Byłe tableciary plotkary II - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-17, 08:30   #1591
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Madziu, rzeczywiście z tym mieszkaniem się zmówiłyśmy Tylko my chcemy kupować, ale też dwupoziomowe. Cieszę się, że już cię tak nie boli

Kiniu, zapomniałam, że przecież w próbnych halkach się przymierza To było moje jedyne "ale", jestem zachwycona, a szczególnie podoba mi się welon i hafty

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:32   #1592
Mijalea
Zakorzenienie

Kiniu, twoja suknia ma kilka elementow z mojej, dlatego chyba tak mi sie podoba. Tez ma hafty, tyle, ze jest z innego materialu.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:35   #1593
Mijalea
Zakorzenienie

A co do mieszkanka, my tez chcemy kupic , ale nestety tutaj na mieszkanko trzeba okolo 100 000 € , wiec troszke duuuzioo

Stary 2008-01-17, 08:44   #1594
Ray
Zakorzenienie

hello dziewczeta

kinia slicznie

a ja wlasnie obejrzalam skarby jakie moj maz malej kupil... cudenka doslownie ma gust tatus buszuje po dziecinnych i bierze jak wola tylko najlepsze mala bedzie wystrojona za wszystkie czasy hehehe lepiej ode mnie hehe

ja22 mialam sie ciebie wlasnie zapytac jak twoj piesek bo mi sie przypomnialo ze ty jeszcze duzego pieska masz jak dajecie sobie rade z mala i pisekiem?? nie przeszkadza pisek ??
i wklej nam fotoski
Stary 2008-01-17, 08:44   #1595
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu już doszedł mail Ależ bedzie z Ciebie sliczna panna młoda. Najbardzej to mi sie welon podobał niby prosty+ elegancki ale te błyskotki nadają mu jeszcze takiej lekkości i zwiewności. Kiniu a jaki to model i producent sukienki bo chciałabym ja sobie obejzec tez w ich katalogu???

Pomidorko Madziu ale się cieszę z Wami a mieszkanek Na razie nie gratuluję żeby nie zapeszyć. Mijalea a to nowe mieszkanko to dalejo od Waszego obecnego miejsca zamieszkania? A ma ogródek?
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:46   #1596
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Kiniu już doszedł mail Ależ bedzie z Ciebie sliczna panna młoda. Najbardzej to mi sie welon podobał niby prosty+ elegancki ale te błyskotki nadają mu jeszcze takiej lekkości i zwiewności. Kiniu a jaki to model i producent sukienki bo chciałabym ja sobie obejzec tez w ich katalogu???

Pomidorko Madziu ale się cieszę z Wami a mieszkanek Na razie nie gratuluję żeby nie zapeszyć. Mijalea a to nowe mieszkanko to dalejo od Waszego obecnego miejsca zamieszkania? A ma ogródek?
Niedaleko, kilka km, maz bedzie mial blisko do pracy (jak i teraz), bliziutko supermarket i poczta, wiec sie ciesze, bo zawsze po bulki musialam dylowac a ogrodek tez jest.

Stary 2008-01-17, 08:47   #1597
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
A co do mieszkanka, my tez chcemy kupic , ale nestety tutaj na mieszkanko trzeba okolo 100 000 € , wiec troszke duuuzioo
O rajuśku, cena mnie przygniotła No za nasze mieszkanie hcą 160 000 zł, ale cena jest do negocjacji, więc pewnie do 150 000 zjedziemy ale nie dziwię się, że nie możecie teraz mieszkania kupić, cena jest porażająca

A to widzę, że wasze mieszkanko będzie z ogródkiem. Nasze to mieszkanie w takim bloku-kamienicy z cegły,bez ogródka tylko ze strychem zagospodarowanym

