|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Oj tak.
![]() Ja jestem zdeterminowana, aby sie udało bo TZ sceptyczny i nie wierzy we mnie. Mówi, ze moge sobie próbować, ale on juz nastawiony ze jednak mi nie wyjdzie. Przynajmniej nie był całkiem przeciwny. Ciekawa jestem czy bedzie w stanie zmienic taka wielo bo nie wyobrazam sobie, ze tylko ja bede pieluchy zmieniała Co do cyckonoszy to ja tak cały czas mam. TZtowi smeciłam juz kiedys ze chcialabym zredukowac moj biust bo to nie jest wygodne :/ Powiedział, ze jasne, ale jak juz zamkniemy fabrykę dzieciecą XD Nigdy nie mialam takich super jedrnych tylko zwisy. 14 lat i juz musialam nosic miseczke D. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-07-06 o 17:27 |
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2763 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie zmywarke rozpakowuje Biedak, ale nich wie, ze ktoś to musi zrobić, ja już sie po prostu tego nie tykam
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Tinkerr co Ty znowu wymyślasz!
Biust jak ta lala, piękny, a że duży - to jest jego atut!
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2766 | ||
|
Zadomowienie
|
Jeszcze pytanie techniczne....jak dziecko zrobi kupę, to to trzeba później jakoś zeskrobać czy jak? Przecież to nie jest jak u pieska, że podnoszę bobka do woreczka i mam spokój tylko zazwyczaj wychodzi placek.....
:brzy dal:---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Znam to, ja też zamierzam zredukować po 3 dziecku. TŻ nawet się zgodził. Podobno tutaj NHS finasuje taki zabieg jeśli np ma to wpływ na kręgosłup itd. Zamierzam sprawdzić taką informację ![]() A jak nie to u mnie w mieście, jest klinika, która robi dobrze i za rozsądną cenę (ok 6,5-8k) moja dobra znajoma robiła i ma piękne piersi teraz. Jest już kilka lat po zabiegu i jest zachwycona ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
I weź z tym biegaj. A jak się położysz to spływają na boki....
|
|
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te idealne to tylko w reklamie ![]() Cytat:
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli sie karmi malutkie dziecko tylko kp to mozna normalnie prac w pralce bez wyrzucania zawartosci z tego co czytalam. Polecam tez poogladanie filmików na YT. |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy Twoim taki lilipucik ![]() Z siusiora to się śmiejemy, że nasz to sobie naciągnął do fotki, co by się mógł później chwalić przyrodzeniem |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam zawszę tulę na życzenie
Moja mama też do dzisiaj nas przytula Nawet jak była na nas zła![]() Uważam, że to jeden z tych piękniejszych elementów macierzyństwa Małe dziecko tuli się, bo nie ma innych opcji. 11 letnie i starsze bo chce
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
moja ma w sumie 5 dopiero I Przytulaski ss non stop Ale Tija pisała o noszeniu do 15rż 😉 |
||
|
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem chciałabym na niektóre rzeczy przymknąć oko i trzymać się tej najbardziej mi odpowiadającej opcji, ale w sumie to na szczęście - nie umiem ![]() Cytat:
Wszędzie są kłaki, WSZĘDZIE ![]() I kurz Ścierany co najmniej codziennie Przynajmniej mam czysto jak nigdy ![]() Cytat:
Owszem, fajnie się na taki biust patrzy (z tą odrobiną zazdrości, że samej się takiego nie ma ![]() Cytat:
TŻ baaaardzooo to zmienił, z czego jest okropnie dumny
|
||||
|
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tija ale masz plan 15-toletni .
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, pensja położnej jest niewielka i trzeba sobie jakoś radzić
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ...rozumie polecenia... potrafi trafnie nazwać przedmioty itp ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2779 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetne!!! ![]() Cytat:
To dobrze, że odpoczywasz, mam nadzieję że bóle przejdą. ![]() Cytat:
No i dobrze z tym usg, lepiej mieć te informacje dokładniejsze. ![]() Cytat:
Brr, nie przemęczaj się z tym sprzątaniem, a może jakieś wyjście z domku dla oderwania się. ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Czekam na wizytę u gina, akurat jak miałam się przed tym umyć i szykować, to na spontanie wpadli do nas teściowie... Ech znowu pewnie jestem "sztywna", ale kurczę lubię sobie na spokojnie pooglądać czy mam wszystkie badania w teczce, przeczytać moje pytania do lekarza, wziąć prysznic, poprawić ogarnięcie Bożeny bez stresu a nie zabawiać gości. :P
|
||||
|
|
|
#2780 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Udało mi się na pół schyleniu przygotować obiad. Ech jak do tej pory nic tylko chwalić stan błogosławiony tak w 9 miesiącu zmiana diametralna. Nawet juz wiem co to zgaga... wczoraj nawet miałam przez nią bliskie spotkanie z kibelkiem - horror! Jeszcze szykuje mi się intensywna sobota o 13 msza w rodzinnej miejscowości TŻ 80km od Krakowa a o 17 ślub 100km od niej... Nie wiem jak dam rade... Jeszcze umówiliśmy się z TŻ, ze jedziemy na slub i obiad, a widze, ze on mysli że zostaniemy dłużej, że a tak tylko mówie ze nie dam rady... hmmmm Obawiam się, że to sprawka teściowej.
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
||
|
|
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale czy mężowie w tych sprawach nie są właśnie jak dzieci? ![]() ![]() ![]() Moi znajomi którzy zamówili identyczny narożnik jak nasz jak dziś przyszła ich rogówka to się okazało, że MĄŻ zamówił opcję bez spania a miała być ze spaniem:P Jego żona jeszcze nie wróciła z pracy, ale już mu współczuję ![]() U niego w raporcie będzie "nie rozumie poleceń" nie potrafi rozróżnić sofa corner od sofa corner bed:P
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wiesci! Przeszlismy sprawdzenie w agencji i teraz tylko musimy podpisac umowę, zapłacić pierwszy czynsz i depozyt! ciekawa jestem, kiedy bo jeszcze tam cos odnawiali w domu po poprzednich ludziach. Idealnie byłoby w sobote zanim wyjmą mi krązek bo pozniej to tylko TZ bedzie mogł pojechac. Chcialabym obczaic dom dokladniej jeszcze zanim Maks wyjdzie.
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wpisz sobie na Facebooku poznan w chuście - wlasnie dziś tez to odkryłam. W niedziele jest piknik a warsztaty we wrześniu bo pisałam z laską. Ewentualnie na pikniku czy przez face można umówić sie indywidualnie ja na pewno skorzystam i zaraz popatrzę sobie te chustyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2785 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak w tamtym tyg. codziennie albo jedną albo drugą szafę czy szukfladę czy półkę ogarniałam, tak w tym tyg. mam totatlnego lenia w tych kwestiach. Tylko piorę i prasuję![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Talantea gratulacje |
|||||
|
|
|
#2786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie mam dziś plan dla swojego męża. Jak juz wróci z rehablilitacji to spakuje dziecka torbę żebym nie musiała sie na porodówce za niego wstydzić. A znajomemu współczuje... Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2787 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) to już widzę jak w panice sie mota i rozwala wszystko szukając czegoś ![]() To taki standard - nasz pokój na wakacjach to jeden wielki sajgon przez jego rzeczy a jego ksywka na ten czas to Messi ![]() Dodam, ze pakuje się oczywiscie sam..... |
|
|
|
|
#2789 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe, jak tam Twoja Kruszynka![]() Nie lubię niespodziewanych gości.. to już nie te czasy.. są telefony i można się umówić ![]() Cytat:
![]() Tak się zastanawiam, bo ostatnio na SR mówiła położna, że trzeba patrzec też w wargi sromowe u dziewczynek, bo mogą być resztki kału i to czyścić (to oczywiste..). hmm ale raczej nie można tymi chusteczkami nawilżającymi czyścić, bo to jednak jest delikatne miejsce czyścić osobno wacikiem zwilżonym w wodzie to wystarczy? Czy jednak można tymi 'gotowymi' chusteczkami?
|
|
#2790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Widzę, że będę miała zajęcie na najbliższe kilka dni

Czasem chciałabym na niektóre rzeczy przymknąć oko i trzymać się tej najbardziej mi odpowiadającej opcji, ale w sumie to na szczęście - nie umiem 

Jak w tamtym tyg. codziennie albo jedną albo drugą szafę czy szukfladę czy półkę ogarniałam, tak w tym tyg. mam totatlnego lenia w tych kwestiach. Tylko piorę i prasuję
czyścić osobno wacikiem zwilżonym w wodzie
czerwiec 2015