|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: .: CZERŃ z TURKUSEM w duecie :.
Najlepsze oczy
. Ten cień to taka fajan oprawa mi sie to kojarzy z takim magicznym żródełkiem . Masz naturalnie takie tęczówki? JAk to fajnie wyglada co ciemnych włosków ojj chyba sama sobie na ciemniej przefarbuje .
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję Wrona
![]() Dzięki Wam jeszcze bardziej lubię ten turkus ![]() Cytat:
![]() Bo głównie o oczy tu chodziło Na ustach jedynie Tisane... Cała reszta "robi" za tło Bardzo podoba mi się Twoje skojarzenie Na wszystkich zdjęciach jest mój naturalny kolor oczu Chcesz farbować włosy? Nie! Igusia! Teraz masz śliczne Ew. bardzo jasny brązik ale nie takie, jak mam ja... |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Alice , slicznie wygladasz . Bardzo udany makijaz , a te Twoje oczy to faktycznie skarb , masz w nich taki spokoj i jakas nostalgie - piekne sa
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
No no. ładnie. no i świetnie pocieniowane;] wogole to super wyglądasz w takim makijażu
![]() idealnie do Ciebie pasuje |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego ja tego makijażu wcześniej nie zauważyłam
![]() Ale Ci pięknie w tych kolorach! Turkus jest stworzony dla Ciebie a w połączeniu z czernią i tym sweterkiem - I klasa. Buzia nabiera świeżości I bardzo ładne cieniowanie - będę się tego od Ciebie uczyć |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba
Zarówno technika jak i wygląd końcowy - ślicznie wyglądasz w tym makijażu Całość jest strasznie miła dla oczu Myślę, że wersja z większą ilością czerni również byłaby super, ale ta wersja light, jak najbardziej przypadła mi do gustu. Super!
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie. Bardzo pasuje Ci taki makijaż. Oczy wyglądają cudnie. Jest tak chłodno i elegancko
|
|
|
|
|
#40 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze byłam przekonana, że moje oczy są jakieś takie...nijakie A tu na forum przekonujecie mnie, że jest odwrotnie (i TŻ twierdzi, że właśnie w tych oczach się zakochał ). Zaskakujące, jak wielu dobrych cech sami w sobie nie zauważamy...Cytat:
![]() Bardzo się cieszę ![]() Cytat:
![]() To misiek mojego synka Słodki jak on Cytat:
![]() Dla mnie ten turkus i sweterk, to taki duet od dawna. Cieszy mnie to bardzo, że tak twierdzisz (odnośnie nauki) ![]() Cytat:
![]() PS'em bawię się od niedawna i jeszcze do końca go nie rozpracowałam ale cieszę się, że jest nienajgorzej ![]() Postaram się kiedyś o mocniejszą wersję tego makijażu. Cytat:
![]() Po raz pierwszy chyba na tym forum kto napisał, że rzęsy są pięknie wytuszowane. A zrobiłam to najtańszym tuszem, jaki miałam do tej pory ![]() Cytat:
![]() Elegancko...miło przeczytać takie słowa
|
|||||||
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny makijaż, taki spokojny. staranne cieniowanie, ładne połączenie kolorów.
wygladasz uroczo Śliczne brwi |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Wygladasz zaje**ście. Naprawde bardzo udany makijaż. Szacunekxd
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba
zdecydowanie kolorki dla Ciebie!!
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorek idealnie pasuje do Ciebie. Ja osobiście mocniej zaakcentowałabym rzęsy czarnym tuszem, zarówno te dolne jak i górne. Oczy stałyby się wtedy bardziej wyraziste i takie z pazurem
|
|
|
#45 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cieszę się i dziękuję ![]() Cytat:
![]() Wbrew pozorom, to był makijaż na dzień, dlatego też nie szalałam za bardzo Tuszowałam dość mocno jak na mnie...
|
||
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny makijaz, ale nie wiem czy zdjecia sa przeklamane, bo ja tu raczej widze granat i turkus - czerni nie widze ale to moze wina zdjecia. Gdybys dala wiecej tego ciemniejszego koloru byloby jeszcze lepiej
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
o!
mam cudny turkusowy cień i uwielbiam turkusowe ciuchy. Cień leży bo się nie umiem nim umalować. wreszcie mam skąd zaczerpnąć pomysł. Wykonanie rewelacja! może mi się uda podrobić. Dziękuję bardzo!
|
|
#48 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Granatu nawet nie posiadam niestety ![]() Kolejna sugestia odnośnie tego ciemnego cienia... W takim razie będę musiała zmalować coś mocniejszego...![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że mogę być w czymś pomocna
|
||
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
O kurczę
to pozytywna reakcja ![]() muszę przyznać, ze ten makijaż jest bardzo zdecydowany, przyzwyczaiłaś nas do spokojnych make-upów, ten jest wyjatkowo wyraźny i... po prostu super wyglądasz |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładnie
Kolorek śliczny.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
"Dziękuję Igusia
![]() Bo głównie o oczy tu chodziło Na ustach jedynie Tisane... Cała reszta "robi" za tło Bardzo podoba mi się Twoje skojarzenie Na wszystkich zdjęciach jest mój naturalny kolor oczu Chcesz farbować włosy? Nie! Igusia! Teraz masz śliczne Ew. bardzo jasny brązik ale nie takie, jak mam ja...[/quote]" miał być cytat ojej nieumiem pisać na forum![]() Drugie skojarzenie z królową śniegu piękną ale nie wyniosłą jak tamta z bajki, tylko raczje łagodną . Tisane- ten balsam co tak śłicznie pachnie nie ? Ahh oczka boskie a cień sie nie zlewea tylko wydobywa kolor oka co jest dziwne bo podobno własnie kontrastowy kolor pełni taka funkcje . A włoski po zastanowianiu to faktycznie w mnie lepiej cieplejszy kolorek.
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Rzeczywiście tej czerni jest niewiele, ale makijaż sam w sobie jest bardzo ładny. Znakomicie pasuje ci kolor niebieski, wyglądasz w nim tak zimowo
. Podoba mi się, że potrafiłaś wkomponować ten błękit/turkus w codzienny makeup.
|
|
#53 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kilka z tych poprzednich w zamierzeniu nie miało być spokojnych, ale jakoś tak wyszło Cieszę się, że ten nareszcie udał się jako mocniejszy ![]() Dziękuję Cathy ![]() Cytat:
![]() Tisane pachnie pięknie...tak karmelkowo a czasem lekko miodowo ![]() No i dobra decyzja (odnośnie włosów) Ja tam nie przepadam za bardzo za sztywnymi regułami w makijażu, bo wiadomo, że od każdej zasady są wyjątki Dla mnie makijaż to sztuka a w tej granic raczej nie ma ![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() Cytat:
![]() Teraz wiem, że chłodne tonacje są "moje" i staram się ich trzymać
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

. Ten cień to taka fajan oprawa mi sie to kojarzy z takim magicznym żródełkiem
. Masz naturalnie takie tęczówki? JAk to fajnie wyglada co ciemnych włosków ojj chyba sama sobie na ciemniej przefarbuje

Na ustach jedynie Tisane... Cała reszta "robi" za tło
Nie! Igusia! Teraz masz śliczne 

ojej nieumiem pisać na forum
Dla mnie makijaż to sztuka a w tej granic raczej nie ma