Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-07, 11:28   #3421
puffa25
Rozeznanie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. IV Połówkę przekraczamy o wyprawce rozmawiamy

Chrzestnica(5lat) mojego Tz ostatnio przybiegla do mnie i woła"ciociu,ciociu zakochałam się " 😊w koledze z przedszkola
puffa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:28   #3422
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez puffa25 Pokaż wiadomość
Chrzestnica(5lat) mojego Tz ostatnio przybiegla do mnie i woła"ciociu,ciociu zakochałam się " 😊w koledze z przedszkola
Słodka

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:29   #3423
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
aaa niech będą dwa to już całkiem mój król rozwali to przedszkole a dla Zosi http://pl.aliexpress.com/item/Baby-B...8.0.132.fn9lBr
Hahaha co to za uszy?? Przesłodkie!
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:30   #3424
Coco_Blanco
Raczkowanie

Cherry, jak już mowa o Białym, to ja trochę z innej beczki :P Powiedz mi jak się trzyma ten bar U Greka na rogu Malmeda i Białówny? Nadal takie tłumy tam są? Nic się nie popsuło? Jak mieszkałam w Białym to często tam bywałam, a ostatnio jak byłam na wizycie to chciałam zajść, ale jakoś pusto było i nie miałam odwagi :P Zastanawiam się czy warto tam jeszcze zachodzić, czy może po tylu latach się spiździło?
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:30   #3425
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa niech będą dwa to już całkiem mój król rozwali to przedszkole a dla Zosi http://pl.aliexpress.com/item/Baby-B...8.0.132.fn9lBr

ale zarą.iste!

zjadłam przed chwilą pierogi ruskie, a już mi w brzuchu burczy... co za zycie
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:35   #3426
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Mój Franio juz od września do szkoły idzie i wiem co czujesz bo też tęsknię za tym małym mądralą a mieszkamy kawałek od siebie ;p

Wczoraj jak mnie usłyszał to całował moje zdjęcie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez puffa25 Pokaż wiadomość
oooo jaka słodka pierwsza miłość
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:36   #3427
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj jak mnie usłyszał to całował moje zdjęcie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

oooo jaka słodka pierwsza miłość
Kochany poczekaj jeszcze chwile to jak będziesz dzwoniła to zawsze będzie chciał z ciocia przez telefon kilka słów zamienić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-07, 11:40   #3428
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość
Cherry, jak już mowa o Białym, to ja trochę z innej beczki :P Powiedz mi jak się trzyma ten bar U Greka na rogu Malmeda i Białówny? Nadal takie tłumy tam są? Nic się nie popsuło? Jak mieszkałam w Białym to często tam bywałam, a ostatnio jak byłam na wizycie to chciałam zajść, ale jakoś pusto było i nie miałam odwagi :P Zastanawiam się czy warto tam jeszcze zachodzić, czy może po tylu latach się spiździło?
oojjj nie to już nie to samo, jeszcze jak byłam w liceum to tak ale nie teraz, dziś to miejsce gdzie małolaty chodzą na kebsa po imprezie w klubach obok, taka spelunka.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Kochany poczekaj jeszcze chwile to jak będziesz dzwoniła to zawsze będzie chciał z ciocia przez telefon kilka słów zamienić

Nooo już powoli się zaczyna fascynacja ciocią, jeszcze jest zbyt mały ale już powoli zaczyna kochać ciocie bo na początku był na nie, ale to normalne, mało mnie widywał i zapominał

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
ale zarą.iste!

