|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
a co myslisz o zlotej czy czarnej?
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
no wróciłam , i mam straszny problem :/ pomozocie?
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do odwaznych swiat nalezy. nie wiem juz sama mam mieszane uczucia co do tej sukienki wiec w efekcie pewniek upie inna.
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
jak juz mowilam ide jako osoba towarzyszaca z 'kolega' zaprosil mnie przez gg ( wiem ze glupio) no i ja nie bylam pewna czy pojde bo ze starymi mam na pienku no wiec mu napisalam ze:jak cos to z mila checia, ale .. no i tu o tych straych. Od tego zaproszenia nic tylko wczoraj mi puscil syg a tak to cisza no i
dzis nie dawno widzialam sie z jego kolega z klasy no i cos mowi ze ide ale poodbbno ze nie wiadomo w kazdym badz razie wyszlo ze on nie wiem czy ja z nim w koncu ide.... i nie wiem co robic... czy cos napisac czy nie... czy czekac bo w koncu to jego 100 pomozcie |
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedys obcielam sobie grzywke przed 18 mojego ex TZ-ta to płakałam 3 dni i impreza miała byc odwołana
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli bedziesz szła, to mzasz troche jeszcze spraw do załatwienia. Hm.. pogadaj z nim na gadu, na pewno wyjdzie sam ten watek i sie dowiesz co i jak
|
|
|
#2468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wydaje mi się, że będzie dobrze
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe o grzywce tez teraz mysle ale to by byl chyba zamach na sama siebie bardzo bym chciala kilka sukienek do domu i mierzyc pol dnia. Duzo tez zalezy od oswietlenia...W domu mozna na spokojnie powoli...W sklepach roznie. Najwyzej jutro zadecyduje ktora chce sukienke na 100% (krój) i kolor wybiore po fryzjerze czyl iwe wtorek, ale to chyba pozno na zakup kiecki, 100dniowka w piatek. sama nie wiem co robic...
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
a no wlasnie : zapomnialam dodac ze moge isc
)) nawet fryzjera umowilam kiecka tez jest ale partner ? - niewiadomo![]() ![]()
|
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
to ja tez sie pochwaleta ja tez wkońcu pokaze jaki zestaw wymysliłam na swój bal
![]() 1. torebeczka i perełki 2.3. moje boskie 10cm butki^^ 4.fryzurka nad którą ciągle sie zastanawiam 5.taki meykap sobie wymyśliłam^^ fotki sukienki narazie brak xD
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
licz się z tym, że komuś też może ta sukienka się podobać i do piątku może sprzątnąć Ci ją sprzed nosa A wtedy bedziesz musiała brac co jest, a tonie jest zbyt fajne;/ Ja to jestem przeżywająca i moja sukienka juz miesiąc wisi w mojej szafie Byla pierwszą sukienka, którą mierzyłam i tak jakoś została... zobaczymy jak sie jutro sprawdzi. Boję się, ze ten trenik mi cały poszarpią i podepczą wtedy bedzie tylko na jeden raz...
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zagadajk do niego i niech się chłopak w końcu określa Może on tez sie tam martwi, ze nadal nie jesteś pewna? hehe
|
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi sie ta fryzura pierwsza tylko chyba mam za krotkie wlosy
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
hmm tylko na forum napisalam, na gg zrobilam sie na dos. a on napisal <lol> jak narazie zapytal czy bede jutro w domu
|
|
|
|
#2476 |
|
BAN stały
|
Aaaa! Jutro studniowka! Ale stres :|.
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Insomnia89 Czas edycji: 2008-01-11 o 19:52 Powód: błąd |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro studniówka, a ja jeszcze mojemu chłopakowi nei dałam
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
juz nie sadze;/
|
|
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
Black ładne dodatki, super buciki zazdroszcze. Tez bym chciala nogi pokazac
I plecy A tak wogole to wklejalas zdjecie swojej sukienki? Troche sie juz pogubilam, ale jesli jest podobna a nawet ladniejsza do tej ktora jest na zdjeciu dodanym pzrez Ciebie to bedziesz wygladac slicznie malujesz sie sama czy ktos ? Ja potrzebuje babki ktora mnie ladnie wymaluje..
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
A ja ide na studniówke 26 stycznia. Jako osoba towarzysząca. I juz się zaczynam bać jak to będzie
No ale mam nadzieje, że zabawa będzie udana Jak narazie mam tylko sukienke. No ale jeszcze 2 tygodnie przedemna. Tak oglądam wasze sukienki i jakos sporo jest tych takich gorsetów i takich dlugich... Ja mam czarna za kolanko tylko dekolt za duży. Ale sie zmniejszy go troszke. I bez plecków Życzy wszystkim wam udanej zabawy ![]() I tez jeszcze nie wiem co zrobie z włosami które będę musiała ułożyć sobie sama
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
nika89 ja też sie jutro bawię, ale jeszcze silny stres mnie nie dopadł. Tylko brak mi chęci...
kola333 a to czemu?
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eh z tego co widze 3/4 dziewczyn sukienk ikrotsze ma i bez plecow + of kors duuuze dekolty. A ja chyba bede inna, wyroznie sie z tlumu, negatywnie zapewne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja nie mogłam sie jakoś przemoc do długiej sukienki... ![]() niestety fotki sukienki nie wkleilam...ale moze jeszcze wkleje jak tylko ją sfoce ale podobna jest do tej tylko z dół jest z delikatnego tiulu i jest brązowo złota ![]() heh ja nie ryzykuje.....poddaje sie w ręce profesjonalistyki ...malują mnie dziewczyny z perfumeri 4YOU ;] boje sie troszke fryzjerki....ale zobaczymy jak to wyjdzie ;]
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
bo napisal ze bedzie komus tam cos pomagac robic;/ a nawet nie wie gdzie ja mieszkam wiec niespodzianki to mi nie zrobi
|
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
ale mi sie wlasnie podobaja dlugie sukienki. tylko nie takie gorsety i kola czy cos. tylko takie prste skromne ladne
ale to zostawie na swoja moze studniowke
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
kola333 przyjdzie napewno bo tak czy siak to by sie nie pytał bez powodu czy bedziesz w domu......heh
a teraz ja czy do brązowo-złotej pasuje srebna biżuteria ? kurczę....bo bardziej bym wolała srebną niż złotą biżuterię założyć....jak sądzicie?kola333 może ktoś mu podopwie gdzie mieszkasz ? albo jeszcze sie Ciebie zapyta...no nie wiem chłopaka trudno zrozumieć ( mówię ogólnie )
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem troche uprzedzona do makijazystek. Przed slubem siostry jedna niby dobra mnie malowala a zrobila ze mnie wampiro trupa, teraz boje sie komukolwiek powierzac moja buzke. TŻet bardzo chce zebym kupila sukienke ktora Wam pokazalam..U mnie wiecej jest dlugich sukienek, do ziemi, krotkie mzoe i sa ale brzydkie. Jak dla mnie, jestem wybredna. |
|
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

I masz racje jest wiele bardzo drogich sukienek ktore wygladaja gorzej niz zle. Ta, ktora raczej kupie hm warta swojej ceny wg mnie nie jest. Dla jednego to moze byc tanio dla drugiego drogo. Wiekszosc sukienke, ktore dzis mierzylam miescily sie w przedziale cenowym 190-230...Ukochanemu zalezy na tej sukience, powiedzial ze da polowe. a J njusa mam, dzwonil do kolezanki mamy ktora jest krawcowa, koronk isie nie da tknac, musi byc jak jest, bo sie zepsuje, i sie nie uratuje no

do odwaznych swiat nalezy. nie wiem juz sama mam mieszane uczucia co do tej sukienki wiec w efekcie pewniek upie inna.

A wtedy bedziesz musiała brac co jest, a tonie jest zbyt fajne;/ Ja to jestem przeżywająca i moja sukienka juz miesiąc wisi w mojej szafie
A tak wogole to wklejalas zdjecie swojej sukienki? Troche sie juz pogubilam, ale jesli jest podobna a nawet ladniejsza do tej ktora jest na zdjeciu dodanym pzrez Ciebie to bedziesz wygladac slicznie