|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Witajcie
nemus gratulacje Teraz trzymam kciuki za znależienie lokum ![]() Dorinko no no no Twój Tz powinien dostac order wzorowego męzczyzny Bo pochwały od nas ma juz zapewnione ![]() W przyszłym tygodniu Tz ma urodziny, no i wczoraj kupiłam mu na allegro maszynkę do strzyżenia z Philipsa Sam się szykował do zakupu sprzetu, ale stwierdziłąm, ze lepiej jak ja mu ją sprezentuje Nie moge się doczekac kiedy dojdzie Strasznie nie lubię czekac na przesyłki z allegro, jakoś mało cierpliwa jestem
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Bry dzień.
Vadi: A co ty chcesz wiedzieć? Ja wam o ślubie chyba relacjonuję na bieżąco i i tak za dużo ![]() Też Wam powiem, że wczoraj Tż przeszedł samego siebie, ale o co chodziło to dla siebie zostawię )))))
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1833 |
|
*sportaddict*
|
witam Was moje drogie, Dorinko - Tż sie spisal
![]() ja tylko przelotem, bo własnie wrocilam z uczelni, teraz musze posprzątać i przygotowac sie na korki, potem rozmowa o prace nr 3, potem lece tam gdzieś wczoraj, potem korki a potem ![]() Madlen, ja bym chciała zobaczyc nie musi być od razu na zywo zadowolę się zdjęciami
|
|
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu ostatnio nie czuję w ogóle apetytu i chęci na jedzenie, mąż przestał jeść obiady w domu bo mówi że mu wystarcza to co zje w pracy i na śniadanie w domu (fakt je sporo a i zapasy ma spore) więc ja nawet nie mam motywacji żeby coś pichcić. No nie wiem czemu to tak się porobiło
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi: nie ma jeszcze co pokazywać.
Jak zaczne suknię przerabiać i będzie zaczynała wyglądac sensownie to możeee
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1837 | |
|
*sportaddict*
|
poświęć się w szlachetnej sprawie
![]() jeszcze tylko jutro o 11 i spokój na ten tydzien ![]() i trzymaj też kciuki, żebym nie zasnęła na stojąco gdzieś w międzyczasie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Ale najpewniej to wam pokażę zdjęcia ślubne
![]() Sukni się nie spodziewajcie jakiejś rewelki skromna będzie bardzo.
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1840 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Po całym pokoju walają mi się płatki złota, niedokończony obraz stoi na sztualudze, blejtram pod, szkila się wala nie wiem już gdzie a mi tak fajnie się was czyta
. Tyle do zrobienia a ja na razie jestem tylko umówiona z modelką . Ps. Moja mama znalazła na naszej klasie moją kuzynkę (16 lat). Ja dotarłam jeszcze do jej fotki (adres ma na naszej klasie) i jestem w szoku . Nie spodziewałam się, że to powiem, ale czy jej rodzice to widzieli? Czy ona nie zdaje sobie sprawy z tego, że bardzo łatwo tam trafić chociażby rodzinie? Czy nie jest jej wstyd? Może przesadzam, ale już na każdej imprezie rodzinnej będę widzieć w niej pustą 16-latkę która szuka 22-letniego faceta koniecznie z samochodem i lubi imprezy z dużą ilością alkoholu
|
|
|
|
#1843 |
|
Gość
|
dziękuję, dziękuję!
Właśnie intensywnie poszukuję pokoju i jakoś cisza póki co, ale szukam dalej! |
|
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie o tym sa te artykuły wszystkie negatywne nt naszej-klasy... Wydaje mi się, że to brak świadomości, bo cóż innego???Cytat:
|
||
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zyczę powodzenia!
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Taka totalna bezmyślność. To już nawet nie ważne, że moja mama to znalazła i myślimy teraz o kuzynce to co myślimy, ale jak to musi wyglądać dla obcych W jakim ona się świetle stawia . Widziałam różne zdjęcia moich znajomych: z imprez, z chłopakiem/dziewczyną i zawsze myślałam "normalni ludzie, bawią się, kochają się", a gdy patrzę na profil kuzynki (szczególnie na fotce) to mam całkowicie inne myśli... Ja się liczę z tym, że na mój profil będzie wchodzić moja mama (i wchodzi), jakaś dalsza rodzina, nauczyciele, sąsiedzi i nie wiadomo kto jeszcze
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam pierwszym bezsłonecznym od pary dni popołudniem
![]() Cytat:
![]() Nema trzeba było w Warszawie szukać pracy wtedy ja bym Ci wynajęła pokoik, bo od lutego wolny będzie
|
|
#1848 |
|
*sportaddict*
|
Twin, dostałaś ode mnie PW z namiarami na hiszpański?
|
|
|
|
#1849 |
|
Gość
|
Twin, to bardziej praca znalazła mnie ;p
dziekuje za kciuki
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Vadi dostałam i dostałam też maila z wypełnionymi kwestionariuszami
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta ja też miałam mega skromna sukienkę. No i myslę jak Hihi suknia to ma byc dodatek do panny młodej Dziewczyny mam tyle pracy ze nie wiem w co lapy włożyć ![]() Jak zwykle gdy szanowny pan dyrektor jest na urlopie w biurze zaczyna się sajgon
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu ja też nie wiem w co włożyć ręce... mam do napisania tyle rzeczy... i powinnam to robić wspólnie z kolegą, ale on sobie wszytsko olał i muszę za dwoje pracować...
|
|
#1854 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja mam taką "współpracownicę", że wolę aby już nic nie robiła, niżby miała mi pomagać...
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego wszystkiego pokazałam TŻ-owi profil kuzynki. W końcu on prawie się kwalifikuje do jej opisu faceta (nie jest wysoki, ale resztę spełnia). No, może nie zapunktuje dodatkowo o niej bo jego samochód nie jest żółty
. W każdym razie mój TŻ się załamał, stwierdził, że trzeba jej zabrać telewizor bo co za dużo to takie są skutki . Dalsze wnioski są takie, że ma pewnie dużo kolegów (w tym drugim, gorszym znaczeniu). Tak ją widzą faceci wśród których ona szuka partnera... TŻ by nie skorzystał, ale niektórzy z jego znajomych chętnie zawarliby z nią znajomość. Znam te dziewczyny którymi się bawili i bardzo mi się kojarzą z tą moją kuzyneczką, przeraża mnie to
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie Hihi jak oddał pierwszą część pracy i potem poszłam na konsultacje to myślałam, że się pod ziemię zapadnę... miał ponad 2 tygodnie na napisanie a robił to 2.01 na kacu... nie muszę chyba odpisywać dokładnych efektów... dlatego też wolę się narobić, ale wtedy mam pewność, że wszystko nie dość, że będzie na czas to jeszcze będzie przyzwoicie zrobione..
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... żeby wszystko wyszło we wtorek będę wiedziała czy zaliczyłam ten semestr i będę kontynuować badanie...Dobra koniec wizażu
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kochane mam pytanie do Was ? - jakie macie zdanie na temat kiecki do ślubu czerwonej ? Jak głosujecie - czerwona czy klasyczna ecru ? Pytam Was licząc na wsparcie, bo sama z tym dylematem mam problem ?
Będę wdzięczna jak się wypowiecie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

Teraz trzymam kciuki za znależienie lokum 
Bo pochwały od nas ma juz zapewnione 

. Nie spodziewałam się, że to powiem, ale czy jej rodzice to widzieli? Czy ona nie zdaje sobie sprawy z tego, że bardzo łatwo tam trafić chociażby rodzinie? Czy nie jest jej wstyd? Może przesadzam, ale już na każdej imprezie rodzinnej będę widzieć w niej pustą 16-latkę która szuka 22-letniego faceta koniecznie z samochodem