|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Tamo - Dziękuję
![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie,kiedyś miałam większe kłopoty niż teraz,bo teraz to tak naprawdę tylko psychika (choć to jeszcze gorsze niż nadwaga),ale wierzę,że będzie lepiej ![]() Przemyślę to sobie na spokojnie i podejmę jakąś decyzję.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
:O ale mnie zawstydziłyście..
![]() ![]() Agness - prosze, znajdź gdzies w internecie dłuugie artykuły o skutkach głodówek, diet kopenhaskich i innych. Może jak poczytasz, itp. to Ci przejdzie.. Z doświadczenia wiem, ze trudno jest wpłynąc na osobę, która sobie coś ubzdura.. Niemiła sytuację teraz miałam ![]() ![]()
#4236 |
Zakorzenienie
|
Nefre - Współczuję
![]() Idę porozmyślać. Dobranoc ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też idę do łóżka. Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Agness, Tamonita... ech czorty Wy jedne, kiedy to się skończy... kiedy dziewczyny z Ed zaczna masowo z tego wychodzić, bo póki co % rośnie ale w odwrotną stronę do zamierzonego. sciskam mocno
![]() Nefre - przykro mi :/ Ale niestety sytuacja faktycznie niemiła i nieciekawa, wiem po sobie, chociaż ja zawsze staję wtedy w obronie brata lub siostry. Aniu - mam nadzieję, że to chwilowe i niedługo się wyjasnią sprawy, chociaż nie wiem dokładnie o co chodziło. Agatko - nie ma czego zazdrościć tylko trzeba sobie wyznaczyć w życiu priorytety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
♥
|
Cytat:
![]() edit; ja juz tez ide spac dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() siostra ma urodziny - wczoraj piekłam sernika ![]() a od rana ją rodzice podrzucali bo sie o 8 urodziła... ![]() przy takiej okazji można sie raz nie wyspać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Eh ja się nie wyspałam
![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobry dziewczynki ![]() ja sie juz obudzilam(ku ogolnym niezadowoleniu TZ,bo niby oni nie moze spac jak stukam w klawisze ![]() ![]() Mialam tyle planow na dzis a skonczy sie w lozku.. dobrze,ze mam filmy i ksiazke fajna..O 14 przychodzi ten gosc od sprzedazy domu. milegj niedzieli robaczki ![]()
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Agolku - zdrowiej kochana ;*
A ja wstalam, wlasnie zajadam owsiankę ![]() ![]() Lece się ogarnąć itp., bo wyglądam jak strach na wróble ![]() Tak w ogole to jutro przyjeżdza do mnie kumpela z Warszawy- do piątku ![]() ![]() MIłego dnia ![]()
#4244 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to reszta rodziny co roku jeździ na Rynek. Hm... od 5 na nogach, ale tak szybciutko mi ten czas zleciał, że aż szkoda. Zrobiłam porządki na dysku, wszystkie Art'y posegregowałam i zebrałam do jednego folderu, jeszcze z dawnego komputera (czyli łącznie z kilku lat ^^ ) - sporo tego było. Ponadto uporządkowałam wiele innych plików i na dysku aż lśni czystością ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o takich porządkach na moim kompie też myślę, ale jakoś nigdy nie moge się do tego zabrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Dziś postanowiłam, że wrócę do rysunku. Kiedyś namiętnie się tym zajmowałam, ołówek, olej... i świata poza tym nie widziałam. Przyszło liceum, czasu mniej, a teraz, w związku z tym, że od jakiegoś czasu moją miłością jest japońska kreska - M&A - postanowiłam znów do tego wrócić i metodą prób i błędów, rozwinąć jeszcze bardziej umiejętności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny.
Mam dzis podły nastrój nic tylko pod kołdre i beczeć. Mialam niemiłą akcje z TŻ'tem.Nie chciałam isc na impreze wczoraj, nie mialam nastroju, głowa mnie bolała, chcialam posiedziec pooglądac jakis film, specjalnie TŻ-t pozyczył od kolegi pare filmów. I co? TŻ-t umówil sie juz wczesniej z kolegą i jego dziewczyna po imprezie do domu.Sam sie zaoferował.Na dodatek ja nie znosze tehgo kolegi i jego dziewczyny. Umawiał sie z kolegą a potem pyta czy nie pójdziemy na impreze, mówie ze nie, a ten ze sie juz umówil.to po co sie w ogóle pyta. kazałam mu sie odiezc do domu. A on sam pojechał na impreze.Super. I jak pisał on chciał tylko posiedziec i pogadac. A tego klubu i tak mu jakos nigdy nie brakowało. Denerwuje mnie takie cos. Znowu mnie olał. A potem to jego pytanie na odchodznym " ale nic sie miedzy nami przez to nie zmieni?" . Nie wiem tego. To juz nie pierwszy raz kiedy mnie rozczarowal. Na dodatek widze siebie w lustrze i ten widok mnie dobija ![]() ja juz nie ma siły sama do siebie, wystarczy jakies jedno słowo, i juz jestem przybita smutna i chce mi sie płakac. jestem taka słaba, a myslałam ze doszlam do ładu z sobą.I znowu te myśli panoszące sie w głowie, jeśc czy nie jeść ![]() ;(
#4248 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku jednoczę się z Tobą w podłym nastroju.
