![]() |
#91 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: MASSIMO DUTTI cz.XI
Cytat:
![]() Moim zdaniem do biura jak najbardziej, to nie są bojówki, mają mankiety, można je fajnie wystylizować ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
biała zakładana koszula - wielka, szeroka, gruby gnieciuch - jak dla mnie porażka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
szara wełniana 38. Ktoś poszukuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Okrutna, podła i zła
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W moim sklepie % pustki: dwa marne wieszaczki ![]() Edytowane przez wie-wiórka Czas edycji: 2016-07-20 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od kiedy mam czerwonego malucha z md uwielbiam mniejsze torby gdy nie idę do pracy Co prawda nie wiem jak to będzie gdy będzie Karol bo wtedy to chyba jutowy worek nosić będę ![]() Ale musiałam ja wziąść Mówię sobie mabuu nie patrz w jej kierunku Ale niestety było za późno już Jak to się mówi Co się zobaczy to się nie odzobaczy No i jesteśmy już razem na forever ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Pokładam w niej ogromne nadzieje ![]() Wiewiór wieszaki może marne ale zawsze ze zwrotów można coś capnac ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Ale zaraz zaraz Wiewiór Czekaj no Ty już masz tą koszule? Jakim cudem gdy zamawiałas później niż ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Mabuu, do mnie jakoś szybciej, niż pan Dutti zapowiada, te paczki przychodzą... Koszula miała być jutro, przyjechała dzisiaj
![]() Koniec % dla mnie... Czekam na zimową, bo kilka rzeczy mi się podoba już teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zbieraj orzechy na grudzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Popieram Agha koszula jest wielka i jakaś taka rozrośnięta! Tz powiedział, że wyglądam jak zawodnik Judo albo sumo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie za duża - aż przerośnięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Konto usunięte
|
Bardzo ładna, klasyczny fason, ładny odcień brązu ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim.
![]() Kupiłam tą skórę w r XS, widziałyście może na żywo jak wygląda ? |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Wasze skrajne oceny spowodowały u mnie nieodpartą chęć szybkiego przymierzenia tej koszuli
![]() ale ani widu ani słychu kiedy to może nastąpić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do torebek mi się bardzo podobały małe w tym roku np czerwona pleciona ale niestety obecnie mało użytkuje takie w rozmiarze mini. Do tego moje dziecię ma obsesję na punkcie grzebania w torbach dlatego w ogóle je chowam po szafach a na spacery nie biorę EDIT: dostałam potwierdzenie że bluzka i spodnie khaki do odbioru ale nie wiem kiedy mi się uda dotrzeć do MD Edytowane przez mlenka_85 Czas edycji: 2016-07-21 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=mabuu;63249926]Malw kupiłam taka mała czarna z ćwiekami
Od kiedy mam czerwonego malucha z md uwielbiam mniejsze torby gdy nie idę do pracy Co prawda nie wiem jak to będzie gdy będzie Karol bo wtedy to chyba jutowy worek nosić będę ![]() Ale musiałam ja wziąść Mówię sobie mabuu nie patrz w jej kierunku Ale niestety było za późno już Jak to się mówi Co się zobaczy to się nie odzobaczy No i jesteśmy już razem na forever ![]() No to mamy taką samą torebkę ![]() A co do koszuli to ona ma coś w sobie, naprawdę, tylko trzeba to coś odkryć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ja też ostatnio polubiłam małe torebki i gdy tylko mogę, to z "roboczego" wora przekładam co trzeba do małej, czarnej, plecionej od Massimo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
U mnie już koniec wyprzedaży. Czekam na ostatnie paczki ale nie z MD. Z ognikami w oczach patrzę na niwą kolekcję. Po raz kolejny sprawdzasię, że lepsza jest zimowa kolekcja.
Poszalałam ostatnio w talinderze. Teraz muszę naprawdę zacząć oszczędzać. Byłam też wczoraj przelotem w arkadii. Dział z wyprzedażą ubogi. Przejrzałam marynarki jedynie i tak: jest kilka sztuk lnianych różowych, beżowych, dwie beżowe od garnituru, dwiw czerwone lniana i dzianinowa, dwie niebieskie, dwie granatowe z takiego fakturowwgo materiału. Ta ostatnia jest w rozmiarze 34. Więcej 34 nie widziałam. Nie pamiętam już które ale mignęły mi 36, 38 i 40- ten rozmiar był w beżach. |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja myslałam raczej nad efektem MILF a nie 500% maternity ![]() ja też mam paczuchę do odbioru ![]() dostałam tez męskie marynarki do domu przestrzegam przed http://www.massimodutti.com/pl/wyprz...oryNav=1403294 to wygląda jak szlafrok riilli! w mega szoku byłam. nawet z pudła nie wyjęłam ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- [QUOTE=malwina_kokos;63279 846] Cytat:
od razu mi sie spodobała gdy tylko ujrzałam na stole ja jej nigdy na www nie widziałam ostatnio jak byłam w md to ktoś ja zwrócił a ja ją capnełam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Rozeznanie
|
[QUOTE=mabuu;63305571]mlenka a propo tek koszuli
to ja myslałam raczej nad efektem MILF a nie 500% maternity ![]() ja też mam paczuchę do odbioru ![]() dostałam tez męskie marynarki do domu przestrzegam przed http://www.massimodutti.com/pl/wyprz...oryNav=1403294 to wygląda jak szlafrok riilli! w mega szoku byłam. nawet z pudła nie wyjęłam ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą mężczyźni mają kolekcję homewear a kobiety nie ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
Co do oszczędzania to też się podpinam..kiedyś może wreszcie się uda zacząć |
||
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
zamawiałyście może buty z działu dziecięcego? zastanawiam się czy rozmiar 38 odpowiada rozmiarowi z działu damskiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez tayla Czas edycji: 2016-07-22 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Raczkowanie
|
[QUOTE=mlenka_85;63309036]
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Ta, którą pokazałaś to chyba 100% lnu. Ta z Arkadii to len i bawełna. Chciałam ją capnąć Siostrze, ale nie chciała. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ja mam tę marynarkę i spodnie do kompletu, podoba mi się całość. Marynarka klasyczna, chyba trochę dłuższa, dopasowana, materiał fajny, jeszcze jej nie nosiłam i nie wiem czy będzie się bardzo gniótł, ale wg mnie len gniecie się szlachetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Marynarka ma skład 55% wiskoza , 44% len, 1% elastan .
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.