Zamówienie poszło i geterki i dla Wiktorka snoopy i te eleganckie a i jeszcze to http://pl.aliexpress.com/item/Free-s...08.0.71.7DB4aQ bo on kocha finger familly
Stary 2016-07-07, 11:43   #3429
Panna Izabela
Zakorzenienie

Jestem tak głodna, że nie dam rady wszystkiego nadrobić
A czekają na mnie wiśnie jeszcze. I pierogi na śniadanie zjem z jagodami i popiję ciepłym kakałkiem

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Śliczne ubranka

Dziewczyny, a powiedzcie mi, czy badanie połówkowe wykonuje się w całości przez powłoki brzuszne, czy u którejś lekarz zmieniał głowicę na dopochwową?
Ja miałam przez brzuch, w pon pewnie też, chyba że sprawdzałaby jeszcze szyjkę.

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość

Fajne, skąd?

Ja miałam mierzone i przez brzuch.
5.10.15

I przyszło zamówienie ze Smyka i z mamą zrobiłyśmy zakupy w dwóch lumpkach

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
To już wiem, że z komórki nie da się cytować u mnie. Ale poza tym jakoś śmiga wy korzystacie z jakiejś aplikacji czy normalnie przez stronkę? Chodzi o komórkowców
Tapatalk

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Ja tez kupie uzywany. Dociagne z nim do kwietnia-maja i pozniej spacerowka.

Jesli ktoras z Was chce sie na psa zdecydowac to rzeczywiscie najlepiej po porodzie. I to 2-3 miesiace po porodzie. Pamietajcie ze szczeniak ma zabki igielki, one akurat mu wypadna kiedy dziecko zacznie siadac/raczkowac, kiedy zacznie wyciagac raczki do psa. Super sprawa jak sie dwa takie maluchy razem wychowuja. Tym bardziej, ze bedziecie na urlopach maciezyskich i mozna psu posiwecic czas na ulozenie. Z ras idealnych dla rodziny z dzieckiem polecam goldeny, labradory, staffordy i pitbulle. Wszystkie te psy maja ogromny instynkt rodzinny. Staffordy to sa psy nianie, niezwykle cierpliwe. One byly hodowane wlasnie po to aby zajmowac sie dzieciakami gdy rodzice szli w pole. nie polecam za to malych psow typu york. One sa trudne w ulozeniu.

My mamy 1,5 rocznego labradora. Szkolimy go na psa ratowniczego. Adoptowalismy go kilka miesiecy temu. W poprzedniej rodzinie przebywal z maluchami. Wiec nie martwie sie o to czy dziecku zrobi krzywde. Martwie sie o to, ze bedzie dziecku wyjadal jedzenie i kradl zabawki. Niestety ale on zabawki bardzo niszczy. :-D gdy go bralismy on nie znal innych psow i niestety samo szkolenie nie pomoglo. Musielismy go wyslac na socjal ze sfora. To poskutkowalo choc nadal sie zapomina i bardzo ekscytuje.
Mój tż chce psa a ja się zgodziłam chociaż nie przepadam za psami i się ich boję (błagam, tylko odpuśćmy sobie dyskusję czy powinnam mieć psa czy nie, już taką jedną mam za sobą -pies będzie zadbany a ja nie boje się każdego psa, są takie które nawet lubię i nie budzą we mnie lęku). Ustaliliśmy, że będzie to labrador. Ale w życiu nie zgodziłabym się na psa teraz, to dla mnie byłoby za dużo. A jak dziecko się urodzi to też obawiam się, że pies byłby mocno zaniedbany. Więc poczekamy aż dziecko będzie większe i spłacimy pożyczkę i dopiero pies.

Ja się wychowywałam z psami i od urodzenia się boję nawet własnego przestałam się bać dopiero mając 6 lat Mój brat był do niego mega przywiązany, ja wcale i wychodziłam na podwórko jak był zamknięty. Nie wiem, czemu tak było.

Cytat:
Właśnie, Emilia ma ładniejsze zdrobnienia, Emilka, Mila, Milka... Tż w śmiech że ja tak specjalnie, bo chcę na dziecko wołać jak na czekoladę. Uważam że to bardzo przyjemne skojarzenie.

