PM 2017 cz. 22! - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-12, 22:25   #2011
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz. 22!

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Ja też np. suknia ślubna Pauli Jagodzińskiej...
Przeważnie w salonach się trzeba umawiać na przymiarki

O tak sukienka Pauli świetna i w ogóle klimat wesela w sumie to raczej przyjęcia

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 22:26   #2012
rubbim
City of Bones

Cytat:

może zrobię sobie z tż jaja i w pierwszy dzień po ślubie nałożę podomkę i wałki

Asia dobranoc
Muszka ja na wczoraj się nie umawiałam Ot weszłam do salonu pooglądać

Edytowane przez rubbim
Czas edycji: 2016-07-12 o 22:27
rubbim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 22:30   #2013
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja was podziwiam. Macie kredyty,kupujecie mieszkania i jeszcze odkładacie na wesele Ja z jednym nie mogę sobie poradzić i czuje sie jak jakas niezaradna życiowo.
Głupoty opowiadasz

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
ja zmykam spać, bo rano znów pobudka wcześnie..

dobranoc
dobranoc
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 23:19   #2014
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
My z Tż też nie lubimy i nie będziemy pili wódki Nie mam zamiaru zmuszać się, a na następny dzień chorować My ustaliliśmy, że do szklanej butelki, którą jakoś ozdobimy wlejemy wodę i jak ktoś będzie chciał się z nami napić to sami podejdziemy z naszymi kieliszkami z wodą
My też z TŻ nie będziemy pili wódki. No chyba, że on będzie chciał jakiś toast czy coś. Ja chce byśmy mieli na stole właśnie w butelce wodę.
Tak samo na wejściu chcę oba kieliszki z wodą, a nie jeden z wodą, a drugi z wódką. Bo jeśli rzeczywiście ma być tak, że rządzi w związku ten co wypił wódkę to ja na nią trafię...
A tak to chcemy pić cydr lubelski.

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z tymi zaproszeniami? Jak się zamawia? Drukujecie od razu nazwiska gości? czy wpisujecie ręcznie?
No ja akurat miałam kupować u blogerki-scraperki, ale poszło na allegro jednak, bo taniej. A zamawiałam od razu z personalizacją, bo wypisane ręcznie kojarzą mi się z... niechlujstwem lub dopraszaniem właśnie. Ale mam 10 sztuk do ręcznego, gdyby była taka potrzeba.
Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Właśnie się zastanawiam jak to zrobić.. a jak bym chciała wydrukować to mam podać listę nazwisk gości czy jak?
Zależy gdzie zamawiasz. Zwykle musisz podać odmienioną listę, bo robią tylko kopiuj-wklej. I czasem za personalizację się dopłaca.
Jeśli ktoś Ci już odpowiedział to sorki, ale naaaadal nadrabiam.

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Ja bym poszła na próbną fryzurę
Robisz próbne paznokcie? Według mnie to trochę zbędny wydatek
Nad pazurami się zastanawiam. Też uważam, że to raczej zbędne... ale nigdy nie byłam u kosmetyczki na paznokciach i trochę się boję. I nie wiem czego chcę.

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
W sobotę byliśmy u rodzinki tż i jego kuzyn puścił nam film ze swojego wesela 8 lat temu.
A najgorsze, że wszyscy byli zachwyceni i mówili, że koniecznie musimy mieć taki film

Cytat:
może zrobię sobie z tż jaja i w pierwszy dzień po ślubie nałożę podomkę i wałki
Ooo, dobry pomysł.

Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
Nie wiem. Ale wiecie, rodzina się zjeżdża. Za dużo wesel w rodzinie gdzie głodni wracaliśmy. U mnie cała moja strona zawsze przesadza z ilością jedzenia ale każdy wychodzi najedzony ponad wszystko i zadowolony.
Według mnie przy daniu co godzinę to nie ma czasu na zabawę i tańczenie, bo ciągle trzeba do stołu. O 19 podają danie, zjesz, odejdziesz od stołu 19:15-19:20 i o 20 musisz znowu przy stole siedzieć.

Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
W każdym bądź razie bardzo mnie panie podniosły na duchu, stwierdziły ze mam obłędny talię i biust stworzone wręcz do gorsetow i żebym sobie nigdy nie dała wmówić ze jestem gruba.
W domu tymczasem tradycyjnie, pierwsze pytanie brzmiało czy w ogóle się w jakakolwiek sukienkę wcisnelam z moja waga i figura
Jak byłam w Emmi Mariage to Pani też mi komplementów dała: że właśnie talię mam super, że trzeba ją wyeksponować, że biust też super, że coś w kroju A będzie dobrym wyborem.
Ostatnio na tej przymiarce, do której nie doszło, to ja coś wspomniałam, że brzuszek muszę ukryć, a Pani też powiedziała, że biust i talię eksponujemy i bym szukała czegoś w kroju A, że nie mam co się martwić, bo dobry gorset zdziała cuda i brzuszka nie będzie widać.

A tego domowego problemu też się boję, tyle że rodzinka będzie ze mną jeździć na przymiarki.
Ale może odpuszczą i nie będą gadać, jeśli zobaczą że czuję się w czymś dobrze.

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Robaczki wrzucam BODY
Uuu. Będzie gorąco!
Ale... mam idiotyczne pytanie: Jak góra się trzyma?

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Nie cytujemy zdjęć!
Słuchajcie Nivei! Słusznie prawi.
Ale tak poważnie to serio nie cytujemy zdjęć, bo można przewijać i przewijać przez to strony...

Nadrobione! Uff.
A teraz spać. Dobranoc.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.

Edytowane przez jaszczurka94
Czas edycji: 2016-07-12 o 22:44
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 23:19   #2015
oljaa
Zakorzenienie

Wczasowiczki pojechały
Ale po tym 2godzinnym pilnowaniu dzieci jestem trochę mocniej opalona, także jakiś plus jest a poza tym jedna z moich piersi postanowiła się uwolnić, dobrze że szybko wszystko ukryłam a poza tym mało ludzi na plaży było

Edytowane przez oljaa
Czas edycji: 2016-07-12 o 23:21
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 23:28   #2016
LadyChatterbox
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Ale mnie wkurza ta nowa aplikacja

To jaki masz rozmiar, ze w rodzimi takie komentarze?

Chyba troszkę przesadzilas . Ja uważam, ze jak ktoś ktoś tylu salonach niczego nie znalazł to powinien iść do krawcowej
36/38, ale niestety jestem klepsydra mam i biodra i biust co automatycznie robi mnie optycznie dość dużą. Dlatego celu w sukienkę o kroju A, aby to zrównoważyć.

LadyChatterbox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 23:33   #2017
cichazabka
...

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja was podziwiam. Macie kredyty,kupujecie mieszkania i jeszcze odkładacie na wesele Ja z jednym nie mogę sobie poradzić i czuje sie jak jakas niezaradna życiowo.
Ja mam tylko telefon na raty. Tylko, że mam problem chociaż o abonamencie pamiętać:/

Cytat:
36/38, ale niestety jestem klepsydra mam i biodra i biust co automatycznie robi mnie optycznie dość dużą. Dlatego celu w sukienkę o kroju A, aby to zrównoważyć.
Ja też jestem klepsydrą (choć "trochę" większą), ale nie uważam tego za minus.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-12, 23:37   #2018
LadyChatterbox
Zakorzenienie

Jaszczurka: i właśnie dlatego ja chodzę tylko ze świadkowa, reszta towarzystwa zobaczy w dniu ślubu

