Studniówka 2008 część II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-11, 19:25   #2461
Insomnia89
Zakorzenienie

Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez shacka Pokaż wiadomość
insomnia jest wspomniana czerwona, złota taka jasna, brązowa tez sliczna, czarna z tym ze dzis nie bylo rozmiaru 36, jutro bedzie i chyba srebrna? Szczerze to niw wiem skupilam sie na 3 kolorach. Co do wlosow lubie zmiany od dawna mnie braz kusi. W sierpniu mialam bardzo ciemny balejaz, teraz sie spral. Chcialabym troche zaszalec i na jedna noc zmienic sie z kopciuszka w ksiezniczke I masz racje jest wiele bardzo drogich sukienek ktore wygladaja gorzej niz zle. Ta, ktora raczej kupie hm warta swojej ceny wg mnie nie jest. Dla jednego to moze byc tanio dla drugiego drogo. Wiekszosc sukienke, ktore dzis mierzylam miescily sie w przedziale cenowym 190-230...Ukochanemu zalezy na tej sukience, powiedzial ze da polowe. a J njusa mam, dzwonil do kolezanki mamy ktora jest krawcowa, koronk isie nie da tknac, musi byc jak jest, bo sie zepsuje, i sie nie uratuje no
Ja bym nie ryzykowała przedsama studniówka, bo znajac moej szczescie to by sie źle skonczylo a co myslisz o zlotej czy czarnej?
Stary 2008-01-11, 19:26   #2462
kola333
Raczkowanie

no wróciłam , i mam straszny problem :/ pomozocie?
kola333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:28   #2463
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kola333 Pokaż wiadomość
no wróciłam , i mam straszny problem :/ pomozocie?
O co chodzi?
Stary 2008-01-11, 19:30   #2464
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Ja bym nie ryzykowała przedsama studniówka, bo znajac moej szczescie to by sie źle skonczylo a co myslisz o zlotej czy czarnej?
mysle tak naprawde o czarnej, brazowej, czerwonej a zlota to pomysl mamy ukochanego ;p tez sie boje zaryzykowac ale moze sie uda, najwyzej bede ryczec do odwaznych swiat nalezy. nie wiem juz sama mam mieszane uczucia co do tej sukienki wiec w efekcie pewniek upie inna.
shacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:32   #2465
kola333
Raczkowanie

jak juz mowilam ide jako osoba towarzyszaca z 'kolega' zaprosil mnie przez gg ( wiem ze glupio) no i ja nie bylam pewna czy pojde bo ze starymi mam na pienku no wiec mu napisalam ze:jak cos to z mila checia, ale .. no i tu o tych straych. Od tego zaproszenia nic tylko wczoraj mi puscil syg a tak to cisza no i
dzis nie dawno widzialam sie z jego kolega z klasy no i cos mowi ze ide ale poodbbno ze nie wiadomo w kazdym badz razie wyszlo ze on nie wiem czy ja z nim w koncu ide....
i nie wiem co robic... czy cos napisac czy nie... czy czekac bo w koncu to jego 100
pomozcie
Stary 2008-01-11, 19:33   #2466
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
mysle tak naprawde o czarnej, brazowej, czerwonej a zlota to pomysl mamy ukochanego ;p tez sie boje zaryzykowac ale moze sie uda, najwyzej bede ryczec do odwaznych swiat nalezy. nie wiem juz sama mam mieszane uczucia co do tej sukienki wiec w efekcie pewniek upie inna.
Może jak przymierzysz różne kolory, to bedziesz wiedziala czy to na pewno ta, ktora chcesz ja kiedys obcielam sobie grzywke przed 18 mojego ex TZ-ta to płakałam 3 dni i impreza miała byc odwołana
Stary 2008-01-11, 19:34   #2467
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
jak juz mowilam ide jako osoba towarzyszaca z 'kolega' zaprosil mnie przez gg ( wiem ze glupio) no i ja nie bylam pewna czy pojde bo ze starymi mam na pienku no wiec mu napisalam ze:jak cos to z mila checia, ale .. no i tu o tych straych. Od tego zaproszenia nic tylko wczoraj mi puscil syg a tak to cisza no i
dzis nie dawno widzialam sie z jego kolega z klasy no i cos mowi ze ide ale poodbbno ze nie wiadomo w kazdym badz razie wyszlo ze on nie wiem czy ja z nim w koncu ide....
i nie wiem co robic... czy cos napisac czy nie... czy czekac bo w koncu to jego 100
pomozcie
Nie masz na co czekać jesli bedziesz szła, to mzasz troche jeszcze spraw do załatwienia. Hm.. pogadaj z nim na gadu, na pewno wyjdzie sam ten watek i sie dowiesz co i jak
Stary 2008-01-11, 19:36   #2468
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
pomozcie
jak wiesz już, że rodzice Ci puszczą to napisz coś w stylu, że jeśli zaproszenie dalej aktualne to chętnie skorzystarz bo juz nic nie stoi na przeszkodzie wydaje mi się, że będzie dobrze
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:37   #2469
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Może jak przymierzysz różne kolory, to bedziesz wiedziala czy to na pewno ta, ktora chcesz ja kiedys obcielam sobie grzywke przed 18 mojego ex TZ-ta to płakałam 3 dni i impreza miała byc odwołana