28.09.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 08:52   #1598
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
O rajuśku, cena mnie przygniotła No za nasze mieszkanie hcą 160 000 zł, ale cena jest do negocjacji, więc pewnie do 150 000 zjedziemy ale nie dziwię się, że nie możecie teraz mieszkania kupić, cena jest porażająca
No wlasnie to jest to, to co u nas w zlotych, tutaj w euro Mozna kupic mieszkanie na srednim poziomie za 80 000, lepsze sa juz drozsze. W przyszlosci chcemy domek albo mieszkanie, moze jakims cudem sie uda

Stary 2008-01-17, 08:54   #1599
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:

A to widzę, że wasze mieszkanko będzie z ogródkiem. Nasze to mieszkanie w takim bloku-kamienicy z cegły,bez ogródka tylko ze strychem zagospodarowanym

Pomidorko a ile m2 ma mieszkanie i to jest nowe czy po kimś??? Bo my za nasze nowe daliśmy 150 tys i nie wiadomo czy cena nie wzrośnie( tfu tfu zeby nie wykrakać )
Stary 2008-01-17, 08:55   #1600
kina2807
Zakorzenienie

dziewczynki jestem w pozytywnym szoku, wszystkim Wam sie podoba ta suknia
Kasiasiarku jesli chodzi o welon, to ja na poczatku nie chcialam takiego z blyskotkami, ale jak mi go pani wpiela we wlosy, to zmienilam zdanie, moja suknia jest skromna, wiec blyskotki w welonie moga byc

a jeszcze mam do Was pytanie: jaka cene byscie daly za ta suknie, tzn. ile wg Was moze kosztowac?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 08:58   #1601
kasiasiar
Zakorzenienie

oj nie pomyłka własnie sprawdziłam i daliśmy 254 tys

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 08:59   #1602
kasiasiar
Zakorzenienie

Kinu to zależy jaki producent i z kolekcji z którego roku jest suknia ...
Stary 2008-01-17, 09:00   #1603
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko a ile m2 ma mieszkanie i to jest nowe czy po kimś??? Bo my za nasze nowe daliśmy 150 tys i nie wiadomo czy cena nie wzrośnie( tfu tfu zeby nie wykrakać )
Mieszkanko jest w nowym budownictwie, dopiero co kupione przez dziewczynę, ale ona się wyprowadza i chcę sprzedać. Parter ma 57 m2, są tam 2 pokoje, kuchnia i łazienka, a góra nie wiem ile Zobaczymy na 1,5 tygodnia. Zrobię zdjęcia i wam wkleję A cena jest niewysoka jak na mieszkanie po kompletnym remoncie i właściwie zostawiają całą kuchnię i jeszcze telewizor LCD na ścianie. No, zobaczymy

Kiniu, ja bym pomyślkała, że ok. 2500-3000 kosztuje, bo ostatnio koleżanki się hajtają i mniej więcej tyle płacą

Lecę dziewczyny, bo mnie wyrzucą z pracy

28.09.2014

Stary 2008-01-17, 09:04   #1604
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinu to zależy jaki producent i z kolekcji z którego roku jest suknia ...
Suknia z kolekcji z tego roku, najnowsza, nawet na stronie jeszcze nie bylo
Cytat:
Mieszkanko jest w nowym budownictwie, dopiero co kupione przez dziewczynę, ale ona się wyprowadza i chcę sprzedać. Parter ma 57 m2, są tam 2 pokoje, kuchnia i łazienka, a góra nie wiem ile Zobaczymy na 1,5 tygodnia. Zrobię zdjęcia i wam wkleję A cena jest niewysoka jak na mieszkanie po kompletnym remoncie i właściwie zostawiają całą kuchnię i jeszcze telewizor LCD na ścianie. No, zobaczymy

Kiniu, ja bym pomyślkała, że ok. 2500-3000 kosztuje, bo ostatnio koleżanki się hajtają i mniej więcej tyle płacą

Lecę dziewczyny, bo mnie wyrzucą z pracy
jak ja zobaczylam to tez tak sobie pomyslalam, bo w rzeczywistosci na prawde wyglada jeszcze lepiej, a okazalo sie, z eproducent polski i cena mnie normalnie powalila...pozytywnie...1 .650 zl
za to welon 380 zl, ale jak kupuje suknie, to mam rabat 50%

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 09:05   #1605
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko, to na prawde sliczne musi byc to mieszkanie, nie moge sie jzu doczekac zdjec, jejku jak sie ciesze, ze Wam sie udalo taka chate znalezc

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 09:07   #1606
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Ray - piesek ma się dobrze, chiociaż troszkę psoci.
Ma troche żal że nie bawimy się z nią często ale jakieś wielkiej zazdrosci nie ma. Zawsze może pobawic się z moim chrzesniakiem. W prawdzie ma on dopiero 14 miesiecy ale w zabawie są zgodni. On trzyma piłkę i po swojemu mówi do Neli, ona słucha i wszedzie za nim chodzi.

Fotoski wkleje ale później. Teraz maleńka słodko spunia. Może po mojej wizycie u fryzjera ?

Kinuś - suknia śliczna dziekuje za zdjecia
Stary 2008-01-17, 09:07   #1607
Ray
Zakorzenienie

kinia suknia ladna ale jesli moge cos dodac to wydaje mi sie ze w biuscie powinna byc troche szersza.... bo ci sie cycuszki rozchodza na boki... ale tak ladna skromna sukienka welon dalabym z jakimis dodatkami... i cos swiecącego na szyje...

kurcze szkoda ze mojej sukni nie moge znalesc w internecie taka by ci tez pasowala jak moja... poszukam moze znajde... ale powiem ci tez ze ladnie by ci pasowala suknia taka z kolmierzami jak maja poprzymierzaj sobie...

dobra ja zaraz biore sie za pranie dywanu
Stary 2008-01-17, 09:11   #1608
Ray
Zakorzenienie

ja22 to fajnie

ja22 no wklejaj fotoski fryzurki tez... kurcze ja tez chetnie bym zrobila mezowi niespodzianke jakims balejage i w ogole no ale juz sobie daruje do porodu chemie.... ale na pewno po porodzie jak bede tylko sprawna i bede mogla mala zostawic tez wybiore sie do fryzjera dla relaxu i po balejage

ja sie zastanawiam czy i ja cesarki nie bede miec echhh.. rozchodzi mi sie to spojenie... jak sie za bardzo rozejdzie bede miec cesarke wolalabym nie no ale coz 13 lutego mam ostatnie usg to sie okaze jak tam sprawa wyglada
Stary 2008-01-17, 09:11   #1609
kasiasiar
Zakorzenienie

No to Kiniu fajna cena , bedziesz mogła zaszaleć z dodatkami

Pomidorko no to Wam sie trafiła okazja. Pewnie metrazem wyjdzie podobnie jak nasze mieszkanko ale o 100 tys taniej .Łapcie okazje i nie wypuszczajcie z rąk
Stary 2008-01-17, 09:13   #1610
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Ray - piesek ma się dobrze, chiociaż troszkę psoci.
Ma troche żal że nie bawimy się z nią często ale jakieś wielkiej zazdrosci nie ma. Zawsze może pobawic się z moim chrzesniakiem. W prawdzie ma on dopiero 14 miesiecy ale w zabawie są zgodni. On trzyma piłkę i po swojemu mówi do Neli, ona słucha i wszedzie za nim chodzi.

Fotoski wkleje ale później. Teraz maleńka słodko spunia. Może po mojej wizycie u fryzjera ?

Kinuś - suknia śliczna dziekuje za zdjecia
Karolinko piesek troche zaniedbany sie czuje, ale pewnie juz niedlugo bedzie bawic sie z Amelka i wszyscy beda zadowoleni, swietna ta Twoja corcia, masz nawet czas wyskoczyc do fryzjera

ciesze sie, ze suknia sie podoba
Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
kinia suknia ladna ale jesli moge cos dodac to wydaje mi sie ze w biuscie powinna byc troche szersza.... bo ci sie cycuszki rozchodza na boki... ale tak ladna skromna sukienka welon dalabym z jakimis dodatkami... i cos swiecącego na szyje...

kurcze szkoda ze mojej sukni nie moge znalesc w internecie taka by ci tez pasowala jak moja... poszukam moze znajde... ale powiem ci tez ze ladnie by ci pasowala suknia taka z kolmierzami jak maja poprzymierzaj sobie...

dobra ja zaraz biore sie za pranie dywanu
Ray ja na razie tylko przymierzalam taka suknie jaka akurat byla w salonie, ale pozniej uszyja mi wszystko na moj wymiar, wiec pewnie tez inaczej to bedzie wygladac, cos na szyje tez na pewno bede miala, teraz to byla tylko pierwsza przymiarka

mierzylam jedna suknie z kolnierzem i nie za bardzo mi pasowala, mam za krotka szyje

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 09:14   #1611
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No to Kiniu fajna cena , bedziesz mogła zaszaleć z dodatkami
Kasiu dokładnie to samo sobie pomyślałam

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 09:16   #1612
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny ja jeszcze myslalam ewentualnie, zeby dac jeszcze taka koronke jaka jest na wykonczeniu dekoltu takze pod biustem, ale to tylko tak kombinuje, nie wiem czy nie przesadze wtedy, co o tym sadzicie?

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 09:23   #1613
Ray
Zakorzenienie

na dekold dalabym jakeis mieniace sie elementy ja tak mialam polecam to na prawde... odbija sie ladnie buzia od mieniecacych sie elementow i nie trzeba obwieszac sie nie wiadomo czym.... kinia jak chcesz moge ci pozyczyc diadem na glowe bo mam w domu lezy w szafie hihi... jak zdjemiesz welon bedziesz miala ozdobe na wlosach
Stary 2008-01-17, 09:25   #1614
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu A Twój TZ był też z Tobą?? Bo na zdjęciach jakis meżczyzna jest widoczny Jak jemu sie podoba suknia?

Ja zaraz pędzę do pracy. Nie cierpie chodzic do pracy na popołudnie Już od dwóch godzin siedzę i czekam i sie niecierpliwię, i nic pozytecznego nie moge zrobić bo cały czas zerkam na zegarek

życzę miłego dnia
Stary 2008-01-17, 09:35   #1615
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
na dekold dalabym jakeis mieniace sie elementy ja tak mialam polecam to na prawde... odbija sie ladnie buzia od mieniecacych sie elementow i nie trzeba obwieszac sie nie wiadomo czym.... kinia jak chcesz moge ci pozyczyc diadem na glowe bo mam w domu lezy w szafie hihi... jak zdjemiesz welon bedziesz miala ozdobe na wlosach
pomysle na ozdobkami Ray, dzieki za podpowiedz, moja siostra tez miala takie kamyczki swicace powszywane i tez to pieknie wygladalo

a moglabys przesłac mi namaila zdjecia tego diademu> ja bede miala rozpuszczone wlosy, wiec tez nie wszystko bedzie mi pasowac, aha no i suknia jest smietankowa, chociaz te koronki takie jakby srebrne
Cytat:
Kiniu A Twój TZ był też z Tobą?? Bo na zdjęciach jakis meżczyzna jest widoczny Jak jemu sie podoba suknia?
Kasiu nie bylo go ze mna w salonie, to byl chyba chlopak kolezanki, z ktora bylam, przyszla tez moja siostra i szwagier, to wlasnie on wynalazl mi ta suknie

ale TZ widzial suknie na zdjeciach i tez mu sie podoba

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 09:39   #1616
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Wkleje napewno, fryzjera mam o 15.00 maleńka zostanie pod opieką babci i tatusia. Bedą spacerować, mam nadzieję że nie zawoła o cycuszka.

Ray - ja sie ciesze że miałam cesarkę. szczerze to jakbym miała w przyszłosci rodzic to chce cc. ja nie jestem stworzona do naturalnego porodu nie wytrzymała bym bólu

Narazie jestem przy tym że Amelia bedzie jedynaczką
Mąż mówi że za rok robimy rodzeństwo, ale co to to nie

Najlepiej, bo teściowa mówi że za trzy lata hehehe.....
nie wiem co ona ma do tego
Stary 2008-01-17, 09:52   #1617
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia slicznie wygladasz, a suknia jest dopasowana slicznie

Wiecie jaka zla jestem, az mi sie ryczec chce Przyszedl listonosz w sprawie reklamacji (jedna paczka dla mnie zaginela, a gosc wyslalal drugi raz to samo i doszlo) paczki i tata zaczal z nim debatowac, ze tak doszla, doszla... Tak doszla tylko, ze nie ta co zaginela... Aaaaa ja gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuupia to podpisalam, bo juz sie pogubilam i uswiadomilam sobie , ze zle zrobilam, jak listonosz sobie pojechal (( i co ja najlepszego zrobilam ((((((((((((((((((((((( ((((juz sama nie wiem co teraz zrobic (((((

Jak ja uwielbiam panikowac juz dzwonilam na poczte i wszystko wyjasnione, Pani zrobi strzelke od mojego podpisu i bedzie wszystko grac... Mimo wszystko i tak zadzwonie pozniej, przypomniec sie zeby nie wyszlo zamieszania...

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2008-01-17 o 10:19 Powód: Dopisek
zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 10:03   #1618
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kinia slicznie wygladasz, a suknia jest dopasowana slicznie

Wiecie jaka zla jestem, az mi sie ryczec chce Przyszedl listonosz w sprawie reklamacji (jedna paczka dla mnie zaginela, a gosc wyslalal drugi raz to samo i doszlo) paczki i tata zaczal z nim debatowac, ze tak doszla, doszla... Tak doszla tylko, ze nie ta co zaginela... Aaaaa ja gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuupia to podpisalam, bo juz sie pogubilam i uswiadomilam sobie , ze zle zrobilam, jak listonosz sobie pojechal (( i co ja najlepszego zrobilam ((((((((((((((((((((((( ((((juz sama nie wiem co teraz zrobic (((((
oj Marcelko trudna sprawa, jesli juz podpisane, nie znam sie na tym, wiec nie doradze

Mąż i żona...
Stary 2008-01-17, 10:21   #1619
Ray
Zakorzenienie

ja22 to mzoe sciagnij pokarm w buteleczke na wszelki wypadek jak bedzie bardzo glodna to i z butelki zje

ja odporna na bol jestem tzn tak mi sie wydaje... hehehe... mialam juz raz cieta noge na zywca jakos wytrzymalam wiec wiem ze porod przezyje ale w razie co bede krzyczec o znieczulenie heheheh cc wlasnie ja sie boje... czasem wiesz wszystko jest oki a czasem sa komp;ikacje szwy sie babraja i w ogole oj tam co ma byc to bedzie byle by dzidzia sie zdrowa urodzila

mi sie mleczarnia chyba otworzyla bo mleko mi cieknie ciagle i bola cycuszki mam dwa male rozstepy na nich zgroza

dobra biore sie za ten dywam
Stary 2008-01-17, 10:30   #1620
gizelcia
Zadomowienie

Kiniu sukienka bardzo ladna..widac masz gust Ja dobralabym jeszcze do niej dlugie biale rekawiczki Bedziesz najslicznierjsza panna mloda

Dziekuje Wam dziewczynki za opinie na moj temat ale ja jakos nie czuje sie sliczna..kiedy patrze w lustro widze tylko wrak tego co bylo kiedys..Oliwia odebrala mi caly urok..gdyby jeszcze moj maz potwierdzal ze jestem sliczna byloby inaczej..

Karolinko swietny pomysl z tym fryzjerem..chyba tez sie wybiore..musze tylko poczekaz az wloski troche bardziej odrosna..

he he..a Oliwia wstala dzis pozniej niz mamusia..hihihihi..niemoz liwe..zawsze to o0na mnie budzi..no ale kiedy poczula ze mamusi nie ma w lozeczku juz byl placz..kocham to moje dziecko
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości