|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Folinka !!! Gratuluję córci
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za wizyty ![]() ![]() ![]()
USG: 03.10 - 2090g szczęścia ![]() USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2016-07-21 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zadomowienie
|
Szpital w ktorym chce rodzic jest szpitalem akademickim i niestety bardzo często krew pobierają tam studentki ... To jest dopiero czasem koszmarek!! 3 razy sie wbija i nic. Kręci tą igłą, próbuje a i tak w moim przypadku często kończy sie tym ze przychodzi położna i raz dwa pobiera. A następnego dnia siniak na pól ręki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zadomowienie
|
Ja tak miałam przy porodzie :/
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Iza 3mam kciuki
![]() Folinka witam w grupie różowych! ![]() Ja tez mam tą linie od jakiegos czasu a mam jasną karnację i jasne wlosy do tego na brzuchu mam śmieszny meszek ![]() Co do kosmetyczek to ja sama jestem kosmetyczka z wyksztalcenia ![]() ![]() ![]() Na nez henny czuje sie zle wiec robie mega czesto ![]() Kurcze zmienilam paste na elmex bo mam tak wrazliwe dziąsła.. Szczotke musialam kupic mega miekka bo kiepsko bylo ehh ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Teraz mam czesto wizyty bo 2.08 prematalne a pozniej za 2 tyg znow wizyta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Motylku Ty tez sie niedlugo dowiesz płci ! ![]() ![]() Wlasnie przejezdzam przez Czestochowe i opowiadam mężowi historie wózków ![]() ![]()
#2075 |
Zadomowienie
|
Motylku, ja dopiero 13 sierpnia.
Mnie intuicja zawiodła w obydwu ciazach ![]() Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2077 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już chyba w 12 czy 13 tyg odstawiałam... O ile się nie mylę. Wiecie dzisiaj jaka siara? Poszłam do sklepu, by kupić płyn do płukania i karkówkę i mi karta nie chciała zadziałać przy płaceniu. Musiałam anulować. A w domu patrzę, że po prostu nie ma już kasy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No, ale za to zasłużyłam na pyszną jagodziankę więc jem ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
U nas też się tak pieniądze rozchodzą, że masakra ![]() Nieraz sama się zastanawiam na co wydałam, bo jestem święcie przekonana, że jeszcze powinnam mieć 100zł w portfelu ![]() ![]()
![]() |
#2079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nooo u nas też się rozpływa nie wiadomo kiedy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
ja jade z rodzicami na zakupy bo koncza mi sie zele pod prysznic, dezodoranty itp.
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- znajac mnie zajde do smyka i empiku hehe Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczescie moja ciocia jest kosmetyczka i do niej od czasu do czasu chodze, ale brwi wyrywam sobie sama ![]() Jutro wlasnie ide na hybrydy na stopy bo mam wrazenie ze zgniote Julka malujac sobie sama paznokcie ![]() Cytat:
![]() Milego wypoczynku! ![]() Cytat:
![]() Daj znac po! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Milego dnia! ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia! Oby ladnie dzieciatko rozchylilo nozki! ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do malowania paznokci u stóp rzeczywiście staje się to coraz większym problemem :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co to znaczy smierdzacy bak psa, pies TZ juz jest stary i tego nie kontroluje, masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Milego wypoczynku ![]() Cytat:
![]() Gratuluje 22tc ![]() Masakra z tym pobraniem krwi :/ ja chodze do prywatnego gabinetu i tam babki wiedza co robia na szczescie i do tego sa bardzo mile i nawet zawsze mi sie pytaja jak sie czuje itp ![]() Cytat:
![]() ![]() Slyszalam ze to badanie jest straszne 😨 ciekawe czy dzis juz dostane na nie skierowanie 😨 Jaki smak ma to cos do wypicia? ![]() Cytat:
![]() 😨😨😨 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zadomowienie
|
Papaya bardzo słodki bo to glukoza rozpuszczona w wodzie. Podobno w niektórych laboratoriach pozwalają wcisnąć cytrynę. U mnie nie pozwalają, nie wiem od czego to zależy.
Ktoś pytał o bóle miednicy, mnie bolą strasznie plecy i brzuch. Jan tylko mogę to leżę, wieczorem już się kładę ok 20. Podejrzewam, że to od noszenia małej. I mam wrażenie że zaczynam chodzić jak kaczka, ale jestem zaskoczona, że już? Jeszcze połowy nie przekroczyłam Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Faktycznie masz pozno to badanie ![]() Cytat:
Hahaha, ale dwa male buntowniki ![]() ![]() Ja wlasnie jem obiad, odkrylam dietetyczny catering obok pracy i mozna sobie rano zamawiac zdrowe obiady za jedyne 12 zl ![]() ![]() ![]() Dzis kurczak curry ![]() Cytat:
![]() ![]() Pstryk i ich nie ma! Za 1,5 godziny mam wizyte ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zadomowienie
|
Nam też się tak kasa rozchodzi.
Papaya, ale super z tymi obiadami. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chodzę do prywatnej kliniki i ogólnie kobiety są miłe, ale zdarzają się i takie co nie potrafią nawet krwi pobrać, nie wiem jakim cudem tam pracują ![]() A smak? hmm... ja uwielbiam słodkie, ale to jest tak słodkie, że mdli ![]() zdaje się, że Ty dzisiaj wizytujesz ![]()
![]() |
#2090 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
uuu... czytając to przypomina mi sie tz! 10 lat temu jak sie przeprowadzil do UK to trafil na pielęgniarza, ktory tak mu pobieral krew, ze zalal mu cale nowiutkie, jasne jeansy, ktore kupil sobie dumnie za pierwsza wyplate bo wzial tylko kilka ciuszkow z pl... Cytat:
yy... nie! Ja mam 9 sierpnia polowkowe prenatalne. Cytat:
kilka lat w PL oddawalam honorowo krew. Zawsze zero siniakow, tu czesto studentki mi pobieraja- idealnie. Tylko w maju jak bylam w Polsce prywatnie to babka ki zrobila mega siniaka a wtedy szlam na wesele;/ Cytat:
hmmm... dluga historia. U mnir sa wszyscy bardzo zzyci na dziale i kazdy kazdemu pomaga. Ona jest bardzo arogancka.. niby lapie wszystko bardzo szybko ale potrafi mega wulgarnie odzywac sie do ludzi. Powiedzialam juz mojej szefowej co ja o tym myślę i ona tylko czeka zeby manager wrocil z urlopu i chce nim pogadac, zeby sie jej pozbyc. Troszke czasu straciliśmy an szkolenie jej no ale nam zalezy na tym, zeby team byl zgrany, pomocny i najważniejsze: kazdy u nas potrafi sie przyznać do bledu, poza ta nowa. Dzis miala mnie zastapic. Ciekawa jestem jak jej bedzie szlo... w sumie to do konca przyszlego tygodnia ma robic częściowo moja prace. Obym nie miala wszystkiego do nadrobienia. Cytat:
Ja juz od wakacji na Majorce nie malowalam... jakos mi ciezko. Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zadomowienie
|
Moja córka waży ok 10 kg i noszę ja codziennie dosyć dużo. Trochę się niepokoje tym bólem, na szczęście już nie długo do wizyty.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na wizycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Z tymi bezwonnymi uplawami to chyba nie ma reguły. Ja mam sporo białej wydzieliny. Nie ma zapachu, grudek, nic mnie nie piecze nie swędzi wiec myślałam ze to takie fizjologiczne w ciazy. A moja gin zrobiła posiew ( u nich to nazwane biocenoza pochwy) i jak przyszły wyniki których sama jeszcze nie widziałam to zapisała mi tabletki dopochwowe bo stan zapalny jest ![]() Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-07-21 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego teksty mojego tż: "już wydałaś tyle kasy?!" jak ostatnio sprawdzał... Aż się poczułam jak jakaś szoppingara co się nie kontroluję...Chyba się nie przyznam, że na karcie pustki ![]() A zawsze byłam tą, która oszczędza każdy grosz. Cytat:
Cytat:
W następnym miesiącu nie będę w ogóle używać karty! Takie wirtualne pieniądze to się ma wrażenie, że się ich nie wydaje. Kciuki za wizytę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Z kasą to jest masakra ! Ja odkąd jestem na l4 wydaje o wiele wiecej bo non stop gdzies łaże..a tu malinki a tu to i sru nie ma.. My mamy taki system ze po wyplatach placimy wszystkie rachunki z calego miesiaca, jakas kase zostawiamy na koncie a reszta na oszczednosciowe. I tak potem co jakis czas przelewamy ale jest wieksza kontrola. Chociaz teraz Wam powiem ze poszalalam non stop jakies ciuszki itp. Mąż poki co nic nie mowi
![]() ![]()
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Migdalku mi sie tez zdarzylo
![]()
#2099 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro sie umowie na wizyte. Cytat:
Jak dobrze, ze u nas wszystko kupujemy z mojego konta a tz zawsze u siebie oszczedza. W ten sposob jak u mnie sie kończy to przelew z jego. Dzis to ja na ali ekspres zbankrutuje. Podobja mi sie 4 takie ala plachty na tlo do sesji dla malenstwa na przyszlosc i chciałam kupic... ale sie tak zastanawiam czy serio pottzebuje wszystkich 4. Pogadam z tz jak wroci i zamowie. Niby nie drogie... ale tu 5, tam 5 i nagle sie okazuje, ze poszo mi juz £50 z konta. Mojego kuzyna zona dzis miala sie wstawic na wywolanie ciazy jak nie urodzi... i czekam na info czy juz po czy dalej sie biedna meczy. Dziewczyny jak to jest w Posce ze znieczuleniem??? Koleżanka mi powiedziala, ze zrobią wszystko, zeby nie dac przy porodzie epiduralu. Serio tak jest? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
U mnie tak nie powie bo ja mam wieksza wyplate i zawsze sie smieje ze nie jestem z nim dla pieniedzy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.