Grecka uroda- duży nos - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-05, 17:08   #1
Płazik
Raczkowanie

Grecka uroda- duży nos

Ma ktoś może możliwość "zmienienia" mojego noska, w jakimś programie graficznym? Moim zdaniem jest b.duży... ale ponieważ tutaj ludzie często "dostają" [ ja wiem, ze inni to w dobrych intencjach=p] za hmm.. no za "złe" określenie siebie, więc dmucham na zimno i się pytam czy jest duży.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg patios.jpg (73,8 KB, 1761 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przedzialek.jpg (22,3 KB, 1441 załadowań)

Moja skromna galeria :

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381397
Płazik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-06, 20:02   #2
Domao
Raczkowanie

GG do Domao
Dot.: Grecka uroda- duży nos

przepraszam...z ktorej strony masz niby duzy nos...???????? hehhe twoj nosek jest malutki moim zdaniem....wiem bo sama mam duzy i chcialabym miec taki jak ty ..pozdrawiam
Stary 2005-08-06, 23:25   #3
ewagie
Przyczajenie

ja mialam taki i dr ktory mi robil zabieg jakgo zobaczyl to pow, ze jeszcze sie nie spotkal z tak szerokim nosem....ten tez mi sie wydaje szeroki....nie wiem , jaki masz profil.....chyba nie garbaty.....

ale lepiej nic nie rob z tym nosem, bo mi tak spartaczyl nos ze nie mam sily zyc ...
mialam miec delikatna korekte a wszytko mi zmienil i mam krzwy nos .....oszpecilam sie nie mam po co juz zyc a zaplacilam za ta przyjemnosc 6000 zl w Wawiw
ewagie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-07, 12:52   #4
Płazik
Raczkowanie

Arrow Dot.: Grecka uroda- duży nos

Dzięki Kochane za opinie =* A Tobie Ewagie wspólczję [przytul].. a może jest O.K tylko Ty się nie zdążyłaś przyzwyczaić? Co mówią na ten temat inni? Buźka=*

Moja skromna galeria :

Stary 2005-08-07, 15:23   #5
ekler
Przyczajenie

Smile Dot.: Grecka uroda- duży nos

Twó nosek nie jest duzy tylko troche okrąglutki na końcu .Jeżeli Ci to przeszkadza to możesz zrobić korekcje części chrzęstnej nosa .Na forum Kamilo są zdjęcia dziewczyn po korekcji nosa u doktora Skupina ,możesz zobaczyć.Te końcówke nosa dr. by Ci wyżezbił ślicznie
ekler jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-07, 15:50   #6
Płazik
Raczkowanie

Dzięki Ekler ;* A mój nos to jest jakiś taki jakby chrząstki nie miał o_0 Z czasem się zastanawiam czy nie mam jakiegoś zaniku. On jest taki "miętki" [=D] jak to stwierdziła moja koleżanka... Kulfon jak się patrzy ;p

Moja skromna galeria :

Stary 2005-08-07, 15:55   #7
sayal8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Płazik
Ma ktoś może możliwość "zmienienia" mojego noska, w jakimś programie graficznym? Moim zdaniem jest b.duży... ale ponieważ tutaj ludzie często "dostają" [ ja wiem, ze inni to w dobrych intencjach=p] za hmm.. no za "złe" określenie siebie, więc dmucham na zimno i się pytam czy jest duży.
CZESC!!!!!!!Masz bardzo ladny nos .Jest w sam raz i idealnie pasuje do twarzy .Masz piekna cere i ogolnie sliczna z Ciebie dziewczyna .NIc nie rob bo z nosem bo jest sliczny. Musisz jeszcze wiedziec ,ze ludzie nie zwracaja uwagi na takie szczegoly ,a jak im powiesz to dopiero patrza i czasem wyolbrzymiaja . Mam znajoma ktora zrobila sobie operacje oka i zaluje bo zmian i tak nikt nie widzial bo nikt sie az tak nie przyglada jaki kto ma nos .Gdyby kazdy mial taki ladny jak Ty to by nikt nie chcial nic z nim robic i sie cieszyl ,ze posiada taki nosek.Na operacje powinni sie zdecydowac Ci ktorzy maja klopot z przegroda nosowa lub klopoty z oddychaniem .Wiecej wiary w siebie zycze.NOsek jest w sam raz
sayal8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-07, 16:02   #8
Płazik
Raczkowanie

Arrow Dot.: Grecka uroda- duży nos

Ojej =*..Saylaj w sumie to masz rację Swoje wady...najczęściej widzimy sami ;* A jak ktoś ma mnie pokochać to taką jaką jestem. Za charakter..nawet jak rano wstanę poczochrana Swoją drogą mam dopiero [aż?=p] 14 lat i zobaczę jak to będzie wyglądało jak będę starsza Dzięki za wszytsko Kochana jesteś , buuuuuuuuźkaa ;**

