![]() |
#1321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Emi na ładnie może zmajstrujecie następnego Kacperka
![]() Dziewczyny nogawki można obciąć coś odwastrygować i będzie, a ja nie mam wcięcia w pasie i nie mogę nosić biodrówek bo brzydko mi, mam budowę lekko chłopięcą jak to mamusia mi mówi, mało wcięcia i nawet jak się ściskam to nic nie daje, nieraz mi się marzy troszku inna sylwetka ![]() Ja też uwielbiam zakupki ale trochę inne bo przez internet, w Anglii jest mi prościej wyszukiwać kosmetyki w sieci i jak już znajdę jakąś firme to biedna kieszeń moja, ale to przypadłość kobieca więc troszkę się usprawiedliwiam ![]() Co do treningu gola nie strzeliłam ![]() ![]() Papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zycze spokojnej podrózy i spokojnej nocy pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
U nas znowu paskudna pogoda za oknem ![]() TZ śpi a ja sie nudzę ![]() TZ odsypia jeszcze wczorajszą imprezkę.Miał wczoraj imieninki więc byliśmy u znajomych.Narobiłam salatek i pojechalismy do nich bo im tak bardziej pasowało bo dzisiaj pracują więc już nie chcieli jeździc po nocy. Było fajnie, troszke sie rozerwałam.Tlko nie lubię jak potem TZ spi cały następny dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a pokaz mi te sukienki chyba jak dobrze pamietam bo ja na pw nic nie dostałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki
![]() Agusieczku, żebyć się nie przeziębiła po tym treningu ![]() Kasiasiarku, to się przytul do TZta i śpij z nim ![]() ![]() U nas pogoda piękna, wiosenna wręcz ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia życzę wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Ja już się wyspałam za wszystkie czasy i jakoś nie mogę
![]() Emi to nie sukienki ale pytałam Was o zdanie w sprawie oceny zdjęć pewnego fotografa, którego zamierzamy zatrudnić, żeby nam zrobił zdjęcia z wesela.Już Ci wysyłam na pw linki do jego strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hejjjjj dziewczyny
![]() U mnie swieci sloneczko za oknem ![]() ![]() ![]() Agusiaczku zycze milej wycieczki ![]() ![]() Pomidorko ja np. nigdy kasy dla WOŚP nie zbieralam, moj braciszek moze z 2 razy... Natomiast z 5 razy byl na pielgrzymce, ale mnie w to nie wciagnal ![]() ![]() ![]() Zaraz jade do kosciola, wiec musze sie isc szykowac ![]()
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że jestem dumna Marcelinko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To leć do kościoła Marcelinko, mnie za osttnie niechodzenie na pewno diabełki do piekła porwą niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki wpadlam sie przywitac
![]() Emi napewno uda sie jeszcze niejednego braciszka czy siostrzyczke dla Kacperka zmajstrowac ![]() Pomidorko fajnie, ze tak sie udzielacie spolecznie i to jeszcze cala rodzinka. Piekne to jest. ![]() Wspolczuje dziewczynkom, ktore nie moga znalezc na siebie rozmiaru spodni ![]() ![]() Agusiaczku to widze, ze calkiem daleko sie przenosicie, mam nadzieje, ze znajdziecie cos, co bedzie Was zadowalac. A moge zapytac czemu akurat to miejsce?? bo sami sie zastanawialismy czy nie przeniesc sie za Londyn, gdzies gdzie jest ciszej, gdzie sa ladne tereny itd ale to jeszcze nie teraz, musi sie najpierw troszke unormowac sytuacja. Marcelinko zycze oczyszczajacej mszy, my lecimy na 18.00 bo teraz ide pomalowac wloski. PAPA ![]()
#1331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
a tam
![]() ![]() pomalowalam teraz na brazowy taki ciemny ale widze, ze sie troszke polaczyl z tym moim porzednim czerwonym, bo takie refleksy czerwone pod swiatlo widac, ale podoba mi sie ![]() moze jutro zrobie jakies zdjecia to wkleje ![]() a co to dzisiaj taka cisza ![]() ![]() mi tez jakos nie chce sie nic robic, jak narazie to tylko meza balamuce hahha ![]() ![]() ![]()
#1333 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu muszę Ci niestety napisać "stosunkowo" nieudany
![]() ![]() ![]() Głowa mnie rozbolała ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no rzeczywiscie smiesznie ![]() to milego nadrabiania zycze ![]()
![]() |
#1335 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Asiu jeszcze troszke musze poczekac z nadrabianiem "stosunkow" partnerskich ![]() Dziewczyny beda zawiedzione, ze nie beda mialy co czytac ![]()
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
Hej, to ja
![]() Zostałam dziś zjechana na MM więc się ukrywam i nie pokazuję za bardzo ![]() Wróciłam z koncertu WOŚPu, nawet fajnie było. Oczywiście poszłam tam znowu jako słomiana wdowa bo mąż w pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
ja mam chwile zeby zajrzec..
maz dolecial wiec jestem spokojna.. troche smutno samej ale da sie zniesc... mala od wczoraj wsadzila mi nozki pod zebra i ledwo czasem moge sie zgiac ale nie tak zle najbardziej martwia mnie bole spojenia i miednicy.. czasem w nocy mam problem zeby wstac na siusiu tak boli.. ech.. bede w srode u lekarza to zobacze co mi powie czy to norma czy cos nie tak bo kazdemu komu mowie o tym, mowi ze nic takiego nie mial i wielkie oczy robi jak bym wymyslila sobie... a najbardziej mi smutno bo moja tesciowa na wiesc o wnuczce poczula wielkie rozczarowanie gdyz liczyla na wnuczka bo jedna wnuczke juz ma... doslownie tylko odszczekac takiej... nie mam zamiaru jej nic juz o dziecku mowic ani zadnych zdjec wysylac ... babsztyl.. no nic biore sie za czytanie ksiazki zycze udanego wieczora ![]()
#1338 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki ja tylko na chwilke weszlam zobaczyc co napisalyscie i uciekam do Tz bo dzis ostatni dzien razem i znowu przez tydzien czsu samotna bede.Milej nocki i milego poczatku tygodnia,dla mnie bedzie napewno mily bo mam poniedzialek i wtorek wolne od pracy a smutny bo samotny
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() a ja muszę sie poskarżyć , bo chciałam wejść wczoraj na wizaz a tu lipa nie wchodzi i że jakiś niby bład próbowąłam co jakiś czas ale nici z tego więc wczoraj nie miałam okazji zajrzeć do was. Mi weekend zleciał szybko, w sobote poszłam z synkiem na zakupy i przy okazji kupiłam coś dla Amelki. Potem gotowanie obiadku w domu i czekanie na księdza, ale całe szczęście przyszedł przed 17 i do tego bardzo sympatyczny i miły ksiądz, pogadla8iśmy sobie troche i poszedł. Godzina była jeszcze wczesna to skoczyłam z tatą do sklepu i tak do 19 czas zleciał, potem rozpakowywanie itp kolacja i w sumie spać. Niedziela wstalismy rano z synkiem bo M jest od piątku w Berlinie, śniadanko synek do Kościoła, potem szykowanie obiadu bo o 14 kolerzanka po mnie przyjechała i pojechałysmy sobie pogadac całe 12 lat sie chyba nie widziałysmy, ale było miło i sympatycznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Widze, ze od wczoraj praktycznie nic sie nie ruszly... Kazda zajeta weekendowo ![]() Nikitko mnie od kilku dni tak wizaz.pl wita, ze wejsc nie moge... Szczegolnie wieczorem, nie wiem od czego to zalezy... Moze cos tam robia i dlatego tak... Ray w srode pojdziesz do lekarza to o wszystko wypytasz, w razie czego zebys wiedziala co Ci jest, ale oczywiscie lepiej zeby nic nie bylo ![]() Kasiu pomysl, ze juz tylko 7 dni i TŻ wroci :d Ja zaraz bede jechac sprawy zalatwiac na miescie poki wiekszosc spi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ja na razie tylko na chwilke, zeby sie zameldowac po weekendzie ![]() bylam na gali slubnej, bylo bardzo fajnie, mam kupe ulotek teraz w domu ![]() w sobote bylam tez w salonie, ale akurat jakies niemki przyjechaly kupowac suknie i byl tlok, wiec nic nie mierzylam, ale jestem juz umowiona na jutro na 17ta ![]() ![]() ![]() ta kosztuje 2.600 zl ta kosztuje 2.800 zl a ta kosztuje 2.900 zl |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Kiniu mi się podoba ta
I wydaje mi się, ze Tobie byłoby ładnie w tej - w takim a' la hiszpańskim stylu. Fajnie masz, ze już możesz sobie zacząć przymierzać ![]() A jeśli chodzo o fotografa to podstawowa wersja to 2 tys jeśli chce sie wiekszą ilość odbitek, czy wiecej zdjęć w albumiie lub dłuższą sesję plenerową to koszty rosną Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2008-01-14 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() My wczoraj z tz pol dnia leniuchowalismy,a potem bylismy u znjaomych i tak nam niedziele zleciala. Ja nadal zakatarzona i kaszlaca i juz powoli mnie to denerwuje ![]() Kiniu ta druga za 2.800 bardzo mi sie podoba ![]() Zaraz zmykam do pracy ,a potem do fryzjera wiec zycze wam milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Misiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi tez te najbardziej sie podobaja, ale ta trzecia suknia jest tez sliczna, oj gdybys zobaczyla ja na zywo, na poczatku, tez az tak barzdo mi sie nie podobala, ale jak ja zobaczylam w sobote i jeszcze wczoraj, to normalnie jestem pod wrazeniem, ale oczywiscie wybiore taka, w ktorej mi bedzie najladniej i ktora bedzie podkreslac walory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misiu mi podobaja sie wszystkie te suknie, chociaz kazda ma inny charakter, ale jutro okaze sie, jak to wyglada na mnie i moze jeszcze wybiore calkiem inna, niz te ktore Wam pokazuje i wczesniej pokazywalam Kasiasiarku 2.000 to chyba taki standard za fotografa, my mamy taniej, tylko dlatego, ze nie przez firme, w ktorej pracuej ten fotograf zalatwiamy, a prywatnie z nim, inaczej tez bysmy ponad 2.000 placili |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadza się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Kasiasiar, widze, ze jestes to od razu ci napisze, ze zdjecia wygladaja ladnie. Niektore nie w moim stylu, ale to rzecz gustu, a z fotografem i tak mozna omowic dokladniej co sie chce ![]() A co do cny zdjec, moj fotograf umawial sie z nami na np. 600 zdjec na plytce i kilkanascie z pleneru wywolanych. A w rezultacie na plytce bylo ponad 1000, bo zadnych nie usuneli i jakos tak nam dali wszystkie ![]() Sam fotograf mowil, ze trudno cos usuwac , bo wszytskie wyszly ladnie. To samo z plenerem, dali doslownie wszytskie na plytce , jakie robili. Oczywiscie wywolanych w albumie bylo kilkanascie najladniejszych. Tak wiec jak jakis fotograf robi fochy o ilosc zdjec, to uwazajcie, bo tak naprawde to ich dobra wola. |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wywnioskowałam z rozmów z kilkoma fotografami to okreslaja on dolna granicę ilości oddawanych nam zdjęć. I tak nap jeden fotograf za usługę bierze 2.300 i chce oddać nam 200-400 zdjęć a inny bierze 1.800 i oddaje nie mniej niż 600 zdjęć.
Hmm kwestia jest tez jakość tych zdjęc bo nie sztuka oddać 600 w czym 500 może być marnych .No ale o tym to sie nie przekonamy póki nie oddadzą zdjeć ![]() Madziu a które zdjęcia Ci nie przypadły do gustu? Bo mi np te z przygotowań.Ja raczej nie bedę chciała zeby fotograf był wtedy ze mną bo dosyć będęmiała nerwów... Ale TZ się strasznie to fotografowanie przygotowan podoba, więc zobaczymy jak to bedzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Kiniu mi ogolnie tez najbardziej spodobala sie ta za 2800 ale najwazneijsze przeciez, zebys wybrala taka w jakiej sie najlepeij czujesz i slicznie wygladasz
![]() ale fajnie macie dziewczyny z tymi przygotowaniami, az chce mi sie drugi raz wyjsc za maz normalnie ![]() a my z M juz po slubie przechadzalismy sie po miescie i natrafilismy na przepiekne zdjecia.. weszlismy i okazalo sie, ze 1 fotka kosztuje 60zl, nie ma zadnej znizki jezeli robi sie wiecej zdjec, wiec nie wazne czy 2 czy 200 zdjec- zawsze jest za zdjecie 60zl. do tego nie oddaja plytki ze zdjeciami. Chodzi o to, ze kazde wywolane zdjecie jest tak przez nich pieknie opracowane (nigdy wczesniej tak cudownych zdjec nie widzialam), swiatlocienie, retusz, wszystko robione jest z wyczuciem i profesjonalizmem. A nie oddaja plytki, bo chca zeby np kopie itp zrobic u nich- trzymaja to w archiwum, a nie zeby robic to u jakiegokolwiek fotografa, bo to oni sie nad tym napracowali. W sumie ich podejscie mnie nie dziwi, ale wydawac by sie moglo, ze cos tu jest nie tak- ale ludzie bardzo chetnie robia u nich zdjecia!! Tak pomyslelismy z M, ze jak bede w ciazy lub jak sie dzidzia urodzi kiedys to chyba wlasnie tam zrobimy zdjecia ![]() a teraz dobra wiadomosc pisalam Wam o cioci- siostrze mojego taty, ze lezala w szpitalu z podejrzeniem raka szyjki macicy( w cytologii wyszla jej grupa III, a jak powtorzyli to juz IV!!) w szpitalu zrobili dodatkowe badania, a w znieczuleniu ogolnym pobrali jej jakis wycinek z szyjki- i jak sie okazalo nie ma zadnych komorek rakowych, ale beda musili wyciac kawalek szyjki, bo jakies badziewie sie tam przyplatalo i zeby to sie kiedys nie przerodzilo w cos powaznego ![]() ![]() ![]() takze cala rodzina odetchnela z ulga ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.