LadyChatterbox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 00:17   #2019
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ja myślę że jako 2 ciepłe danie (czyli pierwsze ciepłe danie po obiedzie) powinno być coś konkretnego, a nie zupa szukalam sali która właśnie nie daje na każde danie ciepłe zupy/bogracza tylko jakieś konkretne mięso z kluskami i surówka :P
Po ostatnim weselu wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł. Ludzie w końcu po 2daniowym obiedzie +deserze łapią się za zimną płytę i jak dasz im nastepne konkretne danie to nie zjedzą prawie nic. Mój brat tak miał daniem poobiednim były polędwiczki z kluskami śląskimi.... większość osob oddała nieruszone danie. Ja spróbowałam jednej polędwiczki i podziękowałam.
Cytat:
Napisane przez Mymble Pokaż wiadomość
Też nie jestem przekonana do udawania z wodą.
Hej. Nowa?
Kurde, parę osób pisało, których nie kojarzę.
Ale też nie chce udawać. Będę pić sok,albo jakiś lekki drink. I tak wszyscy wiedzą czym jest wódka ze wstążką u państwa młodych.
Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Robaczki wrzucam BODY
Piękne
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
zdecydowanie

przez Ciebie siedzę i oglądam Asosa jak tam wygląda sprawa z przesyłką ?
Mają takie piękne body
Przesyłka do polski za darmo. Wysyłają w ciągu paru dni a dostarczane jest w ciągu 2-3tygodni
Cytat:
Ale kiszka w sumie ze nie pozwalają na zdjęcia. W każdym bądź razie bardzo mnie panie podniosły na duchu, stwierdziły ze mam obłędny talię i biust stworzone wręcz do gorsetow i żebym sobie nigdy nie dała wmówić ze jestem gruba. I rzeczywiście w sukniach wyglądałam dość szczupło. W domu tymczasem tradycyjnie, pierwsze pytanie brzmiało czy w ogóle się w jakakolwiek sukienkę wcisnelam z moja waga i figura
Gadalam w Sephorze z ochroniarzem,emerytowanym policjantem,który mówił,ze nie ma żadnego zapisu w prawie żeby klient nie mógł zrobić sobie zdjęcia. Klient ma prawo zrobić zdjęcie w sklepie produktu nad którym się zastanawia i tyle. Taki prawo konsumenta
Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
Zależy na którą ślub. Dania są serwowane co godzinę od rozpoczęcia do 3 w nocy. Średnio wychodzi 8. Ale jak ślub będę miała na 14 to wyjdzie więcej

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
To bardzo dużo. Ja mam 7dan ciepłych serwowanych + 2 na szwedzie (dodali ostatnio...) uważam, że tych 7 to już była przesada. Rozmawiałam z rodzicami jak to rozegrać,to na pewno zmniejszymy ilość dań ciepłych do 7 z czego 4-5 zostanie podanych na stół,a 2-3 będą na szwedzie. Do tego mam 18 dań zimnych nikt tyle nie zje. Mój brat miał 5 ciepłych + świniak + tort i ok 12 zimnych i dużo zostało. Większości na szczęście nie dostali do domu...
Cytat:
Firmowe, kanapki z miłością
Nie macie tak, że jak ktoś inny zrobi wam nawet głupią kanapkę to jakoś lepiej smakuje?
A mój tż zawsze ściera ser na drobnych oczkach, daje dużo warzywek, omnomnom
Kiedyś siostra mi mówiła jak robiłam sobie śniadanie (ona była już po) ze moje tosty są lepsze i patrzyła co dodaje ze są takie dobre okazało się, że ja. Na wierzchnią kromkę dawałam też masło,przez co tosty miały inny smak
Ale ja nie lubię jak mi ktoś robi kanapki. Jestem wybredna. Najbardziej nie lubię męskiego skąpstwa... a mój ex i Tż w tej kwestii są tacy sami. Kanapka z szynką,pomidorem i majonezem? Ok, wielka kromka,cienko masła, na 1/3 kromki kawałek szynki położony na środku,1 plaster pomidora i majonezu kropka jak paznokieć.
O nie nie. Wolę ful wypas ze spadającymi dodatkami

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2016-07-13 o 00:18
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 00:24   #2020
cichazabka
...

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Po ostatnim weselu wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł. Ludzie w końcu po 2daniowym obiedzie +deserze łapią się za zimną płytę i jak dasz im nastepne konkretne danie to nie zjedzą prawie nic. Mój brat tak miał daniem poobiednim były polędwiczki z kluskami śląskimi.... większość osob oddała nieruszone danie. Ja spróbowałam jednej polędwiczki i podziękowałam.

