|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Marzenia spełniamy i na II kreseczki czekamy !! Cz IV
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6312426 6]Tez muszę się wybrać
ale w tym roku spełniam swoje marzenie i lecimy do Hiszpanii za 3 tygodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mnie takie klimaty nie kręcą. Mnie się podoba Pl. I to aktywna żadne morza itd ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale paskudny dzień dzisiaj...za oknem listopad a nie lipiec
Ciemno, ponuro, cały czas leje. Siedzę cały dzień pod kołdrą dzisiaj i walczę z bólem głowy i brzucha Cava - nie testowałam dzisiaj bo wróciłam bardzo późno z imprezy, wstawałam w nocy kilka razy do toalety, więc test i tak byłby mało wiarygodny Ale po południu przyszła szanowna Pani @. 6 dni po odstawieniu - fenomen W sumie to się cieszę, niech tam się wszystko poukłada tak jak należy i niech organizm dojdzie do siebie. A co do ogórków - to tylko kiszone Konserwowych nie lubię.
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Ejj za 3 tyg to Ty będziesz w 6 tyg ciąży i będziesz przyklejona do miski
bo będziesz "spawac" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6312393 1]
Ja muszę wziąć mojego męża w końcu w góry bo był tylko raz i to prZejazdem ![]() [/QUOTE] No koniecznie! Ja uwielbiam góry! A dla takich widoków warto ![]() 1.jpg 2.jpg 3.jpg
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w zeszlym roku odwazylam sie roboc kiszo e do sloikow bo oboje uwielbiamy ale jakos balam sie robic do sloikow na zime i zrobilam 7 ale wyszly super wiec w tym roku rozwine dzialalnosc![]() ![]() A ja jakos tak pozytywnie nastawiam sie w tym cyklu,nawet nie na ciaze tylko ogolnie bo przez 2 mce jakos wogole mnie piersi nie bolaly przed @ i nawet zaczelam sie zastanawiac czy wogole mam owu ale w tym cyklu od wczoraj mnie bolą az dziwne ze bol cyców moze cieszyc przeciez kiedys musi sie udac!!![]()
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahahha dobry żart Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymam kciuki, aby małpa nie przyszła. Ja dla odmiany czekam i niech już przychodzi.
|
|
|
|
#339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja w tym cyklu nawet się nie łudzę bo od 11-15dc mieliśmy przerwę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6312568 6]
Ja w tym cyklu nawet się nie łudzę bo od 11-15dc mieliśmy przerwę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#341 |
|
Konto usunięte
|
Ja się nie łudzę na ten cykl bo z tz mieliśmy przerwę od przytulanek od 11-15 dc
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My na razie nie wybieramy sie na dalsze i wyższe wycieczkowędrówki bo to 2 tyg od zabiegu, zalecają oszczędzanie się przez min. 4 tyg. Taaa... Ja już tabatę zaliczyłam (niejedną), 25 km wycieczkę rowerem i 20 km marsz po pagórkach Ale z ostrożności daleko od domu się nie wybieramy na chwilę obecną![]() Melkaa_89 My też tylko PL aktywna ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Qazsew Trzymam kciuki!!!
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Lilo a gdzie myślicie w Tatry?
Ja póki co bardziej zwiedzajaco i "nisko". Z moją córką inaczej się nie da. Marzą mi się jakieś wodospady Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) no i Kościelec jako taki "delikatniejsza" opcja w tamtym rejonie. Jak się nie uda z noclegiem w Murowańcu to pewnie Chochołowska i Czerwone Wierchy. A jak nie (bo nic nie mamy jeszcze zarezerwowanego) to będziemy spać w Toporowej Cyrchli- mamy tam sprawdzoną miejscówkę- i codziennie gdzieś indziej pójdziemy![]() A twoja córka jak duża jest? Bo jak lubisz wodospady to na pewno dolina 5-ciu stawów by ci podpasowała
|
|
#345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas teraz już milusio i cieplutko się zrobiło, lepiej na wieczór niż wcale...ale było beznadziejnie :/ Ehh, no może i lepiej, że przyszła, będziesz pewna, że wszystko ok jak odczekasz swoje ![]() Jak to nie lubisz konserwowych jak ja lubię?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a gdzie tak pięknie?
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6312048 6]Ma swoje plusy i minusy xd jest nowy i od razu wskoczył na stanowisko menadżera przez co jest bardzo książkowy i przepisowy
![]() Dziewczyny chyba zatestuje w sobotę za tydzień bo już od kilku dni mnie cycki bolą xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kciuki!
|
|
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witajcie dziewczyny! U nas tydzień zapowiada się bardzo upalnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas dzis deszczowo i pochmurnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W Tatrach jest parę ścieżek zwiedzająco- niewymagająco- spacerowych i są piękne
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez.
Ale chyba wolę to niż upały po 35 stopni ![]() Dziś dopiero 3 dzień brania duphastonu, już nie mogę się doczekać, żeby go odstawić i w końcu po okresie zacząć robić sensowne badania
|
|
|
|
#354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezuuuu ile żeście nastukały stron
Ja miałm taki weekend szalony że nie miałam kiedy zajrzeć. W piątek ja miałam wychodne, w sobote mąż, a wczoraj byliśmy z sąsiadami na grunwaldzie, a skończyło się popijawą pod klatką a potem do północy oglądaliśmy harrego pottera, no bo jak to tak w piątek nie obejrzeliśmy, wczoraj powtórki też nie, no to trzeba było samemu sobie poradzić wieczorem Miłego dnia dziewczyny !
|
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie 3 dc. Strasznego doła załapałam tym razem. Weekend i teściów na szczęście jakoś przeżyłam. W sobotę upilam się strasznie podczas grilla z powodu tego doła więc wczoraj samopoczucie było nienajlepsze.
Korci mnie teraz żeby zmienić pracę bo widziałam trochę fajnych ofert i kusi żeby spróbować skoro z ciążą się nie udaje.
|
|
#357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeżeli to Cię uszczęśliwi to zmieniaj prace ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
zawiechaczarny wcale Ci się nie dziwię. Ja po zmianie pracy zaszłam w ciążę
|
|
#359 | |||
|
Konto usunięte
|
Witajcie
w sobotę popołudniu byłam na forum, dzisiaj wchodzę a tutaj tyle stron doszło. weekend u rodziny tż przeżyliśmy, siostra tż tylko chodziła i gadała że mam dzidziusia w brzuszku .... no i kuzynka tż myślała że dobre nowiny będą, ale rozumie to jak to jest z tymi dniami płodnymi ;p jej mąż pracuje za granicą, i też chwilę starali się o córeczkę więc nawet ok było. z wredną cioteczką nawet się nie widzieliśmy ;D jutro mam wizytę u gin, według testów mam teraz akurat owulację. tż pojechał w trasę rano, ale prawdopodobnie wieczorem wróci. więc może jakieś przytulanki będą ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
o kurcze to wycieczka udana widzę, fajnie tak się oderwać i tak porządnie zmęczyć , przynajmniej człowiek nie myśli wtedy za dużo ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6312048 6]Ma swoje plusy i minusy xd jest nowy i od razu wskoczył na stanowisko menadżera przez co jest bardzo książkowy i przepisowy ![]() Dziewczyny chyba zatestuje w sobotę za tydzień bo już od kilku dni mnie cycki bolą xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6312426 6]Tez muszę się wybrać ale w tym roku spełniam swoje marzenie i lecimy do Hiszpanii za 3 tygodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] też super wycieczka udanego urlopu , już teraz życzę
|
|||
|
|
|
#360 |
|
Konto usunięte
|
Idę właśnie Zakupić testy
najlepiej już dziś bym testowała ale za szybko xdWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

ale w tym roku spełniam swoje marzenie i lecimy do Hiszpanii za 3 tygodnie
żadne morza itd 
Ciemno, ponuro, cały czas leje. Siedzę cały dzień pod kołdrą dzisiaj i walczę z bólem głowy i brzucha
Ale po południu przyszła szanowna Pani @. 6 dni po odstawieniu - fenomen
W sumie to się cieszę, niech tam się wszystko poukłada tak jak należy i niech organizm dojdzie do siebie. 
ale wyszly super wiec w tym roku rozwine dzialalnosc
przeciez kiedys musi sie udac!!

jeżeli to Cię uszczęśliwi to zmieniaj prace