![]() |
#2941 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Hej hej! My już w domu, byliśmy z rodzinami w restauracji świętować naszą rocznicę, dostaliśmy prezenty, czego się nie spodziewaliśmy, poszliśmy na spacer po naszej pięknej toruńskiej starówce, było baaardzo miło
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa, nowy telefon, czyli prezent od męża jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||||
Konto usunięte
|
Wracam po całym dniu do domu i hurtowo was cytuję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Devious Maids" to są takie latynoskie "Gotowe na wszystko". Nie wiem czy tamte oglądałaś, ale klimat zbliżony ![]() Z tą pracą w korpo to ciężki temat. O ciąży powiedziałam tydzień przed zaplanowanym urlopem, bo wiedziałam, że nie chcę już po nim wracać. U mnie w firmie w ciągu najbliższego półrocza będzie wiele dużych zmian, również personalnych i cieszę się, że ten cały chaos mnie ominie ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurka, a ja zapomnialam napisać do tego endo! Jutro na pewno napiszę! Dzisiaj spędziłam cały dzień na wyjeździe, do tego jeszcze z rana jechalam do labo badania robić. Cały dzień na nogach i w efekcie głowa mi pękała. Ale za to zaliczyłam kino. Pierwszy raz w życiu byłam sama w kinie i było całkiem fajnie. Do tego byliśmy w sklepie z wózkami i mamy swój typ: Mutsy EVO ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63134701] Wkurzył mnie trochę i jednocześnie zrobił niespodziankę, bo ustalaliśmy, że nie kupujemy sobie w tym roku prezentów, a on wczoraj wrócił z pracy z nowym smartfonem dla mnie ![]() ![]() Ładna niespodzianka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo podobają mi się też ubrania Elpasa. Cytat:
Teraz planuję dokupić kurtkę, bo bez sensu pół zimy przechodzić w rozpiętej kurtałce. Super, zobaczysz maluszka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ha, czyli ciężkie życie z grafikami ![]() Mam nadzieję, że endo coś doradzi. Nie obwiniaj się, organizm jest w trybie ciążowym i pewnie dlatego tak szaleje. Dobry endokrynolog mógłby zanalizować Ci stosunek Ft3 do Ft4 i dać znac, czy coś da się zmienić dietą. Cytat:
![]() Szkoda, że masz nakaz leżenia, ale mam nadzieję, że to pomoże. Cytat:
Dobrze, że z tokso się wyjaśniło. [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63171441] Dzisiaj spędziłam cały dzień na wyjeździe, do tego jeszcze z rana jechalam do labo badania robić. Cały dzień na nogach i w efekcie głowa mi pękała. Ale za to zaliczyłam kino. Pierwszy raz w życiu byłam sama w kinie i było całkiem fajnie. Do tego byliśmy w sklepie z wózkami i mamy swój typ: Mutsy EVO ![]() ![]() ![]() Co obejrzałaś? Mutsy ma ładny design, wpadł mi w oko swego czasu.
![]() |
#2944 |
Konto usunięte
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63171441]Wracam po całym dniu do domu i hurtowo was cytuję
![]() A ja pozamawiałam ciuchy ciążowe w rozmiarze XL z hm i wielka lipa. Są OGROMNE! A dodam, że ja też nie jestem wiórkiem! Więc śmiało zamawiajcie swój normalny rozmiar z tych ciążowych.Aktualnie noszę spodnie ciążowe w rozm. 40, które dostałam od siostry. Swoje jeansy popakowałam i wyniosłam, bo w żadne się nie mieszczę :p Oj, chyba nie ten wątek ![]() Właśnie licząc miesiącami to czwarty miesiąc skończę 25.07, ale aplikacja wskazuje, że to już nastąpiło. Dla mnie nie ma to większego znaczenia, bo liczę tygodnie i tyle ![]() "Devious Maids" to są takie latynoskie "Gotowe na wszystko". Nie wiem czy tamte oglądałaś, ale klimat zbliżony ![]() Z tą pracą w korpo to ciężki temat. O ciąży powiedziałam tydzień przed zaplanowanym urlopem, bo wiedziałam, że nie chcę już po nim wracać. U mnie w firmie w ciągu najbliższego półrocza będzie wiele dużych zmian, również personalnych i cieszę się, że ten cały chaos mnie ominie ![]() ![]() Miałam cię właśnie poprawiać z tymi miesiącami, ale dziewczyny mnie ubiegły ![]() Kurka, a ja zapomnialam napisać do tego endo! Jutro na pewno napiszę! Dzisiaj spędziłam cały dzień na wyjeździe, do tego jeszcze z rana jechalam do labo badania robić. Cały dzień na nogach i w efekcie głowa mi pękała. Ale za to zaliczyłam kino. Pierwszy raz w życiu byłam sama w kinie i było całkiem fajnie. Do tego byliśmy w sklepie z wózkami i mamy swój typ: Mutsy EVO ![]() ![]() ![]() Trafny opis Devious Maids, też bardzo lubię ten serial ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2946 | ||
