![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]() O jacie! Zazdroszczę ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki! Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam czasu żeby coś skrobnąć. Jak mam do czegoś się odnieść zawsze ktoś z podobnym spostrzeżeniem mnie wyprzedzi ;-)
U nas ok poza tym ze Ignas cały w krostach. Chyba go coś uczulilo. Na buzi ma niby ten trądzik ale teraz rozprzestrzeniło się to na szyje, dekold i przedramiona... Mamy w domu gosci znaczy moja mama ma.. Francuzi którzy przyjechali na SDM są na tydzień i robię za tłumacza ![]() No i ze złych wieści to dziadek tz dostal wczoraj wylew i zle z nim bardzo ![]() Pozdrawiam Was! |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I dla Ignasia, oby wysypka szybko zeszła. Przystojni Francuzi? ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że młodszy synek spokojny. Daje Ci czas na opiekę nad starszakiem. U mnie Hania marudzi,przeczuwam że cały dzień tak będzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- U mnie dzisiaj wypluwanie cyckami złość placz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
hemoglobina spadla z 11,5 na 9,1 ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
My po wczorajszych atrakcjach spałyśmy prawie do 10. Wszystkie trzy
![]() Pikpik no Pani doktor mówiła, żeby dać woreczek na całą noc. Ale dziewczyny tutaj zasiały we mnie wątpliwości pisząc, że lepiej żeby to był świeży mocz, żeby bakterie się nie zdążyły rozmnożyć. Zaczęłam o tym czytać w internetach i rzeczywiście wszędzie piszą o najświeższym moczu, najlepiej takim złapanym (dot. dziewczynek). Tak więc łapałyśmy ![]() Chudziaszek, miałam napisać wczoraj i zapomniałam. Współczuję nieudanej sesji i wiem co czujesz, bo moja starsza nigdy nie chciała współpracować. Ja sobie coś wymyśliłam i tyle. Nic nie zrealizowane, bo ona nie miała ochoty na moje pomysły. Chyba jej się nie podobały ![]() ![]() ![]() A żeby nie zachlapać podczas jedzenia dziecka przy karmieniu, polecam przykryć go tetra ![]() ![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Asiu Twoja czy Nadii?
Jeśli Twoja to polecam natkę pietruszki ![]()
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Ale fajnie! Na długo pojechaliście? My też się czaimy żeby pojechać
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Wtajemniczenie
|
Super! Zazdroszczę!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
Po drugie, zdrowia dla dziadka tżta! A po trzecie, zazdroszczę znajomości francuskiego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
2 dni
![]() ![]() Mamy 2h drogi ImageUploadedByWizaz Forum1469105788.004077.jpg A nasz mały marynarz robi furorę na plazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cholerka wysypało mi dziecko.😣na całej buzi ma takie krostki taka kaszkę. I raczej nie od tego co zjadłam bo nic nowego nie wprowadziłem 😒nosz kurde
Cytat:
No straszne rozbieżności w tych cenach Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Jak ja Wam zazdroszczę
![]() Jak Ignas zniósł podróż? daleko macie? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
No to kiepska sprawa... Oby nie skonczylo się na szpitalu
![]() Cytat:
![]() Poranna akcja mnie rozbawiła szczerze powiedziawszy ![]() ![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Moja Idka bardzo lubi oglądać karty Czu czu. Polecam Wam serdecznie.Pokazuje jej i przesuwam z prawej na lewą i opowiadam dużo o każdym obrazku.Gadam czasami głupoty ale dla niej chyba ważniejsze że gadam.
Dziś nakarmiłam malutką po nos i wyszliśmy na spacer.Spała spokojnie 1,5 godziny.Jestem z niej dumna.Tylko jak wróciliśmy to brzuszek ja chyba bolał bo płakała przez chwilkę tak że nawet cyckiem nie dała się przekupic i uspokoić.Teraz u nas upał to siedzimy w domku przy zasłoniętych roletami. Bardzo współczuję Wam zachowania Waszych Tż. Mój mąż spisuje się na medal.Jak nie gotował nigdy tak mi gotuje,robi zakupy,przebiera maleńka (w tym wszystkie kupy są jego:P),wozi wózek na spacerach,sprząta i zawsze kąpie dziecko.Także ani słowa złego nie mogę na niego powiedzieć. Idka pozdrawia ciocie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Szczepienia są do bani
![]() Dziecko moje cierpi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Dziś pediatra nam poleciła żeby kąpać w nadmanganianie potasu. Zobaczymy czy pomoże A za dziadka trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Actiferol bierzecie? My braliśmy, ale lekarka zmieniła nam na coś niby nowocZesniejszego: innofer baby. To jest w płynie. Może spytaj lekarki o ten lek?
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- A byłaś u lekarza z tymi wynikami i ze Nadia nie toleruje żelaza? Może trzeba zmienić lek? ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Chudziaszek a nie boisz się tak sama przechowywać szczepionki? Bo to jednak wymaga specjalnych warunków przechowywania i w transporcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]()
Nie dość że to moje dziecko pryszczate to jeszcze bączki go męczą i jest dzień rączek i nie spania
![]() Biedne to moje młode. Właśnie sobie uświadomiłam że się jeszcze synem nie chwalił. .. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zauważyłam ze Maja slabo ssie ![]() ![]() Czyżby zaniedlugo go porzuci.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-07-21 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
MADZIUS pieknie przybiera ![]() DZANET mam podobne podejście. Wole wyjść na dwór z dziećmi niż chatę sprzatac. Nie ucieknie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |||
Rozeznanie
|
Jaaaaa. Ale zazdrościmy! Śliczna marynarka (hmm tak się mówi o kobiecie marynarzu?)
![]() Cytat:
Dużo zdrowia dla dziadka ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63281036]Zdrówka dla dziadka!!! ![]() I dla Ignasia, oby wysypka szybko zeszła. Przystojni Francuzi? ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dzanet ![]() Asiek ale czyja hemoglobina? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
położna tylko mnie zganiła że zawiera benzoesan sodu i lepiej było kupić Espumisan. W ogóle mam taką położną, która preferuje naturalne metody pielęgnacji i jakoś się zgrałyśmy. Chociaż ona to już taki ultras kompletny ![]() Ledwo ogarnęłam dzieci na ten moment- chciałam jeszcze iść na spacer z nimi przed spaniem, ale szczerze to nie mam siły... Może nie umrą bez spaceru jak były do południa, a matkę mają tylko jedną ![]() Mamy chłopców- jak ubieracie dzieciaki na chrzciny? Ja kupiłam białe koszulobody z krótkim rękawem, granatową muszkę, szelki. Mam biały sweterek z weluru jakby było zimno lub białą bawełnianą bluzeczkę na zapinanie. No i brakuje mi spodenek ![]() U nas tylko lipa, bo nie ma gdzie karmić w restauracji gdzie będą chrzciny więc zostaje mi chyba samochód (nie naściągam na cały dzień mleka bo mi chyba piersi eksplodują w trakcie chrzcin). Odnośnie kp- mały chyba zwiększył zapotrzebowanie na mleko, bo mam od dwóch dni tyyyyle mleka że wkładki johnsona nie nadążają. Leosiek waży 4650- dzisiaj było ważenie. Urósł przez 6 tygodni 1370g ![]() Śliczne Idka i Maja! Rosną maluszki widać na zdjęciach że to już nie takie noworodki, tylko patrzą świadomie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.