|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6289596 1]Jedyne do nam pozostaje to bym cierpliwymi
[/QUOTE]Oj tak! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Cava przykro mi
Eh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4803 |
|
Konto usunięte
|
Cava tak mi przykro, tulę Cię mocno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Cavagirl przykro mi. Jakkolwiek zrobisz będzie dobrze
![]() A ja czekam na tę moją małpę jak na zbawienie. Nie wiem w sumie kiedy się jej mogę spodziewać, czy wcześniej, czy później. Nic mnie nie kłuje, ani pobolewa, a zazwyczaj w każdym etapie cyklu coś czułam. |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
cava
|
|
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
Cava tulam mocno, miałam nadzieję, ze chociaż Tobie się uda
Oby w tym cyklu |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, mało ostatnio bywam, ale czekam z utęsknieniem na urlop. Ten cykl raczej spisuję na straty, test owu wyszedł w sumie jeden, ale mieliśmy imprezę tego dnia, więc działaliśmy następnego dopiero, no i wątpię, czy trafiliśmy. Jeszcze dostałam jakiegoś uczulenia na proszek i po prostu zaraz padnę, dobrze, że antyhistaminowe biorę tak czy siak z uwagi na alergię. Szkoda tylko, że @ ma wypaść w samym środku urlopu...
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Cava -
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4810 |
|
Zadomowienie
|
Cava bardzo mi przykro
|
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
Cava - strasznie mi przykro
Bądź dzielna
|
|
#4812 | |
|
Rozeznanie
|
raduska, efffpe, jelonekhihi, monika0185, melkaa89, zUa_tysica, gr8ania, Lidka99, Vela_Luca jesteście kochane!!!!
Mega wodnista i dziwna ta @, już się zastanawiam czy to nie bochemiczna czy coś. Zupełniae inna jest niż zawsze, ale może to przez ten zastrzyk po prostu... Cytat:
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
cavagirl
oby to byl ostatni razA mi sie dzis snilo ze udalo mi sie zajsc w ciaze,taka bylam szczesliwa w tym snie,no ale sie obudzilam niby glupi sen ale pokazuje jak bardzo chce tego dzidziusia,mimo tego ze mam marne szanse bo tak dlugim czasie,no ale pomarzyc i pośnić zawsze mozna milego dnia dziewczyny,u mnie od rana deszcz wiec siedzimy z corka grzecznie w domu
Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2016-07-12 o 12:21 |
|
|
|
#4814 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agneesia gratulacje!!! ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
Super, że Wam się udało spotkać. ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
|
|
#4815 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Dziewczyny najmocniej was przepraszam, że mało pisze, ale u nas ciągle masakra i mam nadzieję, że rozumiecie....
Czytam Was i kibicuję, ale pisać nie ma jak Maddd kochana, ja myślę, że powinnaś powiedzieć wprost swojej siostrze. W koncu to siostra ☺ że rozumiesz, że ona się tak bardzo cieszy dzidziusiem bo to przecie znormalne!!! ☺ i że go kochasz (?) i wogole, ale, że po prostu z powodu Waszych dosyć długich starań jednak tak częste mmsy "jarajace się" że dzidziuś to dzidziuś tamto moga Cie dobijac. Że wiadomo raz na jakiś czas (napisz lepiej jaki np raz na tydzień) bardzo chętnie ale no wiadomo. Ja zupełnie sobie wyobrażam jakby moja siostra mi tak napisała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cava współczuję @ na urlopie na maksa. My mamy urlop dosłownie tuż po @ i wręcz się boję bo ostatnio plemniki tż przeżyły we mnie 3 doby i stąd jest Hania trzeba będzie się pilnować.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Właśnie mam pytanie do doświadczonych. Dostałam trzecia @ po porodzie, znów z zegarkiem w ręku. Niestety już dużo gorzej się przy niej czuje niż ostatnie dwie ale i Tak dużo lepiej niż te miesiączki przed ciąża.Ale. Uwaga, dla mnie nie, ale może kogoś zniesmaczyc tekst poniżej 🔙❕❕❕❕❕ Przed ciąża miałam pierwsze 4 dni @ bardzo intensywne, na noc tampon i podpaska musiały być zmieniane min jeden raz żeby nie zalać łóżka. Do tego to co leciało to często takie hmm galareta w sensie nie krew-woda tylko takie strzępy i dużo tego było.no i 3-4 dni takie były potem 5 dzień luzniejszy i 6-7 dzień nosiłam podpaske bo raz na kilka h dostałam plamienia trochę za dużego na wkładkę. A teraz po porodzie raz ze krwawienie to intensywne że zmiana w nocy trwa 2 dni (48-60 h) to do tego leci dosłownie "woda". Krew konsystencji wody. Po tych dniach mam 3 dni z podpaska za mocnych na wkładkę plamien i tyle..., czy to może oznaczać coś niedobrego? Że macica po porodzie robi zbyt cienki ten domek na potencjalne dziecko czy coś...? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
esor po porodzie wszystko może sie zmienić. Organizm musi wrócić na "stare" tory. Nie ma sie co stresować
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Esor wyluzuj
Normalnie okresy mogą się różnić, a co dopiero po porodzie. Intensywność krwawień nie ma nic do płodności. Ciesz się, że nie są tak intensywne.
|
|
|
|
#4818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Esor ja tez miałam inne ,mega wodniste a przed ciaza miałam zwykle ze skrzepami. Wszystko jest ok zapewne a jesli sie martwisz to idz do gin na usg
Zycze by sen sie spełnił,moze proroczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Jak tam kto w najbliższym czasie testuje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja jestem załamana tym ile mamuś odchodzi z naszego styczniowego wątku, to jest straszne ile ciąż obumiera dobrze że wczoraj widziałam swojego podskakującego bąbla na usg bo bym zwariowała
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Konto usunięte
|
Ja nawet nie wiem kiedy mogłabym testować
bo w zeszłym cyklu @ zrobiła psikusa xdAle mi się w pracy nie chce siedzieć masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Effpe ile jeszcze zostało?
Cos czuje ze bedziesz szczesciara w tym cyklu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4824 |
|
Zadomowienie
|
A co bo jak nie my to ktoooo :-D narazie w każdym cyklu się ino pozytywnie nastawiam :-P ale myślę że to tylko narazie ;-) też widzę w swoim otoczeniu dużo poronien, przykre to. Nie wyobrażam się np na swoim przykładzie tyle się starać a później by się nie udało.
|
|
|
|
#4825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli cykl miałby trwać tak jak zawsze 28 dni to @ powinna przyjść 23/24 lipiec a jeżeli obsunie się znowu jak w zeszłym cyklu to muszę czekać do 5/6 sierpnia a 7 lecimy do Hiszpanii xd Ale piersi mnie jeszcze Nie bolą wiec coś czuje ze cykl znowu mi się wydłuży :/ Dziekuje ale sama w to nie wierze co miesiąc tak myślałam ale od jakiegoś czasu w to nie wierze już wole myślec ze @ przyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
effpe to będziemy razem testować 23ego
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Konto usunięte
|
Ja chyba w tym cyklu nie testuje ewentualnie 30/31 lipiec nie chce znowu chodzić jak na szpilkach i cierpliwie poczekam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziś wielki dzień! Żegnam się z moją antykoncepcją
Wspaniale mi służyła przez tyle lat ale czas powiedzieć STOP ![]() Cytat:
Życzę Ci aby właśnie tak było! ![]() Cytat:
Okazuje się że samo zajście w ciążę to dopiero początek, później trzeba ją jeszcze utrzymać. Oby w naszym wątku takie historie nie miały już miejsca
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Natlem wielkie kciuki
VelalucA powodzenia Byłyby kwietniowe dzieciaczki juz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

[/QUOTE]
Jestem prze szczęśliwa, ale też mam obawy i dzisiaj na zmianę raz płacz raz śmiech ;/ Wiem, że jeszcze różnie może być, ale nie spodziewałam się nawet tego. Pozdrawiam
i sobie zaglądałam co jakiś czas.
Tak z psychologicznego punktu widzenia 

niby glupi sen ale pokazuje jak bardzo chce tego dzidziusia,mimo tego ze mam marne szanse bo tak dlugim czasie,no ale pomarzyc i pośnić zawsze mozna

trzeba będzie się pilnować.
bo w zeszłym cyklu @ zrobiła psikusa xd