|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
no własnie jakos nie pomyślałam. kasuje to konto i juz na takie rzeczy nie daje sie naciagac....
![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem za tym, zeby zdjecia mogli widziec wszyscy!
Sama sobie przegladam zdjecia dalszej rodziny, jakis starych znajomych, cichych milosci ze szkoly ![]() ![]() Nie mam zamiaru ich miec w znajomych, bo nawet nie chcialabym, zeby wiedzieli, ze przegladalam ich profil ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2008-01-10 o 23:48 Powód: literówka, a nawet dwie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
przyznam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciala, zeby w nk była pokazana ostatnia obecność osób na niej zalogowanych
![]()
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
i znów portal nie dostepny,nadal do ładu nie moga dojsc hehe
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze możesz usunać takie komentarze - ja tak zrobiłam.
![]() |
#730 |
Konto usunięte
|
http://media.wp.pl/kat,9811,wid,9545...1200045430.093
kolejny artykuł o n-k. |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Przyczajenie
|
To po co wypisujesz dane? Mądra jesteś!? Ja dałem tylko jedno foto i dodałem się do swoich klas, żadnego wypisywania kim jestem i co robię, bo po co!? Dziwna jesteś.
Nasza-klasa to zabawa, ale jak widać niektórzy muszą leczyć kompleksy z podstawówki i chwalić się na kogo to nie wyrośli i czego to nie osiągnęli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Konto usunięte
|
ja tam mam tylko szkoły i nic poza tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Zalozylam profil na N-K tylko dlatego, ze bez profilu nie da sie szukac ludzi, a ja sobie chcialam poszperac
![]() Wystepuje pod panienskim nazwiskiem (nie podalam w ogole nazwiska po mezu) i z podanym aktualnym miejscem zamieszkania, roznym od tego ze szkolnych lat. Dzieki temu znajomi ze szkoly moga mnie znalesc, bo pod panienskim nazwiskiem konczylam wszystkie szkoly, a aktualni znajomi, znajacy mnie tylko pod nowym nazwiskiem, nie maja szans na znalezienie mnie, chyba ze beda pracowicie przegladac wszyskie osoby z mojego miasta, a chyba za duzo ich jest. Jesli chodzi o "zachowanie prywatnosci" na N-K i przegladanie sobie moich fotek (w sumie 2, w tym jedno zdjecie kota ![]() Edit: Nie wpisywalam nic na temat siebie, co robie, kim jestem itp., bo po co? Jesli ktos ze znajomych zapyta to mu napisze (albo i nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Jezeli ktos nie chce, zeby inni ogladali jego zdjecia, to niech ich po prostu nie wstawia.
To samo z numerem gg, telefonu, opisem co sie robi. Ja sama gg mam podane dla znajomych, jak ktos z nich bedzie chial moj numer kom. to przecież może mi napisać na gg, żeby podala, wyslac PW. Zdjecia mam 2, raczej "normalne", wiec nie mam nic przeciwko temu, zeby ktos ogladal.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A najbardziej śmiesza ,mnie zdjecia,z Egiptu,Tunezji,zdobytych szczytów gorskich,przy wypasionych samochadach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczytem była dla mnie było zdjęcie, które miał kolega z pracy na pulpcie - on cały usmiechnięty pozujący przy cudzym sportowym samochodzie ![]()
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Jestem na portalu.
![]() Zupelnie nie przeszkadza mi brak anonimowosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zadomowienie
|
Na poratlu mam jedno zdjęcie i to tylko dlatego, że nauczona doświadczeniem wiem, iż czasem trudno skojarzyć osobę bez przypomnienia sobie twarzy.
Jestem nauczycielką, więc ŚWIADOMIE nie podawałam do publicznej wiadomości nr gg, telefonu oraz nie uzupełniałam profilu. Po co? Z wieloma osobami mailuję, więc moi znajomi wiedzą, co się u mnie dzieje. Skoro ktoś ma problem z tym, że nie jest anonimowy, po co w ogóle zakłada swój profil? |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||||
Zakorzenienie
|
A codziennie wchodzisz na NK, bo wyobraz sobei ktos pisze komentarz , ktory ci nie pasuje i tak on sobie lezy przez dwa dni, wszysycy go czytaja, a ty nic nie wiesz. Fajnie? Ja nie mam zamaru ciagel przegladac swojego profilu i szukac komentarzy.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A duzo facetów robi sobie takie zdjecia, ciekawe czemu ![]() O ja 2 uzytkownikow to oglada , a 12 gosci jest :O |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem z lekka zdziwiona.
wczoraj w pracy przeglądałam ze swojego konta profil męża mojej koleżanki z pracy. zaproszenia Mu nie wysyłałam, bo Go nie znam. poza tym to starszy facet, więc ani szkoła ani nic nas nie łączy. odpaliłam przed chwilą stronę. kuzynka moja zaprosiła mnie do znajomych. potwierdziłam. wracam do profilu, patrzę - ilość znajomych zwiększyła się do dwóch osób ![]() kuzynka i mąż koleżanki. o co kaman? czary jakieś czy co? jakoś tak głupio w sumie ![]() ani nie mam zaproszenia w wiadomościach przychodzących, ani w wychodzących, że potwierdzam ![]()
#742 |
Zakorzenienie
|
czasami nie przychodzą
![]() musisz od czasu do czasu zajrzeć w "zaproszenia" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
zaglądałam właśnie. wczoraj wieczorem.
byli znajomi i przeglądaliśmy NK. kumpel kliknął, bo był ciekawy kto mi się jeszcze nie potwierdził i nie było tam Pana Lecha ![]() nic nie kumam. zapytam Jej w poniedziałek, czy Jej mąż dostał ode mnie zaproszenie ![]() normalnie jakieś czary hehe mam nadzieję, że nie dostanie on wiadomości do mojej kuzynki ![]()
#744 |
Zakorzenienie
|
Cholercia, czułam że coś jest nie tak z tym zdjęciem
![]() ![]() A nie kliknełaś przypadkowo na zaproszenie wchodząc do galerii? Bardzo niebezpiecznie te linki są umieszczone i ja zawsze mam stresa że źle kliknę ![]()
#745 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie. bo klikając w zaproszenie zawsze się pojawia napis, że zaproszenie zostało wysłane, a tego nie było
![]() ewentualnie miałabym je w folderze zaproszonych osób (nie zaakceptowanych przez nich, a On pojawił mi się dopiero dzisiaj, teraz po południu. wczoraj przeglądaliśmy mój profil ok. godz. 21-22) Jego profil oglądałam wczoraj rano ![]() Jego żona mówi, że mąż zagląda na NK zaraz po pracy, że go nawiedziło ![]() a to stało się dzis, po południu dopiero ![]()
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bridget ciekawe ![]() Widocznie nie mozna przegladac profili, bo zaproszeia sie same wysyłają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
wiem, że znalazłam Jego profil, weszłam w galerię i przeglądałyśmy zdjęcia a koleżanka mi tłumaczyła, gdzie zdjęcia były robione itp.
ale ale. teraz se przypominam, że przy przeglądaniu zdjęć strona się zamuliła i przez chwilę miałam jasny ekran. może wtedy kliknęłam gdzie nie trzeba ![]() ale powinnam mieć Go przecież w zaproszeniach niezaakceptowanych już wczoraj wieczorem, a nie miałam, więc??? rano w pracy zaglądałam na profil i liczba znajomych nie zmieniała się. przyszłam do domu - to samo. dopiero potem, jak ta kuzynka mnie znalazła i zaakceptowałam Ją, to pojawiły się nowe dwie osoby ![]()
#748 |
Przyczajenie
|
Czytam i czytam i dochodze do wniosku, że macie straszne problemy dziewczyny... czy ktoś was nie zobaczy, ile to zdjęć dodanych itp Więcej LUZU
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Konto usunięte
|
'czy ktoś na nie zobaczy'? jedna dziewczyna o tym napisała, że jej się tonie podoba, więc skąd ta liczba mnoga?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
Bardzo odkrywcze. Tylko jakoś niewspółmierne do toku dyskusji.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.