|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c
Zapis ok -skurczy oczywiście totalny brak. Za to plecy mnie napierdzielają w 1 miejscu.
Jak się nic do piątkowego popołudnia samo nie zacznie to chyba na ip przyjadę bo drugi raz do przychodni się nie wybieram. Pani położna nie jest mi w stanie powiedzieć, czy miałam do 36 tyg zdecydować, że do terminu nie urodzę i zapisać się do nich na wizytę. 'To pytanie do dyrekcji'... Jadę do chaty. |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
Nutik- ale współczuję ci sytuacji z teściową. Nie wiem, czy danie tobie spokoju wykracza poza jej możliwości? Męczy cię i męczy. Co jest z tymi teściówkami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olutka Ty za aktywna byłaś i teraz młody nie chce wychodzić tak go kołyszesz ![]() Mam mega lenia ![]()
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie po ktg zawsze jest wizyta u lekarza i on mowi kiedy trzeba przyjsc na nastepne badanie w zaleznosci od tp bada na samolocie, robi krotkie usg lub porzadne z przeplywami i decyduje kiedy masz sie stawic na oddzial. Teraz czuje sie w tym szpitalu naprawde zaopiekowana jak czytam o Waszych doswiadczeniach ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2016-07-13 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
Oj olutka, aale przeboje :/
Lazurowa, a ja sobie ostatnio myslalam patrzac na moja zabke, ze jak ja mam pokochac nastepne dziecko???zabolek juz bedzie starszy wiec tez bedzie potrzebowal czasu i uwagi, a ja najchetniej bym pewnie calowala i gapila sie na mlode. Takie mam dylematy o 5 nad ranem ![]() Wesola Ania, u nas tez nie zawsze jest kolorowo, dzisiiaj jak karmilam o 2eij to myslalam ze nastepne bedziie ok 5, a o 4.50 dopiero go odlozylam ... pasc mozna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#517 | |
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie mogę podobno jechać na ktg do szpitala ale nie wiem jak to działa. Czy od tp dopiero czy kiedy chce...
W sumie to chciałabym już mieć zrobione ktg żeby mi powiedzieli czy jakieś chociaż mikro skurcze się piszą. Bo ja nic nie czuje :/ A wizyta u gina dopiero we wtorek. Ciekawe czy dotrwam ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() Ty jesteś stworzona do bycia mama więc sobie poradzisz ![]()
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
Ja mam niby jutro pojechać na ktg, ale szczerze mówiąc nie wiem czy mi się chce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh. Zaraz na fb w poście narzekania napiszę coś jeszcze, bo tu jednak z racji tego, że to forum otwarte, które czytać może każdy, nie chcę ![]() Fajnie masz z tym szpitalem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#521 |
Zadomowienie
|
Kamila, a kotami nie martw się naa zapas
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
W kuchni mam giga chaos -mnóstwo naczyń na wierzchu itd. To raptem max 10 min sprzątania a ja tylko na to patrzę i nie mam siły podejść ;( chyba psychika zaczyna mi siadać ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Olutka ja tez miałam giga bajzel w kuchni i tylko mama zadzwoniła, że do mnie jedzie to od razu błyszczało ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo z kuchnią. Nie cierpię sprzątać kuchni :/
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za wszystkie gratulacje odejśnie seksów 😂😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
Moja teściowa też jest typem wiecznie martwiącym się i dzwoni do nas co 2 dni i pyta się co słychać, czy to już itp. Myślałam że to często, ale widzę, że mogło być znacznie gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest mi z nią ciężko i często narzekam, ale to jest dobra, samotna i smutna osoba, która nigdy mi nic przykrego nie powiedziała. Taka dobra, wkurzająca na maksa osoba, która po prostu jest niedelikatna , nie ma wyczucia i z tej dobroduszności się we wszystko wpycha... no nie da się tego inaczej nazwać. Wiem, że inne kobiety mają teściowe z piekła rodem, które na złość im robią, rywalizują i celowo niszczą małżeństwa...u mnie problem jest związany po prostu z czym innym. I najpierw się zawsze nadenerwuję, nanarzekam na nią, a potem mam wyrzuty sumienia, że to przecież jest pokrzywdzona losem osoba, która chce dobrze na swój sposób... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Nutik, takie dobre osoby, które po prostu nie potrafią inaczej są "najgorsze" bo sumienie nie pozwala na nie fuknac. No bo jak?! Przecież ona tego specjalnie nie robi... w efekcie Ty jesteś zirytowana a ona dalej robi swoje...
Przykre to jest. Czasem mam tak z moją rodzinka. Wiem, że chcą dobrze ale tak cholernie mnie czasem wkurzają, że mam ochotę ich zamordowac.
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo siły Ci życzę kochana!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Skoro i tak nie rodzę to się chociaż na pedicure umówiłam na 14:30. Najchętniej to bym leżała i beczała ale to chyba w niczym nie pomoże :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Rozeznanie
|
Witam się w dwupaku, aczkolwiek zaczynam wykurzać powoli moje dziecię..
![]() ![]() ![]() Tak czytam o tych Waszych przebojach z teściowymi i muszę przyznać, że póki co na moją nie mogę narzekać.. Z raz może dwa razy w tygodniu rozmawia z mężem pyta się tylko jak się czuję i każe mnie pozdrowić ![]() ![]()
#535 |
Zakorzenienie
|
Ja to sama nie wiem czy swoją bardziej lubię czy bardziej nie lubie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja... Wstałam pol h temu
![]() ![]() Trusiulandia kciuki za cc Pszczolinka kciuki za szybką akcje ![]() Kattoo kciuki za pionizacje ![]() Nutik proponuję podac teściowej miksturke to będzie częściej na kiblu siedzieć niż w oknie i nie będzie kiedy dzwonić do ciotek xyz ![]() może cię ruszy coś, skoro biegasz do kibelka ![]() Alloffkowa gratulacje sexow "like a virgin uuuuuu" ![]() Wczoraj sie za szybko pochwalilam autem ![]() ![]() ![]() Do tego złapał mnie mega skurcz(?) tak mi zacisnąl brzuch ze myślałam że się porzygam (sorry za dosłownosc) spocilam się i musiałam polozyc. Ten to już bolał:/ do tego w nocy mi się śni że mi wody odchodzą, po czym siostra tz dzwoni że jej się snilam z dzieckiem i moja kuzynka nastepna że jej się snilam że urodziłam.... Matko kochana... Zuuuuuuuooooooooooooo przemawia przeze mnie Edytowane przez eskav8 Czas edycji: 2016-07-13 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Tak czytam o Waszych teściowych to nie mogę na moją złego słowa powiedzieć. Bardzo mi pomaga, bo moja mama jeszcze jest zawodowo aktywna i pomaga jedynie popoludniami, a teściowie w tygodniu co kilka dni biorą córkę na spacer na 3h i ja mam czas na dom i siebie. W szpitalu była (byli) codziennie przez tydzień jak leżałyśmy. Mam ich też blisko (jakieś 200 m), pewnie jak się wyprowadzimy za pół roku na większe mieszkanie to już rzadziej się będziemy widywać, ale to też zdrowo
![]() Nutik, ofuknąć nie ofukniesz, jak piszesz, ona złych intencji nie ma...Jedyne co to musisz z mężem porozmawiać, żeby jakoś te relacje ustawił. Jest z nią związany, OK< jest samotna, też OK, ale to przede wszystkim WASZE małżeństwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piona co do auta, u nas męża auto się sypnęło, i 900 zł będzie nas to kosztować, kij z kosztami, w moim aucie dalej nie naprawione wycieraczki więc jakbym zaczęła rodzić a padałby deszcz to nie mielibyśmy czym jechać do szpitala. Oczywiście to wina męża bo moje auto jakieś 3 miesiące oddaje do mechanika, ale nie chce się z nim kłócić, szkoda ciśnienia, i liczę że najpóźniej jutro auto będzie naprawione Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Olaf urodził się przez cc, dziś o 10.30. Waga 4180g i 58cm długi
![]() Rodziłam od 1w nocy, o 9 było pełne rozwarcie, a o 10 zdecydowali o cięciu, bo nie było postępu. Te skurcze do rozwarcia jakoś dawałam radę, na piłce, pod prysznicem, ale końcówka to już była masakra. Mały pchał się ostro, a nic nie postępowało. Słodziak z niego, już zaliczył pierwsze cycusiowanie, a teraz pojechał na szczepienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Ale duży chłopak ![]() Co jest z tymi porodami, że rodzimy x godzin, pełne rozwarcia, potem niepostępujące akcje i CC, kolejna taka historia! ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez mezzaluna Czas edycji: 2016-07-13 o 11:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.