|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Czy warto tracić czas?
O
Edytowane przez magda0302 Czas edycji: 2017-01-02 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy warto tracić czas?
A dlaczego z nim na ten temat nie porozmawiasz? Powiedz mu to co nam i okaże się czy wam po drodze.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Z tego opisu nie widzę, jakiś dziwnych sytuacji. Może po prostu u Was to trochę potrwa. Nie ma co nic na siłę robić.
Czasem się sama odezwij, zaproponuj coś, może On się czuje średnio chciany, jak ciągle sam wychodzi ku Tobie Wg mnie, jak ma z tego być związek - a wygląda to już tak, to musisz z Nim rozmawiać, bo to ważne.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
o
Edytowane przez magda0302 Czas edycji: 2017-01-03 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
No powiedziałam wprost,że dziś nie spotkamy się bo muszę nadrobić zaległości w domu a na drugi dzień wracaliśmy pożno i wprost że jest póżno ia jutro idziemy rano do pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
a w jaki sposób bez zaangażowania od początku chce stworzyć coś co się nie rozpadnie po kilku latach?
takiej gwarancji nigdy nie ma i czy idzie powoli czy szybko tego jak się relacja potoczy za kilka lat nie da się przewidziec facet jakiś dziwny jak dla mnie to normalne że w związku człowiek potrzebuje przestrzeni i nie musi spędzać każdej chwili razem nie daj się wprowadzić w poczucie winy odezwij się jak zwykle a przy najbliższej okazji wytłumacz mu ze ty masz inne obowiązki i zajęcia i nie chcesz spędzać każdej minuty razem co ma być to będzie jeśli walnie focha i się obrazi to trudno przynajmniej pozbędziesz się bluszcza bo na takiego mi wygląda Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2016-07-06 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;62661031]a w jaki sposób bez zaangażowania od początku chce stworzyć coś co się nie rozpadnie po kilku latach?
[/QUOTE] Może chodziło mu o to, że ona się angażuje, a on chce zrobić rozeznanie czy to faktycznie to zanim się zadeklaruje na poważnie? Jeśli faktycznie szuka poważnego związku to rokuje to raczej dobrze. Ale warto popatrzeć na to co robi bo może to tylko puste słowa by zwodzić dziewczynę w nieskończoność- natura zna takie przypadki. A co do Twojego pytania, może gdyby je autorka wątku zadała jemu to co nieco by się wyjaśniło. Ja bym pewnie zapytała. No bo czemu nie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie autorka niech jeszcze poczeka, jak dobrze się z Nim czuje, to po co to przerywać. Niestety - ludzie tak mają - są tacy co się obrażają o byle co, taki charakter.
Miałam takiego chłopaka - cieszę się, że już daaawno to było, na dłuższą metę nie miało, to sensu - męczyło za bardzo.
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
A wg mnie to jest nieco dziwne - zachowywać się jak w związku a związkiem tego nie nazywać
![]() ![]() Może nie doczytałam ale ile już te podchody trwają? Wyjazd w alpy na narty to raczej zima. Pół roku i on nie chce się spieszyć z nazwaniem związku związkiem? Dziwne. Bardzo dziwne. DLA MNIE dziwne. Ale nie mi oceniać. Druga sprawa. Wydaje mi się, że trochę często mu odmawiasz... ale może mi się tylko tak wydaje po tym co sama napisałaś. Wiadomo, na forum się opisuje problem, kawałek życia a nie wszystko jak leci jak w pamiętniku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;62671511]A wg mnie to jest nieco dziwne - zachowywać się jak w związku a związkiem tego nie nazywać
![]() ![]() Może nie doczytałam ale ile już te podchody trwają? Wyjazd w alpy na narty to raczej zima. Pół roku i on nie chce się spieszyć z nazwaniem związku związkiem? Dziwne. Bardzo dziwne. DLA MNIE dziwne. Ale nie mi oceniać. Druga sprawa. Wydaje mi się, że trochę często mu odmawiasz... ale może mi się tylko tak wydaje po tym co sama napisałaś. Wiadomo, na forum się opisuje problem, kawałek życia a nie wszystko jak leci jak w pamiętniku.[/QUOTE] 100% racji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Skoro facet niekonkretny to Ty sama przejdz do konkretów jesli CI zalezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Dla mnie wyglada to jakbys byla dziewczyna do milego smedzania czasu i to wszystko. Nie traktuje cie powaznie.
Nie napisalas ile sie znacie ale ile czasu musi uplynac kiedy bedziecie mogli stwerdzic ze sie znacie? pol roku? rok? dwa? Nigdy sie tak nie poznacie, ze bedzie moglbyc pewien, ze bedziecie na zawsze razem. Totez czekanie na lepsze poznanie sie nie ma sensu. A co do pytania to moze juz sie toba pobawil i teraz bedzie coraz rzadziej sie odzywal az kontakt sie urwie. Jedynym wyjsciem jakie ja widze z tej sytuacji jest postawienie sprawy na ostrzu noza. Albo wchodzi w ten zwiazek albo do widzenia. Wtedy bedziesz miala czarno na bialym czy bylas tylko kolezanka do milego spedzania czasu czy kims na kim mu zalezalo. I bedziesz wiedziala na czym stoisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.