|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c
No to trzymam kciuki za burze mózgów, żeby T coś wymyślil żebyście mogli się cieszyć balkonem
![]() Mnie plecy bolały na spacerze i czasem bolą na dole taki "tępy" ból. U mnie juz sie kończa upaly. Do porodu fajnie, gorzej ze spacerami po, jak tak ma lac:/ U mnie nic ciekawego się nie dzieje, za to też mogę pomarudzic
|
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki c
U nas też spacer
cały dzień chodzę z nadzieją, że coś się ruszy. W brzuchu ćmi, w kręgosłupie ćmi, jak się Młody rusza, to aż w szyjce boli, czyli pewnie jak to u mnie - nic z tego nie będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam Was za te spacery
![]() Ja umieram na plecy i stóp. Ale postaram się wyjść może wieczorem z T jak ból przejdzie. Może się młody rozrusza i wyjdzie Co ciekawe niby mam rozwarcie ale czopu nie uraczylam.
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
Ale znowu zepsuł mi się humor po obchodzie
Lekarz mnie zdenerwował bo zapytał się z jakiego powodu tu jestem. To mówię że z powodu planowanego cc. A ten na to "a o tym to my zdecydujemy"... Serio??? To po co mi zaświadczenia od neurologa i pogadanki z ordynatorem. Co za gbur. Tylko ciśnienie mi znowu podskoczyło po tym obchodzie
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to nie są wymysly Twoje ! ![]() Powiedz, że założysz skargę na niego jeśli zignoruje zalecenie i skutkiem tego będzie pogorszenie stanu zdrowia Twojego albo dziecka. Ale mnie zdenerwował.
Edytowane przez kamila_509 Czas edycji: 2016-07-19 o 20:19 |
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś sporo chodziłam żeby rozruszać szyjkę bardziej... Boję się tego oxy jutro
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już teraz musisz dać
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Inka, współczuję ;(
To czekanie nie jest fajne ;( |
|
|
|
#1839 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w dwupaku. Dziś mała strasznie się wierci, boli mnie na dole i chyba znów uciska jakiś nerw, bo dupoplecy też dziś nawalają :/ jak się wkurzę to umyje jutro wszystkie okna..Jutro mam lekarza jeszcze, uparł się koniecznie, że chce zrobić przepływy,nie wiem czemu skoro tydzień temu było wszystko w porządku..no nic lepiej chuchać na zimne, proszę o kciuki
![]() Olutka trzymam za Ciebie mocno kciuki, już jutro będziesz tulić Stasia
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Alloffkowa, musi być dobrze! Ja się cc też boję! Mam nadzieję, że nie rozwyję się od rana i nie urządzę mega histerii
|
|
|
|
#1841 | ||
|
Zadomowienie
|
To prawda, niektórzy lekarze są straszni
Mam nadzieję że na jutrzejszym porannym obchodzie w końcu dowiem się więcej bo nie wytrzymam tego czekania.Cytat:
Trzymam kciuki żeby wszystko pięknie wyszło ![]() Cytat:
Na sali obok nas leżą dziewczyny po cc i dobrze wyglądają Położne im dużo pomagają, ale spacerują w miarę normalnie po korytarzu, więc chyba da się to przeżyć
|
||
|
|
|
#1842 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spacery raczej z nudy niż z nadziei że coś się rozwinie. Cytat:
![]() Cytat:
jenyy kto tam jest od podejmowania decyzji?? Wszyscy i nikt? Dajcie spokoj, tylko wkurzaja ludzi. Nie denerwuj się masz mocny pretekst do cc **Cytat:
![]() Ja trochę poczytałam, przylepilam się do kanapy i idę pod prysznic. Czekam na burze, która miała niby już być po 18.... |
||||
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też dupolecy bolą bo młody jest nisko i coś uciska. ![]() Do tego migrena i zgaga nawet po wodzie niegazowanej. Idę spać. Już się zaczynają smsy, czy rodzę, czemu nie leżę w szpitalu i że mam już rodzic. Jezu, zaraz mnie coś trafi :/ przecież się kurde staram no!
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Olutka, jak sie czujesz na mysl, ze za 12h bedziesz miala Stasia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
Ale mam zjazd psychiczny przed wyjazdem do szpitala... Szok!
