|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
1-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
463 | 64,85% |
11-20 |
162 | 22,69% |
21-30 |
41 | 5,74% |
więcej niż 30 |
48 | 6,72% |
Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
Cytat:
![]() ale wiem że nie moglabym, zbyt dobrze ten zapach mi się kojarzy. Przypomina mi takie piekne chwile, że ach... ![]() Nastepnym razem jednak nigdy juz nie bede robic takiego dużego zapasu perfum które używam od czasu do czasu. ![]() ojej! Pieknie i imponująco to wygląda! Zdjęcie jest przedstawia flaszki w ich ,,naturalnym'' srodowisku - a to nie takie częste ;p Gratuluję!
Perfumy są jak narkotyki - zmieniają i tworzą nową rzeczywistość. Zmieniają życie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lady-dark Czas edycji: 2008-01-13 o 13:07 Powód: zobaczyla fotki i pospiesznie dopisala |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ma obaw, zapachy, ktore lubie narazie sa w oferci i maja sie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
To moja kolekcja. Kolekcje miniaturek wkleje innym razem
![]()
#4444 |
Zakorzenienie
|
Neonko , rany julek ja sie do Ciebie wprowadzam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje nefernefer
![]() ![]()
#4446 |
rude jest piękne:)
|
Dawno tu nie zagladalam , a nazbierało sie tyle wspaniałych zdjec
Miska S , Szept Aniola , Pinky , Fryderyko , Swish , Kagan , Sylwiawszafie, Opolanko , Ondine , PaulinkoS , Alis , Po la , Vesenko , Hecate , Neonko 28 , gratuluje wspaniałych kolekcji jestem pod wrazeniem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-01-13 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Raczkowanie
|
no poprostu WOW gratuluję kolekcji |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
Neonko, imponująca kolekcja
![]() ![]()
#4449 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa dotyczące mojego małego zbiorku,
chwilowo twierdzę, że mam wszystko czego potrzebuję, ale jak patrzę na Wasze fotki to co chwila przypomina mi się jakiś zapach, który chcę lub chciałam mieć,...np. u Hecate że Sensi bardzo mi się kiedyś podobało (musze sobie je przypomnieć), wogóle Hecate super kibelek - mogłabym w takim kibelku spędzić trochę czasu bo kilku Twoich zapachów nie znam jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Wiecie sama się dziwie ilością, bo perfumy "chomikuje"
#4451 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
rude jest piękne:)
|
Ondine , Twoja kolekcje prawie w calosci moge od reki zaadoptowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Ondine - świetna kolekcja, dużo rarytasów
![]() Paulinka_S - słodkie miniaturki ![]() Po la- niewielki ale nie banalny ![]() vesenka- fajna kolekcja, różnorodnośc zapachów ![]() hecate- lolity najcudowniejsze ![]() ![]() neonka28- większosć zapachów w moim stylu no i te Fendi ![]() ![]()
#4455 |
Zadomowienie
|
Piękne są te wasze kolekcję, świetny wątek, chyba dorzuce też swoje cudeńka
![]()
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
uo neonko
![]() ![]() jak pachnie damska puma create? znam tylko meska i az mnie od niej mdli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wącham. Dostalam od kolezanki i sądząc po testach nadgarstkowych pachnie świeżo ale czuć też kwiaty konwalie
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piekne kolekcje ![]() Neonko ![]() i wiekszosc flaszek kusi bardzo sugestywnie ![]()
#4459 |
Zakorzenienie
|
Neoniu, imponujaca kolekcja
![]()
#4460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Rozeznanie
|
Neonko... Brak mi słów....wspaniala kolekcja... jak to sie mowi RESPECT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Neonko czyzbys byla zapachowa siostra moja? Baby doll, Mira Bai, LLL, Prada, OI, Alejka, Tumulte... az tyle mamy wspolnego az dziw bierze
![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-01-13 o 21:24 Powód: spacje, spacje! |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Rozeznanie
|
Oliku serdecznie dziękuje za miłe słowa o mojej kolekcji.Mam słabosć do zapachów starych, klasyki i mam to szczęscie,ze" leżą " na mnie bardzo dobrze
![]() Zuziu ,całą byś adoptowała!? ojej ! ![]() ![]() Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2008-01-13 o 21:52 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Hecate sporo Ci przybyło
![]() Tez chce taki kibelek ![]() Neonka ![]() ![]() No to ja teraz pokzaże co mi przybyło przez ten rok, mało prównaniu z innymi ![]() tak było http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...5&postcount=67 mało ogladałam to forum, żeby za duzo nie kupic ![]() na zdjeciu 1, dodatki z kompletów zdjecie 2 moja skromna kolekcja zdjecie 3, edp z M&S słabo sie trzymają i jeszcze wszystkih nie wypróbowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Neonko, z przyjemnoscia obejrzalam twoja kolekcje. Juz to kiedys pisalam, ale powtorze jeszcze raz- uwielbiam patrzec na flakoniki, ktore sa uzywane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Też lubię słodkości, ale takie szczególne, niewprost (jak dowód matematyczny niewprost). Prmier Figuier mam - co prawda 15 ml ale wystarczy mi chyba tych fig. ![]() Co do serii Sephorowych wanilii zgadzam się - mango jest bardzo ładne. Zrobilo mnie mnie o wiele przyjemniejsze wrażenie, niż czekolada, czy karmel. ![]() Cytat:
Co do Obsession - no niestety, ono musi lubić swoją nosicielkę. Na mnie zapierało się kopytami, zaciskało zębiska i syczało: "A właśnie, że nie będę ładne, nie będę! Będę tępo śmierdziało, boś brzydka i cię nie chcę!" Słowo daję, uparta bestia tak mi mówiła. ![]() ![]() Ja jedno tylko powiem. Cudny! EdM ![]() Śmietankowa Jil Najpiękniejszy ogródek świata... Jesli to są początki, to... to ja chcę zobaczyć, co będzie za rok, dwa... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zaskoczyłaś mnie. Kojarzyłas mi się jakoś bardziej dymnie, mniej ludziowo. A tu proszę - ładna, ludziowa kolekcja. ![]() Cytat:
Zawsze, kiedy widzę Twoje flaszki (albo czytam, czym pachniesz) jest to dla mnie taki troszkę diabeł z pudełka. ![]() Chciałabym Cię poznać - musisz być dość... dziwną, niezwykłą składanką kontrastów. ![]() A kibelek wygląda uroczo. ![]() Uroczy kibelek. Czy to nie brzmi trochę głupio? Cytat:
Boję się, że w chwili zapomnienia mogłabym je wypić. ![]() Bardzo ładny Brit Red. ![]() A w ogóle, to niezłej gromadki się dorobiłaś. ![]() Neonko - kolekcja przepyszna! Heh... Tyle komplementów juz Ci tu dziewczyny nastrzelały, że nie mogę napisać nic poz tym, że jestem pod takim samym (czyli wieeeelkim) wrażeniem. Jeśli tylko mogę zapytać: na czym te flakoniki stoją i leżą? Bardzo piękna tkanina. ![]()
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I słusznie ci się kojarzę mniej ludziowo. Tyle,że moi ulubieni ulubieńcy znaczy m. in. BC, Gucci Pour Homme ![]() ![]() Stąd też i moja chęć do wysłania w świat posiadanych dubli i zaopatrzenia się w ulubione skarby ![]() Ludziowych zapachów mam sporo, bo też mam czasem na nie ochotę, ale że zapachów mnogo, a ochota nieczęsta, to powoli schodzą ![]() Z tych co mam w tej chwili najbardziej lubię Tentations, Cocona i DV, porzeczkową AA i OI ![]()
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
Po la, Vesenko, Hecate, Neonko, Zmijko, gratuluję pięknych kolekcji
![]() Po la, piękne masz te Hermes'y ![]() ![]() Vesenko, Twoje Tentations to prawdziwy skarb ![]() ![]() Hecate, zbiór trochę szalony i różnorodny ![]() Sporo ciekawych flakonów, choć przyznam szczerze, że miejsce przechowywania flaszek za bardzo mi się nie podoba ![]() Neoniu, cudowna, przepiękna kolekcja - zapachy wdzięczne i dziewczęce (Baby Doll, ILA, Gloria), flaszki kobiece (Theorema, EC) i takie dla wampa - Asja, Magie Noire ![]() ![]() Zmijko, sympatyczny zbiór ![]() ![]() Co to za marka M&S? |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również strasznie lubię - OI, Hypnotic Poison, Dolce Vita, Brit Red, Neonatura Cocoon i Miss Dior Cherie ![]() Intryguje mnie Tentations, zachęcająco opisałaś ![]() Cytat:
Bardzo lubie niektóre zapachy z Twojego zbioru - Angel, L De Ciastko, Dolce Vita, Hypnotic Poison i jabłuszko Lempickiej ![]() Podziwiam za Tendre Poison (ja nie umiałabym nosić) ![]() Neoniu, kolekcja pełna skarbów ![]() OI, Tygrys, Escada Collection, Theorema, Lolitka Midnight, Alchimie, Mira Bai, Prada, Asja, L De Ciastko i jeszcze Hot Couture w pięknym, pożądanym przeze mnie flakoniku Collection No1. Słodko, zmysłowo, co tu dużo mówić - po prostu tak jak lubię ![]() Cudowny zbiór ! ![]() Cytat:
![]() Co to za M&S ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() A M&S to poprostu Mark & Spancer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.