|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
Zobacz ile ja musiałam się narzekać na ruchy mojego rozbujnika Ala to dziewczynka więc pewnie grzeczniejsza 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
My się określimy dopiero na połówkowym usg czyli jakoś po 18 lipca Kurcze tez już bym chciała wiedzieć 😶 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ide sprzatac dom jak juz nie spie.. szybciej mi czas zleci. |
|
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zagadałam tz jak nasz rozbujnik harcowal na
Że bierzemy się ostro za kupowanie! Darunia a propo tej wanienki Tak pomyślałam że może by ją na pralce stawiać... Pralce przykrytej ręcznikiem Mam małe mieszkanie i boje się że jak nakupuje tych wszystkich rzeczy to się zagracimy ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia dzis
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zadomowienie
|
cudnie!
![]() No trochę wczoraj szalałam, bo porządki robiłam, więc kto wie z czego to. Właśnie czekam na śniadanie do łóżka, skoczę z tż na zakupy a potem regeneracja totalna
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Wczoraj poszalałam i wróciłam do domu przed 23 ( a normalnie o 21 już w łóżku najlepiej )Byłam na rodzinnym grillu i było tak super że nie chciało się wracać.Cytat:
Trzymam kciuki ! Daj nam znać przed zakupami bo jak Cię wciągnie szał zakupowy to wiesz ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Ja wanienke na pewno maleńką kupię bo mamy głęboki brodzik więc będę chciała jak najszybciej się do niego przenieść. Widziałam kiedys na necie mycie w wiaderku podobno nieźle się sprawdza
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a my z TZ mamy problem... W naszym nowym mieszkaniu jest wanna, a TZ chcialby wstawic zamiast niej prysznic. Mi sie wydaje ze bardziej funkcjonalna jest wanna przy malym dziecku, bo mozna organizowac kapiele z zabawkami a przy brodziku nie
natomiast TZ twierdzi ze pod prysznicem sie szybko umyje maluszka i zajmuje mniej miejsca. Co wy na to? Ktora opcje byscie wybraly?
|
|
|
|
#880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cos wam powiem... Przez ostre prace nad dr okien od Bożego Narodzenia nie mylam Dobrze że słońce jeszcze przez nie przebija 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#882 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym wannę zostawiła Ja mam prysznic i żałuję teraz jak diabli Justyna, przy głębokim brodziku jest luz Moj brat tak myje swoje dzieci Traktuje go jak mała wanne☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Na pewno nie płytki jak mój U nas to będzie mega problem z tym myciem 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Ale szybko odpisalyscie! Czyli poki co wanna wygrywa
a gleboki brodzik to moze byc kompromis jesli TZ nie bedzie chcial ustapic ![]() Fakt, ze lazienke mamy malutka, prysznic by nam dal duzo miejsca, ale z drugiej strony to dodatkowy koszt Fajnie, bede sie upierala przy swoim w takim razie
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie jak prysznic to tylko z głębokim ale trzeba uważać bo ja przyzwyczajona do niskiego już bym wywinęła orła
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam na rynek dziewczyny
Chce kupić maliny żeby zamrozić sobie trochę na zimę A potem jadę na działkę U mnie też pochmurno ale chcę trochę popracować w ogrodzie więc pogoda idealna do tego Miłego dnia Ps pisze do was z aplikacji wizaz Jest całkiem ok bo się nic nie wiesza Jak będą zdjęcia to sięgnę po kompa, tylko puscicie cynk wtedy Co by nam z Karolem ważne rzeczy nie umknely Moja mała hasajaca żabka 🐸 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym została przy wannie nie tylko ze względu na maluszka. W wannie prysznic można wziąć, a pod prysznicem sobie nie poleżysz. Od 4 lat mam tylko prysznic i jak mam ochotę wygrzać stare kości albo po prostu się zrelaksować w kąpieli z pianka to nie ma jak
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po ciężkim dniu kucam pod prysznicem i polewam się woda Udając że jest prawie jak w wannie Gowno prawda...nie jest😭😭😭😭 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam tradycyjnie po angielsku. Wanna ze szklanym panelem i powieszony prysznic. Dzien w dzien bierzemy prysznic. A jak nas najdzie ochota to jest kąpiel. Chyba 90% anglikow tak ma. Ale w przyszłości będziemy powiekszac lazienke i robic dodatkowo prysznic. Pralka w UK stoi w kuchni, bo tu nie mozna miec elektrycznych rzeczy w lazience ze wzgledu na bezpieczenstwo.
Z glebokim brodzikiem to niezly kompromis. Moja teściowa ma taki i naprawde zaoszczedzila duzo miejsca w lazience, a mieszka w bloku wiec kazdy metr sie jej przyda. |
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
ja do niedawna też uważałam że wanna jest lepsza ale od 3 lat miałam prysznic ateraz u teściowej jak pomieszkiwaliśmy to wanna i niby się mówi że w wannie można sam prysznic to ściema
jak już siadłam to masakra wyjść się nie chciało ;D ale tak patrząc na dziadków którzy mieli problem z wejsciem do wanny to wybieram prysznic, szczególnie w ciąży
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo az mi sie skora na palcach pofaluje ![]() Ale za to marzy mi sie zeby Julek sie pluskal w wannie z gumowymi kaczuszkami lub innymi bajerami Cytat:
|
||
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Laski czy w hm znajde ciazowe spodnie dlugie?? Wszystkie mnie zaczely cisnac przy siedzeniu, a jest chlodno i nie mam w czym lazic
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tym prysznicem to kongo jest u mnie, mam niski brodzik i do tego kotare zamiast szkla... Masakra!!!!
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
W pon prawdopodobnie ide na polowkowe to w koncu poznam plec jupi
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W hmie maja nawet nogawki super slim, w ktore nigdy nie jestem w stanie wejsc, bo natura mnie obdarzyla konkretnym udem
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym że u mnie w h&m żadnych przecen a na stronie mozesz kupić z fajna zniżka kilka par jest co wyboru ![]() ja chodze w dlugich leginsach z h&m z miejscem na brzuszek za 39zł
|
|
#899 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko w 2?? |
||||
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam na allegro uzywane spodnie ciazowe z hmu
najpierw pojechalam sobie do sklepu przymierzyc, zobaczyc jaki rozmiar mi pasuje i upolowalam na allegro za 30 zl w stanie idealnym
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

mnie to jak na zlość się po całym brzuchu trzesie jak zaczynam polować na ruchy 

co do tej gburowatości to na którymś z wątków spotkałam się z określeniem ciążo-kwoki

jupi