Rycze juz ze dwie godziny ze nie urodzę ze nic na mnie nie podziała, że w szpitalu nie ma znieczulenia, że nie chce do szpitala. Mam nadzieje ze jutro o tej porze będzie po wszystkim
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
olutka trzymam kciuki za jutro
niech Staś się szczęśliwie pojawi na świecie ![]() wuncek będzie dobrze
|
#1847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
telefon, a na kazdy adres z którego przyszedł sms lub telefon ślij uchodzce z granatem **** Szalu można dostać, wiem ale to już tak niedługo ***Cytat:
*** dziec i tak musi wyjść nie nakrecaj się psychicznie, lepiej podejdz do wszystkiego optymistycznie. To naprawdę dużo zmienia! Ja wiem ze łatwo jest mówić z boku, ale spróbuj **** zaraz zobaczysz małego ludka trzymam kciuki za turbo akcje ![]() Teoretycznie jutro mogą nam się posypac porody ![]() Olutka, Allofkowa, Inka, Wuncek, Katrina, Nasza Kamila ma jutro tp!!!! Może być urodzaj pamiętajcie że jutro pelnia! I pierwotnie na tą datę się umawialyśmy z co niektorymi więc do dzieła ![]() Elrosa, Kassate jest nadzieja ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- I Izaaa of corse dwa razy przeterminowana chyba że już tuli malucha
|
||
|
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Oj ja też ja też się na jutro piszę !! najlepiej przed wizytą u lekarza, więc mam czas do 18
![]() katrina1606 i Panna_Hanna dziś urodziły ogromne gratulacje
Edytowane przez silver89 Czas edycji: 2016-07-19 o 22:14 |
|
|
|
#1849 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, kciuki za wizytę!!
Kamila, już niedługo!! ![]() Arida, nie ogarniam myślę, że dopiero jak rano zacznie się zamieszanie to histeria może mnie zaatakować ale tż już mówił, że mam mu nie przynieść wstydu więc będę się starać jakoś trzymać...---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- A, po południu tętno Stasia znów na ktg skakało 170-180 prawie ciągle i jakiś lekarz zalecił nam 'napojenie' -dostałam kroplówkę i teraz na ktg wieczornym tętno cudne ani razu nawet aparat nie zawył ![]() Za to pić mi się chce, a już nie mogę
|
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
O kolejne dwa Dzidziole,Panna_Hanna i Katrina gratulacje💐
No to jutro zaciskam kciuki za porody, może być gorąco,w końcu pełnia,tak?😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1852 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest progres! Był u mnie przed chwilą lekarz i powiedział że ze względu na moje wieczorne ktg mam nie jeść rano śniadania
Może coś się kroi (to dobre słowo ) na jutro Rano na obchodzie podejmą decyzję czy robimy cc jutro Oby tak się stało Na wieczornym ktg miałam skurcze co 10 min (teraz też mi się brzuch stawia). Może to ich ruszyło. |
|
|
|
#1855 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*** nie urodzisz ostatnia bo pewnie ja będę ostatnia ![]() głowa do góry *** jakoś plan działania masz ustalony z lekarzami?? Cytat:
|
||
|
|
|
#1856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teoretycznie mam się stawić w piątek o ile nie urodze wcześniej, na dokładne usg dziecka, łożyska i wód, a dziś się dowiedziałam ze nie ma pośpiechu może być poniedziałek 😠 bo kiedyś brali 14 dni po tp, a dziś każdy się boi i wolą dmuchać na zimna i lekarze są przewrazliwieni. No i kuzwa dobrze ze są! Podejrzewam ze pojadę na sile w piątek bo sama już będę w stresie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)) ja też się wkurzam że już 3/4 tuli maluchy ale jeszcze muszę czekać :/ a jak mi się trafi 42 tygodnie nie daj Boże chodzić? To będziecie ze mną miały
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Skurcze nas łapią, wody odchodzą- nasze dzieci się wreszcie rodzą!!! Lipcówki...
Wuncek, przegapiłam Twojego posta
mam nadzieję, że już masz się psychicznie lepiej!! Ja tak płakałam w domu w poniedziałek... Inka, oby to zalecenie niejedzenia śniadania znaczyło, że to już jutro!! ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Iza, rozumiem Twój stres. Jeśli będziesz miała wątpliwości, lepiej chyba zawsze kierować się instynktem i wszystko sprawdzić... Ja też mam trochę obaw czy Stasiu jest w pełni formy, jednak to 8 dni po tp (z usg, bo wg okresu to już ok 30 ;-p) Nie mogę spać. Jednak pani chrapie tu tak, że szok!! ![]() Dawno takiego czegoś nie słyszałam
Edytowane przez olutka Czas edycji: 2016-07-20 o 01:02 |
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarniam się psychicznie już na wielką chwilę
Trzymajcie kciuki!! |
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki zacisniete
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

Lekarz mnie zdenerwował bo zapytał się z jakiego powodu tu jestem. To mówię że z powodu planowanego cc. A ten na to "a o tym to my zdecydujemy"... Serio??? To po co mi zaświadczenia od neurologa i pogadanki z ordynatorem. Co za gbur. Tylko ciśnienie mi znowu podskoczyło po tym obchodzie 

niech Staś się szczęśliwie pojawi na świecie
więc będę się starać jakoś trzymać...