Wtajemniczenie
|
NiEBiE Powodzenia na wizycie!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Endokrynologa mam jutro rano, ale coś czuje, że nic nie zrobi skoro resztę wyników mam OK. Na razie nie wracam do tego tematu, żeby nie wywołać ponownie tej samej burzy :P Kiedyś o tym pogadamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63173246]Trafny opis Devious Maids, też bardzo lubię ten serial ![]() muszę zorientować się co jest na netflixie i może zacznę jakiś serial od poczatku ![]() Dzisiaj pospalam do 9:30. Chłopaki mu odpuscili wczesna pobudke z czego bardzo się cieszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- ![]() dziwne rzeczy. Wg kalkulatora jestem w 3 mies. A niektore z Was w piatym... jak to mozliwe? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2950 | ||
Zadomowienie
|
Wczoraj na prenatalnych wszystko super, maluszek ma wszystko na swoim miejscu, ryzyko chorób znikome więc to mnie cieszy najbardziej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63170311]Hej hej! My już w domu, byliśmy z rodzinami w restauracji świętować naszą rocznicę, dostaliśmy prezenty, czego się nie spodziewaliśmy, poszliśmy na spacer po naszej pięknej toruńskiej starówce, było baaardzo miło ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa, nowy telefon, czyli prezent od męża jest super ![]() O matko, dobrze że tak to się skończyło a nie gorzej, niestety kiedyś mnie też taka sytuacja spotkała do tego koleś był naćpany i zaczepił dziewczynę w tramwaju i nikt nawet się nie ruszył żeby pomóc dopiero jak już prawie że ją uderzył to ruszyło na niego kilku facetów ale groźnie to wyglądało |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Wtajemniczenie
|
I teraz doczytalam, ze z tego kalendarza data porodu to 12 lutego!
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#2953 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o kurtkę, to przecież może się okazać, że srogiej zimy nie będzie i uda nam się przechodzić w rozpiętych + sweter + szal. ![]() Cytat:
![]() Z ciuchami oversize mam tak samo. ![]() No i ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63170311]Hej hej! My już w domu, byliśmy z rodzinami w restauracji świętować naszą rocznicę, dostaliśmy prezenty, czego się nie spodziewaliśmy, poszliśmy na spacer po naszej pięknej toruńskiej starówce, było baaardzo miło ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa, nowy telefon, czyli prezent od męża jest super ![]() Bardzo niefajna sytuacja! Dobrze, że skończyło się tylko na przepychankach i strachu, tylko szkoda, że trochę popsuło to Wasz wieczór. [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63171441] Dzisiaj spędziłam cały dzień na wyjeździe, do tego jeszcze z rana jechalam do labo badania robić. Cały dzień na nogach i w efekcie głowa mi pękała. Ale za to zaliczyłam kino. Pierwszy raz w życiu byłam sama w kinie i było całkiem fajnie. Do tego byliśmy w sklepie z wózkami i mamy swój typ: Mutsy EVO ![]() ![]() ![]() Wypady do kina solo są fajne! Możesz wybrać film, jaki chcesz i nie zastanawiać się, czy towarzysz się nie nudzi. ![]() Jeśli chodzi o wózek, to kosmos - nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę i co może być tym, co chcemy i potrzebujemy. Nie wiem jak my to ogarniemy... Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63173246]Trafny opis Devious Maids, też bardzo lubię ten serial ![]() A jaki serial polecasz? Ja mogę polecić: (dramat, sensacja) Peaky Blinders, Vikings, Shameless, Sons of Anarchy (zakończony, ale długi, chyba z 8-9 sezonów), Luther (krótkie chyba 3 sezony, zakońzony), Homeland, the Killing (również zakończony), Band of Brothers (zakończony, 1 sezon), The Pacific (zakończony 1 sezon), (komedie, obyczaj): The last man od Earth, Downtown Abbey, Hart of Dixie (zakończony, bardzo lekki). Dużo tego! ![]() ![]() Dziękuję! Ale Was oszukałam, bo wizytę mam jutro, a nie dziś. Pomyliło mi się. ![]() Słuchajcie, ja nie chcę zapeszać, ale chyba dostałam miniaturowy zastrzyk energii! ![]() ![]()
![]() |
#2954 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() W końcu jedenn wolny dzień ![]() Wstalam, pieslawe wyprowadziłam i teraz zabbieram ssie za sprzatanie, a pozzniej za gorowanie kapusty na bigos i leniuchhowsnke na hustawce ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą mnie też te wyliczenia dziwią, bo nawet tutaj na wątku widać rozbieżności w liczeniu o kilka dni. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj robię bigos z cukini
![]() Dwa dni byliśmy poza domem (oczywiście wracaliśmy na noc) i muszę powywalać rzeczy z lodówki :p Mam cichą nadzieję, że w czwartek poznam płeć i jeszcze porobię jakieś dziewczyńskie zakupy na wyprzedażach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
Lidka super że Twój maluch też taki ruchliwy. Dla tatusiów to pewnie niesamowite zjawisko zobaczyć swojego szkraba w brzuchu mamusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie było mnie chyba ze dwa tygodnie na wątku przez obronę dyplomu,całe te przygotowania, poza tym mialam tez inne sprawy na głowie. Chyba nawet nie będę próbować was nadrobić bo to raczej nierealne ![]() U mnie w miare ok, chociaż mdłości mam większe niż wcześniej. W czwartek idę na USG genetyczne i powoli zaczynam się trochę denerwować.Dziś jeszcze poszłam do łazienki i poleciało trochę krwi,a teraz już jest ok. Tak czy inaczej wziełam duphaston i nie zamierzam dzisiaj nic robic.Wizyte mam za dwa dni i jak nie będzie sie nic działo to widocznie pękło jakieś naczynie krwionośne, tak jak przed miesiącem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zadomowienie
|
Widzę że kilka dziewczyn, w tym ja, czekamy z utęsknieniem na czwartek i badania
![]() Ja wczoraj robiłam placki z jagodami. Jagody umyłam oczywiście, ale wiadomo jak to się myje. W połowie pieczenia zaglądam do resztki jagód, których nie wykorzystałam do ciasta, a tam na górze glizda.... no więc od razu sobie wyobraziłam że pewnie taką samą już upiekłam i zjadłam w placku. Aż mi się cofnęło :/ nic już cały wieczór nie zjadłam a o wpół do drugiej w nocy obudziłam się z taką chcicą na nuggetsy z maca z sosem słodko kwaśnym, że mąż pofrunął. A dziś rano robiłam sos. I doprawiłam pieprzem, a mam w młynku kolorowy. Jezu jak ten pieprz biały śmierdzi... ![]()
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z mojego gotowania kremu z buraka nici, bo potrzebny sok z cytryny, a ja właśnie nałożyłam na włosy olejek i prędko do sklepu nie pójdę. :P A o 14.00 jadę do Tż do pracy, bo idziemy oglądać / kupować nowe drzwi zewnętrzne i chyba pójdziemy do hurtowni z akcesoriami dla dzieciaczków pooglądać wózki. Także siedzę z kotem na kanapie. ![]()
![]() |
#2962 |
Zadomowienie
|
Zawsze mówił że jakby co to on chętnie będzie latać za moimi zachciankami. A że trafiła mu się żona bez zachcianek
![]() ![]() U nas wózek raczej na 100% Bebetto bo znam właścicieli i wiem że mi szczerze doradzą i nie będzie problemu z ewentualnymi wadami.
#2963 |
Zakorzenienie
|
No jasne, skoro się zadeklarował, to niech teraz jeździ. Poza tym co? Tylko my kobiety mamy odczuwać niedogodności ciążowe? Niech chłopy też coś z tego mają.
![]() Ja zachcianek nie mam jeszcze absolutnie żadnych. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2964 |
Raczkowanie
|
kurcze sama bym zjadla nuggetsy z takim sosem... no i frytki do tego. na szczescie maca mam daleko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Natalia mnie też mdli, odrzuca lub mam zgage po większości warzyw. A przecież powinnyśmy ich dużo teraz jeść.
![]() Lidka, mój by pojechał. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2967 | |
Zadomowienie
|
A może byś się zdziwiła?
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() a co do warzyw współczuję ![]() ![]()
![]() |
#2968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lidka mój też by pojechał ![]() ![]() Furjatka : fasolke mogłam jeść na początku, teraz nie wcisnę chociaż normalnie uwielbiam. Bobu zjadłam w tym sezonie może 5 ziarenek i miałam dość.Mam kukurydze jeszcze to może sobie ugotuję, ale ona ma znowu sporo cukru. Edytowane przez NataliaMB Czas edycji: 2016-07-19 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
Mój by nie pojechał ze względu że do najbliższego mamy jakieś 35km
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, czytam Was cały czas i cieszy mnie każda pozytywna wiadomość! U nas po usg genetycznym odetchnęłam, nie powtórzyła się wada z pierwszej ciąży
![]() Co do płci ![]() ![]() ![]() O nuggetsach musicie pisać?! Seerio! Nie każdy ma męża który pojedzie do maca a ochotę narobiłyście ![]() Natalia jak poszła obrona? Ja też już po ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.