hehe o grzywce tez teraz mysle ale to by byl chyba zamach na sama siebie bardzo bym chciala kilka sukienek do domu i mierzyc pol dnia. Duzo tez zalezy od oswietlenia...W domu mozna na spokojnie powoli...W sklepach roznie. Najwyzej jutro zadecyduje ktora chce sukienke na 100% (krój) i kolor wybiore po fryzjerze czyl iwe wtorek, ale to chyba pozno na zakup kiecki, 100dniowka w piatek. sama nie wiem co robic...
Stary 2008-01-11, 19:39   #2470
kola333
Raczkowanie

a no wlasnie : zapomnialam dodac ze moge isc )) nawet fryzjera umowilam kiecka tez jest ale partner ? - niewiadomo
Stary 2008-01-11, 19:41   #2471
BlackAngeell
Zadomowienie

to ja tez sie pochwaleta ja tez wkońcu pokaze jaki zestaw wymysliłam na swój bal

1. torebeczka i perełki
2.3. moje boskie 10cm butki^^
4.fryzurka nad którą ciągle sie zastanawiam
5.taki meykap sobie wymyśliłam^^

fotki sukienki narazie brak xD
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC120002.JPG (76,2 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC120003.JPG (63,4 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC120005.JPG (73,1 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31.jpg (32,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg versace.jpg (17,6 KB, 110 załadowań)

"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa"

mój mały kramik <3
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007

ZDAŁAM!

Szumacher za kierownicą
BlackAngeell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:44   #2472
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
hehe o grzywce tez teraz mysle ale to by byl chyba zamach na sama siebie bardzo bym chciala kilka sukienek do domu i mierzyc pol dnia. Duzo tez zalezy od oswietlenia...W domu mozna na spokojnie powoli...W sklepach roznie. Najwyzej jutro zadecyduje ktora chce sukienke na 100% (krój) i kolor wybiore po fryzjerze czyl iwe wtorek, ale to chyba pozno na zakup kiecki, 100dniowka w piatek. sama nie wiem co robic...
Niestety, takiej możliwości mierzenia w domu nie ma licz się z tym, że komuś też może ta sukienka się podobać i do piątku może sprzątnąć Ci ją sprzed nosa A wtedy bedziesz musiała brac co jest, a tonie jest zbyt fajne;/ Ja to jestem przeżywająca i moja sukienka juz miesiąc wisi w mojej szafie Byla pierwszą sukienka, którą mierzyłam i tak jakoś została... zobaczymy jak sie jutro sprawdzi. Boję się, ze ten trenik mi cały poszarpią i podepczą wtedy bedzie tylko na jeden raz...
Stary 2008-01-11, 19:45   #2473
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
a no wlasnie : zapomnialam dodac ze moge isc )) nawet fryzjera umowilam kiecka tez jest ale partner ? - niewiadomo