To bardzo dużo. Ja mam 7dan ciepłych serwowanych + 2 na szwedzie (dodali ostatnio...) uważam, że tych 7 to już była przesada. Rozmawiałam z rodzicami jak to rozegrać,to na pewno zmniejszymy ilość dań ciepłych do 7 z czego 4-5 zostanie podanych na stół,a 2-3 będą na szwedzie. Do tego mam 18 dań zimnych nikt tyle nie zje. Mój brat miał 5 ciepłych + świniak + tort i ok 12 zimnych i dużo zostało. Większości na szczęście nie dostali do domu...

Kiedyś siostra mi mówiła jak robiłam sobie śniadanie (ona była już po) ze moje tosty są lepsze i patrzyła co dodaje ze są takie dobre okazało się, że ja. Na wierzchnią kromkę dawałam też masło,przez co tosty miały inny smak
Ale ja nie lubię jak mi ktoś robi kanapki. Jestem wybredna. Najbardziej nie lubię męskiego skąpstwa... a mój ex i Tż w tej kwestii są tacy sami. Kanapka z szynką,pomidorem i majonezem? Ok, wielka kromka,cienko masła, na 1/3 kromki kawałek szynki położony na środku,1 plaster pomidora i majonezu kropka jak paznokieć.
U nas będzie obiad + 3 kolacje. Bez zbytniej przesady. i tak się nie przeje tyle, a nie chcę potem przez tydzień jeść resztek

Ja już dawno się wycwaniłam z gotowaniem i prawie zawsze mój gotuje. Nawet teraz, jak jesteśmy u moich rodziców już prawie 3 tygodnie to on sobie rządzi kuchnią.
M jak robi dla siebie to byle jak, ale dla mnie to na wypasie. i robi najlepsze kanapki na uczelnię na świecie! <3

13.10
27.11
Stary 2016-07-13, 00:27   #2021
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Nadrobiłam! Ale szybko piszecie

Przede mną 9 h w biurze
Stary 2016-07-13, 00:28   #2022
cichazabka
...

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość

Przede mną 9 h w biurze
Dziwnie to zabrzmi, ale zazdroszczę. Do mnie nawet nie oddzwaniają. :/

13.10
27.11
Stary 2016-07-13, 00:42   #2023
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Tak sobie myśle o weselnym jedzeniu - u nas zaraz po weselu będzie sylwester, który spędzimy ze spora grupa gości weselnych. Poweselne jedzenie sie nie zmarnuje na pewno
Stary 2016-07-13, 06:03   #2024
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

dzień dobry

ale miałam dziś sen

śniło mi się, że organizujemy wesele i ileś tam rzeczy było załatwionych, a na resztę "jeszcze był czas" i ciagle były odkładane na później, w końcu się okazało, ze na tydzień przed ślubem szlismy zaklepać Kosćiół, na szczęście się udało, ale potem mi się przypomniało, że zapomniałam zadzwonic do babki od sali, a miałyśmy się spotkać na miesiąc przed weselem, ustalić szczegóły, więc szybko zadzwoniłam, mówię, że tyle załatwiania itd i po prostu zapomniałam, to mi powiedziała, że ona ma teraz napięty grafik i mozemy się spotkać, ale już w dniu ślubu, od rana, ale to bardziej, po ta by zapłacić druga część kasy, bo na reszte za późno i musimy sie zdać na nich, mogę jedynie napisać jej smsem z ilością gości
Przypomniała mi tym, że przecież nie wysłalismy zaproszeń, ba nawet ich nie zamówiliśmy jeszcze i kminiliśmy czy kupować szybko jakieś czy zadzwonić do wszystkich i zapytać czy będą i potem też na szybko szukałam winietek, księgi gości - jakąś sobie wymyśliłam, której nigdzie nie było :rollyes: a na dwa dni przed ślubem jeszcze mi się przypomniało, że nie umówiłam się ani z fryzjerką ani z kosmetyczką/makijażystką i wysłałam mamę, żeby zapytała czy mnie gdzieś wcisną w sobotę na makijaż i fryzurę- we śnie ślub w sobotę miał być - a w piatek na paznokcie
co dalej nie wiem, bo się obudziłam, ale byłam zestresowana i szybko sprawdzałam datę i myślałam ile do slubu faktycznie zostało

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ----------

uciekam do pracy, miłego dnia

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 06:24   #2025
lucyohlucy
Wtajemniczenie

O matko jaki sen! chyba bym zeszła na zawał...