Moja skromna galeria :

Stary 2005-08-07, 19:01   #9
ewagie
Przyczajenie

Plaziku,

a czy mozesz jeszcze zamiescic profil.....czy jest garbaty ten nos ....?
jezeli chodzi io mnie to ja mialam zdziebko wezszy a dr jak mnie ujrzal na konsul. to powiedzial ze pierwszy raz sie spotkal z taki szerokim nosem....nie pisze tgo zeby ciebie dolowac....

pozdro

Edytowane przez ewagie
Czas edycji: 2005-08-07 o 23:26
ewagie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-08, 13:49   #10
Płazik
Raczkowanie

Wiem, że po to tego nie piszesz Jesteś szczera i to jest ważne =* Obecnie nie jestem na swoim komputerze, wiec nie mam takiego zdjątka. Ale zrobie niebawem Tylko, ze przez najblizsze dwa tygodnie bede w Szwecji Potem zamieszcze;] Przypominam, że mam 14lat, więc tak czy siak póki co nie uzbieram na operację =p W wieku 17 lat zacznę dopiero myśleć o tym poważnie;]

Moja skromna galeria :

Stary 2005-08-11, 15:30   #11
Sonia1982
Raczkowanie

GG do Sonia1982

Dziewczyno absolutnie nie mysl o zadnej operacji nosa!!! Masz sliczny nosek pasuje do twarzy nie jest ani za szeroki ani garbaty. A zeby trafic na dobrego chirurga plastyka trzeba miec na prawde szczescie. A co bedzie jak sie zdecydujesz na zabieg a okaze sie ze lekarz to jakis konowal i znieksztalci ci nos??? Odradzam !!!!
Pozdrawiam buzka
Sonia1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-14, 11:59   #12
sayal8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Płazik
Masz naprawde sliczny nosek!!!!NIe sluchaj nikogo ta Wvcia czy jakos tak nie wiem czy napisalam nick dobry chyba musuiala miec anormalny ten nos bo Twoj jest w sam raz i nie sluchaj nikogo bo masz piekny nos!!!!!!!!Ludzie sa tacy ,ze czasem mowia komus przykrosc bo sami maja kompleksy i chca by tez ktos je mial.Glowa do gory TWOJ NOSY JEST SUPER NIC NIE ZMIENIAJ >POZAZDROSCIC URODY TYLKO !!!!!!MASZ CIEMNA KARNACJE !!!MAM kupele ktora ma podobne rysy twarzy do Ciebie ,a to dlatego ,ze jej tata jest obcokrajowcem .Nos ma prawie identyczny i co za tym idzie z taka urodza tuzin facetow.TYLKO POZAZDROSCIC!!
Stary 2005-08-28, 10:12   #13
Płazik
Raczkowanie

<wstydnis> kurcze xD Dzięki ;p ^^ Mój Tata nie jest obcokrajowcem, ale ma ciemną karnację,a ja w ogóle to jestem do niego starsznie podobna ;p [śmieją się, że na xerokopiarce robiona, lol2 xD] Jakby zobaczyć moje i Jego zdjęcia z dzieciństwa - nie da się odróżnić ;] jescze raz dzięki, trzymaj się Kochana ;*

ps Ewagie ja wcale nie odebrałam tego źle ;*

Moja skromna galeria :

Stary 2005-08-28, 17:05   #14
sayal8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Płazik
<wstydnis> kurcze xD Dzięki ;p ^^ Mój Tata nie jest obcokrajowcem, ale ma ciemną karnację,a ja w ogóle to jestem do niego starsznie podobna ;p [śmieją się, że na xerokopiarce robiona, lol2 xD] Jakby zobaczyć moje i Jego zdjęcia z dzieciństwa - nie da się odróżnić ;] jescze raz dzięki, trzymaj się Kochana ;*

ps Ewagie ja wcale nie odebrałam tego źle ;*
TAK TRZYMAC!!!!
Stary 2005-08-28, 18:35   #15
crazyslave
Raczkowanie

Nie wiem o co ci chodzi z tym nosem wedlug mnie nie ejst zbyt duzy, ale wymyslilas;]
we must not break our bonds of affection.
The mystic chords of memory...
will swell when again touched...
as surely they will be...
by the better angels of our nature." /by Martin Luther King
crazyslave jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-28, 18:59   #16
Płazik
Raczkowanie

Nie wiem jaki jest mój nos.. ale teraz mi się zaczął podobać Nawet mnie nie obchodzi czy się innym podoba, ważne, ze ja się z nim dobrze czuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IM000337.JPG (63,0 KB, 707 załadowań)

Moja skromna galeria :