To zagadajk do niego i niech się chłopak w końcu określa Może on tez sie tam martwi, ze nadal nie jesteś pewna? hehe
Stary 2008-01-11, 19:46   #2474
kola333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngeell Pokaż wiadomość
to ja tez sie pochwaleta ja tez wkońcu pokaze jaki zestaw wymysliłam na swój bal

1. torebeczka i perełki
2.3. moje boskie 10cm butki^^
4.fryzurka nad którą ciągle sie zastanawiam
5.taki meykap sobie wymyśliłam^^

fotki sukienki narazie brak xD
podoba mi sie ta fryzura pierwsza tylko chyba mam za krotkie wlosy
Stary 2008-01-11, 19:48   #2475
kola333
Raczkowanie

hmm tylko na forum napisalam, na gg zrobilam sie na dos. a on napisal <lol> jak narazie zapytal czy bede jutro w domu
Stary 2008-01-11, 19:49   #2476
nika89
BAN stały

Aaaa! Jutro studniowka! Ale stres :|.
nika89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:50   #2477
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
hmm tylko na forum napisalam, na gg zrobilam sie na dos. a on napisal <lol> jak narazie zapytal czy bede jutro w domu
Śmiem sądzić, ze przyniesie Ci zaproszenie

Edytowane przez Insomnia89
Czas edycji: 2008-01-11 o 19:52 Powód: błąd
Insomnia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:52   #2478
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Śmiem sadzic, ze przyniesie Ci zaproszenie

Jutro studniówka, a ja jeszcze mojemu chłopakowi nei dałam
Stary 2008-01-11, 19:52   #2479
kola333
Raczkowanie

juz nie sadze;/
Stary 2008-01-11, 19:52   #2480
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Black ładne dodatki, super buciki zazdroszcze. Tez bym chciala nogi pokazac I plecy A tak wogole to wklejalas zdjecie swojej sukienki? Troche sie juz pogubilam, ale jesli jest podobna a nawet ladniejsza do tej ktora jest na zdjeciu dodanym pzrez Ciebie to bedziesz wygladac slicznie malujesz sie sama czy ktos ? Ja potrzebuje babki ktora mnie ladnie wymaluje..
Stary 2008-01-11, 19:55   #2481
jjasiekk
Raczkowanie

GG do jjasiekk

A ja ide na studniówke 26 stycznia. Jako osoba towarzysząca. I juz się zaczynam bać jak to będzie No ale mam nadzieje, że zabawa będzie udana Jak narazie mam tylko sukienke. No ale jeszcze 2 tygodnie przedemna. Tak oglądam wasze sukienki i jakos sporo jest tych takich gorsetów i takich dlugich... Ja mam czarna za kolanko tylko dekolt za duży. Ale sie zmniejszy go troszke. I bez plecków
Życzy wszystkim wam udanej zabawy

I tez jeszcze nie wiem co zrobie z włosami które będę musiała ułożyć sobie sama
jjasiekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:56   #2482
Insomnia89
Zakorzenienie

nika89 ja też sie jutro bawię, ale jeszcze silny stres mnie nie dopadł. Tylko brak mi chęci...

kola333 a to czemu?
Stary 2008-01-11, 19:57   #2483
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Cytat:
Napisane przez jjasiekk Pokaż wiadomość
A ja ide na studniówke 26 stycznia. Jako osoba towarzysząca. I juz się zaczynam bać jak to będzie No ale mam nadzieje, że zabawa będzie udana Jak narazie mam tylko sukienke. No ale jeszcze 2 tygodnie przedemna. Tak oglądam wasze sukienki i jakos sporo jest tych takich gorsetów i takich dlugich... Ja mam czarna za kolanko tylko dekolt za duży. Ale sie zmniejszy go troszke. I bez plecków
Życzy wszystkim wam udanej zabawy

I tez jeszcze nie wiem co zrobie z włosami które będę musiała ułożyć sobie sama

Eh z tego co widze 3/4 dziewczyn sukienk ikrotsze ma i bez plecow + of kors duuuze dekolty. A ja chyba bede inna, wyroznie sie z tlumu, negatywnie zapewne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-11, 19:58   #2484
BlackAngeell
Zadomowienie

