadam za żadnym alkoholem prócz malibu z mlekiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fakt Kancia coś w tym jest, może rzeczywiście trochę za bardzo aromatyzowane, ale ja właśnie takie lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
poissy postepuje z zasada "teraz polska"
#2437 |
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6255300]Snobka
![]() ![]() To wynika z faktu, że wtedy czuję co piję, jak jest inny, to wcale nie czuję jałowca. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Rozeznanie
|
Super się Was czyta. to lepsze, niż Szymon Majewski
![]() Kubuś cudny. Biankaaa straszna przygoda, senność od razu mija. Jednak natura tak to zaprogramowała ( na szczęście), że nawet wiercenie się nocą w łóżeczku nas budzi. Agatka wczoraj wieczorem włączyła płaczkę, chyba dziąsełka. Na szczęście pierś załatwiła sprawę, fakt, trwało to godzinę. Dawno tak długo z cyckami nie wierzchu nie siedziałam. Program, horror, o którym piszecie leciał, ale w tym czasie kapałam małą. Na szczęście, bo bym chyba telewizor rozwaliła. Nienawidzę takich babsztyli, ja bym od razu bez sądu ....miała być strzelanka, ale nie chce się otworzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=uqaGUtHUIs4
http://pl.youtube.com/watch?v=YC2C8Xc-Gbs nowe mackowe filmy ![]()
#2440 |
Wtajemniczenie
|
zdjecia cudne!!!
. podobnie jak lea, mielismy ciezka noc ;/ nie wiem co sie stalo,ale karmilam co godzine ;/ od rana buszuje w necie i zbieram przepisy ![]() jak to jest z tym alkocholem ? ja ostatnio nie wytrzymalam i po ostatnim karmieniu wieczorem wlalam 2 lyzki baileysa do cappucino,wczesniej rozcienczonego juz mlekiem ![]() na dodatek mam problem,dostalam atopowego zapalenia skory na piersiach ;/ zawsze bylam alergikiem i wcale mnie to nie dziwi,tylko co ja teraz mam zrobic jak piersi niczym smarowac nie moge ![]() jakis ten moj post bez ladu i skladu ;/
#2441 |
Rozeznanie
|
Annula dzięki za linki. Moje wiązanie jest podobne, ale to chyba jakby wygodniejsze. Będę musiała wypróbować.
Ta muzyka bobasa widzę, że Wam się podoba. To może i ja się skuszę... Czy mogłaby któraś z Was mi przesłać? Ostatnio u nas furorę robią tzw. bajki posłuchanki (mój syn wymyślił taką nazwę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Rozeznanie
|
Maciuś i Kubuś wprost malowani. Prześliczne chłopaki
Biaanka współczuję nocki ![]() Poiss z limonką lepszy ten drin U nas też piękna pogoda i zaraz wybywamy na spacerek tylko tatko się obudzi i pomoże wózeczek znieść Miłego dnia dziewczynki Sylwia czekam na zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
wiecie jaki drink jest dobry? puszka zmiksowanych brzoskwin wymieszana z szampanem pycha. Beata juz zgrywam zdjecia , musze sie odlaczyc od neta, bo ma tylko jedno wejsci ubs-sprawdz poczte za jakies 15 minut
#2444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
BAN stały
|
Sylwia, co do kierunku to na razie zdecydowana jestem na bibliotekoznawstwo, ale jak mi coś odstrzeli to złoże jeszcze na kosmetologię i zobaczymy gdzie sie dostanę
Ja widzę, że wy dosć obeznane z tymi drinkami jesteście, co lepsze macie jeszcze jakieś oparte na włąsnych pomysłąch, wow, ja tak nie eksperymentuję, w ogóle to po jednym piwie jest mi baaaardzo wesoło a drinki to już tylko na jakeijś imprezie, bo jakbym sobie w domu strzeliła to pewnie dzieci by ze mnie pożytku nie miały Napiszę Wam jeszcze, że jestem WKURZONA na pocztę polską. Jak w niej pracują tacy ludzie jak np. moja listonoszka to podejrzewam, że moje przesyłki z allegro nie dojdą szybko, albo listonoszka zdażyła je już pogubić. W poniedziałek nadano do mnie jedną przesyłke poleconą, nie dotarła do dzisiaj i we wtorek nadano dwa priorytety, których nadal nie ma. Mam numery nadania tych przesyłek i jeśli dziś do mnie nie dotrą, to jutro idę zrobić mega awanturę na poczcie. Nie mogę robić zakupów na allegro bo jestem strasznie nerwowa w oczekiwaniu na przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
No dobra Lea padłam po tym ostatnim Twoim poście
![]() Roxi ja już olewam pocztę, bo szkoda nerwów. To i tak nie masz źle wczoraj w telewizji jedna pani mówiła, że wysłała przesyłkę 27 grudnia, a dotarła 9 stycznia, oczywiście priorytetem, żeby było szybciej ![]() Właśnie w ramach odchudzania wcinam łososia z limonką (znów Lea napisze, że jestem snobką, ale ja łososia z cytryną nie uznaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
poiss podaj lepiej przepis
![]()
#2448 |
Zakorzenienie
|
Jaki przepis? Nie ma nic prostszego, łosoś wędzony (bez dodatków, żeby smaku nie zaburzały) i skrapiam limonką. Ja to uwielbiam ten smak, mój mąż mówi, że smakuje jak łajno... no ja nie wiem łajna nie jadłam
![]() łosoś pod wpływem kwasu zawartego w limonce robi się jakby marynowany. Edit: Potrzebuję dobrej duszy do wyciągnięcia kabelka z modemu... sama nie mam serca... |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2450 |
Wtajemniczenie
|
Ivy nie na brdawkach,ale to nie zmeinia faktu,ze zadnego kremu antybiotyku na to nie dam ;/ narazie uzywam E45
Lea smiej sie smiej :P dzien mam zmarnowany,bo w ciagu dnia spac nie potrafie,a sily mi brak,zeby z krzesla wstac.chyba musze zjesc wielkiego batona enetgetyzujacego, tylko kto mi po niego pojdzie do sklepu ? ![]() wlasnie dziewczyny podajcie jakies przepisy na Wasze ulubione danie,jakies niebanalne ![]() ![]() ps. czy moze mi ktos przeslac probke muzy dla bobasa ?? chcialam kupic,ale jest tyle roznych plyt,ze nie wiem ktora tak zachwalacie ![]() ps. czy moge prosic zdjecie Pani Chemicy na prv ?:P
#2451 |
Zakorzenienie
|
maatra podaj mi meila na pw
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to jest E45 Wyślij mi adres mailowy na pw, to odrazu wyślę i zdjęcia i muzykę bobasa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Wtajemniczenie
|
juz Wam wyslalam
![]() Ivy E45 to krem na atopowe zapalenie skory(podobny do Balenum),antalergiczny,oi latum tez uzywam.
#2454 |
Zakorzenienie
|
poszlo 10 wiadomosci
#2455 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() czeka na mnie sterta prasowania dziękuję za pocieszenie z ta przesyłką z listonoszami pracującymi w naszym mieście mogę już porzucić nadzieję, że w ogóle dojdą w okresie swiątecznym rzeczywiscie pracy mieli mnóstwo, ale u diabła już niedługo połowa stycznia, wiec raczej nie roznoszą zaległych życzeń (mam nadzieję, ze nie pracują tak wolno) ......................... .......... Gabrysia śpi po zjedzonej zupie, jadła o 11.30, a po zupie spokojnie cztery godziny do następnego karmienia wytrzyma, w sumie wczoraj nawet po czterech godzinach mało co zjadła kurcze, powinam wyłaczyć kompa, ale w dvd laser juz chyba całkiem padł dzis rano, bo nie chce nic czytać więc na winampie słucham muzyki i nie mogę się odciać od wizazu w ten sposób, co chwila sprawdzam pocztę no i wizaz tym sposobem nie wykorzystuję dnia na priorytety no i jeszcze szykuje sie kolejny wydatek - nowe dvd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Rozeznanie
|
Widzę, że moja prośba została przeoczona. Nic to, w takim układzie proszę ponownie o muzykę bobasa, choć małą część, żeby zbadać co to jest
![]() Sylwia-zuza pozwolę sobie na wysłanie do ciebie maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
juz wysylam
poszlo
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
doszly wiadomosci?
#2459 |
Rozeznanie
|
U mnie z listonoszem to tez lipa. Poleconych nie przynosi na gore, nawet nie zadzwoni domofonem i nie sprawdzi czy jest ktos w domu tylko cyk awizo do skrzynki i dluga. I tak np w jednym tyg przyszly 3 polecone listy co za tym idzie 3 wycieczki na poczte.
Wlasnie wrocilam ze spaceru z Patrykiem i tak sobie lazimy i lazimy po parku a tu idzie grupa chlopakow z plecakami (ok 10-12 lat) i slychac: - oooo to wlasnie ty jak wracasz do domu to robisz wszystko co Ci stara mowi na co drugi sie odzywa: - tak, a ciebie stara (piiiiiiip) walkiem ja nie robisz tego co Ci mowi i wszyscy w smiech no i ja sobie zatroskana mama mysle: ja tu teraz nad Patrykiem skacze, pieszcze i boje sie o niego a on wyrosnie, i pewnie bedzie szedl z kolegami i tez bede dla niego stara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zadomowienie
|
a ja przylazlam po 3 godzinnym spacerze - bylysmy z blanka nad odra, piekne slonko, super sie przewietrzylam.Malutka dospia a ja cos musze na obiad zrobic:/ niestety nie mam lososia jak co poniektorzy ;P nawet dorsza nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.