|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
![]() Powiało kiczem.
|
|
|
|
|
#4682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Reszta banalna ale prawdziwa
|
|
|
#4683 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez chce ściąć ale dopiero po urlopie chciałam na long boba bo zakochałam się jakoś w tej fryzurze ![]() Kupiłam conversy białe za kostkę za tydzień powinny dojść Wzięłam tz na rozmowę... Powiedziałam mu jasno ze nie podoba mi się to jak on się zachowuje.. Ze jesteśmy niecały miesiąc po ślubie a on już daje ciała. Ze rozumiem ze praca, ze koledzy każdy z nas musi mieć czas dla siebie ale nie ze każdego dnia on wraca późno do domu bo albo praca albo koledzy. Przeprosił za kolegów ale co do pracy to powiedział ze póki co musi tak robić bo okazało się ze urlop który bierze w sierpniu 2 tyg będzie miał jednak bezpłatny i nie chciał mi o tym mowić Zaczęłam temat dziecka ze musimy coś postanowić albo na prawdę się staramy i nabijamy przynajmniej co drugi dzień albo póki co podejdziemy do tego na luzie i kochamy się kiedy mamy ochotę ale tez nie zaniedbujemy siebie z ciężkim bólem ale powiedział mi ze bardzo chce dziecko i często o tym myśli ale jego matka i jego ojciec non stop przy każdej rozmowie pytają kiedy będzie wnuk i go to już przerasta powiedział im ze jak będzie to będzie ale to nie dZiala i dlatego na razie dam mu odsapnąć i wezmę na luz starania a nóż widelec a przy najbliżej okazji powiem teściom co myśle na temat ich gadania bo co ich to obchodzi ?!?! Będzie to będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Bal mi się powiedzieć ze go to przerosło Że każdy pyta zeby mi nie sprawić przykrości. Powiedziałam mu ze mi przykro by nie było bo wbrew jemu nie mam zamiaru robić bo to mija się z celem i większa przykrość zrobił mi swoim zachowaniem niż tym co mi powiedział co leży mu na sercu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobrażacie sobie, że w 6tym tygodniu ciąży został mi jeden stanik bo reszta już jest za mała?
A cycki mnie bolą niemiłosiernie
|
|
#4685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A gdzie tu dalej ![]() nie zderzysz staników kupować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie zdążyłam się tym zainteresować
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
choćby oliwką. ja smarowałam Oillanem a później BioOilem. polecają też Palmersa, ale dla mnie z tłusty jest
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
Słyszałam, że Bio Oil jest dobry :P
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Sreberko Sproboj olejem kokosowym albo oliwka z babydream dla mam
Effpe super ze rozmowa przebiegła tak szczerze to podstawa! O wiele łatwiej jest sie zmierzyć z problemem gdy sie jest we dwoje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Całymi tygodniami siedzę sama ino robota dom a jak już jest to on se będzie chodził, a ja czekała potulnie jak ta kura domowa najlepiej chcaca jak wróci jeszcze.... ;-)
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6281995 6]Tez chce ściąć ale dopiero po urlopie chciałam na long boba
bo zakochałam się jakoś w tej fryzurze ![]() Kupiłam conversy białe za kostkę za tydzień powinny dojść Wzięłam tz na rozmowę... Powiedziałam mu jasno ze nie podoba mi się to jak on się zachowuje.. Ze jesteśmy niecały miesiąc po ślubie a on już daje ciała. Ze rozumiem ze praca, ze koledzy każdy z nas musi mieć czas dla siebie ale nie ze każdego dnia on wraca późno do domu bo albo praca albo koledzy. Przeprosił za kolegów ale co do pracy to powiedział ze póki co musi tak robić bo okazało się ze urlop który bierze w sierpniu 2 tyg będzie miał jednak bezpłatny i nie chciał mi o tym mowić Zaczęłam temat dziecka ze musimy coś postanowić albo na prawdę się staramy i nabijamy przynajmniej co drugi dzień albo póki co podejdziemy do tego na luzie i kochamy się kiedy mamy ochotę ale tez nie zaniedbujemy siebie z ciężkim bólem ale powiedział mi ze bardzo chce dziecko i często o tym myśli ale jego matka i jego ojciec non stop przy każdej rozmowie pytają kiedy będzie wnuk i go to już przerasta powiedział im ze jak będzie to będzie ale to nie dZiala i dlatego na razie dam mu odsapnąć i wezmę na luz starania a nóż widelec a przy najbliżej okazji powiem teściom co myśle na temat ich gadania bo co ich to obchodzi ?!?! Będzie to będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Bal mi się powiedzieć ze go to przerosło Że każdy pyta zeby mi nie sprawić przykrości. Powiedziałam mu ze mi przykro by nie było bo wbrew jemu nie mam zamiaru robić bo to mija się z celem i większa przykrość zrobił mi swoim zachowaniem niż tym co mi powiedział co leży mu na sercu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kochana jak cudownie, że porozmawialiście i wszystko się wyjaśniło! A Teściom trzeba coś powiedzieć bo przez nich Mąż się przymknął w sobie ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez monika0185 Czas edycji: 2016-07-09 o 22:59 |
|
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Sreberko - słyszałam, że olej ze słodkich migdałów działa cuda
![]() Dziewczyny walnęłam wypracowanie w klubie - takie na wyżalenie się i wyrzucenie z siebie trochę złości.
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestes mistrzem !![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4696 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez się cieszę Cytat:
Hahahahha dobre ja właśnie przyzwyczaiłam tz ze zawsze czekam w domu i lecę do niego zawsze ze on to priorytet ale chce to zmienić bo potem są właśnie takie głupie sytuacje :/ w PL tz ma identycznego kolegę który zawsze go wyciągał wszędzie nawet w nasza rocznice. Wtedy miarka się przebrała bo przygotowywałam kolacje niespodziankę i rzuciłam prezentem dla niego i podziękowałam za rocznice - przepraszał chyba przez miesiąc, oczywiście został w domu a kolega stwierdził ze jest pantoflem (zaznaczę ze kolega nigdy nie miał dziewczyny xd)Cytat:
Szczególnie teściowej muszę bo jej się buzia nie zamyka od kiedy skończyłam 18 lat -.-' i ze tylko wnuczka a nie wnuk -.-' już miałam z nią nie jedno spięcie z nią o to... Albo głupie teksty - ja należę do tych drobnych szczupłych kobiet za mona mama która urodziła 3 dzieci i wyglada jak ja xd jem ile wlezie a waga rzadko przekracza 46 kilo to gada mi głupio 'nic nie jesz jesteś chuda i Ty dzieci chcesz rodzic ?!?' O mało oczu jej nie wydrapałam, nie wspomnę jak kiedyś to powiedziała przy moich rodzicach xd dla odmiany moi rodzice nic nie mówią o dzieciach bo wiedza ze jesteśmy młodzi i przyjdzie na to czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Efffpe cieszę się, że sobie wyjaśniliście wszystko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6282767 6]Tez się cieszę
Hahahahha dobre ja właśnie przyzwyczaiłam tz ze zawsze czekam w domu i lecę do niego zawsze ze on to priorytet ale chce to zmienić bo potem są właśnie takie głupie sytuacje :/ w PL tz ma identycznego kolegę który zawsze go wyciągał wszędzie nawet w nasza rocznice. Wtedy miarka się przebrała bo przygotowywałam kolacje niespodziankę i rzuciłam prezentem dla niego i podziękowałam za rocznice - przepraszał chyba przez miesiąc, oczywiście został w domu a kolega stwierdził ze jest pantoflem (zaznaczę ze kolega nigdy nie miał dziewczyny xd)Szczególnie teściowej muszę bo jej się buzia nie zamyka od kiedy skończyłam 18 lat -.-' i ze tylko wnuczka a nie wnuk -.-' już miałam z nią nie jedno spięcie z nią o to... Albo głupie teksty - ja należę do tych drobnych szczupłych kobiet za mona mama która urodziła 3 dzieci i wyglada jak ja xd jem ile wlezie a waga rzadko przekracza 46 kilo to gada mi głupio 'nic nie jesz jesteś chuda i Ty dzieci chcesz rodzic ?!?' O mało oczu jej nie wydrapałam, nie wspomnę jak kiedyś to powiedziała przy moich rodzicach xd dla odmiany moi rodzice nic nie mówią o dzieciach bo wiedza ze jesteśmy młodzi i przyjdzie na to czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Zaczynam doceniac moja tesciową mimo ze tez duzo nie waze,ale przesadnie szczupla nie jestem a siostry meza to spore kobiety to z takimi tekstami sie nie wyrywa wiem tylko ze na poczatku znajomosci jak mnie pierwszy raz zobaczyli to byly teksty typu ze nie ma za co zlapac no ale to siostry walily tymi tekstami
|
|
|
|
#4699 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wstawanie w niedziele o 5:30 nie jest dla mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6282970 6]
Wstawanie w niedziele o 5:30 nie jest dla mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dlaczego o tak nieludzkiej porze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
No to jest jakiś powód
|
#4703 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Praca miałam do wyboru albo iść na 7 i skończyć o 15 albo na 11 i do 19. Wolałam wstać rano ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Effpe jeszcZe bedziesz miała kawałek dnia przed soba
czym sie zajmujesz ?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6283083 6]Praca
miałam do wyboru albo iść na 7 i skończyć o 15 albo na 11 i do 19. Wolałam wstać rano ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też bym wybrała opcję 7-15 ![]() U nas ten cykl też chyba na straty pójdzie - śluz był ładny, jajniki bolały, ale tempka jak zaczarowana w miejscu stoi chyba stres w pracy zrobił swoje :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie 23.07 ale to mocno teoretycznie, bo po # rozregulował mi się cykl. Skok miałam do tej pory max 13 dc. dziś 15dc a z 36,6 spadła do 36,3
|
#4708 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie nów tak póki nie ma @ to wszystko może się zdarzyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
MC Mac Donald? Sorki ze tak wprost ale jakis kalafior mnie ogarnął. Jesli tak to w sumie ciezka praca chyba co?
U nas drzwi zamontowane takze jesli jeszcze owu nie było jest nadzieja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak MCDonald zależy jaki dzień xd jak jestem teraz na rano to do 12 będę udawać ze cokolwiek robię albo sobie postoje najgorsze gdy masz zmianę południowa i zamykasz wtedy można się urobić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

Raczej słyszę wśród znajomych czy rodziny że mimo wszystko jest inaczej.

za tydzień powinny dojść
Jeszcze nie zdążyłam się tym zainteresować