|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Marzenia spełniamy i na II kreseczki czekamy !! Cz IV
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilotka gdybyś musiała obsadzić kwiatami jednorocznymi całe swoje miasto to uwierz mi - zbrzydłyby Ci
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na serio to nowe ziemniaki ze skwareczkami i kefir,bez jajka czy miesa
|
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Lilotka to u mnie zimno jak cholera
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisałam się do marcowego wątku a tam jakoś dziwnie niemiło... Zero przywitania i każda tylko o sobie... szkoda, może lutowe mnie przyjmą albo kwietniowe. 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2016-07-20 o 11:45 |
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Just daj mi link prosze. Przyjdę się przywitać.
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozgość się |
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na upały to sałatki są fajne, wrapy, to się u mnie sprawdza. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- może się jeszcze rozkręci jak więcej mam się pojawi? |
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Podczytywalam marcowki i tam faktycznie dziwnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja jakoś nie umiem się tak odnaleźć, ale może to za wcześniej jeszcze. Kiedyś były wątki łączone np. marcowo-kwietniowe i to też było fajne. Jak bedzie mi dane to wprosze się do lutówek, jeśli tam się nie odnajdę, tym bardziej, ze przeczytałam wasz wątek cały
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lilotka już się przywitała z dziewczynami Dla Ciebie też znajdzie się u nas miejsce |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogóle to byłam dzisiaj u gin. Kropek ma już 3.96cm, serce mu bije 170 uderzeń na minute. Widziałam jak się rusza, widziałam też rączki i nóżki, niesamowity widok
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
A po wizycie zapraszam do nas |
|
|
|
|
#680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zUa_tysica;63221466 Nie zazdroszczę Ci i mam nadzieję, że się podniesiecie. Ja mam też walkę ze sobą, bo od dawna myślę o własnej firmie, ale im bardziej to analizuje tym bardziej dochodzę do wniosku, że za duże ryzyko, bo nie mam "miliona "na koncie w razie czego, a tak strasznie bym chciała, czuję, że to jest moja szansa tylko tchórz ze mnie straszny. Firma w której obecnie pracuję też ma ogromne kłopoty, już od roku, teraz czekam na wypłatę, którą powinnam dostać 10go i coraz bardziej się wkurzam, z jednej strony wiem, że to jest ciężki okres dla firmy, a z drugiej hmmm mamy kredyty, w tym miesiącu zaczynamy invitro i pieniądze są nam potrzebne jak nigdy, boje się że sobie nie poradzimy. Chciałam zmienić pracę, ale jak już podjęliśmy decyzję, że robimy invitro to nie miałaby to sensu, bo zaraz wylądowałabym na L4, nie wiadomo jak z umową itp. Rany dziewczyny mam takiego doła, że szok, wszystko się plącze, nic nie można zaplanować, a stres mi tutaj najbardziej potrzebny W dodatku musieliśmy powtórzyć badanie nasienia przed zabiegiem i po trzech miesiącach brania Profertilu wyniki są jakby gorsze, tzn. z 1% zrobiło się 4 % prawidłowych, ale ilość spadła trochę z 2,8 mln w ml jest 2,4mln, a całkowita ilość w ejakulacie z 8,2mln zrobiło się tylko 4,3mln, ruch w ogóle poleciał na łeb na szyję, więc martwię się, bo za ok 10 dni zaczynam się kłuć, a mój kochany musi się męczyć z plastrami chłodzącymi, bardzo go to piecze i nie wiadomo czy przyniesie efekt PS. U mnie zimno strasznie. |
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że będzie mi to dane przeżyć
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O to już na świeżo wiem, które są nowymi mamusiami! Jak to zleciało, już twój bąbelek ma serduszko |
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój Tż musi chyba zacisnąć zeby i przykładać te plastry skoro mogą pomóc A przy takich parametrach możecie podchodzić do invitro? Wiesz, że z tym nasieniem to jest tak, że 3 mscy brania tabletek jeszcze może po nim nie widać? Do tego niestety trzeba czasu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zua zawiechaczarny, gr8ania ja nie byłam jeszcze w Bieszczadach, ale to mój kolejny cel! Heh mamy potencjalną bazę noclegową i przewodnika-historyka, może się uda wypaść chociaż na weekend późną jesienią Bruised, ania92ania ja uważam, że jak już się planuje ciążę dobrze profilaktycznie zrobić chociaż podstawowe badania ania92ania oby teraz już wszystko szybko poszło ![]() Bruised jak długo brałaś anty? Ja pare ładnych lat i mi lekarz zlecił wykonanie wszystkich badań 3 msc po odstawieniu tabletek, a niektóre jeszcze w trakcie (prolaktyna, tsh, ft3, ft4, tokso, cytlomegalia, różyczka, morfologia). Dzięki temu w maju jak już byłam niecałe 3 msc po odstawieniu miałam obraz tego nad czym jeszcze popracować. U mnie śluz w tym cyklu (5 po odstawieniu) przepiękny jeszcze takiego nie miałam, aż żal mi się nie starać. Mąż ciągle mnie męczy, bo ma ochotę na przytulanki i.., a nie chce ciągle go zbywać, więc co będzie to będzie, ale oficjalnie nie staramy się w tym miesiącu. W poprzednich był, ale nie aż tak ładny. Tylko jedyny problem jaki mam po odstawieniu to baaaardzo skąpe miesiączki. Niby gin mówił, że do pół roku nie ma się co przejmować, ale.. jelonek trzymam kciuki ![]() Lilotka najlepsze są chłodniki albo coś lekkiego. Ja dziś zrobiłam fasolkę szparagową z bułką tartą U nas w Swiss też tak gorąco, ale jutro ma być trochę lepiej ![]() efffpe nie załamuj się @ jeszcze nie ma przecież ![]() malaMi będzie dobrze trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Ależ to zleciało, dopiero co pisałaś, że w następnym tygodniu masz wizytę, a to już jutro. Nawet się nie obejrzysz, a będziecie we 3 ![]() justkonev Martirybka ja też myślę o własnej firmie tylko boję się wtopić...Chyba trzeba nam więcej odwagi. Oby in vitro przyniosło szybko Wam dzidziusia ![]() A ja zaraz zmykam do pracy.. Ehh jak ja jej nie cierpię! Jeszcze 73 dni i koniec Boję się jak nie wiem co, bo nie wiadomo jak szybko w PL znajdziemy pracę, ale jednocześnie nie mogę się doczekać aż się uwolnimy od tych ludzi i tego życia
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
oddaliśmy auto
mam nadzieję, ze w piątek je odzyskam, będę filować na parkingu i jak trzeba to sie przywiążę łancuchem do paki na pocieszenie pojade dziś z mężem na domowy obiad to super taniego baru bo nie chce mi sie gotować
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
zUa
|
|
#687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój ma już 6cm Cytat:
|
||
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

rozgość się