![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
dzieki dziewczyny..
nie lubie takich dlugich wyjazdow a to nie jeden jeszcze... echh.... kachula ja cie rozumiem bo ja prawie rok meza widzialam tylko co dwa tyg i po roku nie wytrzymalam mialam dosc tego... i maz jest na miejscu ale prace ma jaka ma, faktycznie narzekac nie mozemy bo z jednej pensji jestesmy w stanie sie wszyscy utrzymac... co teraz rzadkoscia w Polsce... ale wlasnie cos za cos echhh ![]() a ja wczoraj z tych nerw pobudzilam chyba mnoja dzidzie kopala ile wlezie i w tym wszystkim poczulam mala stopke jak mi wypycha sie przy zeberku ![]() ![]() jedyne co mnie zmartwilo nie wiem czy z nerw ale mialam skurcze... i to co 2 minuty trzymajace po pol minuty... ale nie martwie sie bo nie byly to bolesne skurcze... poza tym ze twardnial brzuch i przestawal nic sie innego nie dzialo wiec chyba jest dobrze... najgorsze co mnie teraz dosiega to syndrom staruszki ![]() mezatka nic na sile... samo przyjdzie ![]() ![]()
#1113 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To razem z Nikitka mozemy sie stykac w ferie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Ray ale moze na wszelki wypadek wez sobie ta nospe i magnez i polez troszeczke
![]() ![]() a to mnie w tym cyklu tak naszlo... po @ mialam od razu ochote a teraz nie mam normalnie jakbym juz po owulacji byla a to dopiero moj 14dc, chociaz biorac pod uwage sluz i szyjke byc moze owulka byla 11/12dc musze Wam powiedziec, ze tak naprawde to juz sie wcale nie nastawiam na ciaze, a nawet mysle caly czas, ze to jeszcze nie teraz, ze sie nie uda i licze na to, ze @ przyjdzie, nie ma we mnie ani troche nadzieji, wolalabym ja miec ale jej poprostu nie ma ale tak jak pisalam- nic na sile, nie zamierzam sie do niczego zmuszac jak bedzie trzeba to i ochota przyjdzie i nadzieja znajdzie sie sama ![]() z tymi objawami to tez sie nie zamierzam nakrecac, dopiero jak pojawia sie takie same jak bylam w ciazy- silne, calkiem odmienne, to wtedy zaczne sie zastanawiac, ale takie objawy, ktore moga byc zarowno na @ jak i na ciaze- nie bede sobie nimi zaprzatac glowy ![]() pisalam Wam, ze jestem jeszcze na 2 forach- jedno mam takie pomocne- odnosnie badan, nieplodnosci itp, dziewczyny sa z Anglii wiec wymieniamy sie doswiadczeniami odnosnie sluzby zdrowia, co gdzie zalatwic itp a drugie to zwiazane z ciaza- testowanie, objawy, wyczekiwanie itp ale jakos nie za bardzo sie tam udzielam, bo nie chce sie nakrecac, czasem tylko poczytam, ale ogolnie to najbardziej polubilam nasze wizazykowe forum, bo poruszamy tu przerozne tematy a nie tylko gadamy o jednym ![]() ![]() ![]()
#1116 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asiu spokojnie i bez nerwow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1117 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Do Ciebie Orzeszku mam 30 km, tak samo jak do Nikitki a Wy z Ray do siebie macie najblizej bo tylko 19km
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Witam Was dopiero teraz, bo duuuzo pracki mam juz od rana ![]() u mnie pogoda jak na razie ladna, cieplo dosyc i teraz sloneczko swieci ![]() ![]() ![]() Ray nie smutaj sie ![]() ![]() Agusieczku ja pochodze z malej miejscowosci Lipiany w zachodniopomorskiem, a od kilku lat mieszkam w Szczecinie ![]() wszystkim dziewczynko zycze udanego dzionka i jak najwiecej sloneczka, bo az sie zyc chce, jak tak ladnie swieci ![]() wczoraj skonczylam teorie na kursie prawa jazdy i zapisalam sie na jazdy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy dziewczyny moge urodzic i na chodniku
![]() ![]() staram sie nie smutac... zaraz biore sie do mojej pracy dyplomowej maz w pracy caly dzien to mam duzo czasu ... kinia ja tez sie musze zapisac na prawko maz mnie goni z tym ale to dopiero jak urodze i troche mala da mi wyjsc wiecej niz godzine hehe tymi skurczami sie nie przejmuje poki nie sa bolesne to nie ma obaw wedlug mnie... wydaje mi sie ze to macica cwiczy ![]() ![]() jak dotrwam do 37 tyg ( a w sobote zaczynam 32 ) to mi juz bedzie wsio ryba kiedy urodze ![]() ![]()
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez zaczelam kurs, bo mnie wszyscy juz namawiali, i tak bym pewnie poszla, ale tak zrobilam to szybciej ![]() kurcze to juz 8 miesiac, jak ten czas leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To Kinia teraz juz najprzyjemniejsze Ci zostalo
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
hurra
![]() ![]() przynajmniej sobie cos uzbieram na wyjazd do Polski, choc nie moge sie rownac z mezem, ktory w tamten piatek zarobil 1700zl ![]() chyba zacznie sie wszystko ukladac, pieniazki od mamy juz doszly- 1000 dolarow, czyli ok 2400zl pojdzie na mieszkanie ![]() teraz odlicza za wode, bo nikt nie mieszkal i nie zuzyl tego i dlug juz bedzie malutki i damy rade go splacic ![]() jak sie tak sprawy maja to moze nawet mala ochotka mnie dzis najdzie, bo mam lepszy humorek hihihi ![]()
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze sprawy zaczynaja sie ukladac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Kinus nie dziekuje zeby nie zapeszac hihi
![]() jak juz prawko zrobisz to moze przywieziesz wszystkie ciocie wizazowe do Londynu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
tylko gdzie bys tyle ciotek pomiescila hehe chyba autokar by trzeba bylo wynajac
![]() no nic, humorek mi sie poprawil to od razu glupoty zaczelam plesc ![]()
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to my tu z Misia i Agusiaczkiem czekamy na Was ![]() na obiad chyba zdazycie nie???? ![]() ![]()
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj akurat rozmrazam bigos swiateczny
![]() zalapiecie sie na mrozonke haha ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Widze ze tu jakies Mazowieckie spotkanko sie kreci nono ![]() Asiu mam do ciebie pytanko powiedz mi kochana jakie badania zrobić LH i co jeszcze i w jakim dniu cyklu najlepiej robic czy nie ma to znaczenia? Dawno nie robiłam tych badan wiec nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu a czy Wy nie musicie sie rozliczac z Urzedem Skarbowym w sprawie gry na gieldzie??
U mnie przy stacji stoi jakas duza kaczka cos a'la łabądź hmmm ciekawe czy nic mu nie jest i odleci hmmm
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno tez progesteron- ale to chyba mialas badane? to ok 21dc testosteron- niby podaja, ze nie ma znaczenia kiedy, ale badania pokazuja, ze u kobiet z PCOS sa roznice w poziomie testosteronu- na poczatku cyklu jest on w normie lub troche podwyzszony a pod koniec cyklu np 21dc jest juz bardziej podwyzszony, wiec ja bym go zbadala tak jak progesteron, ale dopytaj lekarza, bo np na stronie kliniki nieplodnosci jest zeby zrobic od 2-4dc to sa te, ktore koniecznie bym sprawdzila, a odnosnie owulacji to jeszcze przydatny moze byc estradiol 2-4dc i prolaktyna- za wysoka tez zaburza owulke.....do tego jeszcze hormony tarczycowe- tez moga zaburzac owu, ale narazie to chyba te 4 pierwsze najwazniejsze przy PCOS, moze estradiol jako piaty przydatne linki http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...showpage&pid=5 http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...wtopic&t=21199
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Szwajcarii np nie trzeba tego robic hehe takze wystarczy miec tylko konto w banku szwajcarskim i jest specjalna platforma, na ktorej mozna grac i to bez placenia podatku. Teraz gramy na koncie znajomego, dzielimy sie wygranymi na pol takze pozniej jak przyjdzie do placenia podatku to tez bedziemy musieli pol zaplacic (robimy to tak, ze placi znajomy a my mu pozniej oddajemy wygrywajac na gieldzie)
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki Asiu za info na pewno skorzystam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Nikitko ja bym jednak zrobila LH I FSH, bo to sie moze zmienic- raz jest lepiej a raz gorzej a tu przy PCOS bardzo wazny jest ich wzajemny stosunek do siebie- powinien byl jak 1:1, a przy PCOS LH do FSH jest ok 2:1, ja tez mam wlasnie FSH w normie, za to stosunek mam taki jak napisalam wyzej 2:1 i tez za ciekawie nie jest
dobrze, ze masz prolaktynke w normie ![]() u mnie z tym tez ok tak jak z tarczyca ![]() z tym testosteronem to wlasnie kolezanki sie spytalam jeszcze, ona ma zaawansowane PCOS, nie ma wogole owulacji i rzeczywiscie calkiem inaczej wychodzi jak robi 2-4dc a jak w 21dc np norme ma w laboratorium do 80 a 3dc wychodzi jej 79 natomiast w 21dc juz 115.. bada na bierzaco i mowi, ze gorsze wyniki wychodza w drugiej czesci cyklu
#1139 |
Zakorzenienie
|
oj Nikitko Ty pialas, ze TSH kiedys robilas- tarczyce tak?? ja przeczytalam ze FSH to juz Ci wywód swoj napisalam
![]() ![]()
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.