|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() |
#3182 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale TŻ przyniósł mi drożdżówkę więc nie spodziewam się rewelacji:P ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Jak czytam o tych znieczuleniach, że nie ma albo trzeba zapłacić to ja się cieszę, że jestem tam gdzie jestem. SERIO. Tutaj jak chcesz to znieczulenie Ci się należy jak psu buda. W moim planie porodu napisałam, że chcę zacząć z gazem tylko ale w razie długiego i bolesnego porodu wybieram epidural. Ja tam nie chcę porodu wspominać jako traumy.
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Rozeznanie
|
Cześć Wam dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ja mam sam lateks z ikea. Też się zastanawiałam między tym z ikea a lateks-kokos z Hevea. Pomacałam oba - miękkość wg mnie podobna. Kasia_ruda chyba chwaliła ten ikeowy, więc się zdecydowałam.
#3184 | |
Zadomowienie
|
NOPE
![]() ![]() Ja Ci przypomnę o tym dobrym bólu jak będziesz jechać do porodu ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
TinkerrBell, nie rozumiesz parcia na emolienty? Kasa misiu kasa (to takie powiedzenie trenera Wójcika, znany tekścik w piłkarskim światku). Najgorsze syfy w stylu emolium to minimum 50 zł za butlę, a lać tego zalecają tyle, że w tydzień Ci się kończy butla. Nie mówię już o tych pepszych emolientach, to dopiero są ceny.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane przez kasia_ruda Czas edycji: 2016-07-08 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Rozeznanie
|
Esik jest przecudowny!!
![]() Cytat:
Zaczęłam się zastanawiać co założyć na sesję zdjęciowa ![]() ![]()
![]() |
#3187 | |
Zadomowienie
|
Aaaaaaa się dziś wyspałam!
![]() Skurcze wczoraj szybko sobie poszły i zasnęłam jak niemowlę ![]() Raz w nocy wstałam na siku i musiałam zahaczyć o kuchnię bo byłam taka głodna. Dziś mam dzień lenia. Siedzę jeszcze w piżamie i popijam herbatę i doczytuję wizaż i FB; ![]() Ale nawet pies chyba taki dzień ma bo jeszcze nie wygramolił się z łóżka co jest dziwne, bo zawsze leży gdzieś blisko mnie. Tylko kot śpiąc obok uprawia jogę ![]() Nawet młody jest dziś leniwy i odbębnił parę ruchów z rana a teraz chyba śpi. Co za leniwy poranek dla wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Rozeznanie
|
Ja kosmetyki lush polecam, szczególnie do kąpieli, te wymyślne bomby i inne cuda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamierzam na pupe narazie tylko olej kokosowy, zobaczymy jak z tym wyjdzie. Moja szwagierka od poczatku kremuje core przy kazdej zmianie pieluszki bephantenem. Pamietam jeszcze jak moj siostrzeniec byl w pieluchach i mu zmienialam to niestety smarowalam sudokremem caly czas, ale to ja nieswiadoma bylam w takich rzeczach jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
z typu " co powie vlogerka to na pewno musi byc dobre. " Powiedz jej ze wiekszosc tych vlogerek ma placone, zeby promowac produkty w filmikach i moze sie zniecheci. ![]() Ta zoella zarabia krocie na swoich filmach. Przez jakis czas ogladalam multum filmików, kupowałam co polecano, az do momentu az sie wkurzylam bo wcale te produkty nie spelnialy moich oczekiwan. Przezucilam sie na minimalizm i jest mi z tym dobrze. ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3191 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wzięłam ze sprężynami kieszeniowymi, nie było to jednak poparte jakąś szerszą analizą, wybraliśmy z TŻ to co nam się wydawało najwygodniejsze (średnio twarde) i najmniej generujące alergie. ![]() Cytat:
Dobra myśl z nospą, mam nadzieję że mi została. ![]() Cytat:
Fajnie z cukrami! ![]() Cytat:
Też się nad tym zastanawiam. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
Rozeznanie
|
Zostawiam wybór miejscówki pani fotograf
![]() ![]() ![]()
#3193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście się nie zgodziłam, jako idealna wyrodna matka i kazałam jej poczekać min do 16rż aż będzie miała coś interesującego do powiedzenia. Nie widzę żadnego powodu by 11 latki prowadziły bezsensowny kanał na YT, choć wiem, że takich jest dużo. Ja za to jestem staroświecka i wolę blogi, ale im jestem starsza i bardziej zorientowana to szukam tych blogów z coraz wyższej półki. ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Don't you dare! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Wtajemniczenie
|
Zamawialyscie/kupowalyscie misie szumisie lub macie zamiar kupic?? Polecacie jakies?? ;-)
Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
#3195 | |
Zadomowienie
|
Mój dzieć miał dziś pobieraną krew na poziom hormonów. Czekam na wyniki. Jestem ciekawa co tam w duszy gra.
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Dostałam misia szumisia od moich rodziców ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Esik jest zdecydowanie kochany !! Wycałowała bym go !!
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wyniki synka Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3198 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poszłam do miasta i nic nie załatwiłam :P Przyniosłam sobie tylko trochę czereśni i nektarynki :P
![]() |
#3199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sama wstawiłam w ramach fascynacji pare filmików, ale szybko zrezygnowałam bo poczulam, ze to nie dla mnie. Prowadzenie bloga chyba tez nie, bo szybko sie zniechecam ![]() Kiedys pisalam opowiadania i to dosc dlugo, jeszcze ten blog wisi w sieci ku pamieci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mówię nie, ja jestem otwarta na takie propozycje ale jeszcze nie teraz. Już jej powiedziałam, że na to trzeba mieć doskonały pomysł i jeśli mi przedstawią plan działania to później możemy o tym pomyśleć. Kazałam im też uzbierać kasę na profesjonalną kamerę, oświetlenie i zakup programu do montażu filmów więc na jakiś czas spokój z tematem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Wtajemniczenie
|
Podjęliśmy sie proby odsmoczkowawia w dzien juz praktycznie nie nosił wcale tylko do spania i powiem Wam ze odpukac pierwsza noc spoko nie upomina sje nie placze za smoczkiem sam osobiscie wyrzucil i zrobił mu 'papa' hihi mam nadzieje ze juz tak zostanie ;-) oczywiście w zamian dostal koparke o ktorej marzyl od dawna bo kuzyn mial ;-)
Tz pojechal po przewijak uzywany babka sprzedawala akurst sie trafilo dosyc fajny a w sypialni bede miec taki na łóżeczko ;-) I Tz dzis obiad serwuje ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Wtajemniczenie
|
I jak?? Kupowalas w sklepie stacjonarnym czy przez internet?
Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
#3207 |
Zakorzenienie
|
Maks dostal wlasnie czkawki i czuje ja nisko w dole. chyba nadal jest głowką w dół. mam zaciesza. :P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez internet. Mam z mamissima, były na promocji. Chciałam kupić z crysensor ale tak sie zakręciłam ze kupiłam bez. Jest bardzo fajny i pięknie zapakowany. Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Esik jest zdecydowanie przesłodki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zbieram się do łazinki i na sr, prasowania oczywiście nie tknęłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.