3 h i do domu
Stary 2016-07-13, 07:30   #2026
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
teraz mi się przypomniało, że jeszcze tylko jutro dniówka, w czwartek rano jedna praca, potem nocka i od piątku urlop
Yupii odpoczniesz sobie
Dobry; )
Stary 2016-07-13, 07:54   #2027
magdenka
Zakorzenienie

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość

u nas kwestia masła w tostach od dawna jest kością niezgody Ja daję tak jak ty, tż do środka. I od dawna próbuje go przekonać, że dużo traci w ten sposób A kanapki właśnie robi na bogato i takie równiutkie. Ale ostatecznie nie zrobił wczoraj...

Śniły mi się dzisiaj Małgosia i Paulinunia Byłyśmy razem w ciuchlandzie, który tak naprawdę był starym domem moich dziadkowt
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 07:57   #2028
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:

Przede mną 9 h w biurze
Ja właśnie zaczynam
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 08:00   #2029
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:

Śniły mi się dzisiaj Małgosia i Paulinunia Byłyśmy razem w ciuchlandzie, który tak naprawdę był starym domem moich dziadkowt
O jeju ale się wybrałysmy

I hejo

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 08:01   #2030
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

ale miałam dziś sen

śniło mi się, że organizujemy wesele i ileś tam rzeczy było załatwionych, a na resztę "jeszcze był czas" i ciagle były odkładane na później, w końcu się okazało, ze na tydzień przed ślubem szlismy zaklepać Kosćiół, na szczęście się udało, ale potem mi się przypomniało, że zapomniałam zadzwonic do babki od sali, a miałyśmy się spotkać na miesiąc przed weselem, ustalić szczegóły, więc szybko zadzwoniłam, mówię, że tyle załatwiania itd i po prostu zapomniałam, to mi powiedziała, że ona ma teraz napięty grafik i mozemy się spotkać, ale już w dniu ślubu, od rana, ale to bardziej, po ta by zapłacić druga część kasy, bo na reszte za późno i musimy sie zdać na nich, mogę jedynie napisać jej smsem z ilością gości
Przypomniała mi tym, że przecież nie wysłalismy zaproszeń, ba nawet ich nie zamówiliśmy jeszcze i kminiliśmy czy kupować szybko jakieś czy zadzwonić do wszystkich i zapytać czy będą i potem też na szybko szukałam winietek, księgi gości - jakąś sobie wymyśliłam, której nigdzie nie było :rollyes: a na dwa dni przed ślubem jeszcze mi się przypomniało, że nie umówiłam się ani z fryzjerką ani z kosmetyczką/makijażystką i wysłałam mamę, żeby zapytała czy mnie gdzieś wcisną w sobotę na makijaż i fryzurę- we śnie ślub w sobotę miał być - a w piatek na paznokcie
co dalej nie wiem, bo się obudziłam, ale byłam zestresowana i szybko sprawdzałam datę i myślałam ile do slubu faktycznie zostało

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ----------

uciekam do pracy, miłego dnia
Sen masakra :P
Też miałam dzisiaj jakiś dziwny, ale jak się obudziłam to nie pamiętałam

Miłego dnia w pracy
Stary 2016-07-13, 08:02   #2031
LadyArya
Amounted Princess

co sadzicie o tej sukni ? po zastanowieniu stwierdzam ze jest calkiem ladna i chyba sie umowie na mierzenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 51104-0021-main.jpg (93,2 KB, 16 załadowań)
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-13, 08:03   #2032
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
co sadzicie o tej sukni ? po zastanowieniu stwierdzam ze jest calkiem ladna i chyba sie umowie na mierzenie
Bardzo ładna, nie lubię zabudowanych u góry sukienek, ale ta jest fajnie uszyta
Stary 2016-07-13, 08:05   #2033
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Sen masakra :P
Też miałam dzisiaj jakiś dziwny, ale jak się obudziłam to nie pamiętałam

