![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Brak seksu i intymnych pieszczot
Cytat:
Zgadzam się z Adriaana_8 Ty chcesz go "naprawiać" ale czy on w ogóle tego chce? Bo z tego co piszesz jemu jest dobrze bez seksu a tylko Tobie zależy żeby go zmieniać. Dla mnie bez sensu. Ten pan najwyraźniej nie pasuje do twojego wymyślonego obrazka o rodzinie i dzieciach i wcale nie nie chce pasować bo dobrze mu tak jak jest teraz. Tylko ty nie akceptujesz tego jaki jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
A może to jest problem?
Miałam w życiu do czynienia z chłopakiem, którego penis na prezerwatywę reagował natychmiastowym opadnięciem. Poza tym seks był super, przeszliśmy na tabletki i zero problemów, a gdy potem zapomniałam jednej wziąć i trzeba było znów użyć gumek-problem wrócił. On mówił, że mało czuje przez gumkę, ale czasami penis opadał nawet jeszcze zanim zaczęliśmy uprawiać seks. Próbowaliśmy różnych, z żadnymi się nie udawało. Jeśli twój facet jest prawiczkiem i masturbuje się to najpewniej jest przyzwyczajony do mocnej stymulacji penisa. Może po części i o to chodzi? Może jeśli będziesz zabezpieczona hormonalnie on poczuje się pewniej? Jeśli to nie pomoże to chyba faktycznie może być coś mocno nie tak z jego orientacją. Edytowane przez czarna_maciejka Czas edycji: 2016-07-05 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
On chce seksu tak samo jak ja, tylko nam to nie wychodzi, on też myśli o rodzinie i dzieciach bo rozmawialiśmy o tym. W innych dziedzinach dogadujemy się idealnie, w łóżku też ale do momentu wlozenia penisa opada.
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Poza tym on dąży do stosunku, nie jest tak że on nie chce wcale, tylko przed opada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Skoro tak bardzo chce, to czemu jeszcze nie jest u lekarza? I czemu nie spróbowaliście bez prezerwatywy, zabezpieczając się inaczej? Uważam, że zaczynasz zaklinać rzeczywistość, bo w zupełnie innym tonie opisywałaś te jego niby wielkie chęci wcześniej. Nagle "on bardzo chce". I na gadaniu się kończy.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2016-07-05 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Po prostu widzę że z każdą kolejną próba jest coraz gorzej, on chce ale z góry zakłada że znowu się nie uda
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Koszt wizyty i badań to 2000 tys zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Spróbujcie bez gumki, ktoś ci już tak tutaj radził. To,że on opada to jedno ale sama pisałaś :
Po nieudanym seksie nigdy go nie krytykowałam, wręcz przeciwnie mówiłam żeby się nie martwił i że z czasem będzie lepiej. Jest niestety gorzej. Zero seksu, przez ostatni miesiąc nawet nie ma seksu oralnego. Pytałam co się dzieje, rozmawialiśmy szczerze. Jego odpowiedź: nie wiem, jakoś mnie to nie rajcuje, dziwnie mi po tym. Zapytałam: a kiedyś Cię to rajcowało? On: nie chciałem żeby Ci było przykro. Już nie wiem co mam robić. Teraz zaczynasz go bronić.Nie ,nie jest dobrze. Młodemu facetowi wystarcza seks raz w miesiącu?I jeszcze piszesz chcemy seksu tak samo.Aha. Czyli nie żal sie ,że tak rzadko go uprawiacie. Że go oral nie rajcuje Ok.Mnie np też .Ale wygląda na to ,że jego nie rajcuje seks w ogóle. Włączcie do zabawy elementy masturbacji, niech on sam to sobie robi a ty patrz,też się baw i wyciągaj wnioski. Może i faktycznie się "zaciął" ,ty mu jeszcze jęczysz i przecież nie musisz nic mówić ,widzi twoją minę. Albo dajcie se na luz ,miesiąc bez seksu w ogóle ,trzymajcie się za rączki i zacznijcie wszystko od nowa . Bez nacisków . Może to jest jakieś wyjście. Edytowane przez robcia Czas edycji: 2016-07-05 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko, że mam mocne wrażenie, że nawet gdyby była kasa, to facet by nie poszedł. Mydli Ci oczy. Niczego z tym do tej pory nie zrobił. To Ty wokół tematu chodzisz, coś próbujesz wskórać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Badanie krwi robił i jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Dziewczyno. Nie potrafisz facetowi powiedzieć, że albo próbuje coś z tym zrobić = idzie do lekarza, albo nie da się dalej tego ciągnąć? Po przeczytaniu Twoich ostatnich postów mam wrażenie, że idealnie się dobraliście. Dwie jeczybuly, którym zawsze wiatr w oczy, ale żeby coś zrobić ze swoim życiem, to już niet
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-07-05 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
lokalna gwiazda
|
Ja bym kupiła mu tabletki "żeby konar zapłonął" i podstępnie wrzuciła do wina. I czekała, co będzie się działo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Autorko, jakby on chciał to dawno byłby u lekarza i moim zdaniem wiedziałby, że to "wina" prezerwatywy czy czegoś tam i starałby się to rozwiązać. Nie ma co go usprawiedliwiać. Powodzenia autorko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Właśnie myślałam o tabletkach. Myślę że jak mu zależy to pójdzie do lekarza, powiem mu to po raz ostatni. Tak dalej nie może być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
lokalna gwiazda
|
Poziom testosteronu powinien sprawdzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.