Cytat:
Black ładne dodatki, super buciki zazdroszcze. Tez bym chciala nogi pokazac I plecy A tak wogole to wklejalas zdjecie swojej sukienki? Troche sie juz pogubilam, ale jesli jest podobna a nawet ladniejsza do tej ktora jest na zdjeciu dodanym pzrez Ciebie to bedziesz wygladac slicznie malujesz sie sama czy ktos ? Ja potrzebuje babki ktora mnie ladnie wymaluje..
nic latwiejszego...zakup takie butki fajną sukieneczke i pokaż nóżke
ja nie mogłam sie jakoś przemoc do długiej sukienki...
niestety fotki sukienki nie wkleilam...ale moze jeszcze wkleje jak tylko ją sfoceale podobna jest do tej tylko z dół jest z delikatnego tiulu i jest brązowo złota

heh ja nie ryzykuje.....poddaje sie w ręce profesjonalistyki ...malują mnie dziewczyny z perfumeri 4YOU ;]
boje sie troszke fryzjerki....ale zobaczymy jak to wyjdzie ;]

"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa"

mój mały kramik <3
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007

ZDAŁAM!

Szumacher za kierownicą
BlackAngeell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 19:59   #2485
kola333
Raczkowanie

bo napisal ze bedzie komus tam cos pomagac robic;/ a nawet nie wie gdzie ja mieszkam wiec niespodzianki to mi nie zrobi
Stary 2008-01-11, 19:59   #2486
jjasiekk
Raczkowanie

GG do jjasiekk

ale mi sie wlasnie podobaja dlugie sukienki. tylko nie takie gorsety i kola czy cos. tylko takie prste skromne ladne ale to zostawie na swoja moze studniowke
jjasiekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 20:01   #2487
Ollllciaaa
Zakorzenienie

kola333 przyjdzie napewno bo tak czy siak to by sie nie pytał bez powodu czy bedziesz w domu......heh

a teraz ja czy do brązowo-złotej pasuje srebna biżuteria ? kurczę....bo bardziej bym wolała srebną niż złotą biżuterię założyć....jak sądzicie?

kola333 może ktoś mu podopwie gdzie mieszkasz ? albo jeszcze sie Ciebie zapyta...no nie wiem chłopaka trudno zrozumieć ( mówię ogólnie )
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 20:02   #2488
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bo napisal ze bedzie komus tam cos pomagac robic;/ a nawet nie wie gdzie ja mieszkam wiec niespodzianki to mi nie zrobi
a.....chyba że może ktoś mu podopwie gdzie mieszkasz.....he chłopaka niezrozumiesz
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 20:03   #2489
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Cytat:
Napisane przez BlackAngeell Pokaż wiadomość
nic latwiejszego...zakup takie butki fajną sukieneczke i pokaż nóżke
ja nie mogłam sie jakoś przemoc do długiej sukienki...
niestety fotki sukienki nie wkleilam...ale moze jeszcze wkleje jak tylko ją sfoceale podobna jest do tej tylko z dół jest z delikatnego tiulu i jest brązowo złota

heh ja nie ryzykuje.....poddaje sie w ręce profesjonalistyki ...malują mnie dziewczyny z perfumeri 4YOU ;]
boje sie troszke fryzjerki....ale zobaczymy jak to wyjdzie ;]

Ja jestem troche uprzedzona do makijazystek. Przed slubem siostry jedna niby dobra mnie malowala a zrobila ze mnie wampiro trupa, teraz boje sie komukolwiek powierzac moja buzke. TŻet bardzo chce zebym kupila sukienke ktora Wam pokazalam..U mnie wiecej jest dlugich sukienek, do ziemi, krotkie mzoe i sa ale brzydkie. Jak dla mnie, jestem wybredna.
Stary 2008-01-11, 20:03   #2490
kola333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
kola333 przyjdzie napewno bo tak czy siak to by sie nie pytał bez powodu czy bedziesz w domu......heh

a teraz ja czy do brązowo-złotej pasuje srebna biżuteria ? kurczę....bo bardziej bym wolała srebną niż złotą biżuterię założyć....jak sądzicie?
zlota bylaby lepsza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości