|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
można dołączyć?
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4296 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wcale Ci się nie dziwię, im dłużej tym gorzej wg mnie, ja jak kiedyś się doczekam, to nie uwierzę Jutro idziesz na drugą betę? Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Może nam się uda tym razem...?
|
||||
|
|
|
#4297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się martwię tym, że nie zrobiłam jeszcze żadnego konkretnego kroku w stronę leczenia, nie wiem nawet czy tego potrzebuję, nie byłam na monitoringu, na niczym.... Tak się tego boję No ale coś juz trzeba zacząc robic..... Wy wszystkie co się dłużej staracie już macie coś za sobą, a my ciągle próbujemy bez ingerencji gina ....
|
|
|
|
|
#4299 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie myśleć, eh ja też nie umiałam, to się chyba nie da. Cytat:
w końcu "stare" staraczki powinny ruszyc z kopyta ![]() 32 dc dzisiaj, jutro idę na betę i progesteron, ale obawiam się, że wynik dopiero w czwartek rano bedzie. Zwariuje pewnie do tego czasu. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardziej mi chodziło w tym co pisałam, ze nie robiłam żadnych rzeczy typu monitoring, hsg, laparoskopia.... |
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hsg to kolejny krok, laparoskopia to jeszcze dalszy, także spokojnie. Zrób monitoring i ten progesteron 7 dpo. Choć życze abys nie musiała ![]() a TZ był badany? bo juz nie pamiętam. |
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
O mnie- mam 29 lat, jestem mamą dwóch Aniołków (5 tc i 12tc
)starania po ostatnim # zaczęliśmy w maju 2016
|
#4304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i monitoring też byś musiała mieć, ale na razie trzymajmy się wersji że nie będzie takiej potrzeby
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Armia jakaś jest, niby wyniki były dobre. No nic dziewczyny, zobaczymy co będzie Dzięki za wsparcie Kurde miałam taki dobry humor ostatnio, a im bliżej testowania tym jakoś nastrój mi spada
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Raczkowanie
|
Ja się dzisiaj znowu troszkę podłamałam...
Rano jak zwykle zmierzyłam temp. i o dziwo 36,8 - jutro powinna przyjść @... Szłam do toalety z myślą, żeby zrobić test... a tu lekko czerwony mocz... więc odłożyłam test ![]() Nie wiem co mam myśleć o tej tempce?? Już mnie brzuch zaczyna pobolewać... pewnie jak zwykle nic z tego
|
|
|
|
#4307 |
|
Rozeznanie
|
gratulacje wszystkim przyszlym mamusiom
Edytowane przez AnA_1989 Czas edycji: 2016-07-05 o 10:35 |
|
|
|
#4308 | ||
|
Rozeznanie
|
QUOTE=__malaMi__;62608506]Dziewczyny nie wiem nawet od czego zacząć.
Dzięki za słowa otuchy wszystkim. Czwartek, piątek i sobotę robiłam testy, były negatywne. W niedziele olałam temat, bo bolały już piersi więc czekałam na @ dzisiaj rano zmierzyłam temp i jakaś wysoka. w tym cyklu w ogóle słabo mierzyłam, bo chorowałam. Wstałam jednak i zrobiłam test z all. Poszłam się ogarniać i tak patrzę pod światło dzienne i kurczę jakby cos było, ale taki cien cienia cienia, raz widzę raz nie, nawet cieniem bym tego nie nazwała. Pokazuje małżowi - wziął mnie za wariatke kilka razy patrzył i mówi, że nic nie ma. Po kilkunastu minutach ja już też przestałam to widzieć. Cały dzień w pracy mi to ryło głowę, wróciłam do domu i o 16 zrobiłam drugi i kurczę jednak coś jest miniamly cień cienia cienia, miałam też z all test płytkowy więc z tej samej próbki kapnęłam tam i coś było. Byłam w amoku jakioś nigdy nie miałam cienia nawet po paru godzinach, pojechaliśmy szybko na betę. Mój pierwszy cień cienia i moja pierwsza beta. Jak zobaczyłam te cienie to się rozpłakałam nie wiem czy ze szczęscia czy ze strachu. Ten cykl był fatalny, miałam mega infekcje ukl. moczowego, brałam leki, % do meczy i na koniec przeziebienie, które nadal trochę mam. Betę odebrałam 72!!!!! Jestem w szoku! Za 2 ni sprawdzę przyrost i trzymajcie kciuki, żeby te niesprzyjąjące warunki w tym cyklu nie miały wpływu na ciążę. Bardzo się boję tego...[/QUOTE] Trzymam mocno kciuki! oby ładnie beta rosła ![]() Cytat:
witaj! Cudowny czas Dziewczynki! w parę dni się ze staraczek, zrobiły oczekujące mamuśki! Oby te dobre fluidy poszerzały ten cudowny krąg ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
nie wystąpiły jakieś zakłócenia? poczekaj jeszcze troszkę i obserwuj. Głowa do góry. Musimy być silne! |
||
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Ehh jakie to straszne, że tyle jest Aniołków... |
|
|
|
#4311 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A nie masz możliwości iść gdziekolwiek gdzie wynik jest tego samego dnia? Cytat:
Cytat:
Do laparo to dość długa droga, mam nadzieję, że w piąteczek zobaczysz 2 kreski i nie będziesz o tym myśleć. Jeśli nie, to sono-hsg można spróbować dla spokoju ducha, ale jak mi lekarz powiedział, że to ze było ok 2 miesiące temu nie znaczy, że będzie ok za jakis czas, to mi trochę opadło wszystko... Ja bym nie robiła hsg gdyby lekarka nie stwierdziła u mnie nietypowej macicy, co drugi gin uznał za nieumiejętny odczyt usg Także wcale nie jest tak, że nic nie robiłaś pod tym katem ![]() Cytat:
Jeśli to jednak @ to |
|||||
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
tam sa wyniki szybko, tyle, że ja tam dotrę to pewnie bedzie 20 i o tej godzinie to nie wiem czy uda się w ten sam dzien zrobić. to lab 24 na dobę, ale o tak póxnej porze moga juz dawać wynik na drugi dzień. wczoraj robiłam o 18.30 a wynik był chyba 21.30
|
|
|
|
#4313 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie za dobrze, wczoraj się cieszyłam że mdłości i wymioty odpuszczają to wieczór i noc miałam z głowy z 5 razy wymiotowałam, ale to jest nie ważne jak widzę na usg moją wyczekaną kruszynkę
niedługo zacznę drugi trymestr więc powinno być już lepiej, póki co wszystkie wyniki mam ok więc tylko się cieszyć no i schudłam 6kg
|
|
|
|
#4314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4316 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4317 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie to jest moja teoria, że jak taka wyczekane dzidzia, to wszystko potem łatwiej znieść Mimo wszystko, oby jak najszybciej Ci te sensacje minęły!
|
||
|
|
|
#4318 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.