![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Dzien dobry dziewczyny
![]() pogoda taka jakas szaro-bura, bez grama sniegu, do bani. Opis Koty powrotow ze szkoly. Ech... Wracaja mile wspomnienia... Wychowywalam sie w niewielkiej miescowosci, pieknej, malowniczej. Pamietam, ze droga powrotna wiosna to dlugasny szpaler z krzakow bzow (niebieskich). Jesien to dywany z roznokolorowych lisci kasztanow. Zima, w drodze powrotnej zawsze ladowalismy na "gorce grabarczuka". To byla najwieksza gorka do zjezdzania, najbardziej stroma. Lato spedzalam zwykle u dziadkow, w srodku lasu ![]() Piekny czas, naprawde. Oby moj syn mial podobbie dobre wspomnienia... Kurka, wzielo mnie na sentymenty... |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to piątek wieczór, po ostrym i męczącym tygodniu relaks, włączam olewaczkę, jak mówi znajomy z pracy. Zasłuzony relaks. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba też. Obiecywałam sobie, że dzisiaj posprzątam w pokoju, ale chyba nie mam sił. Przynajmniej nie przez najbliższą godzinę.
#4684 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
Trafiła mi się dodatkowa praca,jestem śmiertelnie zmęczona. ![]() Zapomniałam jak się nazywam,to już nie dla mnie ![]() Pomyślałam sobie że pogodzę dwie prace zwłaszcza że po świętach krucho z kasą. Dodatkowo przyplątała mi się infekcja,chyba z przemęczenia. Sypią mi się opryszczki jedna za drugą i czuję łamanie w kościach,oby się na tym skończyło. ![]() Zwykle radzę sobie z opryszczkami,przypiekam je. Ostatnio i na to brakowało czasu,wyglądam koszmarnie ![]() Pociesza mnie tylko to że mam wolną niedzielę i poniedziałek,tak zakładam a co będzie zobaczymy. Miłego wieczoru i miliony ![]() ![]() ![]() ![]() Ps Gorąca kąpiel plus aspirynka może się uda??????? OBY !!!!ja nie mam czasu chorować. Taka ze mnie już Zosia samosia i w przenośni i rzeczywistości ![]()
#4685 |
Zakorzenienie
|
Alketko, trzymaj się jakoś kochana.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Alketo, zdrowiej i nie przesadzaj z pracą
![]() pozdrowiena dla Wszystkich ![]() Babygio, co u Ciebie, dawno się nie odzywałaś ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2008-01-17 o 07:50 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
napiszę post pod postem, żeby ruch w wątku był
![]() miałam dziś dobry dzień, byłam z córką na zakupach i pysznym obiedzie przeważnie moje pobyty w sklepie kończą się tak, że wychodzę ze sklepu wściekła i poirytowana, dochodzę do wniosku, że jestem brzydka i gruba, wszystko jest na mnie za male i za drogie, a dzisiaj było zupełnie inaczej ![]() kupiłam sobie płaszcz i spódnicę, bez nerwów oglądaam kosmetyki, przeglądałam się w lustrach przymierzalni bez wstrętu ![]() chyba mnie ktoś podmienił ![]() ![]() może to ten tygodniowy pobyt na nartach tak zadziałał, bo rzeczywiście, mimo nawału pracy mam lepszy nastrój i więcej siły ![]() Alketo, jak zdrowie ? Dziewczyny, dzie Wy wszystkie jesteście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Jestem tu, przy laptopiku, wyżęta jestem jak flak.
Kończę aktualnie kawa (nie kawę- tak mówią Kaszubi), piję więc kawa, siedzę sobie, relaksuję się. Kupiłam dzisiaj spodnie, z czego się cieszę, bo podobnie jak Tako u Ciebie chodzenie po sklepach jest w 90 % udręką. I w dodatku ta baba w lustrze naprzeciwko złości mnie. Poprzychodziły próbki od dziewczyn z Perfum... będę miała zbowu porcyję testowania. Dzisiaj tworzyłam w pracy fakturę pro forma invoice- w środę (a może się uda jutro...) wysylka tych zabagnionych przeze mnie rzeczy... Inwentaryzujemy z doskoku- wszystko na chybcika. Zobaczy się, co będzie dalej. Dzisiaj nastawiam się na oglądanie- tak rzadko patrzę w telewizję, a o 20.30 będzie na Kulturze Opowieść zimowa Rohmera ![]() Już jest dłuższy dzień, co mnie dźwiga z upadku nastrojowego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
Takusiu Dzięki,wiesz u mnie samoobsługa więc ratuję się jak mogę,trochę lepiej. Wyglądam koszmarnie aż trzy opryszczki ![]() Zakupy z córcią to musi być frajda nie znam i nie poznam....szkoda ![]() Wypoczynek czyni cuda ![]() ![]() ![]() Kota Kapitalne to powiedzenie,włączam olewaczkę ![]() Ja też nie cierpię tego babska w lustrze,może by tak zrobić jak Takuśna,wypocząć wtedy może będze ktoś inny w lustrze????? Sukcesów w pracy. ![]() ![]() Danusiu Rzadko zaglądasz ,może coś mi umkneło???? Dzięki za mail. ![]() ![]() Miłego wieczorku dla wszystkich ![]()
#4691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czy ktoś jeszcze ogląda z nami? Alketo, wypoczywaj, kiedy tylko się da i nie przemęczaj się, a tę babę z lustra ![]() ![]() miego wieczoru dla Was ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4692 |
Zadomowienie
|
Baba w moim lustrze jest stara,brzydka ,gruba i skończyła dziś rano 67(!!!!!) lat.Proszę o nie składanie kondolencji.
#4693 |
Rozeznanie
|
Danusiu , na kondolencje to długo poczekasz , przyjmij proszę moje zyczenia :
Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. A przede wszystkim mnóstwo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia i usmiechu każdego dnia .
#4694 |
Zakorzenienie
|
Danusiu kochana,
zdrowia do cieszenia się wszystkim, co Ci dnie następne będą przynosiły i tego, żeby Ci przynosily ![]() uśmiech, miłość bliskich, i dalszych, radość życia, słońce w oczach, i w ogóle wszystkiego, czego pragniesz i sobie życzysz, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i przyjrzyj się lepiej tej babie w Twoim lustrze, bo ja w nim widzę świetną, wiecznie młodą dziewczynę ![]() edit; filmu nie obejrzałam, był w oryginalnej wersji językowej i zaczęłam coś kombinować, żeby włączyć napisy, a że nie umiem tego robić, uciekło mi pół filmu, więc nawet nie popatrzyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez każdy widzi ,że ty jeszcze młódka jest ![]() Życzę duzo dobrego i takiego samopoczucia jak ma moja mama ( wczoraj skończyła 77 lat , choruje na Rzs ![]() ![]() ![]() czego i Tobie zyczę.
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Danusiu Kochana, nawet pod groźbą karabinu nikt nie powiedziałby o Tobie "stara", o innych epitetach w rodzaju "gruba", nie wspomnę!
Spóźniłam się, ale ... życzę Ci aby ta Twoja młodość trwała jeszcze i trwała i żebyś do kompletu miała zawsze dużo okazji do radosnego usmiechu! Zgadzam sie z Rozterką i jej mamą, najlepiej zatrzymac się na jakims tam etapie (jakby kto nie wiedział, ja mam ciągle 26 albo "góra 27" lat ![]() ![]() Sonato, oooo jak miło Cie widzieć!
#4698 |
Zadomowienie
|
St.Pani nie jesteś stara ,brzydka!!!!!Masz w sobie duzo piękna,,,,,,,,
Z okazji urodzin wszytskiego naj....i proszę chandrę wyrzucić przez okno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Starsza Pani!
Dlaczego się wcześniej nie chwaliłaś? ![]() Życzę Ci wiele zdrowia, spokoju, samych słonecznych dni, spełnienia wszystkich marzeń i stu lat z nami na Wizażu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4700 | |||
Zadomowienie
|
Umysłowym? Zatrzymałam się.
![]() Wewnętrznego,niestety,tyl ko wewnętrznego. I to głęboko ukrytego. ![]() ![]() Przepraszam,czym? ![]() ![]() I całe szczęście,bo nie wszystko w nim widać. ![]() Cytat:
![]() [/quote] Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2008-01-15 o 21:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Jesli zatrzymałas się na poziomie powyżej nastolatka (bo wtedy hormony nam rozum przycmiewają
![]() ![]()
#4702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Ranyrety, Danusiu, narobiłaś mi ochoty na coś słodkiego.
![]() ![]()
#4704 | ||
Zakorzenienie
|
Spozniona o 24h skladam najserdeczniejsze zyczenia:
Zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, dobrych wynikow badan, zdrowia, zdrowia oraz jeszcze raz zdrowia ![]() Nauczylam sie juz ze jak czlowiek zdrow to szczesliwy ![]() Zdrowia Ci zycze kochana St.Pani ![]() ![]() Tak juz nie urodzinowo. Mam maly problem... okej, gigantyczny. Problem ze snem. Jakims cudem moj organizm nauczyl sie zasypiac miedzy 3 a 4. Nawet jesli wstane o 6, to do tej 3,4 bede siedziec i sie meczyc. W dodatku zawsze obudze sie z bolem glowy. Leki ktore mialyby mi ulatwic zasypianie (hydroxizina) nie pomagaja :/. Wczoraj dzieki nim zasnelam godzine wczesniej (ok.2). Ja was blagam, sprzedajcie mi jakis dobry sposob na wczesne zasypianie ![]() Spacery, wysilek fizyczny nie pomaga. Pokoj jest wietrzony. Cieple mleko guzik daje... tylko wywoluje sensacje zoladkowe. W piatek musze zasnac ok 21. :/
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Starsza Pani.
Wszystkiego dobrego. Radosci. Zdrowia. I niechby sie spelnily choc przyslowiowe "trzy zyczenia" Twoje... Pozdrawiam cieplo ze slonecznego dzis Gdanska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ps.Szpiegu,ja kladę się do łóżka ze słuchawkami na uszach i muzyką którą lubię.Przy piątym utworze już śpię.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2008-01-15 o 17:27 Powód: ps.ZASYPIANIE |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Z zasypianiem to padam jak kłoda, ale często budzę się okolicy czwartej nad ranem i miotam po łóżku, już nie zasypiając.. liczę godziny wybijane rzez zegar... wiem, że np za godzinę będę musiała wstać, więc tłumaczę sobie- zasypiaj, zasypiaj... a tu nic.
![]() A na zasypianie dobre jest kakao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zadomowienie
|
Starsza Pani....spoznione,ale szczere..... wszystkiego najlepszego Ci zycze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Rozeznanie
|
Danusiu
Nie mam ani banalnych ani niebanalnych życzeń. ![]() Życzę zdrówka i żebyś była zawsze z nami iskierczko ![]() ![]() ![]()
#4710 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- wysłałam juz tą zabagnioną przeze mnie spawę za ocean, z głowy juz to mam, jeśli DHL nie jej zagubi, to załatwione w terminie, udało się, hura
![]() Dzięki z atrzymanie kciuków! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.