A ja bym zeżarła takie najzwyklejsze muffinki straciatella, z dużymi kawałkami gorzkiej czekolady. Chyba jutro upiekę, bo przy nich praktycznie nie ma żadnej roboty.
To poproszę przepis!!!
Cytat:
22 tydzień termin mam na 13 listopada jestem juz po połowkowych i na 100 % będzie dziewczynka mam 26 lat i będzie to moje pierwsze dziecko

Gratuluję!!!
Cytat:
Mam starsza siostrę, która ma dwójkę dzieci - rok i 2.5 i tez czyta fora na wizażu od samego początku mówiła mi, że wszystkie dziewczyny które miały wózki bebetto były zadowolone wiec mój typ to bebetto holland do tego jak się go złoży jest mały i do mojego wielkiego auta powinien się zmieścić no ale musimy jeszcze z mężem jechać je obejrzeć i wtedy ostatecznie zdecydujemy

Moja szwagierka miała i zadowolona nie była

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:48   #3430
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Mam 2 siostry i brata. Mieliśmy jeszcze siostrę, ale zmarła po 3 dniach, miała rozszczep kręgosłupa

U tż jest dokładnie tak samo, 2 siostry i brat, no i jeszcze jeden braciszek zmarł jak miał 19 dni
Strasznie smutne

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:51   #3431
Coco_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
oojjj nie to już nie to samo, jeszcze jak byłam w liceum to tak ale nie teraz, dziś to miejsce gdzie małolaty chodzą na kebsa po imprezie w klubach obok, taka spelunka.
Dzięki, tak myślałam, że po 8 latach mogło się pozmieniać. Dobrze, że nie zachodziłam
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-07, 11:53   #3432
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
ja samo awokado na kanapkę też lubię
najlepsze połączenie na kanapce to awokado+jajko
albo awokado+ser żółty
pychota
i jak cherry pisała tylko sól i pieprze

ja kupiłam ostatnio 2 i oba do śmieci, zepsute w środku, z resztą często mi się zdarza zepsute kupić albo za długo leży nie wiem
Na najlepsze zawsze trafiam w Biedronce, ale i tak wole kupić twardsze i potrzymac w domu 2-3 dni.
Mi awokado najbardziej smakuje z pomidorem.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:56   #3433
bluesberry
Zakorzenienie

A ja nigdy awokado nie jadłam
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 11:56   #3434
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Jestem tak głodna, że nie dam rady wszystkiego nadrobić
A czekają na mnie wiśnie jeszcze. I pierogi na śniadanie zjem z jagodami i popiję ciepłym kakałkiem

Ja miałam przez brzuch, w pon pewnie też, chyba że sprawdzałaby jeszcze szyjkę.

5.10.15

I przyszło zamówienie ze Smyka i z mamą zrobiłyśmy zakupy w dwóch lumpkach

Tapatalk

Mój tż chce psa a ja się zgodziłam chociaż nie przepadam za psami i się ich boję (błagam, tylko odpuśćmy sobie dyskusję czy powinnam mieć psa czy nie, już taką jedną mam za sobą -pies będzie zadbany a ja nie boje się każdego psa, są takie które nawet lubię i nie budzą we mnie lęku). Ustaliliśmy, że będzie to labrador. Ale w życiu nie zgodziłabym się na psa teraz, to dla mnie byłoby za dużo. A jak dziecko się urodzi to też obawiam się, że pies byłby mocno zaniedbany. Więc poczekamy aż dziecko będzie większe i spłacimy pożyczkę i dopiero pies.

Ja się wychowywałam z psami i od urodzenia się boję nawet własnego przestałam się bać dopiero mając 6 lat Mój brat był do niego mega przywiązany, ja wcale i wychodziłam na podwórko jak był zamknięty. Nie wiem, czemu tak było.

To poproszę przepis!!!

Gratuluję!!!

Moja szwagierka miała i zadowolona nie była

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dzięki a czemu nie była zadowolona?

Stary 2016-07-07, 12:01   #3435
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, tak myślałam, że po 8 latach mogło się pozmieniać. Dobrze, że nie zachodziłam
Mogło się do dla ciebie źle zakończyć
Jak chcesz z Białegostoku zawieźć do domku dobre rzeczy to propnuję jechać na ulicę warszawską, tam jest taki mały sklep na przeciwko sklepu pss, mają tam piwa regnionalne - głównie z litwy i inne pyszne rzeczy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
A ja nigdy awokado nie jadłam
Kobieto nie wiesz co tracisz no ale ja nie jadłam bobu....to chyba nie powinna nic mówić
Stary 2016-07-07, 12:01   #3436
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Awokado jest dobre jeśli je naciśniesz a ono powoli wraca do swojego kształtu. Jesli zostaje wgięta - awokado jest już stare a jeśli nie da się nacisnąć to awokado jest twarde i nie będzie jeszcze dobre.

Fajnie wiedzieć na pszyszłość, nigdy nie wiedziałam jak to sie sprawdza.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

jestem mistrzem awokado i mój sposób z naciskaniem na nie zawsze się sprawdza, tż zawsze kupi twarde

Co do wyprawki to znalazłam taką listę http://280dni.com/lista-wyprawkowa/ może komuś się przyda i podpowie co jeszcze trzeba kupić.
asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 12:05   #3437
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mogło się do dla ciebie źle zakończyć
Jak chcesz z Białegostoku zawieźć do domku dobre rzeczy to propnuję jechać na ulicę warszawską, tam jest taki mały sklep na przeciwko sklepu pss, mają tam piwa regnionalne - głównie z litwy i inne pyszne rzeczy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Kobieto nie wiesz co tracisz no ale ja nie jadłam bobu....to chyba nie powinna nic mówić
Bób jadłam w dzieciństwie a awokado może kiedyś wypróbuję

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Co do wyprawki to znalazłam taką listę http://280dni.com/lista-wyprawkowa/ może komuś się przyda i podpowie co jeszcze trzeba kupić.
Ja juz moja mam gotowa a czy coś jeszcze w ręce wpadnie okaże się w praniu
Stary 2016-07-07, 12:14   #3438
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Bób jadłam w dzieciństwie a awokado może kiedyś wypróbuję

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Ja juz moja mam gotowa a czy coś jeszcze w ręce wpadnie okaże się w praniu
Samo awokado nie jest dobre, bo jest mdłe dopiero jako dodatek jest pyszniutkie

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
W sobotę mam plan zamówić łóżeczko bo to prezent od teściów więc chcą już nam zamówić a i tż zamówił Zosi do pokoju fotel/ krzesło takie do karmienia i żeby jej książeczkę poczytać, utulić. Zamówił to za dużo powiedziane, wygrał aukcje na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=6305734152#thumb/5
Stary 2016-07-07, 12:18   #3439
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Panna Izabela, łap http://www.doradcasmaku.pl/przepis/1...recipe_content im bardziej na odpierdziel zrobisz, tym lepsze wyjdą

Cytat:
Muszę się zaopatrzyć w coś na już istniejące , nie zapobiegające :/
Na istniejące to nie wiem czy wiele zdziałasz w ciąży. Kup sobie olej kokosowy albo oliwkę z Hippa (moja ostatnia miłość), żeby natłuścić skórę. Jak kogoś mają dopaść rozstępy, to i tak dopadną, ale dobrze natłuszczona skóra zniesie je lepiej...

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
haha kręć guacamole, rozwaliłaś mnie na łopatki
Raz robiłam i jakoś nie specjalnie mi podeszły ale nie wiem czy zrobiłam tak jak się robi Nachosy lubię
Moje guacamole było beznadziejne, za to w knajpie meksykańskiej - obłędne.

