|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Mi się bardzo podoba model 54
|
|
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
|
faktyczne ładne buciki
potrzebuje płaskich, chyba jednak będę zmuszona pozawracać głowę rav12345
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się z reguły podobają same szpiczaste, innym czubków sobie nie wyobrażam
|
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, ale są szpice i szpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iice
. Na tej stronce to, no dobra, ze szpiczastych tylko pierwsze mi się podobają (34/72), są najdelikatniejsze z wszystkich.kodeina - a mi z tego typu bucików chyba bardziej model 52 się podoba. Mogłabym je później spokojnie zakładać na codzień. Zresztą swoje (satynowe) buty ślubne zdarzyło mi się już założyć, i nikt się dziwnie nie patrzył .Dopisek: Brytyjska stronka z ofertą obuwia ślubnego: http://www.faith.co.uk
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. [Walter Bagehot] Edytowane przez rav12345 Czas edycji: 2007-12-16 o 02:03 |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=rav12345;6024914]Tak, ale są szpice i szpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iice
. Na tej stronce to, no dobra, ze szpiczastych tylko pierwsze mi się podobają (34/72), są najdelikatniejsze z wszystkich.kodeina - a mi z tego typu bucików chyba bardziej model 52 się podoba. Mogłabym je później spokojnie zakładać na codzień. Zresztą swoje (satynowe) buty ślubne zdarzyło mi się już założyć, i nikt się dziwnie nie patrzył .tak numer 52 jest ładny ale niestety nie mogę nosić tego typu obuwia bo mam nierówne palce u stóp ( ale wszelkie odkryte klapki, sandałki uwielbiam )Ślub mam w zimie więc buty muszą być choć trochę zakryte a szkoda bo najchętniej założyłabym sandały
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, mam ślub 30 sierpnia i zastanawiam sie nad butami. Będę chodzić z TZtem na kurs tańca i przeglądałam właśnie stronki z butami do tańca towarzyskiego. Jak myślicie czy takie buty nadawałyby się też do sukni? Oczywiście białe albo ecru, w zależności od koloru sukni. Pewnie byłyby bardzo wygodne, tylko czy dałabym radę w nich także normalnie chodzić, tzn. np w kościele.
np. cos takiego: http://www.akces.biz/oferta/damskie/8PAS1-KPint.jpg albo takiego: http://www.akces.biz/oferta/damskie/11PAS3-KPint.jpg lub: http://www.akces.biz/oferta/damskie/2X-DPint.jpg |
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
Z wyglądu są bardzo ładne. Chodzić na pewno też dasz w nich radę.
Jednak jeśli je kupisz, nie zakładałabym ich na lekcje tańca (albo upewniłabym się, że można je wyprać). Ja zawsze miałam straszliwie podeptane, dosłownie czarne buty od ćwiczeń .
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli to są typowe buty do tańca to nie będziesz w nich mogła chodzić po betonie, tylko po parkiecie, ponieważ mają podeszwę z bardzo delikatnej skóry, którą łatwo można zniszczyć. Dlatego możesz je zakupić na wesele, ale do kościoła radziłabym Ci wybrać inne.
|
#789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2010-12-03 o 09:36 |
|||
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pomozcie gdzie w Warszawie moge kupic buty slubne ale tak zeby byl jakis wiekszy wybor a nie tylko 5-6 par. bardzo prosze o pomoc.
|
|
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
kina2807 te które pokazywałaś wcześniej podobają mi się bardziej, ale znów te ostatnie po ślubie będziesz mogła częściej założyć nawet na imieniny u cioci
.
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Witam a ja wlasnie zakupilam sobie moje buciki i jestem znich zadowolona i mam nadzieje ze sprawdza sie gdyz sa niewysokie ok 6cm i bardzo wygodne wiec moje poszukiwania bucikow sa zakonczone
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, czy w sierpniu do sukni slubnej powinnam miec buty z zakrytymi palcami, czy moga byc sandalki? bo juz zglupialam
|
|
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
Sandałki mogą być. Ale przypominam, że nie wszyscy partnerzy nie depczą po paluchach partnerkom w trakcie tańca
.
|
#796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie!
mam taki dylemat... mój TŻ jest tego samego wzrostu co ja (jednym słowem oboje jesteśmy niscy no i jeszcze frzyzurę chcę "niską" - tzn. np. koka z tyłu głowy albo rozpuszczone włosy. ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję butów ślubnych ( na kwiecień), bez "szpiców", z zasłoniętymi palcami, i najlepiej na niskim obcasie lub płaskie. Jakby były sensowne balerinki to też mogłyby być
Nie mogę nosić wysokich, mam wadę stawu biodrowego. Kolor jasne ecru lub białe, no i żeby nie były zbyt drogie bo założę je na pewno tylko raz, nie wyobrażam sobie noszenia białych butów. Jestem z Krk.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
moze takie? http://www.allegro.pl/item293261352_...le_slubne.html
te maja delkatny szpic,ale sa plaskie,i chyba niezłe http://www.allegro.pl/item295725937_...picem_hit.htmlalbo http://www.allegro.pl/item292733884_...m_przodem.html
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie absolutnie nie, ale pierwsze i 3cie całkiem ok.
Dzięki ![]() Jeśli macie więcej to poproszę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Madlen - jeśli chcesz najpierw przymierzyć, polecam przeglądnąć ślubną ofertę ->Ryłko<-
Na Allegro jest dosyć dużo Panien Młodych sprzedających buty za max. 80zł, czyli ponad połowę taniej. Cenowo bardzo się opłaca - tym bardziej, jeśli ma to byc wyłącznie na jeden raz. Co do innych wzorów na płaskiej podeszwie - typowo ślubne obuwie znaleźć może byc ciężko. Przeglądałabym więc wszelkie oferty na Allegro pod tytułami "balerinki/białe/ecru" itd.
|
|
#804 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny, wielki sezon ślubny zbliża sie wielkimi krokami...12 lutego zaczynam przymiarki..jednak obeszłam cały Wrocław i nie znalazłam żadnych slicznych butów:/ hmm poszłam na Targi Ślubne i też klapa...podobają mi sie pewne buty w sklepie internetowym...co Wy na nie? Sukienkę mam delikatną, więc i buty takie muszą być. Może Któraś poleciałaby mi jakiś sklep we Wro lub okolicy?? Pozdrawiam i trzymam kciuki za przyszłe Panny Młode
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny gdzie w Warszawie moge kupic ladne wygodne buty do slubu? blagam pomozcie!
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj z butami to naprawdę jest kiepskawo, byłam na targach, w Modzie A4 i wszędzie lipa, to znaczy może nie do końca, bo w tym A4 kilka butów może i było ładnych, ale kosztowały około 300zł. Gdybym chodziła na co dzień w białych butach nie sprawy, może bym kupiła, a tak to co ja później z nimi zrobię? Osobiście będę jeszcze próbowała na ul.Sokolniczej, tam jest wiele sklepików z modą ślubną, byłaś tam? Może jeszcze do Astry, Areny, po galeriach pochodzę. Te które załączyłaś są naprawdę ładne, ja bym sie na takie skusiła. Obcas ok, czubek w moim stylu. A mogę wiedzieć za ile i z jakiej stronki są? ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#807 |
|
Przyczajenie
|
Witam Cie ciepło,
W weekend byłam zalatana więc dopiero odpisuje Buty... Sokolnicza- nie znalazłam nic ładnego, szytko takie, jakby czas sie zatrzymał na 1990 roku, W Arenie podobnie, w Astrze nie patrzyłam, ale znalazłam te Jedyne i nie szukam więcej...oto stronka http://www.butyslubne.com.pl/buty_biale-k-5-pl.jspWłaśnie dzisiaj zamówiłam swoje z różyczką i wyniesie mnie to 145 zł. Obcasik 6 cm, myslę, że nie zmęcze w nim nogi Powiedz mi kochana, jakiego wybierasz fryzjera, jest on moim kolejnym etapem w przygotowaniach. Słyszałam że ponoć dobry jest na ul. Legnickiej obok wypożyczalni kaset wideo Beverly Hills. Ktoś coś o tym salonie wie??Pozdrawiam!!! Madlen, Tobie również polecam tę stronkę http://www.butyslubne.com.pl/buty_biale-k-5-pl.jsp powinnaś coś tam znależć dla siebie
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-20 o 23:40 Powód: post pod postem |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście, powoli widać już, że coś się dzieje na polskim rynku w sprawie obuwia ślubnego. Z tej strony którą podałaś, spośród wszystkich zakładek podobają mi się te (jeśli chodzi o niższe buty)
Ceny od 130zł - 199zł. Większość jednak po 130zł.
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
i te:
|
#810 |
|
Przyczajenie
|
Ładne, bo przede wszystkim delikatne. Kształty nie są chaotyczne...za 5 dni powinnam dostać swoje zamówione, dam znać jaki będzie ich efekt na żywo
Kiedy dziewczyny bierzecie ślub? Ja 12 lipca i strasznie sie nie mogę doczekać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

potrzebuje płaskich, chyba jednak będę zmuszona pozawracać głowę rav12345
)

.