Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-20, 18:20   #1981
itstoolatex3
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Co za masakryczny dzien. W pracy mialam spiecie z HR i z glownym managerem. Szefowa szla za mna murem no ale tak sie zestresowalam, ze tz powiedzial, ze nawet mam nie snic, ze jutro wroce do pracy, bo mnie brzuszek z prawej strony rozbolal(pewnie to nerwy). W kadzym razie od jutra mam wolne, w piatek powinnam zacząć urlop ale jak sie nie pojawie w pracy jutro to potraktuja to jak chorobowe i za urlop mi nie zaplaca... ale wyhde na tym calkiem ok, bo urlop wybiorę w innym terminie. Moze bede troche stratna z kasa, ale moja kruszynka jest wazniejsza od największych pieniedzy, takze zaczynam czas opieprzania sie do 1 sierpnia... pewnie wtedy wroce ale jeszcze nie wiem jaka bedzie sytuacja bo w najgorszyn wypadku wezme zwolnienie na stres i zostane w domu jak najdluzej.

Upal caly czas daje o sobie znac... siedze w domu w samym bikini i wariuje tak jest gorąco.

Wogole mam w te cieple dni straszne uplawy...biale bezwonne... boje sie straszne, ze moglam zlapac jakas infekcje. Chyba sie przejdę do lekarza.
Masakra, odpoczywaj i uważaj na kruszynkę

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 18:20   #1982
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
aa i Socha i Sykut w grudniu tez rodza

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Chyba wstrzelilysmy sie w ciazowe bum

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Czyli kolejny raz jest mi dane rodzic z ksiezna

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Oo ale z niej zgapiara w takim razie!

Cytat:
Napisane przez mewkaa Pokaż wiadomość
Ja nie wiwm tylko gdzie sykut ma brzuch? 🤔

Ja nawet nie wiem kto to

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
wiecie co? kocham być kopana
Ja tez 😍

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Co za masakryczny dzien. W pracy mialam spiecie z HR i z glownym managerem. Szefowa szla za mna murem no ale tak sie zestresowalam, ze tz powiedzial, ze nawet mam nie snic, ze jutro wroce do pracy, bo mnie brzuszek z prawej strony rozbolal(pewnie to nerwy). W kadzym razie od jutra mam wolne, w piatek powinnam zacząć urlop ale jak sie nie pojawie w pracy jutro to potraktuja to jak chorobowe i za urlop mi nie zaplaca... ale wyhde na tym calkiem ok, bo urlop wybiorę w innym terminie. Moze bede troche stratna z kasa, ale moja kruszynka jest wazniejsza od największych pieniedzy, takze zaczynam czas opieprzania sie do 1 sierpnia... pewnie wtedy wroce ale jeszcze nie wiem jaka bedzie sytuacja bo w najgorszyn wypadku wezme zwolnienie na stres i zostane w domu jak najdluzej.

Upal caly czas daje o sobie znac... siedze w domu w samym bikini i wariuje tak jest gorąco.

Wogole mam w te cieple dni straszne uplawy...biale bezwonne... boje sie straszne, ze moglam zlapac jakas infekcje. Chyba sie przejdę do lekarza.

Ups... przeze mnie?
Oo kochana! Zadne pieniadze ci nie wynagrodza zdrowa dziecka! Odpoczywaj i nawet sie niczym nie przejmuj
Ja po cichutku licze na dwa tygodnie wolnego od poniedzialku, musze jutro z szefowa zagadac, bo juz dzisiaj pol dnia siedzialam i nie mialam co eobic wiec surfowalam po necie. Bez sensu w takim razie ze mam przychodzic. A szefowa sama mowila ze od 25 do 5 nie ma co robic i bede mogla sobie zrobic wolne. Mam nadzieje ze nie zmienila zdania

Taaak przez ciebie ale ja bardzo lubie gotowac wiec to bedzie moje nowe kulinarne wyzwanie nigdy nie robilam tego sosu do placka wiec przy okazji sie naucze 😎

Cytat:
Napisane przez karoo30 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie grudniowe mamusie Wcześniej się jakoś nie udzielalam, ale systematycznie Was podczytywalam :p jestem w 18 tc, terminy mam różne - wg OM 24.12, wg usg 22.12 zdecydowałam się napisać bo poczułam pierwsze malutkie ruchy mojego synka (pokazal nam krocze w całej okazalosci :d) i teraz wiem, że nie da się ich pomylić z niczym innym, na razie bardzo laskocza i jest niesamowicie przyjemnie :p a Wy jakie macie odczucia?
Heej! potwoerdzam ze to cudowne czuc maluszka <3 macie jakies imie wybrane?

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 18:26   #1983
karoo30
Raczkowanie

Mam 24 lata, planowaliśmy z narzeczonym ślub i wesele, ale okazało się, że jestem w ciąży (jeden raz zaszalelismy :p) i na ten moment odwołane wszystko pomimo że nie planowaliśmy to od razu byliśmy bardzo szczęśliwi i teraz żyjemy tylko naszym malenstwem :p imię wybraliśmy po moim dziadku i będzie Jaś a jak u was? Imiona wybrane?

Szczęśliwa ze swoim nie-ideałem
karoo30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 18:30   #1984
mewkaa
Zadomowienie

Kamisha no właśnie ja jem
Nie gadam więcej z wami o żarciu bo zbyt dilnie oddzialywujecie na moje kubki smakowe 😐

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Że też nie gadamy o szpinaku?!🤔

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Hejka karoo30
Tu Karol nadaje😆
On to tak fika że aż zaczynam się niepokoić co za urwiska urodze
Jak ja go okielznam 🤔

mewkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 18:31   #1985
motylek85
Zakorzenienie

hej Widzicie, jednak forum to skarbnica wiedzy i można zawsze się czegoś nowego dowiedzieć Debatowałyście o diecie przy kp i jak dla mnie to mogłoby być tak jak piszecie, że nie ma co przesadzać i mogłabym się w pełni cieszyć świętami (od strony kulinarnej rzecz jasna ) Najważniejsze to obserwować swoje dziecko po takich ciężkich, ostrzejszych, czy powodujących alergie pokarmach Pamiętam jak w szpitalu dostawałyśmy na śniadanie do kanapek pomidora i córeczka kobietki z naprzeciwka strasznie płakała od kiedy jej mama zaczęła pomidory jeść. Jak je odstawiła to dziecko spokojne Pielęgniarka powiedziała, że nie powinni dawać nam tych pomidorów bo często się zdarza, że przez to dzieciaczki brzuszki bolą. Tak więc wydaje mi się, że nie ma jakiejś konkretnej diety dla karmiących boooo każde dziecko i każdy mały brzuszek reaguje inaczej i trzeba tak na prawdę samemu sprawdzić na sobie (i dziecku) co szkodzi a co nie. Ja z tych ostrożniejszych jednak i wolałabym mimo wszystko przynajmniej w pierwszym miesiącu życia takich atrakcji specjalnie swojemu dziecku nie serwować Ale absolutnie ani nie nakazuje robić tak samo jak ja ani pochwalać mojego zdania. Ot takie moje podejście do tego i już

A na koniec wam smaka narobię bo wy tutaj takie smakołyki wypisujecie ja zrobiłam dziś szarlotkę na kruchym z bezą pyyyyyyyyyyyszna

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2016-07-20 o 18:33
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 18:33   #1986
mewkaa
Zadomowienie

Kocham być kopana😆
Ale to brzmi😆

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Mój kopie 3,5 cm stopa 😍

Stary 2016-07-20, 18:37   #1987
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Mam 24 lata, planowaliśmy z narzeczonym ślub i wesele, ale okazało się, że jestem w ciąży (jeden raz zaszalelismy :p) i na ten moment odwołane wszystko pomimo że nie planowaliśmy to od razu byliśmy bardzo szczęśliwi i teraz żyjemy tylko naszym malenstwem :p imię wybraliśmy po moim dziadku i będzie Jaś a jak u was? Imiona wybrane?
melduje sie Julek
Cytat:
--

Że też nie gadamy o szpinaku?!🤔

Hejka karoo30
Tu Karol nadaje😆
On to tak fika że aż zaczynam się niepokoić co za urwiska urodze
Jak ja go okielznam 🤔

hahaha, niestety, na szpinak nie mam i chyba nie bede miala nigdy ochoty
moj Julek dzisiaj spokojny, az sie troche martwie ale ja jestem strasznie zmeczona i niewyspana to moze stad ten jego dzisiejszy leniuszek?
Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hej Widzicie, jednak forum to skarbnica wiedzy i można zawsze się czegoś nowego dowiedzieć Debatowałyście o diecie przy kp i jak dla mnie to mogłoby być tak jak piszecie, że nie ma co przesadzać i mogłabym się w pełni cieszyć świętami (od strony kulinarnej rzecz jasna ) Najważniejsze to obserwować swoje dziecko po takich ciężkich, ostrzejszych, czy powodujących alergie pokarmach Pamiętam jak w szpitalu dostawałyśmy na śniadanie do kanapek pomidora i córeczka kobietki z naprzeciwka strasznie płakała od kiedy jej mama zaczęła pomidory jeść. Jak je odstawiła to dziecko spokojne Pielęgniarka powiedziała, że nie powinni dawać nam tych pomidorów bo często się zdarza, że przez to dzieciaczki brzuszki bolą. Tak więc wydaje mi się, że nie ma jakiejś konkretnej diety dla karmiących boooo każde dziecko i każdy mały brzuszek reaguje inaczej i trzeba tak na prawdę samemu sprawdzić na sobie (i dziecku) co szkodzi a co nie. Ja z tych ostrożniejszych jednak i wolałabym mimo wszystko przynajmniej w pierwszym miesiącu życia takich atrakcji specjalnie swojemu dziecku nie serwować Ale absolutnie ani nie nakazuje robić tak samo jak ja ani pochwalać mojego zdania. Ot takie moje podejście do tego i już

A na koniec wam smaka narobię bo wy tutaj takie smakołyki wypisujecie ja zrobiłam dziś szarlotkę na kruchym z bezą pyyyyyyyyyyyszna
no własnie, niech kazdy robi jak uwaza, bo w koncu to matka wie co najlepsze dla dziecka

szarlotka ja dzisiaj sobie dogadzam chipsami

13.12.2016 Julian
Stary 2016-07-20, 18:48   #1988
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham być kopana😆
Ale to brzmi😆

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Mój kopie 3,5 cm stopa 😍

Gigant, wielka stopa
Stary 2016-07-20, 18:49   #1989
kamisha
Zakorzenienie

mewka - smacznego
ja odpalilam grilla hehe bedzie kielba

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Mam 24 lata, planowaliśmy z narzeczonym ślub i wesele, ale okazało się, że jestem w ciąży (jeden raz zaszalelismy ) i na ten moment odwołane wszystko pomimo że nie planowaliśmy to od razu byliśmy bardzo szczęśliwi i teraz żyjemy tylko naszym malenstwem imię wybraliśmy po moim dziadku i będzie Jaś a jak u was? Imiona wybrane?
oo gratuluje imienia moj tż bylby zadowolonu bo to Jan

my mamy dla chlopca Aleksander dla dziewczynki : Klara, Julia, Ola

kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 18:52   #1990
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Mam apke liczaca ruchy dziecka od 20tyg ciazy, minimum powinno byc 10 w ciagu godziny, ja mam 10 w 10 minut
Ja bym na oszalala jakbym miala ciagle liczyc :p Tylko wtedy gdy trzeba

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Mi wypłaca pracodawca więc tutaj nie pomogę.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Ja to osiągam chyba w tłusty czwartek

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Wychodzi na to, że to brzusio tyle waży patrząc na swój to spokojnie widzę 3 kg

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Dasz linka do tej grupy?

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Dziewuszki skoro na tym etapie mamy mało na plusie w kg albo i jeszcze wcale to skąd potem te np 20 kg się bierze? To tak nagle się zaczyna tyć? Gdzieś wyczytałam, że największy wzrost wagi to jest drugi trymestr/początek trzeciego. To jak to jest?
Z tego co wiem przybiera sie 12-15 kg. 20 to juz chyba limit?

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Jesli w poniedzialek fura Julka bedzie w 100% sprawna to moze zaczniemy dopisywac na pierwszej stronie jakie mamy wozki? Widzialam ze dziewczyny na innych watkach tak maja
Wg mnie fajny pomysl. Piszcie a bede dopisywać do danych

Cytat:
Napisane przez jjb Pokaż wiadomość
Cześć

I wczoraj poznałam płeć... będzie drugi synek, z jednej strony to super bo młody marzy o braciszku ale pewnie nie będziemy mieć więcej dzieci a jednak fajnie byłoby mieć córeczkę ... no ale to nie kwestia wyboru na szczęście więc bardzo się cieszymy z tego co jest

AA.. jeśli chodzi o aliexpres to wypatrzyłam sobie to http://pl.aliexpress.com/item/Baby-B...681038754.html
Gratuluje synka

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Ja według OM termin mam na 1.12, ale według USG na 27.11
To i tak bedzie strzelec :P

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_m Pokaż wiadomość
Cytuje Cię zeby linkow nie zgubic i dodac je potem na 1 strone

Cytat:
Napisane przez Velvet Wave Pokaż wiadomość
USG to USG a nasze dzieciaczki tak naprawdę same będą wiedziały, kiedy czas na wyjście

I taka prawda

Cytat:
Witam wszystkie grudniowe mamusie Wcześniej się jakoś nie udzielalam, ale systematycznie Was podczytywalam :p jestem w 18 tc, terminy mam różne - wg OM 24.12, wg usg 22.12 zdecydowałam się napisać bo poczułam pierwsze malutkie ruchy mojego synka (pokazal nam krocze w całej okazalosci :d) i teraz wiem, że nie da się ich pomylić z niczym innym, na razie bardzo laskocza i jest niesamowicie przyjemnie :p a Wy jakie macie odczucia?
Hejka gratuluje synka
Polecam zajrzec na pierwsza strone
Na pewno szybko sie wkrecisz w watek
Stary 2016-07-20, 18:53   #1991
mewkaa
Zadomowienie

Papaya spokojnie
Pewnie się regeneruje i jutro uderzy że zdwojoną siła w brzuch mamusi😆

Stary 2016-07-20, 18:54   #1992
karoo30
Raczkowanie

Super imiona ja mialam mnóstwo dla dziewczynki ale mój maluszek nie zostawił mi złudzeń już w 12 tc :p martwi mnie tylko jedna rzecz - przyjmuje żelazo od 12 tc, bo już przed ciaza miałam zawsze hemoglobine na dolnej granicy (taki mój urok, odziedziczony po mamie). Niedawno byłam w szpitalu z zapaleniem pęcherza i miałam zrobiona morfologie i teraz patrze ze hgb mam 10 a norma jest od 12, czy samo żelazo unormuje mi trochę wyniki czy może można coś więcej zrobić żeby troszkę je podwyższyć?

Stary 2016-07-20, 18:57   #1993
mewkaa
Zadomowienie

Dodoo
Nic mi nie mow tz ma ogromne stopy
Biedny Karol 😣
I nos ma duży i uszy 😣
Kurde kogo ja pokochalam?🤔

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Kamisha dziekuje
Kiełbasy z grilla też bym zjadla 🤐
I kaszanki 🤐

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Olenka😍
U nas miała być Karolinka
Bo jakże by inaczej mogło być 😆

Stary 2016-07-20, 18:59   #1994
kamisha
Zakorzenienie

karoo - a jakie mialas dla dziewczynki?

moj chcial Jasia juniora ale stwierdzilismy ze jednak nie..

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

mewkaa - ja moze fast fooda zjem w piatek

Stary 2016-07-20, 18:59   #1995
karoo30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
karoo - a jakie mialas dla dziewczynki?

moj chcial Jasia juniora ale stwierdzilismy ze jednak nie..

Michalina, Zuzanna, ale najbardziej prawdopodobnym była Zosia

Stary 2016-07-20, 19:00   #1996
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Ja bym na oszalala jakbym miala ciagle liczycTylko wtedy gdy trzeba

Z tego co wiem przybiera sie 12-15 kg. 20 to juz chyba limit?

Wg mnie fajny pomysl. Piszcie a bede dopisywać do danych

Gratuluje synka

To i tak bedzie strzelec

Cytuje Cię zeby linkow nie zgubic i dodac je potem na 1 strone

I taka prawda

Hejka gratuluje synka
Polecam zajrzec na pierwsza strone
Na pewno szybko sie wkrecisz w watek
Prosze mnie zaznaczyc na rozowo

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Mi sie Zosia podoba ale Zofia juz nie :/

iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 19:00   #1997
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
aa Zosia to nie
Zuzie ma siostra tż
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Prosze mnie zaznaczyc na rozowo

nastepna dziewuszka
Stary 2016-07-20, 19:02   #1998
mewkaa
Zadomowienie

Iwona 😚

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

A pamietacie z misia
Moja żona...
Zofjaa...😆

Stary 2016-07-20, 19:03   #1999
papaPapaya
Zakorzenienie

Jaś piekne imie! Ale niestety kompletnie by nie pasowało do nazwiska, dzieci by sie caly czas z niego smialy

13.12.2016 Julian
Stary 2016-07-20, 19:04   #2000
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Jaś piekne imie! Ale niestety kompletnie by nie pasowało do nazwiska, dzieci by sie caly czas z niego smialy
u nas by pasowalo
ale mąż to Jan takze odpadlo..

Stary 2016-07-20, 19:13   #2001
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
Chyba wstrzelilysmy sie w ciazowe bum

Oo ale z niej zgapiara w takim razie!

Ja nawet nie wiem kto to

Ja tez 😍

Oo kochana! Zadne pieniadze ci nie wynagrodza zdrowa dziecka! Odpoczywaj i nawet sie niczym nie przejmuj
Ja po cichutku licze na dwa tygodnie wolnego od poniedzialku, musze jutro z szefowa zagadac, bo juz dzisiaj pol dnia siedzialam i nie mialam co eobic wiec surfowalam po necie. Bez sensu w takim razie ze mam przychodzic. A szefowa sama mowila ze od 25 do 5 nie ma co robic i bede mogla sobie zrobic wolne. Mam nadzieje ze nie zmienila zdania

Taaak przez ciebie ale ja bardzo lubie gotowac wiec to bedzie moje nowe kulinarne wyzwanie nigdy nie robilam tego sosu do placka wiec przy okazji sie naucze 😎

Heej! potwoerdzam ze to cudowne czuc maluszka <3 macie jakies imie wybrane?
Yyy... ja unikam z regoly wszystkiego co z paczki no ale wczoraj sobie pozwolilam i poszedl w ruch gulasz cyganski z Knorr. Tz sie nie kapnął, ze sobie pomoglam proszkiem... na szczescie! Bo ja go od roku upominam, ze takich rzeczy nie mozemy jesc.
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 19:22   #2002
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Mademoiselle_m po mamusi ten brzuszek?😉

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Słyszałam że trzeba trzymać się terminu pierwszego usg
Jeśli są różne
Ale ile w tym prawdy?,,,,

Ja słyszałam, że sugerować się też można terminem z prenatalnego. A późniejsze nie są już takie miarodajne bo dzieci rosną w różnym tempie Ale głowy sobie nie dam uciąć.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Witam wszystkie grudniowe mamusie Wcześniej się jakoś nie udzielalam, ale systematycznie Was podczytywalam jestem w 18 tc, terminy mam różne - wg OM 24.12, wg usg 22.12 zdecydowałam się napisać bo poczułam pierwsze malutkie ruchy mojego synka (pokazal nam krocze w całej okazalosci :d) i teraz wiem, że nie da się ich pomylić z niczym innym, na razie bardzo laskocza i jest niesamowicie przyjemnie a Wy jakie macie odczucia?
Witaj
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 19:24   #2003
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Yyy... ja unikam z regoly wszystkiego co z paczki no ale wczoraj sobie pozwolilam i poszedl w ruch gulasz cyganski z Knorr. Tz sie nie kapnął, ze sobie pomoglam proszkiem... na szczescie! Bo ja go od roku upominam, ze takich rzeczy nie mozemy jesc.
Hahaha ja niestety czesto uzywam tych dan z proszku bo niestety nie mam czasu na cos wiecej ale ten gulasz to musze sama zrobic

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że sugerować się też można terminem z prenatalnego. A późniejsze nie są już takie miarodajne bo dzieci rosną w różnym tempie Ale głowy sobie nie dam uciąć.
Tez o tym slyszalam

13.12.2016 Julian
Stary 2016-07-20, 19:27   #2004
mewkaa
Zadomowienie

No! Ale z pierwszego prenatalnego bo teraz to już faktycznie różnie przybierają na wadze

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Źle się wyrazilam wtedy
Faktycznie chodziło mi o prenatalne
Bo to pierwsze to przecież karol to taka fasola byla
Że trudno było cokolwiek z niego odczytac

Stary 2016-07-20, 19:28   #2005
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Dodoo
Nic mi nie mow tz ma ogromne stopy
Biedny Karol 😣
I nos ma duży i uszy 😣
Kurde kogo ja pokochalam?🤔

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Kamisha dziekuje
Kiełbasy z grilla też bym zjadla 🤐
I kaszanki 🤐

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Olenka😍
U nas miała być Karolinka
Bo jakże by inaczej mogło być 😆

Ale tż chyba nie ma tak wielkich stóp, że buty musi szyć na zamówienie?
Stary 2016-07-20, 19:29   #2006
mewkaa
Zadomowienie

Monia aż tak to nie
Dziękować niebiosom
Ale ja lubię męska nóżke 42 a on ma 45😣

Stary 2016-07-20, 19:29   #2007
karoo30
Raczkowanie

Cytat:
No! Ale z pierwszego prenatalnego bo teraz to już faktycznie różnie przybierają na wadze

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Źle się wyrazilam wtedy
Faktycznie chodziło mi o prenatalne
Bo to pierwsze to przecież karol to taka fasola byla
Że trudno było cokolwiek z niego odczytac

Czyli u mnie 22.12 jednak bo takie miałam na pierwszym prenatalnym

Stary 2016-07-20, 19:31   #2008
monika0185
Zakorzenienie

Moje dziecię początkowo było Jasiem bo wydawało mi się, że będzie chłopczyk A teraz jest Jagoda

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Monia aż tak to nie
Dziękować niebiosom

No to faktycznie konkret stópka
Stary 2016-07-20, 19:33   #2009
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
Monia aż tak to nie
Dziękować niebiosom

Moj tz tez takie ma. Ja to jego butach moglabym plywac.
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-20, 19:34   #2010
mewkaa
Zadomowienie

Kurde nie wiem cxy nie zacznę dekodowac mojego usg 🤔
Tych wszystkich skrótów

Trochę mi lekarz opowiadał podczas badania
Tzn o czaszce, mózgu, kregoslupie, żebrach, kościach udowych, serduchu itd ale co tam namazgrane jest to jestem ciekawa🤔

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości