![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
Cytat:
![]() Jak wyczytałam, masz opory przed kupnem pudru z 2005r.- uważam, że nie powinnaś się zmuszać. Jak wiesz mam ST w różowym i brązowym kolorze- brązowy jest z 2007 i wygląda, pachnie, zachowuje się identycznie jak ten z 2005r. ![]() Ale jak Ty nie lubisz kupować kosmetyków wyprodukowanych te 2 lata temu, to może rzeczywiście się wstrzymaj ![]() ![]() EDIT: Myślałam, że zaraz zejdą ale jednak nie więc wklejam cienie trójki: http://www.allegro.pl/item298598144_...trio_nowe.html http://www.allegro.pl/item298586721_...ie_nr_102.html Może sama bym się skusiła na te pierwsze (06 - Blushing nude, ciekawe jakie są, matowe czy połyskujące?) ale siostra na imieniny coś dla mnie szykuje z Clinikowych cieni, więc się wstrzymam ![]()
![]() |
#1922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam
![]() ![]()
#1924 |
Zakorzenienie
|
to ja Wam polecam spróbowanie z Silver lub Gold Shu nakładanym na jakis róż, ja dzisiaj spróbowałm z matowym brązerem, po muśnieciu Gold'em efekt fantastyczny i właściwie na mojej skórze lepszy niż po szachownicach, a mam takowe dwie i zaczynam się zastanawiać, czy nie polecą jednak w świat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie też nad nimi myślę, tylko nie wiem czy barć perłowe czy metallic ![]() A szachownicy jednak nie przebije taka mieszanka (jak dla mnie), bo w niej są trzy kolory- można mieszać całe, na ukos lub pojedynczo nakładać na powieki- są niesamowicie trwałe jako cienie i przepięknie lśnią ![]() Ale oczywiście to tylko moja osobista opinia. Moja siostra której całym makijażem jest tusz do rzęs powiedziała, że też chce taką ![]() Chciałabym Shimmering Sweets ale pewnie to marzenie ściętej głowy ![]()
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jaki matowy brązer polecasz?Bo jakiś jasny,herbatnikowy np. mat mi się marzy... EDIT:W którymś wątku była chyba ostatnio dyskusja o takich brązerach?Proszę mnie tam wygonić (najlepiej wskazując palcem gdzie iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba na tym wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...111159&page=42 Ale nie jestem pewna ![]()
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
To ten?
![]()
#1929 |
Zakorzenienie
|
Majade
![]() ![]() Tak to ten ![]() Wtedy miałabym już wszystkie kolory jakie chcę: brąz, zimny róż i ciepły róż, ech... ![]() p.s. W końcu wybieram się po kartę przedpłaconą, żeby móc robić zakupy na zagranicznych stronach- jednak widzę, że niektóre kosmetyki są dużo tańsze ![]() ![]() EDIT: Aaaaaaaaaaaa, lepiej nie będę patrzyła ![]() http://search.ebay.ie/search/search....trypage=search EDIT2: Cofam to, że jeszcze tylko Shimmering Sweets wystarczą mi do szczęścia ![]() Ja chcę jeszcze Blushing Bronze ![]() ![]() ![]()
#1930 |
kosmitka
|
A ja podzielę się swoimi wrażeniami nt czwórki teddy bear (i nie będę pierwsza z taką opinią). Może nie mam wprawy w nakładaniu, ale tak ciężko nigdy nie nakładałam żadnych cieni. Pierwszy problem jest właśnie w ich nałożeniu - strasznie ciężko rozsmarowują się po powiece, tworzą się nieregularne plamy, placki. Kolor - w zasadzie żaden. Próbowałam różnych metod - pędzelkiem, pacynką - ale niezmiennie wychodzi mi bardzo lekki odcień i na dodatek z prześwitami skóry
![]() Zachorowałam na te cienie: http://www.allegro.pl/item296526071_...ych_cieni.html ale teraz zastanawiam się, czy to nie będzie wyrzecenie kasy w błoto, skoro tak zachowują się na moich oczętach ![]() I niech jakaś mądra głowa powie, dlaczego ja tak mam?
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, u mnie z misiami nie ma problemu, powieki nimi pomalowane wyglądają jak pomalowane, placki mi się nie robią, skóra nie prześwituje, owszem kolory są dość jasne i do dziennego makijażu, ale właśnie za to je lubię i tak traktuję, nawet malowanie nimi w samochodzie nie sprawia mi kłopotu, ale zaznaczam mam suchą skórę wokół oczu i nawet bazy nie używam,
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1933 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
wczoraj się pomalowałam Miśkiem i cudo-cienie miękkie, aksamitne, świetnie przylegają do skóry i łączą się między sobą. A ten mleczak..ach
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
Tak to prawda, że te cienie nie są mocno napigmentowane.
Dla mnie byłyby idealne na dzień do makijażu w którym nie chcę by było widoczne, że mam mocno umalowane oczy (tyle, że dla mnie mocno umalowane oczy to dla wielu z Was lekki makijaż ![]() Jednak siostra na imieniny już szykuje mi na pewno cienie z Clinique (zorientowałam się ![]() ![]()
#1937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
Na placu Cyryla
![]() ![]() ![]() Do tego obsługa jest miła ale niestety strasznie niekompetentna- pracownica naprawdę niewiele wiedziała, nie orientowała się w asortymencie- pytałam o coś, ona że nie ma, pokazałam jej tester że jest, to ona szuka i szuka, i mówi że jednak nie ma ![]() Ja nie dając za wygraną dalej ją męczę by poszukała, ona że naprawdę nie ma, to patrzę na ten tester i pytam czy może mi go odsprzedać, a ona że nie i nagle ją oświeciło, zajrzała do szuflady i nagle znalazła ![]() Jak ja to lubię.... już sama chciałam za nią poszukać....
#1939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pozbywają się, tzn że mają jakieś niższe ceny?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 | |
kosmitka
|
Cytat:
Na pewno nie odpuszczę klinikom, popróbuję innych metod nakładania, może mocniej przypudrować oko - lub jakaś baza (AAE?). Z tym cieniem, co wkleiłam, chyba jednak się wstrzymam, ze względu właśnie na pigmentację i trwałość oraz wygląd na oczach. Reese czy wobec cieni nie - matowych klinika masz podobne odczucia czy tylko z czwórką misiów masz ten klopot?
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1942 |
kosmitka
|
To tak jak ja - właśnie też bym chciała niematowe
![]() ![]()
![]() |
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zatem muszę wybrać się do pasażu MM (jejku nawet nie pamiętam kiedy tam ostatni raz byłam ![]() ![]() Już kilka razy słyszałam o tym sklepie w pasażu MM, że mają różne ciekawe kosmetyki i dość dobre zaopatrzenie ![]() Na Cyryla myślałam, że będzie lepiej, a tam dużo braków mają...
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
Prosze posiadaczki quada Teddy Bear o mobilizacje i ustalenie skladu kolorow w tej palecie. Zdania, co do najjasniejszej kostki sa podzielone - Mleczak, nie Mleczak
![]() Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie nie Mleczak: poniżej zdjęcie porównawcze.
Tonacja ciepła.
#1947 |
Zakorzenienie
|
Reese piekne dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 |
Rozeznanie
|
witam, wprawdzie tak wielka klinikomaniaczka jak pozostale z was nie jestem, ale i ja sie wkleje ze swoja malutka kolekcja
![]() na zdjeciu: puder: transparency neutral 08 brush on cream liner: true black cienie GWP w zielonym opakowaniu: soft shimmer sierra glaze cienie nr 2: super shimmer rum spice maczek: plum poppy pore minimizer: clair city block sheer shimmer w wersji GWP: golden mialam takze quad teddy bear, ale mimo, iz uwielbiam brazy, nie bylam z niego zadowolona - cienie byly bardzo malo widoczne na powiece |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
Vril raczej nie złotawa. Złoty kojarzy mi się z połyskiem a ten jest matowy. Załączam jeszcze fotkę cieni na skórze. Starałam się dobrze oddać kolory
kociolku a jak oceniasz cień rum spice w porównaniu do teddy bear?? Chodzi przede wszystkim o napigmentowanie i rozprowadzanie cienia
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.