|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Ooo, no na bank nie będziemy jej pomagać, ale też się obawiałam że ona sama za dużo już kombinuje, np ale przecież nie będę jej tej głowy dociskala do podłoża i jej hamowala, chyba jakby nie była gotowa to by tego nie robiła
![]() Manu, nasze gwiazdy to chyba obie takie silne gabaryty, może to stąd?
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-07-18 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten moment gdy moje dziecko rozpięte z woombie tak rozkosznie się rozciąga
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Cytat:
Tez to uwielbiam!!! To takie slodkie! Ginger, gratuluje piateczki ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- A co do fotelikow to moje dziecko kocha. Wkladamy do fotelika to od razu wielki usmiech bo wie ze bedzie wycieczka ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jednak nie jestem rannym ptaszkiem...o 5.30 kociak wstał do jedzenia, ok 7 zaczęłam strasznie się irytować, że chce tylko na ręce a mi się mleko ciągnie, wzięcie go na kolana skończyło się kopem w butelkę i jeszcze większą irytacją, bo mocno zabolało...a on biedny już śpiący był i potrzebował, żeby go utulić...jak się w końcu udało położyć z nim do łóżka to w jednej chwili usnął wtulony a mi było tak źle za tą złość... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
jak sie rozciagaja i lapki w gore a nozki do brzuszka i takie slodkie grymasy na buzi ;-)a czy Wasze dzieci juz sie smieja?nie usmiechaja tylko smieja
![]()
#4479 |
Zakorzenienie
|
Pobudki CO GODZINĘ caaaałą noc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na brzuchu dalej protestuje. Nauczyła się też podnosić pupę na piętach, potrafi mi przez to przewędrować na łóżku. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- A ja pytałam fizjoterapeuty i mi powiedział że jak umue sama się podciągnąć to można właśnie na chwilkę podciągnąć żeby ćwiczyła mięśnie brzuszka. Hmm i bądź tu człowieku mądry.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ktore maja chrzciny w sierpniu to kupujecie ubranka 68 czy 62?bo my mamy 7.08 Emi nosi 62 i mysle jaki rozmiar jej wziac. Ogladalam w.reserved wczoraj sukieneczke i 62 wydaje mi sie spora a boje sie 68 ze bedzie wielka na nia i bedzie wygladala jak kupa nieszczescia
#4484 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Znowu cpiesz?
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
A witam witam ja sie go o to tez pytałam za kazdym razem nawet. Wydaje mi sie ze to taki prezencik z okazji 2 miesiaca bo skonczył dzisiaj. O 10.10 dokładnie. Takze podziekowałam za tą synowską miłość jakze czule dzis okazaną. ![]() Roses a masz coś??? Weź podrzuć ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Ja wzielam na 62 bo na niego dopiero sie robia pomału dobre wiec liczyłam ze wytrzyma w tym rozmiarze. Choc ostatnio sie nad tym głebiej zastanawiałam bo to jeszcze miesiac. No ale w 56 tyle chodził... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pragnę donieść, że przytyłam 2 kg ![]() ![]() Czy którys maluch ma naczyniaka? Moja mała miała mała plamke i ta plamka ostatnio rośnie razem z nią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Mialyscie/bedziecie mieć alkohol na chrzcinach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiscie mam sporego naczyniaka a Igorasek plamke/cos rowniez ale moj naczyniak inaczej wyglada wiec nie wiem co to u niego. W kolorze pieprzyka tylko calkiem plaskie ot plamka. Jest sobie i raczej ciagle takie samo. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- U mnie nie wyobrazaja sobie bez. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
My planujemy mieć, ale z lokalu, na bieżąco brany. Może ktoś się skusi na winko czy drinka ale nie spodziewamy się zawrotnych zamówień wiec nie będziemy kombinować z alko na własną rękę bo potem z tym zostaniemy
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
No I gratki Ginger!
![]() |
#4491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ale jest nie duży, taka plameczka wielkości większego pieprzyka.
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Ginger gratulacje!
Cytat:
Teraz Ala nosi 62 więc za miesiąc na pewno byłoby za małe. Ale mam lekkiego pietra że ta 68 będzie za duża. Dziś kurier ma ją przywieźć, przymierzę i zobaczymy. Co do Reserved to oni mają sporą rozmiarówkę, ubranka wypadają większe niż ten sam rozmiar z innych sklepów Tylko u Was do chrzcin zostało już tylko 2 tygodnie z hakiem a u nas miesiąc więc to też różnica Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-07-18 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety będzie choć wolałabym żeby nie było. I albo bierzemy z lokalu 40 zł za flaszkę zwykłej wódki typu żołądkowa albo płacimy 5 zł za osobę dorosła i wnosimy swój alkohol. Mąż wybrał opcję nr 2 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
Wiem, że tak jest na ulotce. Ale Mała je czasem np 15 min, a czasem łyknie tylko 5 minutek. I tak zastanawiam się wtedy czemu dawka ma być taka sama..no bądź człowieku mądry.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My nie. Obiad, tort, kawa herbata-do domu sio ![]() Czyli co robicie? Była położna ostatni raz. Gabi waży 4700 ![]() W nocy mam się nie bać i nie karmić na śpiocha, może nawet od wieczora do rana nie jeść, tak mówiła. Jedynie czego nadal się nie dowiedziałam, to czy dawać jak poznaje na czuja że głodna czy dawać jak już będzie płakać. A na buźce ma trądzik niemowlęcy.Nic z tym się nie da zrobić. Piszecie, że od pediatry wiecie to czy tamto. Jak to robicie? Tzn umawiacie się na wizyty z każdym pytaniem?Czy macie jakiegoś super, że telefonicznie odpowiada? Jutro kontrola u ortopedy, powiemy też o tej szyjce. W środę szczepienia-6w1 i rota.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-18 o 11:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
I po chrzcinach. Weronika zniosła dobrze całe to zamieszanie, w domu mały krzykacz, a przy gościach zachowuje się dobrze
![]() Przez drogę do kościoła zasnęła, ale po wejściu do kościoła po 5 min się obudziła i miała czkawke... kolejne 5 min się rozgladala zdziwiona, a potem już wierciki miała, wiec wzięłam ja na ręce. Zasnęła na chwile na klacie, jak ja wzięłam do chrztu na lezaco to się obudziła. Polewanie woda odbyło się bez krzyku i zasnęła spowrotem. Na sali tez było oki, dopiero przed 23 zaczęła już grymasic, wiec pojechalam do domu, a reszta jeszcze została. W domu zasnęła o północy i spala do 7. Mieliśmy wódkę z naklejka wódka weselna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas była na początku mała czerwona plamka, a teraz się rozrosła, ma nieregularny kształt, intensywna czerwień, na granicy sino-niebieskie. Do tego w takim nieciekawym miejscu, okolice krtani, a czytałam, że jak rozrasta się do środka to istnieje nawet zagrożenie życia, bo dziecko oddychać nie może. Cytat:
Dziękuję! ![]() U nas pediatra tez niby mówiła, że powinno zniknąć, ale raczej nie mogę tego tak zostawić i czekać.
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Upolowałam za 8 zł
![]() Już się pierze. http://www.calineczka.pl/sklep/tomy-...6-p-11298.html
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.