Mój Tż-et miał wczoraj do mnie przyjechać,ale stwierdził,że trochę się podleczy i dzisiaj wpadnie,żeby mnie znowu nie zarazić,zgodziłam się mimo tego,że już bardzo mi go brakuje,a dzisiaj rano mi pisze,że jeszcze by się do końca podleczył i wpadł jutro ![]() Zrobiłam o to awanturę i w końcu zadeklarował,że będzie o 15,ale teraz to ja już nie chce się z nim dzisiaj widzieć,bo jestem na niego wściekła...
#4249 |
Zakorzenienie
|
Też go nie chce dzisiaj widzieć.
;(
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez kiedys duzo rysowalam i malowalam.. a teraz nie ma czasu ;] a jak jest to jakos sie zebrac nie moge ![]() Eh jak czytam o tych podlych nastrojach przez TŻtow to coraz bardziej sie ciesze ze go nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety nie wiem co Wam napisać, ja mam specyficzne podejście do tego typu spraw, na pewno inne niż Wasze, także lepiej przemilczę tą kwestię. Ale ściskam mocno i tak ![]() Śnieżko - u mnie to samo, jakaś taka ulga, że go nie mam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Tez się ulguję, że nie mam TZ-ta ; )
#4253 |
♥
|
Witam
![]() Dzisiaj mam dobry humor ![]() taka wesoła od rana sobie chodze mimo że brat obudził mnie wczoraj o 1 w nocy a rano o 6.00 , albo mimo tego ze gardło mi nawala ,że mam okropny kaszel i cieknie mi ciągle z nosa ![]() musze chyba zrobic sobie domowy syrop bo żadne tabletki mi nie pomagaja ![]() Co do Tż to moj również chory słaby ale ten nie chce leżec w łóżku tylko chce sie cały czas spotykac i powiedzialam mu ze sie z nim nie spotkam aż nie wyzdrowieje i teraz ładnie lezy ![]() ![]() Orzeszku i lolciu głowa do góry , nie ma co się smutac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zadomowienie
|
Hello Everyone
![]() Jak zwykle pospałam sobie do 11 ![]() Wcześniej gdzies do 1.30 w nocy oglądałam Hitch'a na dvd, film sympatyczny ![]() WOŚP WOŚP'em ,a gdy przechodziłam koło ludzi z puszkami stwierdziłam,że musi mi na Machinę starczyć ![]() ![]() Ogólnie czuję się jakby miała nadejść wiosna ![]() Nawiązując do polemiki o wychodzeniu z różnorakich ED wtrącę się zdeczka ;P Niby lekki odpał w tejże kwestii jeszcze mam,acz w dużej mierze zdetronizowałam to dzięki hmmm 'wierze'w sukces,uporowi...Duży wpływ na to miało zdarzenie,gdy koleżanka pożyczyła mi popularną książkę 'Sekret',traktujacą o tym,że człowiek kształtuje swe życie/rzeczywistość przez swoje myśli,toteż autor zachęca aby zmienić swe nastawienie,myśleć POZYTYWNIE,wierzyć w spełnienie nadziei a... (multum razy przyłapałam się na działaniu takiej zależności ![]() wiem,wiem,że wg wielu z was plotę bzdury ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
ja już po fryzjerze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Ale cichutko dzisiaj
![]() ![]() Snieżko - a może tak zdjęcie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() Przeczytałam wszystko, ale jestem tak zmęczona, że nie mam siły cytować... Pokrótce tylko napiszę, że nefre - wygladałaś naprawde przpieknie ![]() sniezko - fotki by sie przydaly ![]() agness trzymam kciuki, zebys wszystko przemyslala i doszla do ładu ze sobą i kompleksami ![]() orzeszku, lolciu - tak to już jest z TZ ze nie zawsze sa tacy jakimi bysmy ich chcialy - hope, ze wszystko sie poukłada ![]() agolku, współczuję choróbska, właśnie czuję że mnie też coś bierze, mam straszny ból zatok ![]() w ogóle wczoraj moja kumpela się strasznie załatwiła alkoholem co jest o tyle dziwne,ze wcale nie wypiła więcej niż zazwyczaj ![]() ![]() idę coś zjeść, wziąć tabletki i poczytać spróbuję - jutro czeka mnie ciężki dzień z szukaniem książek po wszystkich możliwych bibliotekach...jak ja to kocham,ech... ![]() Miłego popołudnia kochane ![]()
#4258 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ather- niestety, też zauważam ten rosnący % dziewczyn z ED... eh ![]() ![]() ![]() Agolku- wracaj do zdrowia ![]() Śnieżka- udanego dnia ![]() Lolcia- Nie przejmuj się facetem... oni zawsze wyolbrzymiają swoje 'choroby" i wydaje im się, że umrą od bolu paluszka ![]() Orzeszku- Ty równiez się nie przejmuj facetem... Nie warto ![]() ![]() Jabłuszko- ojjj to współczuje koleżance ![]() ![]() a ja znów podkreślam: nienawidze niedziel ! ![]() Byłam u Babci na obiedzie, wróciłam, ponudziłam się... Nie znosze tej popołudniowej niedzielnej nudy ![]() Miłego dnia Słonka, a właściwie wieczoru ![]()
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
ok beda fotki ale jutro bo dzis już nie ma czasu
![]() dajcie mi kopa na szczęście ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z braku innych emotek potraktuj to jako kop: ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.