Miłego dnia w pracy
co do snow mialam raz koszmar ze jest dzien mojego wesela i wychodze do oltarza i wtedy orientuje sie ze jestem nieumalowana, rozczochrana w tlustych wlosach i zamiast pieknej sukni mam na sobie jakas stara szmate

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Bardzo ładna, nie lubię zabudowanych u góry sukienek, ale ta jest fajnie uszyta
tez nie lubie zabudowanych sukienek, zawsze chciaslam dekolt w ksztalcie serca ale tu mi sie nawet podoba
Stary 2016-07-13, 08:07   #2034
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
co do snow mialam raz koszmar ze jest dzien mojego wesela i wychodze do oltarza i wtedy orientuje sie ze jestem nieumalowana, rozczochrana w tlustych wlosach i zamiast pieknej sukni mam na sobie jakas stara szmate

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

tez nie lubie zabudowanych sukienek, zawsze chciaslam dekolt w ksztalcie serca ale tu mi sie nawet podoba
Ja właśnie chce w kształcie serca dekolt, ale tak jak mówię tak jest ładna Przymierzałam te zabudowane i jakoś mocarnie w nich wyglądałam i dodatkowo na bank by mnie coś drapało ... :/ a jak już mam mieć coś przy szyi to masakra, źle się czuje :/
Stary 2016-07-13, 08:20   #2035
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Ja właśnie chce w kształcie serca dekolt, ale tak jak mówię tak jest ładna Przymierzałam te zabudowane i jakoś mocarnie w nich wyglądałam i dodatkowo na bank by mnie coś drapało ... :/ a jak już mam mieć coś przy szyi to masakra, źle się czuje :/
ja tez sie troche tego obawiam, ale przymierzyc pojade zreszta to na pewno bedzie suknia jedna z wielu jakie przymierze zanim zdecyduje sie na kupno
Stary 2016-07-13, 08:25   #2036
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez sie troche tego obawiam, ale przymierzyc pojade zreszta to na pewno bedzie suknia jedna z wielu jakie przymierze zanim zdecyduje sie na kupno
no ja parę przymierzyłam, ale będę szyć
Stary 2016-07-13, 08:28   #2037
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Tak sobie myśle o weselnym jedzeniu - u nas zaraz po weselu będzie sylwester, który spędzimy ze spora grupa gości weselnych. Poweselne jedzenie sie nie zmarnuje na pewno
wow to masz w grudniu wesele ? nietypowy wybor z jednej strony super, snieg i jeszcze bozonarodzeniowy klimat z drugiej strony pewnie to tez utrudnienie bo co planujesz zalozyc do slubu na suknie bo o tej porze roku raczej bolerko to za malo ?
Stary 2016-07-13, 08:29   #2038
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Bardzo ładna; ) góra śliczna
Stary 2016-07-13, 08:30   #2039
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
no ja parę przymierzyłam, ale będę szyć
z jednej strony szycie to super opcja bo mozna miec piekna suknie duzo duzo taniej, ale ja bym sie nie zdecydowala bo musze obejzec sie w sukni przed kupnem jak na mnie lezy itp. w uszytej sukni efektt widac dopiero juz po uszyciu czyli jesli cos nie pasuje to juz za pozno (o ile nie da sie tego skorygowac poprawkami)
Stary 2016-07-13, 08:31   #2040
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
ale miałam dziś sen
Ależ sen!
Dobrze, że tak nie będzie w rzeczywistości, co?

Hejka.
A ja spałam jak zabita. Nawet o 4:40 się nie obudziłam, gdy TŻ do pracy wstawał, a zwykle jego budzik mnie przebudza, a budzi mnie całus na 'do widzenia', gdy wychodzi. A dzisiaj nic takiego nie pamiętam.

Dzisiaj egzamin pisemny na A2 z niemieckiego. Troszkę się boję.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości