|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Te wasze opowieści o widoczku małej fasolki czy tam żelusia rozbudziło na nowo moja wyobraźnię.... do mojej wizyty już niedługo...byle do piątku
Kocham ta małą istotę...I tak bym chciała się już podzielić ta wiadomością z moimi dziewczynami.... tak myślę że po tej piątkowej wizycie będzie mi łatwiej.... Jak zobaczę na własne oczy ze wszystko wygląda dobrze...kiedy lekarz mi pokaże to serducho bijące... będzie mi łatwiej....ech.....byle do piątku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To normalne, że jest Ci ciężko, jutro już jest środa, już nie długo
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym mam taki fajny ten brzuch, mój TŻ mówi, że jakbym tam poduszkę powietrzną miała
|
|
#2434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no to inna inszosc. Ja nie mam zmiany żadnej poniżej pępka. ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
3 razy dziennie??!! Ale masz przemianę
|
||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
ciężka praca, ale teraz procentuje
![]() jeszcze rok temu wypróżniałam się tylko raz dziennie, a potem przeszłam na dietę, zakwaszałam żołądek i przeszłam kurację probiotykami (cały czas je łykam) i mam tak nakręcony metabolizm, że działa jak w szwajcarskim zegarku
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dawno mnie nie było,ale jakoś nie umiem się wbić tak pędzicie z tymi tematami U mnie w miarę ok. Parę dni jest mi źle,a potem parę dobrze. 19 go lipca mam wizytę i dopiero się dowiem czy jest zarodek i serduszko. To będzie już zaczęty 9 tydz. Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#2439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kciuki za wizyte, ja mam dzień po Tobie i już jajo znosze
|
||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze, że badania porobione, czekam na wyniki i jestem gotowa na wizyte
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziwię, że tak w miarę ok znoszę ciążę. W pierwszej ciąży byłam 4 razy w szpitalu na kroplówkach.
Tylko żeby było wszystko ok. Jeszcze badań żadnych nie robiłam. Teraz dopiero mi da skierownie. Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#2443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Majtki nie, ale z paroma spodniami się już pożegnałam
Niby nie tyję, ale jakoś dupsko mi puchnie Cytat:
A ja też wcale nie chciałam, żeby lekarka go budziła, bo nie dość, że usg dopochwowe, to jeszcze mi nim tam ruszała ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mimo, że widziałam, to cały czas się zastanawiam, czy na pewno wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj 4 Ale to była wyjątkowa sytuacja ![]() Dziewczyny, Was boli nadal podbrzusze? Bo mnie tak raz mocniej, raz słabiej. Bardziej jak się położę, wtedy jeszcze coś ciągnie. Czy to jest normalne? Ostatnio spotkałam się z koleżanką w 5 miesiącu i mówiła, że cały czas czuje jakby miała delikatne bóle na okres, więc może to normalne? Nie wiem co myśleć
|
||||
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie trochę boli czasem. Ale niewiele, w pierwszych tygodniach bardziej. Co do spodni - ja mam już spory problem. Należę do osób, które mają brzuszek na co dzień i jestem przyzwyczajona do obciskania w pasie. Ale teraz nie mogę tego znieść...Tydzień temu w sobotę byliśmy na wycieczce w Wieliczce.Ubrałam długie spodnie, bo na dole chłodno. A jedyne jakie były czyste to dżinsy modelujące figurę. Efekt był taki, że niemal natychmiast musiałam je rozpiąć i całą kopalnię zwiedzałam podciągając je sobie co chwilę Na szczęście miałam dłuższą bluzkę więc nie było aż tak widać Nie wspominam nawet o tym, że w każdej sali szukałam ławki, bo początkowe zejście w dół (400 schodów) totalnie odebrało mi siły
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Ale co z tego, skoro grozi to pierwszym ciążowym pawiem? Na razie - odpukać - obywam się samymi mdłościami![]() Już wolę kilka dni pod rząd chodzić do pracy w tych samych, luźniejszych, spodniach
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam imprezkę i wyciągam brzuch ale się nie da... Zaraz pokaże fote
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze jak wyglądam... Tzn bliżej kupa ale też myślę że już nie tylko... A drugie jak się pilnuje i wciagam
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Na jednym wciagam na drugim nie... A normalnie wyglądam jak na zdjęciu z wciągnięty no to nie zakładam że moja plotkarska firma uzna "o ma problemy trawienne"
Ale piłam mojito bez alkoholu więc wyglądałam jak z drinkiem i git ![]() Dziękuję, to dwie części: Góra i spódniczka osobno )
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Rozeznanie
|
Mnie jeszcze nie ściska ale ja sama z siebie mam brzuszek więc po prostu mam spodnie. Za to te moje nieszczęsne cycki urosły i jestem pewna, że już przekroczyłam moją miseczki I. 🙁 znowu brafitterka na mnie zarobi. Mąż oczywiście się cieszy i mówi, że aż żal, że wypływa zaraz. Bo ominie go najlepsze a wróci w styczniu to już będzie ciężko.
Ja dziś idę do państwowego ginekologa z wczorajszym usg. Chcę trochę przyoszczedzic i liczę, że da mi skierowania na badania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2454 | |
|
Rozeznanie
|
justkonev dziękuję za wiadomość
Wzięłam się też za robienie przetworów, pomagałam na budowie (haha TŻ widział, ze jest mi smutno bo nie mogę mu pomóc w cięższych pracach, to wymyślił że będę podawać mu gwoździe i inne pierdołki) więc cały czas ręce zajęte. Ale już powoli zwalniam. Jeszcze tylko sok i dżem z wiśni zrobię Cytat:
Mdłości nadal nie mam i raczej już nie będę mieć, chodzę tylko zmęczona. Cały czas ziewam, wszyscy mnie się pytają co ja w nocy robię
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na chwilę obecną jeszcze wchodzę w moje ubrania bez problemu, mi w pierwszej ciąży brzuch wyskoczył dopiero pod koniec 4 miesiąca, mam szerokie biodra i długo nic nie było widać Ponoć w drugiej ciąży szybciej wyskakuje brzuch, no i moja bliźniacza, ale na razie nic nie widać, a jestem w 10 tyg
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty już masz jedno dziecko tak? Jak zareagowałaś na ciążę bliźniaczą? ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, łykacie kwas foliowy do końca 1 trymestru czy do końca ciąży? bo podobno wystarczy łykać od momentu planowania ciąży do końca 12 tygodnia...
jestem szczęśliwa, bo dostałam od mamy wczoraj tyle żarełka, że nie muszę nic gotować do końca tygodnia!
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale mnie wczoraj sponiewierało, czuję się dzisiaj okropnie. O 23:00 wzięły mnie takie wymioty, że męczyłam się okrutnie i zasnęłam dopiero ze zmęczenia
Ja już chcę, żeby mi przeszło ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatni raz przedwczoraj wymiotowałam. wczoraj cały dzień i wieczór tylko bekanie.co do witamin, to chyba tak czy inaczej ich większość ma w składzie kwas foliowy (nawet te od 2 trymestru), pewnie wzbogacony o dha i epa
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

poza tym mam taki fajny ten brzuch, mój TŻ mówi, że jakbym tam poduszkę powietrzną miała

Niby nie tyję, ale jakoś dupsko mi puchnie 
Ale to była wyjątkowa sytuacja
Nie wspominam nawet o tym, że w każdej sali szukałam ławki, bo początkowe zejście w dół (400 schodów) totalnie odebrało mi siły

Ja już chcę, żeby mi przeszło