|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Szybciej piszecie niz ja czytam :-P
Co do przekasek imprezowych to ja polecam pizzerinki na ciescie francuskim, szybko sie robi i sa tez smaczne na zimno. |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Chyba już jestem zaspana bo piszę do Was dziwnym językiem i potem muszę edytować ![]() Dobranoc Kochane, stosunkowo udanych snów ![]() ![]() Edytowane przez monika0185 Czas edycji: 2016-07-14 o 22:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś zrobiłam sobie listę rzeczy do kupienia plus ceny za to wszystko. Musze zobaczyć ile kasy mam szykowac jutro wam wstawię razem z fotkami ciuchow. Może coś jeszcze dzięki Wam dopisze (oby nie bo nie zarobimy na to he he)
Padniecie ze śmiechu jak dstalam strój kąpielowy dla mojej kuleczki..Nie wiem co prawda po co mi on ale jest świetny! ! Z fajnych rzeczy, tz powiedział ze bede miała ten mój mutsy igo ;-) i jak dobrze pójdzie to nawet nowy. Znalazłam za 2800 nowy- spacerowe z gondola i do tego z gwarancją. Mam nadzieje ze jeszcze stanieja. Chociaż ten jest fajny , ciemny fiolet. I gwarancja do 4.2018... Powiedzieliśmy sobie ze skoro tyle rzeczy - ciuchow dostaniemy od mojej siostry,pozwolimy sobie na droższy wózek. Spoko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Idę spać bo oglądam jakieś filmy i juz prawie 2ga w nocy. Masakra Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1444 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Ja nie wiem czy to praca moich jelit czasem mi.tak zabulgocze coś ale obstawiala bym bardziej jelita.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Witam się w 19 tc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Mimo, że jestem na l4 to i tak radość przepełnia mą duszę kiedy mamy piątuniunio! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Koleżanka podesłała mi link do łóżeczka jakie zamówiła. Nie jest takie drogie i ładne jak np Pinio Moon ale ma cenę ładną i wygląd całkiem zacny ![]() http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-ka...-szuflada-ID87 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja we wtorek zacznę 21tc i tez nie czuje. Pocieszam sie ze łożysko mam umiejscowione na przedniej ścianie wiec podobno to tez moze tłumić troche odczuwanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obudziłam się dzisiaj zdołowana :< Chyba brak mi adoracji i uwielbienia, bo śniło mi się, że jakiś przystojniak mnie na randkę zapraszał, a ja musiałam odmówić bo przecież mam tż i dzidzie... Trochę szkoda mi się zrobiło ![]() Tęsknie za czasami mieszkania za granicą, gdzie się podobałam i to dosadnie okazywali, ale mam świadomość, że te czasy już minęły i mam inne obowiązki na głowie. Boje się, że zostanę zaniedbaną kurą domową z papkami dla dziecka, obrzyganym swetrem i stertą ciuchów do prania ![]() Mam dziś doła jak nic. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czesto slysze, ze tak wlasnie wygladaja pierwsze ruchy ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
I tez chyba zaczynam myslec o sobie jak o wielorybie, a ponoc w 2 trym kobieta czuje sie taka poekna, ze och i ach. Gow..prawda.
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Te spodnie, ktore kupilam od babko hm spadaja mi z tylka ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Jestem przyzwyczajona do noszenia paska, a tu dopa nie da sie. Trzeci raz dzisiaj przebralam bluzke na czarna i niech mi ktos powie, ze grubas jestem to zamorduje ![]()
Poskramiasz we mnie bestie, poskramiasz we mnie lwa, pojawiasz sie dzis we snie mym niechaj sen trwa... Edytowane przez DoDoo Czas edycji: 2016-07-15 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Planujesz powrot do pracy po maciezynskim? Obowiazki domowe i opieke nad dziecmi mozna potem dzielic z mezem/partnerem ![]() W jakim kraju mieszkalas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
Hej
Co ja się z tą ciąża mam poprzednia była bezproblemowa wszystkie wyniki idealne. A teraz co trochę to coś mi wypada. Od wczoraj na antybiotyki jestem zapalenie dróg moczowych, a nie tak jak myślałam wód. A zmylila mnie bo powiedziała water infection. Z lekarzem się nawet nie widziałam recepta czekała na recepcji a chciałam zapytać o zwolnienie z pracy mam dość mocne bóle pleców i brzucha. W pon mam wizytę z położna. Zazdrosze wam zakupów uwielbiam oglądać co kupujecie. Ja też nadal nie znam płci to dowiem się w następnym miesiącu mam nadzieję. Ja szykuje się już na przyjazd teściowej i urodziny syna. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- LuckySparkle mamy polowkowe tego samego dnia. Na którą godzinę idziesz ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sie juz doczekac nie moge... mimo, ze w niedziele widzialam moja kruszynke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zadomowienie
|
Nesu ja w pierwszym trymestrze miałam dwa razy ta infekcje :/
A pierwsza ciąża też wszystkie wyniki dobre Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Monia przybij 5, też 19 tydz ![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na pewno inaczej wygląda bo dłużej. Pierwszy scan to góra 5 min a ten drugi miałam 15 minut robiony. Ale wiesz wydaje mi się ze zależy też kto robi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry spóźnione z podwodnego Gdańska. Pół miasta sparaliżowane przez te ulewy, czegoś takiego nie widziałam jak żyje u nas
![]() PaniMigdalek jeśli Cię to pocieszy to dziś mam też taki sam gorszy dzień ![]() ![]() ![]() Do tego mi wyszła opryszczka na ustach i wyglądam jak po nieudanym botoksie, nie cierpię tego świństwa ![]() I jeszcze się staram dodzwonić do ZUS-u, ale chyba łatwiejsze jest dostanie się na wolną linię w grze TV ![]()
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nigdzie teraz nie wychodzę a zamówiłam sobie błyszczyk i cienie z Inglota ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Kurcze pisałam wcześniej post i mi zwiał wrrr Migdałku od nas zależy czy będziemy kury domowe. Ja tego nie chce! po porodzie umówie się na brwi pernamentne (marze o tym od dłuższego czasu). Chce się stroić i często wychodzić z domu. Już nawet upatrzyłam sobie boską torebkę zapinaną w pasie. Będę stroic i siebie i naszą kruszynkę. No! Taki mam plan haha Co z tego wyjdzie to zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ciąży mamy większą potrzebę czuć się piękną i docenioną, ale jak na złość nikt tego nie rozumie... Cytat:
Mieszkałam we Włoszech i byłam zgrabna i zadbana... A wiadomo jak tam ubóstwiają zgrabne polskie blondynki, czułam się jak jakaś bogini ![]() Włosi dosadnie okazują zainteresowanie, komplementują są romantyczni, zaborczy, testosteron aż kipi. Oczywiście są też lalusie ala' brylantyna i mega dekolt typu V. Trochę za tym adorowaniem tęsknie... :P W Polsce jestem jedną z wielu... A mój tż jest dość zamkniętym facetem i ciężko mu tak bez okazji powiedzieć coś miłego, pochwalić, zorganizować coś romantycznego, to prosty facet, ale z dobrym sercem. Oczywiście mu o moich rozterkach mówiłam, ale dzień po rozmowie zapomina a ja właśnie czuję się zaniedbana i brzydka... ![]() Cytat:
Ja nie mam tyle kasiory, żeby iść na SPA, a poszłabym bardzo chętnie... :< Spróbowałam poprawić sobie humor nową fryzurą, ale wszyscy fryzjerzy zajęci ![]()
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-07-15 o 13:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie strzelilam rozowa plukanke na wlosy, o taka poprawa humoru
![]()
#1465 |
Rozeznanie
|
A moj maz ciagle chce seksu. Jeden dzien bez wytyrzyma pozniej to mnie zaczyna zameczac..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
A ja się czuję bardzo atrakcyjna w ciąży
![]() Jak widzę trochę więcej ciałka, ten lekko póki co odstający brzuszek, to mnie to strasznie rozczula ![]() Cieszy mnie to, że nie muszę zastanawiać się, czy może w tym roku by nie pojechać na fajne wakacje, a każdy grosz nie wydany na jakieś pierdoły widzę jako inwestycję w Maleństwo ![]() Uwielbiam to, że mogę myśleć do przodu, że mam cel, że za te kilka miesięcy wszystko wywróci nam się do góry nogami ![]() I nie mam zamiaru się zaniedbać ani w trakcie ciąży ani też po porodzie ![]() ![]() Dziewczyny, udało mi się załatwić u lekarza dokument zakazujący mi pracy do porodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Rozeznanie
|
A mi sie marzy bycie kura domowa. Nie trzeba chodzic do pracy i w ogole. Zyc nie umierac. Tylko obiadki sprzatanie i opieka nad dziecmi
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 | ||
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Ja w tym tygodniu zaliczyłam fryzjera i kosmetyczkę a dzis zrobiłam sobie jeszcze oczo☠☠☠ne pomarańczowe paznokcie u rąk
![]() Jak skończę karmić tez zrobie sobie permanentny brwi , bo choć boje sie to juz chyba do niego dojrzałam. Mysle tez o zrobieniu rzęs bo wtedy poranny makijaż ograniczę do podkładu a bede wyglądać jakbym była umalowana. Teraz często jest tak ze jak siedzę w domu to się nie maluje bo szkoda mi cery i nie chce mi się tego potem zmywać - ale przez to czuje sie jak taka kura domowa w dresie i zaniedbana. Obiecałam sobie tez ze jak tylko juz bede mogła to wskoczę na bieżnie i schudnę do 56 kg ( czyli juz w tej chwili to jakies 8 kg). Trzeb mieć jakis cel ![]() Cytat:
Moj ma juz post prawie 4 miesiące ... ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Ja bym nie umiała byc zależna finansowo od faceta Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-07-15 o 14:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja sie nie czuje zaniedbana, moze dlatego ze codziennie wychodze do pracy i staram sie tam ladnie wygladac ![]() Komplementem od mojego TZ jest podszczypywanie mnie w pupe jak zaloze obcisla sukienke ![]() ![]() ![]() ![]() Brzuszkiem chwale sie na lewo i prawo i uwazam ze jest slodziutki i w ogole nie czuje sie jak wieloryb ![]() Ostatnio kochalam sie z TZ pierwszy raz od dluuuuzszego czasu i wiecie co? Jak doszlam to sie poplakalam - normalnie zaczelam ryczec ![]() ![]() ![]() ![]() Wrocilam do zywych ![]() ![]() ![]() Niby troche mi szkoda ze musze chodzic na te praktyki do konca wrzesnia - ale z drugiej strony sobie mysle ze to wlasnie idealna wymowka zeby sie nie zaniedbac w ciazy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.