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
Zainstalowałam tapatalk. Przed urlopem muszę się zabezpieczyć co by was podczytywać
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jak miło
Ktoś ma porównanie: Tapatalk, a aplikacja wizaż?

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
gdybym przekroczyła o 50 km, nagle okazałoby się, że zapomniałam prawa jazdy raczej nie jestem jakimś piratem drogowym, ale akurat na tym odcinku drogi jeżdżę szybko bo tak nigdy nie ma pieszych. nigdy, z zwłaszcza o 5:40. dziwnym trafem policja się znalazła. pan teraz pewnie nie odeśpi po nocce, nie mogą zapomnieć moich łez
Jak czasem słyszę jakie rzeczy policja puszcza płazem, to mam dość. W innych wypadkach potrafią wlepiać mandaty za nic. Moja firma miała zatargi z miejscową komendą, bo jacyś debile od nich ustawili się się przy wyjeździe i kasowali każdego jak leci. Za co? A za skręcanie w lewo z wykorzystaniem środkowego pasa brukowanego, który de facto ku temu służy. Ludzie, nieświadomi, w większości przyjmowali mandaty. Tylko nie było wiadomo czy robią to z premedytacją, czy sami dobrze nie znają przepisów...

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Ale mnie wczoraj na wieczór rozbolał brzuch
Najpierw mi tak twardniał w sumie bezbolesnie w niektórych miejscach a potem to już nie wiem cały brzuch mnie bolał, myślałam że może z głodu , zjadałam na szybko dwie kanapki mimo że było po 23 ...przeszło...ale na krótką chwilę...nie wiem co sie działo, położyłam się do łóżka, z nerwów sie popłakałam, nie przeszło, zasnęłam z bólem brzucha zaryczana
Jak się tak męczysz to dlaczego nie weźmiesz nospy?

Cytat:
Znacie jakieś sposoby na ruszenie jelit? Bo ja nie pamiętam kiedy w kibelku byłam
Jabłka, kawa, jabłka i kawa, jak już jest mega źle to lactulosum
Cytat:
Awokado jest dobre jeśli je naciśniesz a ono powoli wraca do swojego kształtu. Jesli zostaje wgięta - awokado jest już stare a jeśli nie da się nacisnąć to awokado jest twarde i nie będzie jeszcze dobre.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

jestem mistrzem awokado i mój sposób z naciskaniem na nie zawsze się sprawdza, tż zawsze kupi twarde

Edytowane przez patrycjazuzanna
Czas edycji: 2016-07-07 o 12:22
patrycjazuzanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-07, 12:20   #3440
sosowhat
Wtajemniczenie

kurde, a mnie coś wzięło i posegregowałam rzeczy dla Maluszka rozmiarami, i kurde tych 50/56 mam malutko... trzeba będzie to niedługo nadrobic
Stary 2016-07-07, 12:20   #3441
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Panna Izabela, łap http://www.doradcasmaku.pl/przepis/1...recipe_content im bardziej na odpierdziel zrobisz, tym lepsze wyjdą

Jak miło
Ktoś ma porównanie: Tapatalk, a aplikacja wizaż

o tak ale w ciąży nie jadłam nawet raz
Stary 2016-07-07, 12:21   #3442
fiii
Rozeznanie

dzień dobry mamuśki od 9 nadrabiam wczorajszy dzień nareszcie się udało co do łazienkowych problemów próbowałyście activie ? jedni mówią ze nie wolno inni ze wskazane ja próbowałam ale sama nie wiem czy działa .Na ból i twardnienie brzucha czasem mi pomaga leżenie na lewym boku . Co do humorków też dziś z niczego się popłakałam I zmartwił mnie nocny skurcz w łydce i zastanawiam się czy nie pojeść jakiegoś potasu
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 12:22   #3443
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde, a mnie coś wzięło i posegregowałam rzeczy dla Maluszka rozmiarami, i kurde tych 50/56 mam malutko... trzeba będzie to niedługo nadrobic
ja nie mam śpioszków ani jednych, za to bodziaków mam 10 sztuk a no i spodenek tylko dwie pary nic więcej z 56 nie mam
Stary 2016-07-07, 12:27   #3444
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie mam śpioszków ani jednych, za to bodziaków mam 10 sztuk a no i spodenek tylko dwie pary nic więcej z 56 nie mam

to mnie pocieszylas ja bodziakow 6szt. spodenki tez 2 i 3 pajace
Stary 2016-07-07, 12:30   #3445
Anettt87
Zadomowienie

Ja też mam najwięcej bodziaków, a najgorzej stoję z pajacykami i śpioszkami
A wyprawkę kosmetyczno-pielęgnacyjną od następnej wypłaty zaczynam nadrabiać

Cytat:
Dziewczyny które ubranko jest najładniejsze ? Może żadne nie jest ładne ? Chcę coś zamówić dla mojego króla
http://pl.aliexpress.com/item/2015-N...08.0.78.m7T5Is

http://pl.aliexpress.com/item/newbor...08.0.73.m7T5Is

http://pl.aliexpress.com/item/2015-A...08.0.38.m7T5Is
Nr 1, zdecydowanie

Cytat:
Haha

Cytat:
ale zarą.iste!

ja dziś tak mam cały dzień :/ na razie zapcham się kawą i ptasim mleczkiem karmelove
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-07, 12:30   #3446
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:

Na istniejące to nie wiem czy wiele zdziałasz w ciąży. Kup sobie olej kokosowy albo oliwkę z Hippa (moja ostatnia miłość), żeby natłuścić skórę. Jak kogoś mają dopaść rozstępy, to i tak dopadną, ale dobrze natłuszczona skóra zniesie je lepiej...

Jak miło
Ktoś ma porównanie: Tapatalk, a aplikacja wizaż?

Jak czasem słyszę jakie rzeczy policja puszcza płazem, to mam dość. W innych wypadkach potrafią wlepiać mandaty za nic. Moja firma miała zatargi z miejscową komendą, bo jacyś debile od nich ustawili się się przy wyjeździe i kasowali każdego jak leci. Za co? A za skręcanie w lewo z wykorzystaniem środkowego pasa brukowanego, który de facto ku temu służy. Ludzie, nieświadomi, w większości przyjmowali mandaty. Tylko nie było wiadomo czy robią to z premedytacją, czy sami dobrze nie znają przepisów...

Jak się tak męczysz to dlaczego nie weźmiesz nospy?

Jabłka, kawa, jabłka i kawa, jak już jest mega źle to lactulosum

Ta z hipp dla mam? Chyba dostałam próbkę z paczce z rossmanna
Stary 2016-07-07, 12:30   #3447
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Na 68 mam już trochę i na 74 też
Stary 2016-07-07, 12:31   #3448
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
A ja ani jednego z ubraniami zamierzam na jesień szaleć
Stary 2016-07-07, 12:31   #3449
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Ja też mam najwięcej bodziaków, a najgorzej stoję z pajacykami i śpioszkami
A wyprawkę kosmetyczno-pielęgnacyjną od następnej wypłaty zaczynam nadrabiać

Nr 1, zdecydowanie

Haha

ja dziś tak mam cały dzień :/ na razie zapcham się kawą i ptasim mleczkiem karmelove
Zamówiłam już rozmiar na 24 miesiące to akurat do przedszkola
Stary 2016-07-07, 12:32   #3450
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Na 68 mam już trochę i na 74 też
ja to samo, i podobne ilosci a jeszcze 62 trzeba. W moim przypadku 62 i 56 chciałabym najwięcej bo wydaje mi się że mój Maluch do gigantów nie bedzie należał a sie powstrzymuje bo te wszystkie ciuszki mam netralne bardzo a cos mi się wydaje ze na wizycie za 2 dni moja Basia moze sie stać chłopczykiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości