|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
|
|
|
|
#3242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niepowtarzalna, dwukolorowa sukienka koktajlowa. Górna część składa się z dwóch nachodzących na siebie zakładek, tworząc zmysłowy dekolt w kształcie litery V. Natomiast dolna część sukienki to plisowana, rozkloszowana forma spódnicy. Model ten podkreśla talię i zakrywa okolice bioder. Mój żelek wnioskuje, że nie powinno być zszyte Szkoda tylko, że wszystko co przecenione to w dużym rozmiarze ![]() http://www.jestesmodna.pl/sukienki/s...m_mk306_1.html Ta jest spoko do karmienia, ale też raczej nad jezioro ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-07-06 o 15:09 |
||
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Lou, biedulko
*** why why why?!!!
|
|
#3244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej się zdziwiłam że usnelam zamiast przebrać Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Żaden mus, wolna amerykanka także jeśli wolisz spodnie to śmiało wybierz taki zestaw
Ja zdecydowanie lepiej czuję się w sukienkach więc tylko kieckę biorę pod uwagę ![]() Cytat:
![]() Ta druga spoko, ale faktycznie zbyt luźna i casualowa, znów nie na tą okazję. Ja też już chyba wszystkie internety przejrzałam i nie znalazłam tego czego szukam. Wychodzi na to, że moja wymarzona sukienka istnieje tylko w mojej głowie i jeszcze nikt takiej nie uszył
|
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem tylko, że często to jest loteria czy dadzą orzeczenie czy nie, ale próbować będziemy.Kurcze, nie mam czasu przeglądać tych kiecek co wrzucacie, a też potrzebuję wyszukać coś na chrzciny do siostry i na wesele we wrześniu...Za to na zakupy tak mi się nie chce jechać, nie wspomnę, że szkoda mi kasy na coś, co założę 2 razy i odwieszę do szafy. Ostatnio stwierdziłyśmy z mamą, że musimy lecieć do mojego ulubionego lumpka, bo kiecki eleganckie też mają, a do tego właściciel ma super oko i zawsze coś fajnego dobierze
|
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna zmora mojego dziecka- czapka na głowie. Jak juz go zabawiłam w wozku z diabelskim planem wywiezienia na spacer wszystko gotowe ja w butach i tylko brak czapki rrrrrryk po nałozeniu i dupa ze spaceru, tylko na rece.
Chyba wyjdzie na dwor jak juz sam bedzie łazic. ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Trzymaj sieeeee |
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.jestesmodna.pl/sukienki/s...em_na40_1.html
damy radę się w tym karmić ? trochę skrócę, rękawy usunę i sukienka miód malina ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Zadomowienie
|
tak robil stad wniosek ze jest wszystko gotowe na okres no i jest taki bidny jak otatniego dnia...
mam podobnie...bylo zlote dziecko a od poniedzialku jakis koszmar....oddajcie moja slodka Emi...
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
Umieram, serio
za jakie grzechy ![]() Dobrze ze mąż wrócił. Ja kupiłam sukienkę idealną do karmienia i zakrywajaca brzuszek (bo mam jeszcze spory :p). Ma krój podomki - zakładana jak kimono, czarna w białe grochy z Orsay - znajdziecie online. Nie do końca mój klimat ale przez brak czasu strzał w Dziesiątkę, sklep mam pod nosem. |
|
|
|
#3252 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzizas jaka pogoda! Wyjsc sie nie da wiec í ze spania nici :/
Dzís uczylismy sie masazu Shantala, ale super sprawa. Mala sie odprezyla, a zadowolona jak rzadko kiedy polecam. Ja poluje na all na sukienke, kimonowa wiec dostep latwy Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetna sprawa z tym masażem. Jak się uczycie? Przyszedł ktoś do Was czy samouczki ? |
|
|
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga uwaga!!!
Uśpiłam dziecko WE WÓZKU Jeszcze sama nie dowierzam jak to się stało że on nie płakał po położeniu. Wyscieliłam srodek kocykiem minky to moze taki "zimny" srodek nie jest. ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Edit Zawsze to 15min
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepsze 15 minut niż...np 3 minuty
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glowa do góry!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko jest (tfu tfu żeby nie zapeszyć) idealne na wyjścia. Mieliśmy dzisiaj mszę za dziadka o 18, Młoda od 17:30 śpi, w kościele się nie obudziła, pojechaliśmy do babci na kawę, zero reakcji, teraz już jedziemy do domku, a ona wciąż śpi
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobie.
Myślałam,ze juz w miare nam idzie. To mam masakre. 10min- na tyle moje dziecko da sie odlozyc i to tylko dwa razy przy dobrych wiatrach. Placze, stęka,jęczy. Nie wiem czy nie przekarmiam czy ona chce jesc czy ja caly czas ten brzuch boli. To bylo od zawsze,ale do tego doszedł płacz,dawniej tylko stęki. Nie wyrabiam. Jeszcze k.rwa 5latek. Kocham go,ale wściekła jestem ze jest u mnie.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-06 o 20:17 |
|
|
|
#3260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Uspalam ja w5 sekund Karpem,spała jak kamień 10min i co? Steki jeki ból brzucha.
Pozatym je je i szarpie sutkiem,nie moze zlapac. Minął miesiàc a ja jestem udupiona nadal w domu. Nie dam rady nigdzie z moim dzieckiem wyjśç. Nawet do sąsiadki mam problem. I czlowiek zaczyna sobie te zjedzone czekolady wkręcać...mleko czy inne cuda. I spedzilam praktycznie miesiąc siedząc z dzieckiem na klacie.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-06 o 20:25 |
|
|
|
#3262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cierpliwosc i spokoj. Nie planuj nic, ta Istotka ma dopiero 4tyg, Twoja klata to jej caly swiat. Ciesz sie ta bliskoscia, czas szybko mija i nie wroci. Gabi noworodziem bedzie przez chwile, a na wyjscia bedziesz miala cale zycie. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale te skrety to masakra. Cierpie razem z nią. Nie chce zeby sie meczyla. W nocy tez klata albo noszenie do gory. No i ten bol w oczach 5latka jak nie moge sie z nim pobawic. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Polecam przez miesiac spedzać 22 godziny w jedym miejscu ![]() Kocham moja Mała nad zycie. Ja nie narzekam na nia, ze zajmuje mi czas. To nie to chce przekazac. Tylko chcialabym aby ja nie bolalo, abysmy szczesliwie mogly isc na spacer itd. Chciałabym jej pomóc, a nie umiem. Ps. Mam ból piersi, dziwny nie umiem powiedziec co to jest. W tym siniak.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-06 o 20:48 |
|
|
|
|
#3265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brzuch masujesz? Termoforek? |
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dziewczyny tez mam nadzieje ze to pojdzie ku lepszemu. Wystarczy ze juz prawie dwa miesiace spacerow nam uciekły. Co on chce ze sniegiem isc na spacer?!
Tfu! Oby tak nie było! ![]() A nasi sasiedzi tez siedza w domu bo dzieciak z lutego czy marca tez nie cierpi wozka. Oby im ta wózkofobia przeszła. Agassek zazdro. U mnie w foteliku wzglednie ok ale tak na max 15 min jazdy. I ostatnio zasnal w nim w kolejce do lekarza ale to juz był meeega spiący. O przekładaniu go mowy nie ma. Modle sie zwykle zeby go odlozyc do lozeczka i sie nie obudził. Byle skrzypniecie go potrafi czasem budzic i nie wiem czemu tak ma. Od poczatku staralismy sie normalnie rozmawiac grał tv itp a teraz wszystko ściszamy bo nie ma spania.
|
|
|
|
#3267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to serce peka. No i samobto jak w ciazy bylsm i jak powiedzial swojej mamie ze nie bede go juz pewnie kochac bo bede miec swojego dzidziusia. Termoforek zamowilam dzis. Brzuch masuje jak jak ja spina. Nogami ruszam do brzuszka. Znow zaczelam dawac espumisan. Nawet dzis podalam pierwszy raz butelke plus herbate koperkowà. A co do skoku to szczerze nie mam pojecia jak go rozpoznac. Jesli tylko tym szarpaniem sutka to dopiwero teraz, od jakis 3 dnim Dziewczyny ktore dopajają (najlepiej te na kp) jak te wody czy herbatki dawkujecie?
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-06 o 20:54 |
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham to. Nie zamieniła bym tego na nic w życiu, na nic. I cieszę się wszystkim bo wiem że to zaraz minie i myślę o tym ze łzami w oczach, bo to już nigdy nie wróci. Nigdy. Moje dziecko też się skręca, nie załatwia się przez tydzień i ma problemy jak każdy inny niemowlak na świecie. Eot.
Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-07-06 o 20:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

dlaczeeeeego 
Szkoda tylko, że wszystko co przecenione to w dużym rozmiarze 

*** why why why?!!!

Tfu! Oby tak nie było!