|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Boze, ciuchy 80/86, czy Wy oszalalyscie?
![]() Ja mam wrazenie, ze do konca zycia w 68 bedziemy chodzic, ciagle dobre ![]() Malwi, musisz mierzyc Ja sie zarzekalam, ze princeski nie chcę i z princeską wylądowalam
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ruda no na swój sposób jest to straszne
![]() Malwi super będzie, góry tych sukni są piękne! |
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo robilam ostatnio dwa lata temu jesli bys chciala to moge wziac przepis od babci i Ci przepisac
![]() Ja tak jak Malwi kompletuje juz ciuszki na 80/86 takie bardziej jesienne juz Suknie piekne! Dlugie rekawy koronkowe byly moim marzeniem ![]() Russ milego pobytu w domu ![]() Jasiek wlasnie sie obudzil Boziu to o ktorej on mi dzis na noc zasnie Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
Trochę mnie nie było.
Mal Dżi piękna suknia. Dół cudowny. Marzył mi się taki taneczny co wiruje w tańcu. Nawet już krawcowa miałam co mi uszyje taką i co ? Uszyła mi falbanistą bo w ostatnim momencie zmieniłam zdanie jak Przymierzyłam podobne w salonie ślubnym. My nosimy jeszcze 62/68 zależy co. Czasami 74. Teraz od kąd karmię butelką dostał apetytu. Albo po antybiotyku tak .. Rus fajnie że odpoczniesz u mamy. Jak będzie pogoda możemy się przespacerować po parku. ![]() Wkładkę do wózka bym kupiła bo ta oryginalna od wózka baby design jest bardzo gruba i modemu za gorąco w niej ale z drugiej strony fajne trzyma. |
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Nie w princesce mam dup.e szafa trzydrzwiowa, w litere a fajnie wygladam, a najbardziej podobaja mi sie takie puszczone.
Dotka bo Wojciech wysoki po starych :-P 68 spodnie juz schowalam. Za krotkie byly. A mojego chopa jeszcze nie ma. Wpadl dzissiaj na 25 minut zjadl i mecz. Nienawidze tych jego treningow, ligii Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malwi sliczne suknie, moja koleżanka miała podobną tylko całą z gipiury Ja natomiast chciałam suknie w stylu empire ale wygladałam jak w piżamie albo w ciazy i tez skonczyłam z litera A ale lekko puszczoną i slicznymi koronkami na dole ahhhh wspomnieniaTez jestem w szoku tych rozmiarów, chyba sobie żarty stroicie wyciagnełam az z tego wszytskiego młodej do spania rampersa 74 i spi jak skate jakis z krokiem w kolanach |
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej ale nie mowie, bo moj wlasnie sprzata lazienke
|
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, no bo ta rozmiarowka jakas dziwna. Koszulka 68 jest np. maleńka
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi zapomniałam napisać że śliczne te suknie
My spodni niektórych nosimy jeszcze 62, niektóre 68 są jeszcze za duże. Koszulki nosimy 62 i 68, tylko body 68 lub 74 no i pajace też 74 będę musiała kupić bo z 68 wyrósł, ale na razie pajacy nie nosimy bo za ciepło jest, śpi w rampersach (rozmiar 68) albo w samych bodziakach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Ahness te koronki na dole moje
To widze, ze Wojciech prrzegonil wszystkich. On sie malutki urodzil bo przeciez 52 cm i 2800g wazyl, a tu teraz wielki chlop. Noo ale jak pojdzie w slady wujka (mojego brata), to bedzie masakra. Bartek ma prawie 2m, but 47! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
Malwi widać masz tłuste mleko
Ewusia my tez spimy teraz w rampersach, pajace poszły w odstawke, chyba nie potrzebnie kupowałam pajace na 68 a my dzis znow siedzimy same bo TZ w komisji rekrutacyjnej siedzi co prawda juz do nas wraca ale jeszcze go wysłałam do Leroy bo bateria do zlewu fajna w promocji i kazałam kupić, co prawda jeszcze zlewu nie mam ale bedzie motywacja zeby zamowic w poniedziałek
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtek to mi w samym bodziaku spi. W ogole nie wiem co mna kierowalo jak kupowalam jedne śpiochy i pajaca. Wprawdzie moze sugerowalam sie tym, ze 74 = 9 miesiecy nooo nie wiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Heloł
![]() Kinga, noo jakbyśmy używali wózka i łóżeczka, to też bym pewnie kupowała 😊 Jagoda też śpi w bodziaku bez rękawów albo w rampersie, jak jest chłodniej. My byliśmy u teściowej, bo dziś ma urodziny i bardzo fajnie było Jagoda wesoła, mimo że miała jedną drzemkę o 11 i to 20 minut tylko ![]() Widzieliśmy się też z o 4 miesiące starszą kuzynką Młodej i się łapały za rączki i chichrały do siebie 😍 słodkie to było ![]() Moje kółka się sprzedały już Myślę czy kupić teraz kolejną chustę (tż mnie zamorduje 😛 czy bluzę oversize żeby wygodnie było nosić jak chłodniej (mam szansę na przeżycie ).
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jak było po 30 to spał w samym pampersie. Teraz śpi w body i skarpetkach które gubi przez noc. W ogóle skarpetki które kupiłam jak szłam powiadomić tz o ciąży zrobiły się już małe
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
dobry dobry
Kuba maruda do kwadratu i wyjec niesamowity ![]() wspomnień ślubnych czar... ![]() moja suknia ważyła więcej od Kubuli teraz i miałam wyczesany złoty ornament i była cygańska do kwadratu Malwi będziesz wyglądać bosko! Ewula po niedzieli zbiórka w parku ahoj przygodo!my też zamówiliśmy wkład do spacerówki i organizer czekamy też na poduszkę
Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2016-07-16 o 19:40 |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wracam do domu. Niech się do mnie nie odzywa bo
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Magda liczę ze Mlody solidarny z mama i dał ojcu popalic
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My dziś pół dnia poza domem, zakupy i odwiedziny u znajomych. Konradek nawet grzeczny jak na to że 0,5 godziny spał tylko teraz odpływa przy cycu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
Russ poka suknie,pliska
zaciekawilas mnie![]() My jeszcze w gondoli ale jak sie zrobi cieplo to spacerowke chyba wyciagne. Ja zamowilam ten organizer z alli. |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przeprosił
|
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
keas ewusia a macie ciotki cyganka klik
Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2016-07-16 o 21:35 |
|
|
|
|
#2815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
Russ slicznie!
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Russ piękna, moja znajoma miała bardzo podobną, pokaż z przodu.
Pokaż co tam dla Jakuba zamówiłaś. Mieta super, że impreza udana, fajnie to musiało wyglądać z kuzynką. Mój też się zawsze do dzieci uśmiecha i rączkę wyciąga, tylko że już dwoje go chciało bić Co za dzień, po prostu nie na widzę jak mąż nie wraca z pracy o godzinie której powinien, miał wrócić o 13 wrócił o 16:30
|
|
|
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Odezwała się ta, co niby brzydka jest :p Sama też na ślubie wyglądałaś zjawiskowo.
Ale Russiandoll, rzeczywiście ładnie
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
Russ pieknie wygladałaś
My sie dziś wybieramna grilla ale przez pogodę siedzenie bedzie w domu, oby młoda wytrzymała w takim tłumie dorosło-dzieciowym ![]() Noc u nas spoko, przetrzymałam młodą z kapielą do 20.40 i była juz tak zmeczona ze poszła spac bez cyrków, dopiero ok 5 zaczeła spac niespokojnie i co chwila sie budzi z płaczem wiec zostawiłam ich z TZtem niech sobie radza a ja sie racze spokojem, maze kapiel wezmę - choc wtedy zazwyczaj młodej sie cycka zachciewa ![]() a moze sesja z dzieckiem? http://showtime.pl/1919/najsmiesznie...cze_ze_smiechu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Ja sie zarzekalam, ze princeski nie chcę i z princeską wylądowalam 

Boziu to o ktorej on mi dzis na noc zasnie 

i tez skonczyłam z litera A ale lekko puszczoną i slicznymi koronkami na dole ahhhh wspomnienia