|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Marzenia spełniamy i na II kreseczki czekamy !! Cz IV
Cytat:
Testuj ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Termin @ mam na 28.07 wiec jesli mailach nie przyjsc do najwczesniej 31lipca. Co do ochraniaczy to mojej córze założyłam dopiero jak zaczela rzucać sie po lozeczku ,było to ok 9m.z ,wczesniej nie widziałam takiej potrzeby,wolałam by miała lepszy przepływ powietrza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
A jestes przed @? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- A co do spania z noworodkiem to u nas ta opcja odpada. O ile ja jak w szpitalu spałam z córka w lozku to nie stanowiło to problemu ,tak spanie w trojke nie wchodzi w grę ponieważ moj maz nie kontroluje sie w ogole w nocy. Fajna opcja jest dostawka do lozka dla Malucha wygodne w przypadku mam kp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- a jak taka dostawka wygląda? Na czym to polega?
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam w domu nawet testu i boję się sytuacji z maja... Wtedy też test wyszedł pozytywny i po kilku dniach poronilam wtedy też nie miałam jakiś szalonych objawów. Chyba poczekam jeszcze ze dwa tygodnie, albo wgl poczekam aż gin potwierdzi lub będę czuła większe "dolegliwości ciążowe". Zdechna z niepewności chyba, ale wolę to niż przyzwyczaić się do fasolki a później ja stracić 😳
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Raduska @ powinna być 13. Także ten tego... |
|
|
|
#395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Lilotka moim zdaniem lepiej wiedziec wczesniej. Tobie juz sie spóźnia @ sporo,moze gin dałby Ci duphaston bądź luteinę.
U mnie racZej napewno nic z tego nie bedzie bo w tym cyklu maaaaalo przytulanek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Lilotka luz
Ja nie z takich ![]() Jesteś już po terminie @? |
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Melka dostawka ja miałam taka http://allegro.pl/showitem/description/6058745380.html
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam. Też bym chyba wolała wiedzieć na czym stoję. Może zrób od razu betę?
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym dniu,u nas gdzies tak szaro i ponuro ale co zrobic,wczoraj pisalam ze wrocil u mnie bol piersi co mnie ucieszylo,po tym jak napisalam i poszlam do wc zobaczylam juz okresowe plamienie na papierze
dodam ze nie bylo wczoraj przytulanek zeby mozna stwierdzic ze to po zbyt duzym szalenstwie i prosze mnie tu nie nakrecac implantacja itd![]() pewnie postraszyl wczoraj a jutro juz przyjdzie w pelni silA jeszcze czytajac posty zauwazylam ze ktos usunął konto czy to nie martusia01021992? ciekawe dlaczego![]() Jelonekhihi moja corka od poczatku spala w lozeczku swoim bo ja zwyczajnie balam sie zeby jej krzywdy przez sen nie zrobic,bydzila sie na poczatku na cyca co kilka godzin,bralam ja z lozeczka nakarmilam w fotelu i kazda do soebie szla spac oowiadalo mi takie rozwiazanie,ale wiem ze duzo mam woli spac z dziecmi
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny chyba pojadę po test i jutro rano zrobie. Niestety żeby zrobić bete muszę zrobić termin u Gina bo tu nie ma prywatnych laboratoriów jedynie lekarz może zlecić.
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Lilotka, ja bym zrobiła tak jak dziewczyny mówią. Zawsze możesz szybko pobiec do lekarza po luteine
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Lilotka rozumiem twój strach. Jak test mi wyszedł i zrobiłam betę, to wiedziałam, że muszę się oszczędzać i wymiksowałam się w pracy ze wspinania. Skonczyło się jak się skończyło i nic nie mogłam na to poradzić, ale wiem, że potem wkręcałabym sobie, że może to przez to i zadręczałabym się poczuciem winy. Zrób test, trzymamy kciuki.
|
|
|
|
#408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty go rób już, a nie rano!
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem mężowi, żeby zajechał po pracy do sklepu i mi kupił. Może zrobię i będę spokojniejsza? Albo bardziej niespokojna... Sama nie wiem .
|
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
dlatego może być potrzebna interwencja lekarska
on CI pomoże utrzymać fasolkę
|
|
#411 | |||
|
Konto usunięte
|
Witajcie,
musiałam usunąć swoje stare konto martusia0201... ale jestem już z Wam pod tym nickiem ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
trzymam kciuki testuj
|
|||
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Melka moja była dużo tańsza. Ta to jakiś hit chyba. Podałam jako przyklad. Można taką na Olx za 200 zł wyhaczyc. Ja wszystkie dodatki zdjęłam. Było to bardzo wygodne łóżeczko również w dzien, bo jeździłam nim po całym domu, żeby mieć synka na oku. Służyło nam do 6 miesiaca.
|
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedy testujesz?![]() Lilotka trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!! Dziewczyny proszę, odpowiedcie mi...myspicie, że lot samolotem może rozregulowac cykl? 3-4 dni po terminie, a pojutrze mamy te nieszczesne badania genetyczne... (stresa mam!)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wam dobrze, że testujecie... Ja nawet nie mam co marnować testów, bo mój mąż od 2 tygodni w Norwegii, a mi właśnie teraz wypada owulacja. Pięknie już mnie z tej okazji wysypalo, jak zawsze na owu (swoją drogą, czy ktoś też ma tak, że na owulacje pojawiają się pryszcze, a nie na okres?). Ale, jak wszystko dobrze pójdzie, tzn nie spóźni mi się okres, to za miesiąc owu wypadnie mi w środku urlopu mojego męża w PL. Mam nadzieję, że się uda w sierpniu.
![]() Dziś robiłam hybrydy u stóp mojej klientce, która ma 2miesiecznego maluszka. Wzięła go ze sobą i spał jej na rękach. Cud miód. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#415 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ta dostawka my akurat mamy wieeelkie łóżko właściwie narożnik, bez problemu 3 , a nawet 4 osoby wejdą do spania, więc w przyszłości dzidzia mogła by spać z nami ,i tak sypiam z reguły sama, tż jeździ na tirach, więc dużo miejsca jest, chociaż zawsze się obawiałam że gdzieś można malucha przygnieść. Koleżanka ręką przygniotła delikatnie swojego synka, miesięcznego, ale szczęście nic się nie stało.---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zrobię ten test jeszcze dziś. Ale adrenalina mi podskoczyła. Nie wyrobię do powrotu męża wezmę syna na spacer i kupię test.
|
|
|
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedy testujesz?![]() Lilotka trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!! Dziewczyny proszę, odpowiedcie mi...myślicie, że lot samolotem może rozregulowac cykl? 3-4 dni po terminie, a pojutrze mamy te nieszczesne badania genetyczne... (stresa mam!)
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zrób go. Chyba chcesz z czystym sumieniem iść na badania? (nie wiem czy to inwazyjne)
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Lot raczej nie rozreguluje może stres związany z podróżą znam osoby które przed podróżą dostają nawet biegunki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

jednak boję się robić test.

wygodne w przypadku mam kp

dodam ze nie bylo wczoraj przytulanek zeby mozna stwierdzic ze to po zbyt duzym szalenstwie
i prosze mnie tu nie nakrecac implantacja itd
a dziś prenatalne