|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Folinka a ty jak spisz?
Ja całe życie na brzuchu A tu od kiedy zobaczyłam 2 kreski Z automatu rzuciło mnie na boki i ...klekajcie narody na plecy! Nigdy nie spalam na plecach 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niemniej życzę, żeby poszło Ci wybieranie sprawnie i bez dylematów ![]()
![]() |
#993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Ale mi się nie chce odkurzac i myć podlog😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zlew dzis wybrałam z firmy blanco. Niestety z dodatkowymi bajerami typu deska i ociekacz bedzie kosztował ok 1500 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zresztą u mnie nadal widza dekoracje z Wielkanocy ![]() My dzis oglądaliśmy wózki , bebetto murano mi sie podobał ale ma chyba za płytka spacerówkę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zadomowienie
|
Idem ...
Bo prędzej wrocem ...😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | ||
Zakorzenienie
|
Folinka pisz o wózkach ja jestem bardzo zainteresowana
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() odliczam do wtorku jak zamkne drzwi za tą ekipą i postawie wodę na zupe ![]() co do bebetto to niestety w każdym wózku jest coś na tak i coś na nie.. jeszcze idealnego nie znalazłam niestety ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
❤ Marcelinka ❤ Edytowane przez xjustyniaaax Czas edycji: 2016-07-09 o 18:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Ja nie spie na brzuchu od piatego tygodnia jak zaczelam
![]() Zoladek mi na to nie pozwala.
#998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie, ze moja ukochana kicia przyniosła mysz do domu a maz ma dzis meski wieczor w fife i wroci pewnie o polnocy... przesiedze tak z nogami w gorze kilka godzin... chyba ze kicia ja zlapie. Weszla pod pralke i ani mysli wyjsc. Bylam w koncu w matalanie na malych zakupach. Kupilam kilka slicznosci unisex dla malenstwa. Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-07-09 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zadomowienie
|
Ale dzus dziewczyny szalejecie z postami.. u mnie dzis ciezki dzieb boli mnie brzuch podbrzusze ciągle i tak na pecherz cisnie strasznie...w pon wizyta mam nadzieję ze w wszystko e porządku mimo tych boli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się zakupami ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- ja przez kilka dni miałam taki ucisk na pęcherz że myślałam że będę spać w łazience...
![]() |
#1001 |
Zadomowienie
|
No mnie tak nie gania tylko tak boli jak by..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
Duzo tego nie ma dla malenstwa ale to puki bir znam plci. Byly cudowne ciuszki ale oczywiście na okreslona plec. Dziewczyny z UK matalanie jest duzo przecen na ciuszki dla dzieci. Oczywiście na unisex nie ma zadnych promocji:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zadomowienie
|
Dajcie znac czy te zdjecia sa widoczne bo wrzucalam z apkikacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zadomowienie
|
Ja zobaczę na kompie bo na apce nie widać
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a czy takie kłucie w kroczu oznacza ze sie szyjka moze skracac czy tez cos innego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1009 | |||
Zakorzenienie
|
Folinka ja już od dawna nie śpie na brzuchu. Jakoś tak automatycznie się przestawiłam. Zreszta nawet jakbym za bardzo przycisła to by mnie zabolało.
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez monika0185 Czas edycji: 2016-07-09 o 21:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Monia jaki????
![]()
#1011 |
Zakorzenienie
|
Folinka, przyznaję się bez bicia, ale faktycznie nie leżę cały czas posłusznie tak jak powinnam. Nie jestem do tego przyzwyczajona. Zawsze to moja brygada leży, a ja latam do późna, sprzątam, szykuję na następny dzień, gotuję, piorę, prasuję itp. itd. Niby wszystkim rozdaję jakieś obowiązki, ale dla mnie i tak zostaje najwięcej. Teraz jeszcze korzystam, że mąż w domu, ale on też chce nadgonić z robotą i kochany, słowem nic nie mówi, żebym mu pomogła, czy chociażby kanapkę zrobiła. Ale obiad zrobić musiałam. I górę prania poprasować, bo czekają na mnie od czasu przyjazdu. Mąż dziś nową pralkę podłączył, więc przydałoby się kolejne pranie nastawić, ale posłusznie dałam spokój. Wakacje, dzieci jeszcze mają w czym chodzić. A twoje kiedy maja wakacje?
Co do spania na brzuchu, to przed ciążami spałam tylko i wyłącznie w taki sposób. To od czasów Adriana nauczyłam się spać na boku i na plecach. Umiejętność bardzo przydatna do tej pory ![]() A tak jeszcze co do imienia, to mnie np. podobało się Ania ale z nieco innego powodu, bo brzmiało tak miło, miękko ![]() ![]() ![]() ![]() Lucky, no nieźle jak nawet przy trzecim podejściu dzidzia nie chciała się ujawnić ![]() ![]() ![]() ![]() O matko! mysz!? mój kot by chyba szybciej uciekał niż ona sama. Nawet na pająka przygląda się, ale go nie ruszy ![]() Justynia, a propos kuchni to widzę, że z podobnego założenia wychodzicie jak my - jak robić, to żeby trochę posłużyło. Tylko, że kuchnie mam bardzo dużą, 4 metry z jednej strony i prawie 4 metry z drugiej strony mebli pod zabudowę, także kasy na to poooooszło ![]() I chętnie zobaczę fotki twojej, bo ja też z tych co to lubią mieszkania oglądać ![]() Dziś u syna był kolega któremu niecały rok temu urodził się brat - Kubuś, i podsłuchałam przypadkiem ich rozmowę jak mój mały chwali się, że on też będzie miał brata Kubusia, na co kolega A nas lekarz oszukał! bo do końca mamy ciąży mówił, że będę miał siostrę i wszystko przygotowaliśmy dla dziewczynki, a urodził się Kuba! ![]()
![]() |
#1012 |
Zadomowienie
|
Kilka godzin nie zaglądałam a wy tu tak szalejecie!
Nie widać ![]() ![]() Dziewczyny robię jeszcze ciasto na jutro, bo zaprosiłam rodziców na obiad przedurodzinowy bo jadą na wczasy jak będę robić większą imprezę... strasznie mi się nie chce ale nie chce sobie wszystkiego na jutro zostawiać |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam podsłuchiwać rozmowy dzieci ![]() a Ty staraj się dużo odpoczywać mimo wszystko ![]()
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Justynia, to czekam niecierpliwie
![]() i obiecuję, więcej odpoczywać ![]() W końcu łazienka wolna. Idę pod dłuuugi prysznic ![]()
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak np. mamy teraz wizję odnośnie tego fotelika. Skoro jest zabawa przy przypinaniu to dobrym pomysłem wydaje się aby fotelik był na stałe w samochodzie a dodatkowo będziemy mieć zwykłe nosidełko (np. takie z kompletu do wózka). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||||||
Zadomowienie
|
O ja pierdzielę, chwilę mnie nie było i 6 stron do nadrabiania
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam powiedzieć, że z wynajęciem drugiego mieszkania jak zwykle nie wyszło i jesteśmy w punkcie początkowym. Szukamy dalej, mamy 2,5 miesiąca na to... Martwi mnie to okropnie, chciałabym mieszkać wygodniej i niżej i w większym mieszkaniu jak dzidzia będzie, dopóki domu nie ukończymy ![]() Siostrzeniec jest u mnie, połączenie dobra i zła... ![]() ![]() Przyzwyczajona jestem do spokoju, lekkiej rutyny a tu latam cały dzień i ciągle coś robię, bo to małe tornado się ciągle nudzi. Do tego po nocy (3-4) chodzi mi po mieszkaniu i marudzi, że on nie może spać, albo, że nie chce mu się... Nawet teraz... Padam na psyk! Idę spać... Dobranoc!
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-07-09 o 21:22 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- A zakłuje Was czas tak nad tym spojeniem łonowym? ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Na telefonie nie widzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.