Stary 2005-08-28, 20:10   #17
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Płazik
Nie wiem jaki jest mój nos.. ale teraz mi się zaczął podobać Nawet mnie nie obchodzi czy się innym podoba, ważne, ze ja się z nim dobrze czuję
i bardzo dobrze śliczna jesteś i nosek też ładny
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-28, 20:20   #18
201606201122
Konto usunięte

wiesz ja miałam babcię greczynkę i mam nos jak prawdziwa greczynka hehe, zawsze podobał mi się z przodu prosty i szczupły
a z profilu nigdy mi się nie podobał bo jest bardzo wyrazisty i trochę długi hehe nawet kiedyś chciałam go sobie też zmniejszyć ale wszyscy mi odradzali bo wtedy nie pasował by do mojej twarzy, przyzwyczaiłam się nie będę go zmieniać

a po operacji nie wiadomo czy dobrze byś się czuła z nowym nosem i nie można będzie wrócić do poprzedniego ...Jak już dziewczyny pisały ładna z Ciebie dziewczyna i nos też
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-29, 10:55   #19
Płazik
Raczkowanie

No ja mam tak samo Anulka [oprocz tej babci ;p] Dzięki Wam Kochane Myślę, że jakbym miała mniejszy nosek.. nie pasowlaby mi nawet do twarzy..ale co tam.. jak ma mnie ktos lubic.. szanowac.. to nie za nos..ale za to jaka jetem Jescze raz dzięki Śliczne 3majcie się ciepluto ;*

Moja skromna galeria :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-30, 13:56   #20
sayal8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anulek
wiesz ja miałam babcię greczynkę i mam nos jak prawdziwa greczynka hehe, zawsze podobał mi się z przodu prosty i szczupły
a z profilu nigdy mi się nie podobał bo jest bardzo wyrazisty i trochę długi hehe nawet kiedyś chciałam go sobie też zmniejszyć ale wszyscy mi odradzali bo wtedy nie pasował by do mojej twarzy, przyzwyczaiłam się nie będę go zmieniać

a po operacji nie wiadomo czy dobrze byś się czuła z nowym nosem i nie można będzie wrócić do poprzedniego ...Jak już dziewczyny pisały ładna z Ciebie dziewczyna i nos też
POPIERAM!!
Stary 2007-02-28, 15:10   #21
kotus_xD
Przyczajenie

Twój nosek jest naprawde mały
Nie wiem czym Ty moglas sie przejmowac <mysli>
Pozdrówka Tobie ;***
kotus_xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-28, 18:04   #22
Austrajilka
Raczkowanie

no duzy masz ten nos ale mimo to pasuje do twojej twarzy.
Austrajilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-05, 16:22   #23
y@kor
Silveris

Grecka uroda cechuje się raczej "orlim" nosem, a Twój nie ma garba, nie jest wąski i długi... Uważam jak wiele osób, że ten nos Ci pasuje. Ja mam duży nos, a po operacji przegrody na dodatek zrobił mi się garbek i wiecie co? Niech sobie taki będzie Przynajmniej wyróżniam się czymś z tłumu "lalek barbie"
y@kor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 13:20   #24
Pelka3133
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Płazik Pokaż wiadomość
dziewczyno wiesz jakis jest mój nos?? nie dość że duży to jeszcze garbaty :/ chciałabym mieć taki jak ty pozdro
Pelka3133 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-12, 13:18   #25
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Austrajilka Pokaż wiadomość
no duzy masz ten nos ale mimo to pasuje do twojej twarzy.
Ja przepraszam, że nie ma temat, ale zajrzałam na forum chirurgii i właśnie tutaj się zatrzymałam - założycielka wątku, moim zdaniem nos ma całkiem ładny, normalny, ale na pewno nie szeroki czy duży - moim zdaniem... ale jak czytam komentarze, że nos jest wielki, że bardzo szeroki, a nawet najszerszy, to zastanawiam się co z moim nosem, bo mam jeszcze okrąglejszy niż ten na zdjęciu, jeszcze szerszy, a swój nos zawsze lubiłam i nic do zarezucenia mu nie miałam - no niech sobie będzie jaki jest... aż się kompleksów nabawić można.
hihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-02, 18:31   #26
olka22
Przyczajenie

hej!No ja tez mam duuuzy nos,ale za to ładne duze o czy i świetne włosy i własnie to staram sie eksponowac.Czasem myśle o tym moim nosie,że mógłby byc mniejszy. . .ale masz racje przynajmniej wyrózniamy sie czyms z tłumu tych pustych panienek!pozdrawiam!
olka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-12, 22:39   #27
rafraf4
Przyczajenie

A tam...gdzie on jest niby duży?...,normalny nos,pasuje do reszty twarzy
rafraf4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości