Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-12, 16:15   #1831
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II

lea- fajnie,ze u Was poprawa, kuruj Maksia dalej i przekaż,że ciotka Iwona pozdrawia małego choruszka

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 17:07   #1832
joannah
Rozeznanie

GG do joannah

Dziekujemy wszystkim za buziaki.

Dla Alusi tez przesyłamy buziaki

Lea- życzymy duzo zdrówka.
katia21- dla Kacperka też życzymy dużo zdrówka.

My dzisiaj bylismy na spacerku, u nas tez było ładnie swieciło słoneczko.
Kubus odkad je jabłuszko nie ma problemu z kupka, 2 na dzień to minimum.
Ja też jeszcze karmie piersia, ale juz coraz mniej mam mleczka i musimy Kubusia częściej dokarmiać butelką.

Dziekuje za odp. dotyczące soczków.
Jeszcze nie dawałam Kubusiowi soczku, ale pójde za wasza radą i na pierwszy raz dam ok. 30 ml i nie bede rozcieńczała.
joannah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 18:06   #1833
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Dyta dziękujemy

Lea cieszę się bardzo, że z Maksiem lepiej, życzymy zdrówka dla maluszka i dla Was
Stary 2008-01-12, 19:05   #1834
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Lea, no super, że jest lepiej, ufff. Tak sobie pomyślałam, że ktoś do Was do domu tego wirusa musiał przywlec. Pisałaś ostatnio, że dużo gości mieliście i Wy też bywaliście i tu i tam.

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 19:25   #1835
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
Lea, no super, że jest lepiej, ufff. Tak sobie pomyślałam, że ktoś do Was do domu tego wirusa musiał przywlec. Pisałaś ostatnio, że dużo gości mieliście i Wy też bywaliście i tu i tam.
tez tak pomyślam

.
Stary 2008-01-12, 19:30   #1836
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Mam już dość, normalnie padam z nóg.
Nasze dziecko uparło się, żeby żadnego smoczka do buźki nie brać. Więc podaje mu tą herbatke na siłę strzykawką. A on się wzbrania. Jedzenie tylko na łyżeczce przyjmuje i to w tak małych ilościach... Ale pal licho jedzenie, my z TŻ też nie mamy apetytu, byle tylko tą herbatkę pił.
Niech to już minie!!
Dzięki za słowa otuchy i za kciukasy.
Tak, xantia, ja co chwilkę mam gości, i wygląda na to , że Maksymilianek coś złapał, chyba od mojej siostry, która ostatnio u nas nocowała, i będąc u nas dostała jakiejś grypy żołądkowej- wymioty, gorączka, itp...

Teraz obaj moi mężczyźni leżą w łóżku, ten większy próbuje spać, a ten mniejszy właśnie wstał i skutecznie mu to uniemożliwia. Jeszcze 30minutek go przetrzymam, spróbuje wmusić w niego odrobinkę mleka z kleikiem kukurydzianym i wszyscy idziemy spać.

kropka, śliczne fotki, Adi-Ładi jest przekochany!!
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 19:35   #1837
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

dziekuje Lea
szkoda ze Maks nie je przez sen bo moze byloby latwiej.. Musi go wciaz brzuszek bolec ze tak sie wzbrania biedaczek..

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:05   #1838
barwa
Rozeznanie

Hej! Lea - szybkiego powrotu do zdrowia

Patrilko, jak nóżka Poli?

Tymek z kolei ma jakiś stan zapalny na szyi, tydzień temu obtarł sobie od ekspresu od bluzy i nie chce mu się zgoić, teraz wygląda to jak jakiś liszaj, podobne ma na nóżce przy stópce. jak myślicie - czym smaroawć lub przemywać? jest czerwone, jakby poparzone.

Najlepsze życzenia dla Ali i Kubusia

oglądam zmywarki, podobają mi się amica i siemens, ale chyba te pierwsze, bo tańsze...
Stary 2008-01-12, 20:13   #1839
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Lea - cieszę się że z Maksem lepiej.
Mam nadzieje ze z Kacprem też będzie jutro lepiej. Narazie budzi się co chwilę bo ma zatkany nosek. Popołudniu znowu miał gorączkę i znowu dostał czopek (to już 3 w ciąg doby i ostatni bo nie może więcej). Narazie gorączki nie ma. W ciągu dnia zjadł nawet dużo jak na chorego: ok 60 g deserku, ok 180 g zupki, 150 ml herbatki, troche ciągnął cyca i ok 100 ml kaszki. Na szczęście nie ma już biegunki.
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:13   #1840
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Lea, trzymaj się kochana, mam nadzieję, że to szybko minie i Maksiu zacznie jeść normalnie . No i ty z TŻ też wracajcie szybko do formy . A wiesz, ja mam tą książeczkę z hippa i tam na biegunkę polecają coś takiego: http://www.hipp.pl/
Tam w produktach na końcu jest ORS 200. Może to by pomogło??

Kropeczko, pięknie razem wyglądacie . Normalnie zdjęcie do ramki .

U nas ciężki okres. Generalnie Mati nie wytrzymuje sam leżąc nawet 5 minut . Posmarowałam mu dziąsełka żelem Bobodent. Mam nadzieję, że pomoże i że to zęby... Bo jak nie to to nie wiem już co. W poniedziałek idę mu zrobić mocz i morfologię, może ma jakąś infekcję...
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:35   #1841
kasia_mw
Zadomowienie

GG do kasia_mw Send a message via Skype™ to kasia_mw

Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość
oglądam zmywarki, podobają mi się amica i siemens, ale chyba te pierwsze, bo tańsze...
Co do zmywarek to my też chcieliśmy kupić Amicę, ale nam odradzono, bo ta firma nie specjalizuje się w takim sprzęcie i mogą być problemy. Mamy piekarnik i okap z Amici, a zmywarkę Elektroluxa. Tylko, że my to pod zabudowę. Może poczytaj na necie jakieś opinie. Najlepszy jest Bosch, ale piekielnie drogi. Jak już się zdecydujesz to daj znać o dobrej i taniej, bo moja mama chce kupić małą 45 (my mamy 60, podobno w tą małą to garów większych nie wsadzisz), bo nie ma miejsca.

barwa znalazłam coś takiego: http://www.ceneo.pl/;0159248-10.htm#productOpinions

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-12, 20:58   #1842
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Cytat:
Napisane przez kasia_mw Pokaż wiadomość
Co do zmywarek to my też chcieliśmy kupić Amicę, ale nam odradzono, bo ta firma nie specjalizuje się w takim sprzęcie i mogą być problemy. Mamy piekarnik i okap z Amici, a zmywarkę Elektroluxa. Tylko, że my to pod zabudowę. Może poczytaj na necie jakieś opinie. Najlepszy jest Bosch, ale piekielnie drogi. Jak już się zdecydujesz to daj znać o dobrej i taniej, bo moja mama chce kupić małą 45 (my mamy 60, podobno w tą małą to garów większych nie wsadzisz), bo nie ma miejsca.

barwa znalazłam coś takiego: http://www.ceneo.pl/;0159248-10.htm#productOpinions

Kasiu zgodzę się z Tobą, Amica specjalizuje się raczej w kuchenkach i te są podobno ok, my mieliśmy pralkę z tej firmy i kilka dni po wygaśnięciu gwarancji padła nam cały układ elektroniczny.

Kropka śliczne fotki, ale Wam zazdroszczę widoków

Juleczko
u nas też cyrki jakieś, Oliwka odkryła że potrafi piszczeć i krzyczeć, dom wariatów a do tego strasznie swędzą ją dziąsła i apetycik jej spadł
Stary 2008-01-12, 21:04   #1843
ewa.nea
Zakorzenienie

Buziaki dla Ali i kubusia oraz dla dzieckaczków, które ostatnio miały swoje miesięcznice

Oj, ale mam zaległości

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dawno nie wklejałam Apusia to się pochwalimy
No jest się czym chwalić. Słodziak ten Apuś
Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość
Oto Kacperek
i ja z Tymkiem
Jaki malutki Kacperek. A jeszcze niedawno nasze dzieciaczki takie były. Tymek przy nim to duży facecik

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
Cześć Małolaty
No i kilka fotek mojej już 7-miesięcznej Olivki
Spóźnione całusy dla Olivki. Jaka ona urocza.
Cytat:
Napisane przez Anula123 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się Wam pochwalić że Klaudia w końcu usiadła sama. Ale nie z pozycji leżącej tylko była na czworaka. Najpierw usiadła na jednym posladku, potem na calej pupie i w koncu podniosła rączki i od tej pory siada już często.
Twoja córa jest niemożliwa! Tyle umiejętności już zdobyła!
Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
tak mu sie chyba spacer podobał, ze śpi jak kamien chociaż wyciągnełam go z wózka i nawet nie zdazyłam do konca rozebrać
Miodzio
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
U nas średnio na jeża. Mati dostaje Bebilon AR od przedwczoraj i w ogóle jak na razie nie ulał , ale ale, cały dzień puszcza bąki, stęka i męczy się . Jest strasznie niespokojny i popłakuje prawie cały dzień i w nocy też jest niespokojny . Po kilka razy muszę do niego wstawać , podawać mu smoczek i pogłaskać i wtedy się uspokaja i usypia. Myślę, że nie może kupki zrobić, tak jak mówiłyście. Mam nadzieję, że przyzwyczai się do tego mleka i zacznie je bez problemów trawić... Daję mu bardzo dużo pić i soczków i herbatki. Ewa, a jak u Ciebie?? Nie macie takich problemów?? To mleko jest strasznie gęste i niesmaczne. I dlatego zadziwiające dla mnie jest że Mati nie marudzi w ogóle przy butli. Bebiko było słodziutkie, a teraz goryczka . Nawet butle potem ciężko się myje...
No to super, że Mati nie ulewa. Ogromna różnica, co?
U nas na początku też super - praktycznie nic mu nie leciało. Pił chętnie. Ale niestety po kilku dniach znowu zaczął ulewać, co prawda nie tak dużo jak wcześniej, ale ulewał. Dziś dałam mu to mleko ostatni raz, bo skoro własciwie nie ma różnicy, to po co. No i jednak zaczął się męczyć z kupą, o rany jak stękał! To już wolę częściej prać wybrudzone ciuszki niż żeby go brzuszek bolał.
Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
Specjalnie nie wprowadzałam wsześniej sztuczydełek,żeby miec wystarczającą ilośc pokarmu. Ponieważ jest w 6 miesiącu to już urozmaicamy dietę i ciekawa jestem jak długo uda mi się cycuchowac ja jeszcze. Gdyby jednak teraz skończył sie pokarm nie rozpaczałabym już.
Wiem,że jestem szczęściarą karmiąc piersią tak długo i co do karmienia zrobiłam wszystko najlepiej jak mogłam. No i szacunek dla mam, które mimo starań nie mogły karmic piersią i dla tych, które świadomie z karmienia piersią zrezygnowały.
Ja jeszcze karmię piersią, ale tylko w nocy i rano, bo po prostu więcej nie mam. Niestety zaczęłam dokarmiać Mikołaja około 4 miesiąca, bo mało przybierał. Ale zamierzone pół roku udało mi się osiągnąć i może jeszcze trochę da radę.
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
a tu wam wkleje zdjecie z wczorajszego spaceru
Bardzo ładna fotka

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6278087]
Teraz obaj moi mężczyźni leżą w łóżku, ten większy próbuje spać, a ten mniejszy właśnie wstał i skutecznie mu to uniemożliwia. Jeszcze 30minutek go przetrzymam, spróbuje wmusić w niego odrobinkę mleka z kleikiem kukurydzianym i wszyscy idziemy spać.
[/quote]
Zdrowiejcie szybko

A to mój dzisiejszy Mikołaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m6b.jpg (114,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m6c.jpg (39,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg m6d.jpg (58,0 KB, 24 załadowań)
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 21:39   #1844
kasia_mw
Zadomowienie

GG do kasia_mw Send a message via Skype™ to kasia_mw

Ale Mikołaj już duży, gabarytowo to chyba tak jak Krzyś. Słodki jest, nasz to nie chce stawać za bardzo (tzn. nóżek prostować). Ale ma fajną kamizelkę.
Stary 2008-01-12, 22:10   #1845
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

ewa nasz tez tak staje i jeszcze cwaniaczek spaceruje tak po pokoju albo sobie wierzga nozka jak maly zrebaczek
a Mikolaj jaki zadowolony z siebie.. fiu fiu

ech dziewczyny ale sie naprzytulalam z tz a on poszedl teraz z psem i jak wroci to jeszcze sie poprzytulamy

dobranoc

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 09:14   #1846
minisia
Zakorzenienie

A ja wczoraj miałam spotkanie klasowe i wróciłam do domu po 1:00 Ale był ubaw. Powspominaliśmy i śmiechu było mnóstwo, co to się kiedyś wyprawiało Część poszła po 20:00 do domku i zostałyśmy w 4 dziewczyny. Obok w stoliku siedziało 4 kolesi i my gadka o wakacjach - bla bla no i oni się wtrącili, gdzie jest fajnie i wogóle i tak przegadaliśmy kilka godzin z nimi. Było tak wesoło, ze brzuch mnie ze śmiechu bolał. Potem okazało się, że jeden wychodzi za 2 tyg z wojska, a że mąż w wojsku był to conieco na ten temat wiem - jakies ich skróty, rytuały itd... więc pogadaliśmy sobie. Drugi był z Wrocka, trzeci to już przyszedł na bani tam i niewiele kontaktował, za to był bardzo wsłuchany w to o czym mówię i wszyscy się śmiali, ze kolega woli mnie posłuchać niż ich i patrzy na mnie jak w obrazek A czwarty koleś przyleciał z Holandii, bo tam mieszka i się spotkali, bo dzis wyjeżdża. Pogadaliśmy o w sumie przez te parę godzin o wszystkim i było bardzo miło. Bez żadnych zaczepek, głupich tekstów i wogóle, wymieniliśmy ogólne światopoglądy, pogadali o dzieciach, żonach, mężach, wojsku, pracy, nieruchomościach... No mówię wam było super

Planujemy następne spotkanie, każdy weźmie jakieś zdjęcia jak ma i dopiero będzie ubaw Za tydzień w sobote spotkanie z podstawówki

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 11:03   #1847
katia21
Rozeznanie

Witam z południa !!

minisia - super że impra się udała.

Kacper też staje sztywno na nogach !!

Z moim słońcem już troszkę lepiej. W nocy znowu miał gorączkę, ale od tamtej pory narazie nie ma. Teraz sobie śpiewa bo walnął już 4-tego kupala od północy, więc biegunka wróciła, ale już nie taka rzadka. Daje mu Lacidobaby więc powinno pomóc.

juleczka - dzięki że przypomniałaś o tym napoju ORS 200 bo zupełnie mi z głowy wyleciał.

Lea - a jak tam Maksiu i reszta waszej rodzinki??
Dzieciaczki na zdjęciach cudowne !!! Ja też się pochwalę moim cudem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z lalą.JPG (111,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z książką.JPG (105,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z czapą.JPG (40,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kicham.JPG (99,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bawie sie stopkami.JPG (110,1 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-01-13, 11:14   #1848
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Witajcie niedzielnie.

Moja Werka ma dzisiaj pierwsze w życiu imieninki

Przestawienie z cycucha na butelkę jest wyzwaniem. Moje dziecko nie uważa butelki za metodę karmienia. Tzn. pije z niej pięknie-dzisiaj wypiła 100ml kaszki , a za chwilkę chciała cyca i już. To jest dla niej prawdziwe karmienie. Ot co.

Pogoda cudna,więc po jej drzemce / trudno przewidziec ile to potrwa-ostatnio 2godz.40min-mam nadzieję,że dzisiaj krócej/ idziemy na rodzinny spacerek.

eva- Miki fajny brzdąc

kropka- Adi ma tak delikatną urodę,że mozna go z dziewczynką pomylic na tych zdjęciach,sliczniutki jest

katia-- Twoja dzidzia to naprawdę cud i jest się kim chwalic

Miłej niedzieli.

.
Stary 2008-01-13, 11:19   #1849
katia21
Rozeznanie

iwka - wszystkiego co najlepsze dla Werki z okazji Imienin !! Kacper dziekuje za komplementy.

Po porodzie jaki przeszłam uważam że każde dziecko jest cudem, cudem ponieważ z tagie małego plemnika i komórki jajowej rodzi sie coś tak słodkiego, uzależnionego tylko od dorosłych. No poprostu cud.

Wkleje wam coś jeszcze: http://pl.youtube.com/watch?v=-kZk2R9UazA. Może nie jest najlepszej jakości ale robiłam to pierwszy raz.

Edytowane przez katia21
Czas edycji: 2008-01-13 o 11:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-13, 13:32   #1850
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Iwka wszystkiego naj dla Werki

Katia Kacperek rozkoszny puściłam Oliwce arię Kacperka najpierw nie wiedziała o co chodzi a po chwili sama zaczęła śpiewać

Minisiu, no to fajny "wieczorek" miałaś

Ewa Miki przystojniaczek, niedługo to zapisy będziecie musieli wprowadzić

Oj chyba mnie rozbiera choróbsko, TŻ mnie zaraził, boję się żeby mała nie podłapała bo w czwartek ma ważne szczepienia
Stary 2008-01-13, 13:47   #1851
Konto usunięte

Dziewczyny, moje dziecko zaczęło jeść!! Cieszę się jak wariatka!!!

Nas jeszcze troszkę mdli, jesteśmy ogólnie słabi, ale zmierza ku lepszemu.
Chyba przeniosło się na sąsiadów, dziś zza płotu nam mówił sąsiad, że dopadł jakiś wirus żołądkowy jego żonę, i córeczki (kilkuletnia i 7 miesięczną ). Czyli jakies paskudztwo w powietrzu krąży.

Fotki dzieciaczków tradycyjnie śliczne. Rosną szkraby tak szybciutko!

minisiu, fajnie się zabawiłaś.

barwa, ja bym poszła z czymś takim do lekarza, żeby jakaśs infekcja się nie wdała, no i zresztą nie miałabym pojęcia czym smarować taka rankę. Buziaczki dla Tymka.

juleczko, oby u Matiego to były ząbki i szybko się pokazały, już dość bobasek się musi namęczyć. Jesteśmy z Wami.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 15:29   #1852
Kancia
Zakorzenienie

dzidzie śliczne my bylismy dziś na duzym spacerku bo piękna pogoda
jutro pobazgrole więcej bo dziś meża męczę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (94,8 KB, 46 załadowań)
Stary 2008-01-13, 15:37   #1853
Konto usunięte

Kanciu, nie żebym się przychlebiała, ale bardzo ładnie wyglądasz na tym zdjęciu.
Ale tu dzisiaj cisza... jak przy niedzieli. Więc ja tez zmykam do TŻ.
Stary 2008-01-13, 17:05   #1854
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Cześć Kobitki!

minisiu, super, że spotkanie się udało , ja też właśnie umawiam się z koleżankami z liceum na spotkanie babskie.

katia, Kacperek świetny . Mati też tak śpiewa, ale ostatnio więcej robi yyy, yyy, yyy. Ni mu się nie podoba .

iwka, wszystkiego najlepszego dla jubilatki . No i powodzenia z butlą .

Ewa, Miki fajniutki . Mati też tak staje . Ja ci powiem, ze chcę podawać Matiemu Bebilon AR co najmniej 2 tygodnie. Może przez ten czas przyzwyczai się do trawienia go. Ja wolę żeby nie ulewał i nie ze względu na pranie, ale ze względu na jego przełyk, szkoda mi go było jak tak ciągle ulewał. Podaję mu teraz min 150 ml herbatki i jabłuszko, żeby nie męczył się z kupą. No i teraz jest spokojny jak pije mleko, a ostatnio przy Bebiko był strasznie marudny... Mój mąż ma teorię, że Mati kojarzył smak Bebiko z ulewaniem i dlatego kaprysił strasznie przy mleku...

lea, super, że u Was już lepiej . A my jesteśmy z Wami .

Kanciu, faktycznie bardzo ładnie wyglądasz, Adi też , bardzo mi się podoba jego kombinezonik .

Mati dziś był od godziny 13 u mamy , właśnie wrócił . Dali mi wszyscy odpocząć . Wsunął ponoć 150 ml zupki i całe jabłko na deser . ciekawe jaka nocka będzie .
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:26   #1855
Konto usunięte

Zostałam sama w domu z moim dzieckiem. TŻ musiał pojechać do Chorzowa przyholować samochód bratowej, ktoś jej wymusił pierwszeństwo i skasował cały przód,
Stary 2008-01-13, 17:33   #1856
Kancia
Zakorzenienie

lea, juleczka

juleczka mi tez sie strasznie podoba dostaliśmy od szwagierki. Adrian wygląda w nim jak rasowy misiek
Stary 2008-01-13, 20:55   #1857
katia21
Rozeznanie

Kancia - kombinezon jst cudny. Apuś wygląda ślicznie w nim.

Chciałam dzisiaj kupić tej kleik ORS 200 i myślałam że będzie problem ze znalezieniem go w jakieś aptece, ale zajechałam to pierwszej otwarte w Realu i odrazu kupiła. Dałam go Kacperkowi i wypił na raz 120 ml.
Stary 2008-01-13, 20:56   #1858
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Lea super, bardzo się cieszę i chyba masz rację że to jakiś wirus moja u mojej kumpeli też właśnie cierpią na podobne objawy
Lea ale bratowej nic się nie stało Ja już się boję jak zacznę jeździć tyle wariatów na drogach

Kanciu tak tak śliczna parka z Was Fajne macie lodowisko, w naszej dziurze w tym roku nie ma

Jestem w ciężki szoku Oliwcia dzisiaj jadła mleczko tylko trzy razy dałam jej dzisiaj po raz pierwszy zupkę z mięskiem z indyka i zjadła bardzo dużo, a po spacerku cały deserek coś mi wygląda, że po tatusiu będzie mięsożerna
Stary 2008-01-13, 20:59   #1859
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

A my byłyśmy na wielkiej orkiestrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3406(1).jpg (79,4 KB, 27 załadowań)

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 21:20   #1860
Konto usunięte

No, serducho przyklejone, czyli wszystko gra.
Ja nie poszłam, choć w naszej wsi też coś tam w domu kultury z okazji WOŚP organizują. Wpłacę pieniążki poprzez sms, lub wylicytuję coś na Allegro i do ponownej licytacji poślę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości