![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III
Dzisiejszy zakup.
Sweterek h&m 5 zł. Trochę obszerny,ale podoba mi się.
#4682 |
Rozeznanie
|
A to moje zdobycze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ładna Super! A trenczyk za ile? Bo marze o takim i nie mogę znaleźć ![]() Bardzo ładne te 2 rzeczy ![]() A zaraz wrzucę fotki swoich zakupów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam je kiedyś w Glamour - były różne kolory!!ehhh ![]()
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Dzis bylam w lumpku i widzialam swietne buty na malym obcasiku ktore polaczone byly z taka jakby skarpeta;d nie wiem jak to opisac,ale byly naprawde fajne bo mozna bylo regulowac ich dlugosc.Jednak cena zwalila mnie z nog. 65 zl:O
Wczoraj kupilam sliczne szpileczki,nowki,jednak tez za tanie nie byly bo 25 zl.Postaram sie wkleic foty. ps. Jeszcze nigdy nie kupilam nic w lumpeksie za 3 zl.Szczesciary z was |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Wtajemniczenie
|
Czas na mnie
![]() ![]() ![]() 1. Long w paski- Orsay. Ten niebieski w rzeczywistości jest trochę inny. 2,3. Bluzka z Różową Panterą ![]() 4. Koszulka ze Snoopym ![]() 5. Niebieski, cienki sweterek- Orsay. Trochę nieudane zdjęcie. 6. Top w paski- H&M. Edit: Trochę za duże te zdjęcia, więc następne dam za chwilę, bo muszę zmniejszyć. I przepraszam za jakość, ale nie potrafię robić zdjęć w pomieszczeniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 |
Wtajemniczenie
|
1,2- dżinsowa mini spódnica, brzydko wyszła na zdjęciu- Dubbster by H&M
3- brązowa spódnica- Tammy, jakaś dziecięca firma ![]() 4- czarna mini- KappAhl 5- bluzka, prawdziwy kolor trochę inny- att.- nie znam tej firmy 6- Sweterek H&M, prawdziwy kolor to lila. |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
I tu jeszcze trochę ciuszków starszych niż z ostatnich zakupów, ale takich z których jestem zadowolona
![]() 1. bluza z satynowym kapturem- H&M 2. brązowa spódnica- Twenty One 3. long- SisterS Point 4. brązowa spódnica (mam do nich słabość ![]() ![]() 5. rurki Top Shop- co prawda trochę za krótkie i przetarte na kolanach, ale do kozaków super ![]() 6. rurki New Look-ukochane ![]() Edytowane przez kate1991 Czas edycji: 2008-01-17 o 14:37 Powód: zapomniałam o załadowaniu zdjęć :D |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a co sądzicie o tej śliwkowej torebce? Udałoby mi się sprzedać ją na allegro? Nie wiem czy ona jest ładna, ale na pewno nie będę jej nosiła- raczej nie dla nastolatki.
A ta złota? Nie wiem co z nią zrobić, podoba mi się, ale też nigdzie jej nie wezmę, bo nie mam gdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Przyczajenie
|
kate1991, obie są śliczne, myslę, że bez problemu je sprzedasz na allegro i to za niemało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
kate1991 świetne zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kate1991 piekne zakupy ta w paski orsay swietna bardzo mi sie podoba,ja dzis kupilam sportowe adidasa takie bez piety spodnie za kolano i sweterek jutro zdjecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle macie cudowne rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() Miała pokazać Wam moje czarne rzeczy, ale 3/4 zdjęć nie wyszła ![]() Mam w każdym razie 2przecudne tuniki atmosphere, bluzeczkę z lejącym się dekoltem ![]() wszystko czarne a na fotkach -tunika/sukienka George - z trochę nietoperzowatymi rękawami rozm 38 więc ciut za duża na mnie - dlatego rozmyślam co z nią począć ![]() - spodnie, świetnie-bo jedyne, jakich nie muszę skracać (dla dziewczynki 12 lat-kieeeedy to było), po założeniu jak rurki -butki w stylu "dziadziowym" - prawie umarłam ze szczęścia jak zobaczyłam, że to rozmiar 34 -torebka (kiedyś miałam idetyczną) Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-01-18 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Raczkowanie
|
[quote=zioła;6321261]Jak zwykle macie cudowne rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() Miała pokazać Wam moje czarne rzeczy, ale 3/4 zdjęć nie wyszła ![]() Mam w każdym razie 2przecudne tuniki atmosphere, bluzeczkę z lejącym się dekoltem ![]() wszystko czarne a na fotkach -tunika/sukienka George - z trochę nietoperzowatymi rękawami rozm 38 więc ciut za duża na mnie - dlatego rozmyślam co z nią począć ![]() - spodnie, świetnie-bo jedyne, jakich nie muszę skracać (dla dziewczynki 12 lat-kieeeedy to było), po założeniu jak rurki -butki w stylu "dziadziowym" - umarłam ze szczęścia, jak zobaczyłam żerozmiar 34 -torebka (kiedyś miałam idetyczną)[/quote] bardzo rewelacyjna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, jak Wy to robicie, ze takie super ciuszki wynajdujecie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie też nie jest łatwo, ale nabrałam wprawy i poszukiwania coraz lepiej mi idą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
kasieńka-jedne z najładniejszych zakupów. A płaszcz..............
![]()
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
aa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim zakupów, nie wymienię każdej z imienia bo to aż 5 stron postów. Long od kate1991 jest zabójczy (nieodwidział ci się czasem?
![]() Ja tez bylam ostatnio na zakupach, ale nie mam jak zrobić fotek. Mój fon się wykąpał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zadomowienie
|
Ja ide jutro połazić po lumpkach
![]()
![]() |
#4706 |
Raczkowanie
|
Paulinaa oddawaj bluze i niebieska bluzke
![]() karo fajna niebieska tunika ![]() zioła ładna tunikosukienka :d kate1991 fajne brazowe spodnice ![]() I to super: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6318480 A ja wreszcie cos z moich zdobyczy, sweter upolowalam jeszcze przed swietami (uwielbiam!) a torebke w zeszlym tygodniu. Sweter troche oklapł na wieszaku, ale generalnie taki grzybowaty ![]() ![]() ![]() ![]() A Torebka mala, kolor zgaszonej czerwieni (troszke inny niz na zdjeciu). Raczej nie nosze czerwonego ale ta torebka mi sie spodobala ![]() Obie rzeczy Atmosphere ![]()
#4707 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4708 |
Przyczajenie
|
Cześć, byłam w środę w ciuchlandku - masa ludzi ale czasem warto zajrzeć. Kupiłam super dżinsy Nexta (z dodatkiem lycry - tak jak lubię) za 8 zł, kamizelkę golfik - tak miłą w dotyku że szkoda zdejmować- 4,50 , i spódnice DenimCo sztruksowa kolor rudy z paskiem fajniusia tez za 8 zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A zdjecia beda?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.